Rosso
Oct 25 2005, 10:26 AM
dupa ce am vazut bannerul celor de la Tifosi(tot respectul pt ei) la meciul cu Heerenven mi-am adus aminte de filmul asta considerat prea beton pentru a fi inteles de ziaristi.personal,cu exceptia scenelor care au legatura cu fotbalul si cu fenomenul "hooligans",mi s-a parut o dezamagire totala.a inceput promitator si s-a incheiat exact ca un alt film(AHX).incearca sa fie un Trainspotting ce are ca fundal suporterii echipei Chelsea dar nu face decat sa plictiseasca.sunt curios daca sunt singurul caruia i s-a parut un film mediocru...
kush
Oct 25 2005, 12:07 PM
da slab filmu
vlad
Oct 29 2005, 12:49 AM
acu sa vedem filmu Goal mai ales ca joaca shi Marcel Iures
Rosso
Oct 29 2005, 11:30 AM
ieri am vazut un film pe aceeasi tema:Hooligans sau Green Street Hooligans.il recomand din tot sufletul.din pacate se pare ca nu a avut parte de aceeasi reclama ca Football Factory dar este cu mult peste acesta din urma.daca mai stiti si altele,va rog lasati cate un mesaj
DaanB87
Oct 29 2005, 12:39 PM
Da si mie mi s-a parut mai reusit green street hooligans desi urmeaza cam aceeasi idee! oricum merita vazute amandoua!
paddy
Oct 29 2005, 09:10 PM
Primul a lasat de dorit, o mare porcarie, al doilea inca nu lam vazut.
Marian
Oct 31 2005, 11:32 AM
Am vazut ambele filme... au fost destul de interesante si intradevar green street hooligans a fost ceva mai reusit avand o tenta dramatica mai accentuata.
HighSomething
Nov 7 2005, 04:37 PM
Hooligans nu e decat un film facut de americani despre obsesia englezilor pentru fotbal.Football Factory mi se pare mai savuros prin prisma limbajului colorat si a umorului englezesc, INCONFUNDABIL. Oricum recomand vizionarea ambelor cu "subtitles" in engleza.
undyng
Nov 12 2005, 11:58 AM
footbal factory este un film destul de plictisitor dar mai are si el scenele lui mai bune . Da cred ca daca nu`i baga pe mosi aia si scenele cu bitangul ala tigan ar fi fost mult mai interesant
cocomarlu
Dec 12 2005, 01:34 PM
Football Factory mi s-a parut mai bun, cu toate ca are doua rip off-uri dupa Good Fellas si American History X
But it's a more british movie... si are replici mai savuroase
Am o traducere cica facuta de un membru al PCH iar cuvantul "spurkatii" apare destul de des pe acolo
Hooligans mi s-a parut doar comercial..iar Eliaj Wood..hai sa fim seriosi..are fata de marditor cum am eu fata de Brad Pitt
Tudor
Dec 12 2005, 03:07 PM
Le-am vazut si eu pe amandoua si cred ca Green Street Holigans e mai reusit ( nu zic ca mi-ar fi displacut TFF , dar are cateva scene cam trase de par ... ) .
Cineva spunea mai sus ca Hooligans nu a beneficiat de o expunere mediatica pe masura TFF : se incearca impunerea pe piata americana ( acolo unde se fac banii probabil ) . In Anglia va fi lansat cel mai probabil pe 26 decembrie .
... recomandarea cu vizionarea filmelor folosind titrari in engleza e foarte buna , sunt multe expresii foarte greu traductibile .
Inca ceva , Hooligans beneficiaza si de o coloana sonora de exceptie .
LeX
Dec 14 2005, 10:33 AM
football factory este FOARTE slab.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.