Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo bucuresti, cea mai iubita echipa ?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Putem spune asta despre echipa noastra ?
Bineinteles ca o sa fie unii care sa nu fie de acord si aia sunt stelistii, cioristii si restul dusmanilor.
oana
ASTA NU TINE NEAPARAT DE NR. SUPORTERILOR,CI DE IUBIREA PT. CULORILE CLUBULUI.SI LA ASTA SUNTEM DEASUPRA TUTUROR, PT. CA , SPRE DEOSEBIRE DE ALTII(SE STIE CARE) NOI STIM SA NE SUSTINEM ECHIPA SI IN MOMENTELE DIFICILE.FORZA DINAMO! :lol: oanadragu@yahoo.com
Anonymous
Pai e normal sa nu conteze numarul suporterilor ... conteaza doar iubirea pentru club ... si asta avem din plin, numai ca de o bucata de vreme nu ne mai este respectata aceasta iubire. Speram intr-o revenire ...
Anonymous
Deci .. in primul rand .. Bine v-am gasit .. am intrat shi eu pe forum :P :) (eu fiind AnDr3y de pe #dinamo). Forumul asta este mult mai marpha decat celalalt :P. In legatura cu subiectul ca sa nu fiu "Off Topic" nu shtiu sigur daca Dinamo e cea mai iubita echipa din tara .. pt ca alte echipe (nr. Steaua) au totushi mai multi suporteri in tara orice am spune .. (asta pt ca sunt alcoolici/pensionari/rupti de viata ... care au vazut shi ei o finala de Liga Campionilor cu Steaua in ea.. etc) oricum Dinamo este o echipa iubita shi fanii pe care ii are sunt adevarati!

Dinamo :rulz:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.