Dust
Oct 30 2005, 09:46 PM
Dupa meciul incheiat acasa, in compania Jiului, (1-1), Gabi Tamas s-a gandit sa plece cu tatal sau la Brasov....dupa care intr-o discoteca din oras....probabil sa sarbatoreasca "reusita" de pe teren propriu. Asadar, Tamas a declarat urmatoarele:
Aseara, imediat dupa meciul cu Jiul, am plecat la Brasov impreuna cu tatal meu. De acasa i-am anuntat pe parinti ca plec sa salut niste prieteni, la discoteca, aflata la cateva sute de metri de casa. De cand am intrat in discoteca am fost provocat de o persoana aflata la alta masa. Era un fan stelist. Cu trecerea timpului provocarile au fost tot mai dese, motiv pentru care am ripostat, si pe fondul nemultumirii dupa rezultatul cu Jiul. Nu a fost vorba de o bataie ci doar de cateva schimburi de replici si imbranceli. Am plecat de la discoteca si atata tot! Regret ca nu m-am stapanit si am dat curs acestei provocari, cu atat mai mult intr-un loc public",
Sa ma scuze Tamas....nu zic sa nu se duca printr-o discoteca din cand in cand...dar acum sa fim realisti...nu cred k era cazul dupa ce rezultate a avut Dinamo...nu mi se pare DELOC normal...
Niciodata nu vezi cate un jucator care, dupa un meci prost, sa ramana la stadion, sau sa vina a doua zi mai devreme, sa exerseze suturile...pasele....sau sa faca exercitii fizice....NICIODATA...in schimb umbla prin baruri..k de....sun suparati si isi ineaca amarul intr-un paharel, k tot omul.
Cai Lun
Oct 30 2005, 10:12 PM
Intr-adevar... ai pus punctul pe "i" Dust! Eu cred ca Tamas a avut noroc ca ala de acolo era stelist, pt. ca iesea mult mai paruit daca erau acolo cativa caini! Eu unu' stiu ce i-ar fi trebuit...
Culmea tupeului e ca spune ca a rispostat pe fondul starii psihice proaste de dupa rezultatul slab cu jiul! Adica ce, s-a dus sa isi inece amarul in bautura? Pai daca drojdesc toti in halul asta e clara treaba! Azi bem de suparare, maine de fericire, mai un bairam, o aniversare, o cununie... si abia am scapat de Semeghin... cel putin ala era pe fatza...
Cum era vorba aia? Branza buna in burduf de caine? Cred ca mai degraba e o drojdie puturoasa in burduful de caine al lui Tamas. Pacat de el, e talentat si inteligent [inca!].
Dust
Oct 31 2005, 09:18 PM
acum ar trebui sa isi ia revansa..la Sofia....si sa faca tot posibilul k incidentul sa nu se mai repede....HAI DINAMO...si bafta Tamas la Sofia...arata k sti fotbal nu sa te bati in baruri
Cai Lun
Oct 31 2005, 10:45 PM
Daca batem la sofia, io ii promit lu' Tamas ca il duc in bar, ii fac cinste, si beau cot la cot cu el pana dimineata!
Ati notat, da?
paddy
Oct 31 2005, 11:03 PM
Da unde ati fi vrut sa se duca la biserica ?...mai terminativa cu rautatile astea ca nu schimbati voi nimic...si in primul rand nu din cauza lui Tamas a facut Dinamo egal..
nu e vorba de rautati.... e vorba de conduita pe care se presupune ca o are un sportiv de performanta. ai nostri sunt toata ziua in carciuma, pe cand altii de pe la AC Milan sau Real Madrid care si-ar permite mult mai multe fata de club si suporteri nu calca cu lunile pe acolo.
paddy
Nov 1 2005, 11:23 AM
Ai facut o comparatie cam deplasata

pe langa ce a facut Iordache si Semevin, Tamas e mic copil. Din pacate asta e mentalitatea fotbalistului Roman,bautura accidente, jocuri de noroc si droguri, daca le-ar face la toti testul anti doping pe bune, am ramane fara jucatori.
Cai Lun
Nov 1 2005, 11:50 AM
lol
Pai dupa cate vad eu, tema de dezbateri este "Tamas IAR in baruri" deci nu e prima oara... poate ca il scuzam, dar vad ca recidiveaza si inca o face atunci cand echipa merge prost! Tot respectul pentru Gabi, e jucator mare, dar asta nu e nici pe departe o atitudine de profesionist!! Isi imagineaza cineva ca asa ceva i-ar fi permis la Moscova? De aia vrea el la Dinomo!..
Dust
Nov 1 2005, 03:15 PM
pai si ce vrei sa spui Paddy? k e normal sa se duca in club si sa se certe cu oamenii pacolo dupa ce dinamo joaca cum joaca? acum pe bune...are un contract cu clubul...e profesionist si tre' sa isi trateze meseria k atare! Acum nu era cazul sa umble prin baruri
CMIDP
Nov 2 2005, 08:24 AM
e om .. ..dooh
doar momentul a fost ales nepotrivit dar in rest ..eu nu am ce-i reprosa ..poate decat faptul ca nu si-a dat seama cand s-a decis sa devina fotbalist ca asta include niste sacrificii destul de maricele
Cai Lun
Nov 2 2005, 01:10 PM
Ba eu cred ca si-a dat seama, pentru ca altfel, daca nu ar fi facut acele sacrificii nu ar fi ajuns la nivelul la care [inca] este. Dar am impresia ca i sa cam urcat la cap, a facut 10 meciuri bune si deja are impresia ca e intangibil. Seriozitate este un atu al marilor jucatori, din pacate la el asta nu prea se vede...
COSMIN C
Nov 2 2005, 01:29 PM
QUOTE(CMIDP @ 2 Nov 2005, 9:24)

e om .. ..dooh
doar momentul a fost ales nepotrivit dar in rest ..eu nu am ce-i reprosa ..poate decat faptul ca nu si-a dat seama cand s-a decis sa devina fotbalist ca asta include niste sacrificii destul de maricele
Asa e, e si el om, e tanar, necopt...
Eu am ,insa, o nelamurire. Chiar sunt ,ai nostri ,cei mai petrecareti fotbalisti din tara ?! Sau doar despre ei se scrie ?
de ce te intereseaza de altii noi ar trebui sa avem grija d curtea noastra
COSMIN C
Nov 2 2005, 05:46 PM
LeX,
Asa sunt eu, mai paranoic, cand e vorba de Dinamo, si am impresia ca de multe ori se si exagereaza in ceea ce-i priveste pe ai nostri. Dar,cum nu ma intereseaza de altii, poate gresesc , poate se scrie si despre ei ... Nu mai cumpar de mult ziare de sport , iar pe site citesc doar articolele referitoare la noi,.. poate mi-a scapat genul asta de informatii despre zdelisti, rapidisti.....
Dust
Nov 2 2005, 06:51 PM
ma rog ... aici ai dreptate...se cam exagereaza cand vine vorba de dinamo...mereu am fost la pagina "stiri bomba"...uneori pe bune dreptate ... dar de foarte multe ori pe nedrept
rednorth
Nov 2 2005, 10:20 PM
Atata timp cat a renuntat la multi bani din contract pt a veni sa joace la Dinamo,pot sa trec cu vederea anumite iesiri ale lui.
CMIDP
Nov 3 2005, 03:42 AM
in nici un caz ...eu nu pot sa cred cala dinamo sunt cei mai "petrecareti" sau doar ca cei de la dinamo isi mai fac de cap din cand in cand ...
sunt sigur ca mai sunt si altii la alte echipe ...dar cum dinamo este mereu in centrul atentiei din cauza faptului ca este mereu sus in clasament ..este normal oarecum sa fie tunurile puse pe ea ca sa nu mai zic ca peste 70-80% din presa de abia asteapta sa aibe ce sa scrie de rau legat de dinamo ...
peste tot sunt astfel de oameni precum tamas sau semeghin sau mai stiu eu care..doar ca nu li se da o atat de mare importanta
Diabolik_kidd
Nov 3 2005, 09:14 AM
este vorba in primul rand de faptul ca era intr-o carciuma, faptul ca s-a imbrancit cu nu-stiu-ce stelist nu ma deranjeaza deloc
Cai Lun
Nov 3 2005, 05:51 PM
QUOTE(Diabolik_kidd @ 3 Nov 2005, 9:14)

(...) dar,totusi nu trebuie uitat ceea ce a facut pentru DINAMO de cand s-a intors.
Pai tocmai pentru ca nu uitam ce a facut si face pentru noi, tocmai de aceea avem pretentii! Speram sa mai faca si in continuare! Pana acum a fost baiat serios si un adevarat stalp al echipei.. dar, in ritmul asta, nu stiu daca o sa mai fie! Acuma' nu ca dramatizez.. .dar semnalul de alarma trebuie tras din timp.. ca sa nu zica ca nu i-am spus...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.