Help - Search - Members - Calendar
Full Version: catre ciudat !!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
mario69
DE ce ti se pare asa ciudata atitudinea mea? voi cand i-ati hulit, injurat si batjocorit! cand la-ti injurat pe giga popescu la galati ! atunci mi-a fost rusine sa stau pe stadion! numai pentru cate a facut omul ala pentru echipa nationala! atunci voi erati suporteri mah??? nu CRED ! N-ati dat dovada! si nu-mi reprosa nimic! sa stii ca am tinut si o sa tin intotdeauna cu DINAMO! Cel putin hai sa nu fim ipocriti ! toata lumea vine la stadion acum cand echipa joaca bine dar cand pierdeau ( anul trecut)? ce facea-ti!!! SI NU MA REFER LA ADEVARATII CAINI CARE SUNT PE STADION LA FIECARE MECI CU SUFLETUL LA GURA PT. ECHIPA LOR.....!!!! RESPECTLE MELE!!(ei merita sa-i traga la raspundere)
DACA ESTI UNUL DINTRE EI " JOS PALARIA SI SI TOT RESPECTUL MEU" .
Dar totul tine de trecut! FORTZA DINAMO ! Moscova is going down!!
Anonymous
Chiar nu va puteti abtine de la comentarii si certuri? Chiar e atat de greu sa fiti politicosi si sa aveti respect unul fata de altul? Vreti sa facem si aici politie?

Va rog sa va duceti cu certurile in mesaje private, daca asta va e placerea.

Multumesc de intelegere. Sper sa nu se repete.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.