QUOTE(alexyutza @ 10 Nov 2005, 19:37)

Toti ne dorim sa terminam pe locul 1 ! Tinand cont ca avem avans 5 puncte fata de stiaua si ca mai sunt de jucat 3 etape pana la sfarsitul turului sunt convinsa ca nu putem termina decat pe locul 1.
Mai ales ca nu intalnim cine stie ce adversari , poate cu poli o sa ne fie mai greu dar nu cred ca au sanse sa scoata mai mult decat un egal . Sper ca nu va fi cazul. Daca Andone si conducerea tehnica reusesc sa aduca inapoi la echipa asa cum au declarat pe : Barcauan , Stoican si pe Costin Lazar de la Spotul , inca din iarna , atunci nu o sa intampinam mari greutati in lupta pt titlu . Si cu reintoarcerea lui Danciulescu o sa avem o echipa competitiva si in cupele europene !

Da-mi voie sa te contrazic aici...cred ca urmatoarele meciuri sunt din cele mai dificile, avand in vedere si perioada mai putin buna prin care trecem si oricum meciurile cu Nationalul, cu Argesul sau cu Poli sunt oricand mai grele decat cele cu Vasluiul, Gloria sau Bacaul!!Dar daca i-am batut pe rapidisti asa si am revenit cu shtoia eu zic ca putem sa trecem si de aia!!Cat despre transferuri, incearca sa nu-ti faci iluzii, mai bine zi mersi daca nu pleaca nimeni in iarna ca abia se leaga si echipa asta!!Si nu as spune asta daca n-as sti de ce sunt in stare mafiotii care ne conduc!!
Cred si sper ca vom termina turul pe primul loc si, dupa cum o cere traditia, acolo vom ramane pana la sfarsitul campionatului