Help - Search - Members - Calendar
Full Version: bai sa-mi bag p*** cum sunt ajutati stelistii de arbitri!!!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
mario69
fratilor e pentru a nu stiu cata oara cand Steaua e ajutata de arbitri ! da-o in p*** mea de treaba! claudiu raducanu ar fi trebuit sa joace la bulandra ca le are si arbitrul ar trebui impuscat boul! sa dai tu penalty in ultimile minute ??? si ce kkt de penalty!!! astia tot comunistii au ramas, distrusii! la zid cu ei!!! sa dea domnul sa invingem la Moscova si sa le aratam ca tot noi suntem cei mai buni!!!! FORTZA DINAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anonymous
Ajutati de arbitri ? Esti galant. Se cheama FURACIUNE PE FATA, DE TIP MAFIOT caci au protectia LPF si CCA. Eu ma intreb de ce mai joaca pe teren, caci vad ca in afara lui se descurca mult mai bine.[/b]
Ciciocle
ce parere aveti de golul din ofsaid al lui sabin ilie cu petrolul? un ofsaid care cred ca se vedea si de pe luna, da' nici macar jegul ala de comentator nu a vazut, ba a avut si tupeul sa spuna ca a fost gol perfect valabil. ori arbitru a fost cumparat, ori e un idiot incurabil si ar trebui suspendat pe viata. eu am vazut ofsaidu' inainte de reluare, din fotoliu, da' handicapatu' de tusier manca seminte, sau facea ceva cu man dreapta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.