Anonymous
Jul 9 2002, 10:43 PM
Putem spune asta despre echipa noastra ?
Bineinteles ca o sa fie unii care sa nu fie de acord si aia sunt stelistii, cioristii si restul dusmanilor.
oana
Aug 14 2002, 12:15 PM
ASTA NU TINE NEAPARAT DE NR. SUPORTERILOR,CI DE IUBIREA PT. CULORILE CLUBULUI.SI LA ASTA SUNTEM DEASUPRA TUTUROR, PT. CA , SPRE DEOSEBIRE DE ALTII(SE STIE CARE) NOI STIM SA NE SUSTINEM ECHIPA SI IN MOMENTELE DIFICILE.FORZA DINAMO! :lol: oanadragu@yahoo.com
Anonymous
Aug 14 2002, 06:00 PM
Pai e normal sa nu conteze numarul suporterilor ... conteaza doar iubirea pentru club ... si asta avem din plin, numai ca de o bucata de vreme nu ne mai este respectata aceasta iubire. Speram intr-o revenire ...
Anonymous
Aug 15 2002, 09:49 PM
Deci .. in primul rand .. Bine v-am gasit .. am intrat shi eu pe forum :P :) (eu fiind AnDr3y de pe #dinamo). Forumul asta este mult mai marpha decat celalalt :P. In legatura cu subiectul ca sa nu fiu "Off Topic" nu shtiu sigur daca Dinamo e cea mai iubita echipa din tara .. pt ca alte echipe (nr. Steaua) au totushi mai multi suporteri in tara orice am spune .. (asta pt ca sunt alcoolici/pensionari/rupti de viata ... care au vazut shi ei o finala de Liga Campionilor cu Steaua in ea.. etc) oricum Dinamo este o echipa iubita shi fanii pe care ii are sunt adevarati!
Dinamo :rulz:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.