Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Football Factory-merita?Eu zic ca nu...
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Rosso
dupa ce am vazut bannerul celor de la Tifosi(tot respectul pt ei) la meciul cu Heerenven mi-am adus aminte de filmul asta considerat prea beton pentru a fi inteles de ziaristi.personal,cu exceptia scenelor care au legatura cu fotbalul si cu fenomenul "hooligans",mi s-a parut o dezamagire totala.a inceput promitator si s-a incheiat exact ca un alt film(AHX).incearca sa fie un Trainspotting ce are ca fundal suporterii echipei Chelsea dar nu face decat sa plictiseasca.sunt curios daca sunt singurul caruia i s-a parut un film mediocru...
kush
da slab filmu
vlad
acu sa vedem filmu Goal mai ales ca joaca shi Marcel Iures thumb.gif
Rosso
ieri am vazut un film pe aceeasi tema:Hooligans sau Green Street Hooligans.il recomand din tot sufletul.din pacate se pare ca nu a avut parte de aceeasi reclama ca Football Factory dar este cu mult peste acesta din urma.daca mai stiti si altele,va rog lasati cate un mesaj
DaanB87
Da si mie mi s-a parut mai reusit green street hooligans desi urmeaza cam aceeasi idee! oricum merita vazute amandoua!
paddy
Primul a lasat de dorit, o mare porcarie, al doilea inca nu lam vazut.
Marian
Am vazut ambele filme... au fost destul de interesante si intradevar green street hooligans a fost ceva mai reusit avand o tenta dramatica mai accentuata.
HighSomething
Hooligans nu e decat un film facut de americani despre obsesia englezilor pentru fotbal.Football Factory mi se pare mai savuros prin prisma limbajului colorat si a umorului englezesc, INCONFUNDABIL. Oricum recomand vizionarea ambelor cu "subtitles" in engleza.
undyng
footbal factory este un film destul de plictisitor dar mai are si el scenele lui mai bune . Da cred ca daca nu`i baga pe mosi aia si scenele cu bitangul ala tigan ar fi fost mult mai interesant
cocomarlu
Football Factory mi s-a parut mai bun, cu toate ca are doua rip off-uri dupa Good Fellas si American History X

But it's a more british movie... si are replici mai savuroase

Am o traducere cica facuta de un membru al PCH iar cuvantul "spurkatii" apare destul de des pe acolo verystrange.gif

Hooligans mi s-a parut doar comercial..iar Eliaj Wood..hai sa fim seriosi..are fata de marditor cum am eu fata de Brad Pitt
Tudor
Le-am vazut si eu pe amandoua si cred ca Green Street Holigans e mai reusit ( nu zic ca mi-ar fi displacut TFF , dar are cateva scene cam trase de par ... ) .

Cineva spunea mai sus ca Hooligans nu a beneficiat de o expunere mediatica pe masura TFF : se incearca impunerea pe piata americana ( acolo unde se fac banii probabil ) . In Anglia va fi lansat cel mai probabil pe 26 decembrie .

... recomandarea cu vizionarea filmelor folosind titrari in engleza e foarte buna , sunt multe expresii foarte greu traductibile .
Inca ceva , Hooligans beneficiaza si de o coloana sonora de exceptie .
LeX
football factory este FOARTE slab.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.