Dust
Nov 18 2005, 11:45 AM
bine zis dumi
dumi
Nov 19 2005, 07:55 PM
Dust...ms pt sustinere
Haideti ca mai mai e o zi si avem alegerile...sper sa fie curate...si asa exista o sansa ca mincinasul sa piarda ciolanul
alexyutza
Nov 19 2005, 08:02 PM
Deja m-am saturat de alegerile astea...
Din tot circul asta ... cu ce am ramas ? Cu dezamagirea pe care mi-a cauzat-o Lupescu .
Oricine va castiga alegerile setimentele vor fi aceleasi . Din partea lui Lupescu nu ma asteptam la asa ceva .
Pacat , in el chiar aveam incredere...
Dust
Nov 19 2005, 11:44 PM
da....cand am auzit credeam k e o gluma...da ma rog...la faza asta se vede k Lupescu isi urmareste doar propriile interese
paddy
Nov 19 2005, 11:49 PM
DUST - DUMI
Se pare ca voi vedeti numai conspiratii, si tradatori, admiratori, din pacate nu sint decit doua variante, care nu prezinta garantie, si decit s-al vad pe Becali toata ziua pe la FRF, mai bine cistiga Nasul
COSMIN C
Nov 19 2005, 11:52 PM
QUOTE(Dust @ 19 Nov 2005, 23:44)

da....cand am auzit credeam k e o gluma...da ma rog...la faza asta se vede k Lupescu isi urmareste doar propriile interese
Si Popescu ale cui interese urmareste ?? Ale fotbalului romanesc ??
Dust
Nov 19 2005, 11:55 PM
da makar asta nu e pe fata

si oricum nu cred k se imbogateste din chestia asta....nici lupescu da oricum....sandu sigur
paddy
Nov 20 2005, 12:07 AM
DUST
Nu ai inteles nimica, e normal ca nu G Popescu se va inbogati, el nu e decit o simpla marioneta, se vor inbogati cei care stau in umbra lui si arunca flecme in capul ungurilor.
Crezi ca il iubeste cineva pe Sandu, hm, te inseli prietene, el e singura varianta sa nu cistige clanul Becali, ma intreb de ce nu a existat si ce-a de-a treia varianta....banuiesc ca le-a fost frica....
Dust
Nov 20 2005, 12:10 AM
mda...sau asha...ai si tu dreptate....oricum...e jalnic ce se intampla
Cai Lun
Nov 20 2005, 03:00 AM
Dom'le.. va zic io: daca popescu ajunge acolo, nici dreaq nu il mai da jos. iar fotbalul romanesc nu va scapa de cima oilor din piera nici peste 50 de ani de acum incolo!! Sa lasam vrajeala cu certurile intre verii becali, ca doar nu o sa se iubeasca pe fata, ca sa ne dam noi seama ca imperiul lor a acaparat tot fotbalul romanesc.
FRF e ultima oaza de antibecalism. Nasu mai mult de 8 nai nu mai sta la FRF. Daca Lupescu e acol oare o sansa sa ii urmeze. E bine sa ai ceva experienta cand ajungi acolo!!!
Dinamo = becali
Zteaua = Becali
Crapid = ligaul de copos la picioarele lui becali
Timisoara = [prin Hagi] becali
etc
LPF e neutru. Mai ramane FRF! Pai daca si aici ajung alde becali... deci chiar nu mia am cuvinte... lasa-tima ca Nasu e sfant pe langa ce va face popscu!... Poate ma inseal, sa mi se dea ocazia sa imi recunosc greseeala! As fi primul care m-as bucura, dar tare ma tem ca nu stim ce ne asteapta. Cand spun ca vreau sa castige Sandu o spun - la fel ca si voi - pt ca vreau sa castige fotbalul romanesc. Pana la urma asta conteaza si mai putin cine si cum ajunge la aceste rezultate...
CMIDP
Nov 21 2005, 01:43 AM
hai ma gata si cu discutiile astea...e clar cine este noul presedinte....stiam asta dinainte..
misto cu mitica care a candidat singur...putea oare sa piarda?
paddy
Nov 21 2005, 12:29 PM
CAi LUN
Tu chiar crezi ca liga lui Mitica nu e atinsa de microbul Becali

te inseli prietene, atunci de ce dracu ia invitat la sprit dupa ce a cistigat, si multa alte magari, mai tii minte emisiunea de la OTV , cind Nicu Gheara ia spus ca ii maninca creierii, lui Mitica Dragomir, daca nu ar fii fost inplicat in magarii, banuiesc ca Dragomir i-ar fi raspuns cu aceasi moneda.
De ce JIJI voteaza inpotriva lui Popescu ??...stie el ce stie..
Dust
Nov 21 2005, 02:10 PM
mdea....a iesit Sandu...pareri? mie imi este scarba...ma abtin
paddy
Nov 21 2005, 02:21 PM
Un ochi plinge altul ride, nu prea mai e nimic de spus, am crezut ca-i o cacialma, m-am inselat, dar ma bucur ca a pierdut clanul Becali,.... sincer imi pare rau de Popescu, daca nu era combinat cu Becali, sigur cistiga presedentia FRF.....poate face Sandu un atac de cord si ramine Lupescu...
COSMIN C
Nov 21 2005, 02:22 PM
Ma bucur pentru Lupescu !
dinamovist
Nov 21 2005, 02:29 PM
Inca nu pot sa cred ca a iesit din nou Mircea Sandu presendeinte

,nu pot sa cred,este incredibil!
Jos SANDU
,sus POPESCU!
alexyutza
Nov 21 2005, 02:42 PM
QUOTE(COSMIN C @ 21 Nov 2005, 16:22)

Ma bucur pentru Lupescu !
Da ... si ce crezi ca va face ? Acuma chiar is curioasa sa vad cata libertate si incredere ii ofera mircea sandu ...
aaaa ....era sa uit , si dupa ce plan va conduce , dupa al lui sau dupa cel al nasului ? .... asta daca isi va primi functia mult visata...
Dust
Nov 21 2005, 02:58 PM
Lupescu nu o sa faca nimic..e o simpla marioneta
COSMIN C
Nov 21 2005, 03:09 PM
alexyutza,eu am mai multa incredere in Lupescu decat in Gica Popescu. Imi dai voie, sper.
Am spus ca ma bucur pentru Ionut ca are o sansa sa demonstreze ce poate. Eu ii tin pumnii si sper sa nu ma dezamageasca. Atata tot.
Si inca ceva: niciodata, in situatii de genul acesteia, nu voi fi impotriva echipei in care se afla un dinamovist, mai ales unul pe care-l respect cum il respect pe Lupescu.
P.S.
De unde stii, Dust? Asa scrie in gsp??
alexyutza
Nov 21 2005, 04:40 PM
Amandoi ochii plang.....
Cum se poate asa ceva.... numai ce aflat ca a castigat alegaerile ca sandu a si trecut la amenintari . Cum adica se va razbuna impotriva celor care nu l--au votat si mai ales pe Dinamo ? Nu inteleg ...? Cum draq poti sa declari asa ceva ...? asta ce draq crede ...? ca daca a fost ales acuma are dreptul sa taie in carne vie ? da cine draq ii el ? Ii Dumnezue cumva si eu nu stiu ...
cum adica , va face tot ce-i sta in putinta pt a nu lua Dinamo campionatul ? Are voie sa spuna asa ceva ? Ce-s cu amenintarile astea ? Ne-am ales cu un dusman pe viata...nici nu vreau sa ma gandesc la ce o sa ne astepte de acum incolo... care -i probleme lui ? trebuia sa votam si noi cu el , doar asa sa se simta el bine ? Daca erau pe bu7ne alegerile , altul era rezultatul .... acuma is mai sigura ca niciodata ca a castigat pt ca a amenintat multi presedinti de cluburi ...
RUSINE SPURKTULE ....
Ce coincidenta nu ... la emisiunea lui ioanitoaia , mm stoica a zis ca stiaua il alege pe sandu...dupa amentarile lui sandu se cam stie cine are cele mai multe sansa sa ia campionatul , nu...?
Cine se aseamana se aduna...sandu si stoia s-au aliat impotriva noastra
Daca si trece la fapte si intr-adevar o sa actioneze impotriva noastra , atunci inseamna ca si Lupescu e de aceasi teapa ca el....RUSINE circarilor de mahala,,,,
Dumi-DC
Nov 21 2005, 04:41 PM
si eu ma bucur pt lupescu
alexyutza
Nov 21 2005, 04:44 PM
QUOTE(Dumi-DC @ 21 Nov 2005, 18:41)

si eu ma bucur pt lupescu
Ce o sa faca Lupescu pt noi ..?????
O sa taca in fata lui sandu care o sa-si bata joc de noi asa cum are el chef... ca doar nu degeaba detine puterea...
paddy
Nov 21 2005, 05:23 PM
Lupescu va fii urmasul lui Sandu, va sta in umbra, si o sa vada toate magariile din FRF, de care se va folosi cind va veni momentul.
gilutza_d
Nov 21 2005, 05:32 PM
Dust
Nov 21 2005, 06:28 PM
QUOTE(COSMIN C @ 21 Nov 2005, 15:09)

P.S.
De unde stii, Dust? Asa scrie in gașca slugilor proaste??
nu da dupa cum il stiu pe Sandu..nu o sa il lase pe Lupescu sa iasa in fata....isi urmareste interesele...de ce crezi k l-a dat afara pe Craciunescu...?
alexyutza
Nov 21 2005, 06:37 PM
Un lucru e foarte clar ...noi o sa avem cel mai mult de suferit !
Cine l-a votat pe mascariciul asta ...in afara de becali , pinalty si alti 10-20 retardati ? Alegerile nu au fost pe bune...
Sezran
Nov 21 2005, 06:58 PM
mi-e scirba. dupa fiecare fel de alegeri (locale, parlament, presedintele tarii, frf, frb etc.) cei care pierd sau cei care ii sustin pe cei care pierd incep sa urle ca alegerile nu au fost pe bune. s-a facut totul cum a vrut pOPESCU si totel urla ca nu au fost pe bune. si altii pe linga el. mi-e sila de oamenii astia.
dumi
Nov 21 2005, 07:29 PM
Mie mi-e scarba de rezultat...intre doua rele il preferam pe cel mai mic...care in opinia mea era popescu...sa vedem acum ce va face lupescu...asta in masura in care va putea efectiv sa faca ceva si nu va fi o simpla marioneta....
Dumi-DC
Nov 21 2005, 07:40 PM
QUOTE(alexyutza @ 21 Nov 2005, 16:44)

O sa taca in fata lui sandu care o sa-si bata joc de noi asa cum are el chef... ca doar nu degeaba detine puterea...

Mdaaa e posibil sa se intample si asta hmmmm sa vedem totusi mi-e mi se par totusi niste chestii cam dubioase adica pe de-o parte kassai sclav pe viata lui nasu zice ca nasu i-a fost aservit lui giovano acu sandu il da afara di comitet pe giovani si ii baga pe aia de la tara pe pinalti si pe manareanu pai adica asa deodata el se rupe de jiovani hmmm nu prea merge nu cred e totusi ca ne va vana de acum incolo pe noi
COSMIN C
Nov 21 2005, 10:17 PM
QUOTE(alexyutza @ 21 Nov 2005, 16:44)

Pai asta era ideea ?! Il votam pe Gica Popescu pentru ca e in cardasie cu Giovani si o sa favorizeze Dinamo ?! Aveam nevoie de un presedinte care sa ne faca favoruri ? Atunci da-mi voie sa spun ca Dinamo , prin conducatorii sai, a mai facut o gafa! Trebuiau sa stie in care parte bate vantul si sa voteze in consecinta , daca aveau nevoie de ajutor de la FRF...
Mie imi place sa cred ca Dinamo n-are nevoie de ajutorul nimanui , si va castiga acest campionat in teren.
Cai Lun
Nov 21 2005, 11:39 PM
Eu chiar nu inteleg de ce il tot plangeti pe Popescu?! Omul asta a scuipa in urma cand a plecat de la noi si de cate ori are ocazia ne ia in bascalie... ca a fost o perioada neagra in cariera lui... da' ia mai hai sictir mah!! Nu a fost nic iantrenor, nici secund, nici director pe la club, nici manager nici nimic si hodoronc tronc se ghiftuieste cu tronul FRF! Da' ce e aici frate? Bar de negri?!
S-o ia si el de jos... pardon de expresie... sa faca si el un juniorat ceva... daca are bani are si valoare? Daca il are pe becali are si vechime? Fiecare cu ale lui. Mie unul imi pare bine ca a pierdut popescu, ca a pierdut gsp + protv + antena 1 + toti lingaii si pupincuristii din sportul romanesc!
Va spun un lucru. Sandu a stiut sa castige! Eu nu l-am auzit defaimand, injurand, balacarind ca ultimul om... cate a indurat omul asta in ultimele 6 luni nu a indurat nimeni. Sincer il felicit, eu nu as fi rezistat. A fost in toata aceasta perioada un om echilibrat, lucid si a dat dovada de reale calitati. Il apreciez pentru asta, indiferent de atitudinea pe care o are fata de Dinamo...
Sa nu uitati ca cea mai buna mutare in tot acest joc a facut-o Lupescu. Bravo lui! Sunt convins ca sub aripa lui Sandu va invataa destule pentru a prelua stafeta. El va fi viitorul presedinte al FRF! Alegerile de astazi au fost castigate de Lupescu, care isi va incepe mandatul in 2010... parerea mea...
Dust
Nov 22 2005, 01:14 AM
ba...pasta l-au votat toti handicapatii din Cucuietii de Deal k sa nu ii deranjeze careva din universu lor dacolo..de la comuna si atat....
dumi
Nov 22 2005, 01:43 AM
Da, poate fi catalogata drept o mini-victorie a lui lupescu, care neprimind dreptul sa candideze a ales sa invete de la nasul...daca are ce invata bun de la el...toata stima daca va reusi sa ramana drept d.p.d.v. moral si nu va invata din moravurile celor in mijlocul carora va lucra...o urma de regret pastrez insa fata de infrangerea lui popescu...continui sa cred ca era o solutie mai buna decat sandu...
Dust
Nov 22 2005, 04:06 PM
de invat nu are ce invata...decat sa fure....sper k nu se strica Lupescu...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.