Dumi-DC
Oct 29 2005, 05:13 PM
explicati si voi e inseamna toae chestiile asta noi de apar sub avatar kill exp lei ca nu inteleg am lipsit o perioada d vad ca oricum nu exista topic referitor la el mersi
CyberDog
Oct 29 2005, 06:54 PM
QUOTE(Dumi-DC @ 29 Oct 2005, 11:13)

explicati si voi e inseamna toae chestiile asta noi de apar sub avatar kill exp lei ca nu inteleg am lipsit o perioada d vad ca oricum nu exista topic referitor la el mersi
Dumi,
Citeste te rog anuntul lui Sezran, intitulat "Vreti bataie? Aveti bataie!". Deasemenea, vezi ca in header-ul paginii de forum au aparul doua categorii noi, numite "Gasti" si "Atk Shop".
Numai bine
paddy
Oct 29 2005, 08:50 PM
Da unde e anuntul lui Matrix, il caut dar nu il gasesc.
Dumi-DC
Oct 29 2005, 09:02 PM
Multumesc
Sezran
Oct 29 2005, 11:45 PM
in caz ca mai e cineva care nu gaseste anuntul:
LeX
Oct 31 2005, 09:46 AM
asteptam cu nerabdare implementarea mod-ului si pe celelalte skin-uri. te rog frumos sa ne anunti cand e gata (sau daca va fi vreodata ).
De asemenea butonul "Actiuni" din profilul userilor nu functioneaza pe skin-ul dinamomania.
Sezran
Oct 31 2005, 12:10 PM
modulul functioneaza pe toate skinurile. pe skinul dinamomania singura problema legate de acest modul este ca nu se vad cele doua categorii din meniu (gasti si atkshop). cu gastile oricum nu aveti nici o treaba pina la nivelul 50 (sau pina ajunge macar unul din voi la nivelul 50), iar pentru magazin ... imi pare rau, va trebui sa folositi alt skin pina se repara asta.
de asemenea, pe skinul dinamomania nu functioneaza unele elemente, legate de versiunea 2.1.x a forumului. nu puteti sa votati articolele din sectiunea "jurnalist ...", sa iesiti din forum (log out) si alte citeva chestii. va mai dura :(
LeX
Oct 31 2005, 01:27 PM
okay good to know. am intrebat pt ca folosesc de putin timp forumul isi mie personal mi se pare mai estetic celalalt skin. scuze pentru deranj :)
Sezran
Oct 31 2005, 01:51 PM
nici un deranj. de aia exista aceasta sectiune.
LeX
Nov 13 2005, 05:19 PM
Mitzi
Nov 14 2005, 11:57 AM
Explicati-mi va rog si mie ce este cu frag level,bani,hp,str,exp...am un frag?Pe cine am omorat fate?
LeX
Nov 14 2005, 01:35 PM
poti ataca ceilalti useri de pe forum...sub fiecare nume (al unuia care nu e mort deja) ai attack user....de acolo se deschide alt meniu si cred ca te descurci..... meniu dreapta sus atkshop for goodies. cresti in level, poti da mai multe atacuri, cresc hp si str si poti ataca cu noi arme. good luck.
urmareste si topic-ul "cum ne luptam" de la jocuri
Mitzi
Nov 15 2005, 03:41 PM
Si mai ales cand ne batem?Exista reguli?Si de ce am un frag?
paddy
Nov 15 2005, 04:31 PM
Tu ai voie sa te bati numai de la 12 la 2 .....

daca ai un frag, inseamna ca ai omorat pe cineva
Cel mai bine ,ia legatura cu Sezeran, si iti va explica mai pe indelete.
COSMIN C
Nov 15 2005, 08:37 PM
QUOTE(paddy @ 15 Nov 2005, 16:31)

Tu ai voie sa te bati numai de la 12 la 2 .....

daca ai un frag, inseamna ca ai omorat pe cineva
Cel mai bine ,ia legatura cu Sezeran, si iti va explica mai pe indelete.
Asta se cheama ca l-ai ajutat ??? Ma intreb ce i-ai fi raspuns daca ai fi vrut sa-l incurci !
paddy
Nov 15 2005, 09:08 PM
Cosmin C
Doresti niste informati
COSMIN C
Nov 15 2005, 09:19 PM
Nuuuuu, cand o sa am nevoie il intreb pe Sezran !
Iar te-a omorat Lex ? Ai nevoie de-o pana de ajutor ?
alexyutza
Nov 15 2005, 09:23 PM
@Cosmin C : Asa sa faci !! Dupa ce-ti da Paddy explicatii , esti mai confuz decat inainte sa-l fi intrebat...
paddy
Nov 16 2005, 12:03 AM
Da, Lex e in cirdasie cu Dumi, problema e ca mai e un guzgan rozaliu, s-au guzganca rozalie care ii da o mina de ajutor, dar ma voi duce pe firul banilor si il voi demasca, si razbunarea mea va fi crunta, si le voi crapa capul cu dedicatie

.
Auzi Cosmine vezi ca ai posibilitatea in jocul asta si sa te sinucizi, cum am facut eu azi
Cai Lun
Nov 19 2005, 12:54 AM
Am o nelamurire. Pana la urma spatiul pe care il putem folosi pentru attach-uri este de doar 500 de kb?!
Auzisem ca merge spre 3 MB!!
Eu dupa cat am socotit am doar 500 de kb! Nu pot fi macar 3 mb? Mai postam si noi o poza, un filmulet ceva...
Sa ma lamureasca cineva...
Sezran
Nov 19 2005, 10:50 AM
limita este de 500kb. mai exista si galeria foto/video pentru poze si filmulete. si imageshack.us etc.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.