Sezran
Nov 24 2005, 01:24 PM
exista deja un topic despre danciulescu, asa ca le-am unit.
COSMIN C
Nov 24 2005, 01:29 PM
Si eu nu l-am vazut ??!! Trebuie sa-mi pun ochelari !
caine_berceni
Nov 24 2005, 01:44 PM
Pe chat a zis ca va veni in peluza si va striga cu noi mu.................................................e Stiaua
Daca se va tine de promisiune chiar ar trebui iertat
paddy
Nov 24 2005, 02:09 PM
pinky
Nov 24 2005, 02:40 PM
Pai ar fi cam putine topicuri daca am sta sa vorbim despre jucatorii cu adevarat dinamovisti, care sunt in momentul de fata la echipa!!Acuma la noi, majoritatea sunt mercenari, singura diferenta ii ca unii joaca bine si ajuta echipa, iar altii iau banii aiurea...iar Danciu face parte din prima categorie!!
@mitzi: sunt multi suporteri care il vor inapoi pe Danciulescu, nu stiu de ce ai facut referire doar la fete, daca tu ai impresia ca fetele se uita la fotbal doar ca sa cat de bine arata jucatorii nu inseamna ca este si adevarat asa ca faza cu "toate dinamovistele il plac pe danciu" nu-si avea loc in discutie!!!Stiu ca sunt si asemenea fete, dar pe forumul asta n-am vazut nici una pana acum!!Si ca sa stii si tu, Danciu nici nu arata asa bine incat sa trezeasca interesul unei pseudo-suporterite de genul ala
COSMIN C
Nov 24 2005, 02:49 PM
QUOTE(paddy @ 24 Nov 2005, 14:09)

Ahhaaa, de-astia-mi esti, Paddy ??!!
Asa Pinky, fii dura!
Mitzi
Nov 24 2005, 02:57 PM
QUOTE(pinky @ 22 Nov 2005, 18:05)

Era ironic!!
Toata lumea il vrea inapoi pe Danciu...well, almost!!Sa fim seriosi, pentru tot ce-a facut pentru noi ar trebui sa-i iertam orice fel de trecut!!El a demonstrat ca e caine prin fapte, nu cum fac astia acuma, ca pupa steaguri, embleme, fulare, ii pupa in *** pe conducatorii nostri si ei nu fac nici o ceapa pe teren pentru Dinamo, in unele meciuri nici n-au chef sa fuga, adica li se rupe de tot ce inseamna echipa asta
La naiba, nici nu-l putem folosi pe Danciu daca vine, decat din retur!!!Pana atunci jucam cu "dinamovistii" nostri, care isi dau si viata pentru Dinamo

...cate fete au postat pe subiectul asta?Iti spun eu ...3 fete...cate sunt in tabara pro-danciu?Tot 3...asta inseamna 100% nu?

...uite ce este...nu vreau sa crezi ca sunt vreun misogin...dar nu pot sa nu observ faptul ca NICI O FATA DE PE FORUMUL ASTA...sau alt forum...NU ARE NIMIC DE SPUS IMPOTRIVA LUI DANCIU...
...asta probabil pt. ca nu erati cu noi in peluza la meciul de cupa cu steaua din 99 cand a dat gol si a venit in fata noastra si ma rog...a facut nejte kestii

...urat oricum...sau erati dar nu aveti suficient orgoliu..nu stiu...
pinky
Nov 24 2005, 03:27 PM
Pai daca o iei asa si baietii, in majoritate, il vor inapoi!!Si n-au cum sa fie 100% pro-Danciu, precum fetele, pentru ca e prea mare diferenta intre numarul de fete de pe forum si cel de baieti!!!De asta probabil, nici o fata n-are nimic de spus impotriva lui, pentru ca suntem putine si cele care poate au ceva impotriva lui, nu posteaza aici!!
Am mai spus ca eu il sustin doar pentru ca a facut enorm de mult pentru aceasta echipa si vreau sa se reintoarca pentru ca ne-ar fi de mare folos!!Eu n-am fost la acel meci si te inteleg ca ai motivele tale sa nu-l suporti, nu ti-am comentat faptul ca nu vrei sa revina, ci ca ai spus ca doar fetele il vor inapoi, cand si majoritatea baietilor vor asta!!
In fine, nu vreau sa dau in penibil, ti-am spus parerea mea despre acel comentariu pentru ca m-a deranjat si atat!!
Mitzi
Nov 24 2005, 03:30 PM
...mda...am fost cam...,,abrupt"...:D...sorry!!!
paddy
Nov 24 2005, 04:01 PM
Danciulescu a declarat ca la meciul cu rusii va sta in PCH, bravo lui, dar chestia ca nu va mai juca niciodata pt stiaua , o diger cam greu

Cosmin nu vreu sa intelegi gresit, nu am nimica ca va juca la Dinamo, ca om nu il pot suporta, si nu ii pot ierta gesturile pe care ni le facea, citi jucatori au plecat de la Dinamo la stiaua, si citi din iei ne-au facut aceste gesturi ????????????????????????? ca sa intelegi unde vreu sa ajung
COSMIN C
Nov 24 2005, 06:27 PM
Paddy,
"A ierta nu inseamna a uita,caci a uita este de neiertat.."
alexyutza
Dec 7 2005, 07:33 PM
Barfa nou-nouta despre intoarcerea in tara a lui Danciu .... stiti unde s-ar putea intoarce ????
....la poli , asa am auzit al national tv la stirile din sport : " Hagi este interesat de transferarea lui Danciulescu in perioada de iarna si se pare ca exista sanse mari ca acest transfer sa se prefecteze..." Ne bucuram asa de tare ca revine la noi si acuma becali il vinde dusmanilor ??? buna idee are omul asta , da nu-i prost degeaba ,... slabeste lotul nostru ca sa-l intareasca pe cel al lui poli. Daca Danciulescu are caracter nu va pleca la poli . Acuma are ocazia sa ne arate cat de mult tine la echipa la care s-a consacrat . Daca este dinamovist , catusi de putin , nu va pleca ... nu poate sa ne rasplateasca increderea in felul asta ....sa ne abandoneze pt poli , tocmai poli ???? Refuz sa cred ca e in stare de asa ceva....
florin_80
Dec 7 2005, 07:42 PM
Giovanni, vezi daca aia de la Spartak nu-l vor pe Tamas acum in iarna, sa-l duci repede la Poli Aek Fulgerul Bragadiru.
P.S.Am vazut ca erai tare trist ca Dinamo a invins-o duminica pe Poli.
alexyutza
Dec 7 2005, 07:56 PM
Nu vrea sa plece si el la poli? Nu ne-am supara ... In ultima vreme , dupa ce nu am mai marcat asa multe goluri ca de obicei, becali dadea tot felul de declaratii in presa si la tv ca se bucura pt ca vine perioada de iarna deoarece se va intoarce Danciulescu , despre care spunea ca e in forma , blabla ....pai cum ramane ????
Ce e cu bomba asta ? Chiar trebuie sa primim lovitura dupa lovitura ? ... eu nu cred....
Sezran
Dec 7 2005, 07:58 PM
eu nu am nimic impotriva sa se duca danciulescu la poli timisoara. daca lui ii place in divizia c, n-are decit. dar sa nu se duca la aek
alexyutza
Dec 7 2005, 08:02 PM
QUOTE(Sezran @ 7 Dec 2005, 21:58)

eu nu am nimic impotriva sa se duca danciulescu la poli timisoara. daca lui ii place in divizia c, n-are decit. dar sa nu se duca la aek
....

pai despre aek era vorba , din pacate...
Rossi
Dec 7 2005, 08:55 PM
COSMIN C
Dec 7 2005, 09:00 PM
Sa plece altcineva la Poli ! Si dacA pretul ce trebuie platit pentru a scapa de personajul respectiv e Danciu... FIE !!
pinky
Dec 7 2005, 10:15 PM
QUOTE(COSMIN C @ 7 Dec 2005, 21:00)

Sa plece altcineva la Poli ! Si dacA pretul ce trebuie platit pentru a scapa de personajul respectiv e Danciu... FIE !!
Hmm....la Nasul, respectivul trebuia sa-si castige respectul suporterilor, in schimb a reusit sa provoace o si mai mare si mai hotarata ura impotriva sa, o chestie cat se poate de naturala pentru un membru al familiei ciobanului....de becali vorbeai nu?
Cat despre Danciulescu, chiar nu cred ca ar merge la Poli, cand a spus clar ca el vrea sa se intoarca la noi, deci in privinta lui nu prea imi fac griji!!
sivi@dinamomania.net
Dec 7 2005, 10:41 PM
Danciu este binevenit la noi.....nu cred ca ar pleca la poli.
Cai Lun
Dec 7 2005, 11:08 PM
QUOTE(florin_80 @ 7 Dec 2005, 19:42)

Giovanni, vezi daca aia de la Spartak nu-l vor pe Tamas acum in iarna, sa-l duci repede la Poli Aek Fulgerul Bragadiru.
P.S.Am vazut ca erai tare trist ca Dinamo a invins-o duminica pe Poli.
..acesta se numeste un OFF TOPIC

In curand se vor lua masuri daca nu te incadrezi in subiect...
Rossi
Dec 7 2005, 11:22 PM
eu mam incadrat in topic la aia cu srl si miai zis k mam incadrat prea bine

glumesc ai zis k team inteles gresit dc faceti cu sanctiuni pentru cei ce nu se incadreaza in topicuri sa fiti siguri k o sa faceti topicuri din care se intelege clar ce vreti sa spuneti
Cai Lun
Dec 7 2005, 11:24 PM
QUOTE(BIANCO RO§§| @ 7 Dec 2005, 23:20)

eu mam incadrat in topic la aia cu srl si miai zis k mam incadrat prea bine

...hm... pai din pacate nu prea functioneaza regula compensatiei.. insa la o adica iti pot muta postul pe care ti l-am sanctionat aici pe topicul acela, poate asa ne impacam...
Nu-i problema, ca daca nu se face primavara cu o floare, nici iarna nu inseamna ca vine... dar fii si tu mai atent pe viitor...
Despre SRL... nu stiu cum sa iti spun, dar toata lumea a inteles ideea... sau aproape toata lumea...
PS> si acest post tot off topic a fost... se contabilizeaza, sa stii! Lamuririle se cer pe privat, doar sanctiunile sunt publice...
Rossi
Dec 7 2005, 11:30 PM
e si greseala mea recunosc k nu am citit tot ce scria acolo sus abia dupa ce am scris am vazut si ce era in paranteza nu se va mai repeta
lazarandrei
Dec 8 2005, 08:03 PM
Danciulescu este un atacant foarte bun, care poate sa ne dea un plus mare in atac. Ca a fost stelist, ca a pupat emblema stelei, nu ma intereseaza absolut deloc. Si ce? E o emblema, nu e **** lu' Gigi Becali. Poate a facut-o din cauza fericirii ca a dat gol, poate chiar iubea Steaua in acel moment. Acuma este jucatorul lui Dinamo, si a demonstrat de mai multe ori ca merita sa fie aici.
Cai Lun
Dec 8 2005, 10:42 PM
QUOTE(lazarandrei @ 8 Dec 2005, 20:03)

[...] E o emblema, nu e **** lu' Gigi Becali. Poate a facut-o din cauza fericirii ca a dat gol, poate chiar iubea Steaua in acel moment. Acuma este jucatorul lui Dinamo, si a demonstrat de mai multe ori ca merita sa fie aici.
Sa inteleg ca daca era ceea ce intelegi tu prin "**** lu' Gigi Becali".. te deranja? Pe mine nu! SINCER!
paddy
Dec 8 2005, 11:08 PM
Ne-ai lasat in ceata cu ******poti s-a ne dai prima s-au ultima litera

Danciu va juca la Polii, si care e problema, pai numai de la stiaua sa ne injure ????????
Cai Lun
Dec 8 2005, 11:12 PM
QUOTE(paddy @ 8 Dec 2005, 23:08)

Ne-ai lasat in ceata cu ******poti s-a ne dai prima s-au ultima litera

Danciu va juca la Polii, si care e problema, pai numai de la stiaua sa ne injure ????????
Emblema lor e mai urata.. nu cred ca ar pupa-o!..

Hai ca suntem rai.. eu unul chiar cred ca Danciulescu isi va incheia caiera la Dinamo... am un
feeling..
Gaby
Dec 9 2005, 07:44 AM
Nu-mi vine sa cred.

Astia-s pur si simplu tampiti. Cum pana mea sa-l dea pe Danciulescu la Timisoara ? Ba se mai vehiculeaza si Grigorie. Cum naiba sa-i intarim tocmai p-astia. Daca se intampla asta nu ma mai intereseaza soarta echipei, atat timp cat vor mai fi astia la conducere. Pur si simplu nu pot intelege cum gandesc (daca gendesc) astia strategia echipei. Cred ca muuult mai importanta este strategia buzunarului propriu.
stelu67
Dec 9 2005, 08:25 AM
Sincer sper ca Danciu sa nu vina aici la Timisoara (sint dinamovist nu va speriati),e prea bun pentru ei.Si Grigorie la fel.
FarfelkugeL
Dec 9 2005, 10:30 AM
Tratative cu "Danciu-gol"
După Steaua, Poli şi-a îndreptat atenţia spre Dinamo, de unde vrea să-l transfere pe Ionel Dănciulescu.
(sursa cel mai stelist ziar - W.C.ul Sporturilor - gașca slugilor proaste )
Pai daca se duce Danciulescu la Poli, Bratu pleaca la Nantes, Baltoi cam e pe faras...
Ce mai facem ???
Macar Danciu facea niste goluri din faze de nimic !!!
DACA SE DUCE LA POLI SA SE DUCA CU FECALI DUPA EL CA PREA PALNGEA SARACU' FECALI CA euro poli A LUAT BATAIE IN STEFAN CEL MARE !!!
cocomarlu
Dec 9 2005, 12:07 PM
Daca Danciu se duce la puli inseamna ca v-om avea parte iar de achizitii din divizia C...pentru ca deh.."banii nu este" ,trebuie sa fim cu impozitele la zi..iar Snobul este un desavarsit afacerist, curat ca lacrima
florin_80
Dec 9 2005, 12:22 PM
Eu nu inteleg de ce nu se duce si Becali la bragadiru? Ca vad ca ii e tare draga echipa aia. Dupa meciul direct era negru de suparare, acum vrea sa duca si ceva jucatori acolo. N-ar fi mai simplu daca s-ar duce si el?
Rossi
Dec 9 2005, 01:31 PM
Mitzi
Dec 9 2005, 01:54 PM
...terminati cu faza asta"sa-l dea"...de dat nu-l da nimeni... daca vrea pleaca...daca nu,nu...totul depinde de el...daca se duce la poli pt. bani mai multi atunci toate declaratiile lui i se vor intoarce impotriva...iar eu il voi ura sincer si din toata inima...
Daca ramane...promit ca nu-l injur la meciuri...atat(am fost pus sa promit de o fana a corbului...:) )
Cai Lun
Dec 9 2005, 02:05 PM
Eu nu imi explic atitudinea celor mai multi dintre voi. De ce pentru fiecare zvon din presa gasiti de cuviinta sa va luati de Becali? In felul asta dati satisfactie celor care au lansat zvonul! Daca gsp scrie ca Poli este interesata de Danciulescu.. GATA! Becali e de vina! Stati fratilor putin! Fiecare spune ce vrea si face ce poate! Incercati sa fiti putin mai rezervati, topicul acesta se refera strict la Ionel Danciulescu... sa il lasam pe Becali in plata... altcuiva... nu va mai consumati nervii degeaba, mai ales cand nu are sens!
Mitzi
Dec 9 2005, 02:09 PM
se iau de becali ca sa scuze o eventuala dezertare a idolului lor...asta e...
Rossi
Dec 9 2005, 02:12 PM
nu becali se batea cu pumnu in pirpt ca face buget de 10 000 000 de euro si ca el vrea sa faca spectacol si sa aduca lumea la stadion??de ce sa nu ne legam de el??el cum vrea sa faca spectacol ??vanzand jucatori??si mitzi nu chiar asa dc vrea jucatorul k nu jucatorul isi negociaza contractul ci impresarii si impresarul lui cine este??aha si mai ziceati sa nu il atacam uite ca avem chiar motive sa il atacam mai ales dupa modul in care vrea sa faca perofrmanta vanzand poate cel mai bun atacand care il are dinamo la ora actuala pe Ionel Danciulescu
Mitzi
Dec 9 2005, 02:18 PM
Tu chiar crezi sincer ca giovanni nu-l vrea la echipa?Si chiar crezi ca daca danciu se duce la poli nu o va face pentru salariul care il primeste acolo ci pt. ca va fi impins de victor becali in speranta obtinerii unor bani in plus?
Sa nu se inteleaga ca ii iau apararea lui giovanii...departe de mine acest gand...
paddy
Dec 9 2005, 02:18 PM
Din pacate nu Danciulescu va avea ultimul cuvint, sa nu uitam ca Becali l-a adus inapoi la Dinamo.
Daca Danciu va pleca la Polii, e nasol pentru noi.
Rossi
Dec 9 2005, 02:33 PM
danciulescu sa ramana la dinamo astia de la timisoara dc vor jucator de la dinamo sa ii faca oferta lu baltoi si lu grigorie
DANCIULESCU TREBUIE PASTRAT spunea inainte de a pleca in asia k se duce acolo k e ultimul tren pentru el si k isi poate scoate bani frumosi acuma ce rost ar avea sa plece la euro cent poli conducerea ar trebui sa tina cu dintii de valorile clubului alb rosu
si danciu este una din ele
Rossi
Dec 11 2005, 08:10 PM
oare sa il credem pe becali k danciulescu nu va pleca la timisoara??oare ce l-o fi facut sa se razgandeasca si sa nu mai vanda jucatorii de valoare de la dinamo ??? dc dinamo se va califica mai departe in uefa cu un gol dat de un jucator adus dupa venirea lui becali la dinamo eu nu il mai critic (pana la sfarsitul anului cel putin)
pinky
Dec 11 2005, 08:50 PM
Nu va inteleg cum puteti sa credeti ca Danciu va merge la Poli dupa ce Badea ( Badea, nu Becali!!!) ne-a asigurat ca are contract cu noi si ca nu pleaca niciunde, dupa ce el insusi a spus ca-si doreste cel mai mult sa revina la Dinamo si ca nu-l intereseaza alte oferte!!Chiar nu inteleg cum puteti crede tot ce debiteaza fomistii aia de la carpeta, Poli este contracandidata noastra declarata la titlu, cum puteti crede ca le vom intari tocmai noi lotul?Este cea mai penibila incercare de stire de senzatie si mi-e scarba de pseudo-ziaristii astia care publica asemenea lucruri desi stiu ca nu au nici o baza reala in ceea ce spun!!Daca si acum cand e asa de clar ca vine Danciu inapoi voi tot mai aplecati urechea la stiri de genul asta, ma intreb de care transferuri nu va veti indoi!!Sa fim seriosi!!
Abia astept sa revina Danciu, mi-e asa o ciuda ca nu poate juca in meciul cu francezii, dar sunt sigura ca o sa compenseze in meciurile din primavara!!
Rossi
Dec 11 2005, 09:06 PM
Cai Lun
Dec 11 2005, 11:48 PM
QUOTE(BIANCO RO§§| @ 11 Dec 2005, 21:06)

WRONG & OFF TOPIC... incep sa...
Apreciez faptul ca ai o activitate intensa pe forum.. probabil CEA MAI din ultimele zile! [daca ar fi toti cei 2000+ ca tine...]

DAR...

esti deseori off topic, incearca sa fii mai atent.. sunt destule topicuri si nu te vei plictisi!
Despre Andrei Cristea nu s-a zvonit niciodata ca se va transfera la noi.. [din cate imi aduc eu aminte] tot timpul a fost vorba despre Adrian.. ceea ce s-a si adeverit..
Rossi
Dec 11 2005, 11:56 PM
pune securea jos k nu e nevoie da eu dc nu am cu cine sa ma contrazic incerc macar moderatorii sa ii atrag intr-un dialog

si chestia cu cristea nu e adrian e andrei asta stiu sigur ca era in tratative si cu dinamo da oana la urma sa impacat sechelariu cu becali si a ajuns in ghena hai k de acuma o sa incerc sa ma incadrez in topicuir k vad k treaba sta rau k dc o sa am tot la fel de multa activitate da o sa fiu off topic o sa ma trezesc intr-o zi k nu mai pot sa intru pe site si o sa arunc compu pe geam
FarfelkugeL
Dec 12 2005, 01:07 PM
QUOTE(Cai Lun @ 11 Dec 2005, 23:48)

Despre Andrei Cristea nu s-a zvonit niciodata ca se va transfera la noi.. [din cate imi aduc eu aminte] tot timpul a fost vorba despre Adrian.. ceea ce s-a si adeverit..
A fost vorba la un moment dat si despre Andrei Cristea sa se transfere la noi...
Care ... ca de obicei s-au demonstrat a fi doar zvonuri ....
Revenind la Danciu...sa speram ca nu o sa faca din nou greseala cei care conduc Dinamo si ...sa-l vanda din nou...
Cai Lun
Dec 12 2005, 01:21 PM
QUOTE(BIANCO RO§§| @ 11 Dec 2005, 23:56)

eu dc nu am cu cine sa ma contrazic incerc macar moderatorii sa ii atrag intr-un dialog

AHAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Nice one!

Am mai ras si io pe ziua de azi..
Dar acum, ca tot e vorba de Danciulescu... revine in primavara, dar daca Bratu da gol cu Marsilia e clar ca il facem erou.. si atunci.. cine va fi titular, el sau Danciulescu? Sau.. sta Clau pe margine? Asta va fi interesant.. teoretic, de dragul tercutului ar trebui sa fie N&D, dar.. Bratu pe banca?? Poate un 4-3-3, ca sa impacam si capra si varza..
pinky
Dec 12 2005, 03:14 PM
Ar fi bine daca ar fi lupta mai stransa pentru posturile de titulari intre atacanti, ar avea mai multe de demonstrat si, implicit, ar juca mai bine!!Dar cred ca in cazul unui meci mai bun al lui Bratu cu OM, va fi scos Niculescu mai degraba decat Danciulescu, asa cred eu
f_rares
Feb 6 2006, 10:50 PM
Danciu!!!!!!!!!!!!!!!
Vrem goluri de la tine...goluri alaturi de Clau-gol!!!!
Cand propui sa iti revii???
Anuntzaa-ne si pe noi te rog...printr-un gol cu Juve
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.