Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo ---pe ce loc va fi la sfarsitul turului?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
zicu7
Avand in vedere ultimele evolutii credeti ca Dinamo se va redresa pana la sfarsitul turului? Daca da, la ce distanta va fi fata de sTEAUA? blacksheep.gif Astept opiniile voastre!
paddy
E prea grea intrebarea ta 010.gif
ucu
E prea grea intrebarea ta

nu e deloc grea...4 puncte in fata crestinilor si vreo 10 in fata rr
LeX
si eu estimez cam aceasi diferenta de puncte. sa vedem ce facem cu poli.
CMIDP
intrebarea era pe ce loc nu cate puncte daca observ eu bine ..dar ca de obicei voi deviati
locul 1 fireste....
Cai Lun
Pai eu nu m-am prins prea bine de ce fel de distanta e vorba... daca e aia care se masoara cu viteza ori timpul.. cred ca vor fi cateva lungimi... daca e de puncte cred ca se va mari... nu uitati ca astia mai au de jucat cu portile inchise!

Vom fi campioni de toamna!
undyng
o sa terminam exact cum vom termina campionatul pe locul 1 HAITA_DINAMO.gif
LeX
QUOTE(CMIDP @ 8 Nov 2005, 3:42) *
intrebarea era pe ce loc nu cate puncte daca observ eu bine ..dar ca de obicei voi deviati
locul 1 fireste....

cred ca se intelege foarte clar din ce am scris si pe ce loc terminam. poate ti-ar fi placut mai mult un topic in care fiecare user sa scrie "1" si atat. Ma rog, fiecare cu problemele lui. Imi cer scuze ca am deviat de la subiect celor care se simt lezati.
attos
hai sa o luam altfel daca ziceam ca temina pe 2,3,,, in secunda 2 eram considerat spurcat sau cioroi...sau daca soun ceva rau de dinamo...nu cred ca forumu asta sa infiintat sa ridicam in slavi dinamo...nusht cu ce va inalzeste daca spun ca dinamo e galactica ...cand toata lumea stie ca nu-i aja...revenind din paranteza...tot pe primu loc va termina shi acum shi la final HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
alexyutza
Toti ne dorim sa terminam pe locul 1 ! Tinand cont ca avem avans 5 puncte fata de stiaua si ca mai sunt de jucat 3 etape pana la sfarsitul turului sunt convinsa ca nu putem termina decat pe locul 1. Mai ales ca nu intalnim cine stie ce adversari , poate cu poli o sa ne fie mai greu dar nu cred ca au sanse sa scoata mai mult decat un egal . Sper ca nu va fi cazul. Daca Andone si conducerea tehnica reusesc sa aduca inapoi la echipa asa cum au declarat pe : Barcauan , Stoican si pe Costin Lazar de la Spotul , inca din iarna , atunci nu o sa intampinam mari greutati in lupta pt titlu . Si cu reintoarcerea lui Danciulescu o sa avem o echipa competitiva si in cupele europene !
HAITA_DINAMO.gif
pinky
QUOTE(alexyutza @ 10 Nov 2005, 19:37) *
Toti ne dorim sa terminam pe locul 1 ! Tinand cont ca avem avans 5 puncte fata de stiaua si ca mai sunt de jucat 3 etape pana la sfarsitul turului sunt convinsa ca nu putem termina decat pe locul 1. Mai ales ca nu intalnim cine stie ce adversari , poate cu poli o sa ne fie mai greu dar nu cred ca au sanse sa scoata mai mult decat un egal . Sper ca nu va fi cazul. Daca Andone si conducerea tehnica reusesc sa aduca inapoi la echipa asa cum au declarat pe : Barcauan , Stoican si pe Costin Lazar de la Spotul , inca din iarna , atunci nu o sa intampinam mari greutati in lupta pt titlu . Si cu reintoarcerea lui Danciulescu o sa avem o echipa competitiva si in cupele europene !
HAITA_DINAMO.gif

Da-mi voie sa te contrazic aici...cred ca urmatoarele meciuri sunt din cele mai dificile, avand in vedere si perioada mai putin buna prin care trecem si oricum meciurile cu Nationalul, cu Argesul sau cu Poli sunt oricand mai grele decat cele cu Vasluiul, Gloria sau Bacaul!!Dar daca i-am batut pe rapidisti asa si am revenit cu shtoia eu zic ca putem sa trecem si de aia!!Cat despre transferuri, incearca sa nu-ti faci iluzii, mai bine zi mersi daca nu pleaca nimeni in iarna ca abia se leaga si echipa asta!!Si nu as spune asta daca n-as sti de ce sunt in stare mafiotii care ne conduc!!
Cred si sper ca vom termina turul pe primul loc si, dupa cum o cere traditia, acolo vom ramane pana la sfarsitul campionatului HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
reddogforever84
Batem si pe rocar si ne distantam la 7 pct de stiaua . Ei iau bataie de la vaslui.... 010.gif
Cai Lun
Haideti mah! Daca si cu Argesu' e meci greu... Plus ca nu concep sa nu batem Poli!! Adica.. MANDRIE!!!!

HAITA_DINAMO.gif

PS> ...desi ne sta in felul nostru dinamovist de a fi sa pierdem distate de 10 puncte avans...
CMIDP
nu mi-as fi dorit un topic in care toata lumea sa zica 1 ...ci nu mi-as fi dorit un topic de genul asta deloc :))
vorbarie multa si degeaba
anyway ..sorry for offtopic ..i`m out of here now ..
caine_berceni
Vom fi campioni de tomna

La National va fi mai greu in rest nici nu ma gandesc sa nu luam 6 puncte din meciurile cu timisoara si cu arges
Cai Lun
Turul a luat sfarsit. Dinamo a terminat pe primul loc. PUNCT!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.