Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
kidlukas
Problema cu sondajul e ciudata, asa mi se pare mie. Ieri nu am putut vota la jucatorul meciului "Dinamo - Olimpia Balti", acum pot. E vreun bug sau ceva?
Imi spui te rog si unde il gasesc pe webmaster?

Later edit: L`am gasit pe webmaster icon_biggrin.gif bananasmile.gif
Cai Lun
Problema cu sondajele a fost rezolvata ieri, tocmai spuneam mai sus treaba asta...
kidlukas
Inca o intrebare Cai Lun :
Nu mi se vede semnatura, e ceva in neregula cu ea?! Cel putin, eu n`o vad.

E doar un mic amanunt.
Cai Lun
Despre ce semnatura vorbesti? Eu sub mesajele tale vad: "Dinamo Siamo Noi".

Cand ti-am zis sa trimiti mail la webmaster, ma gandeam ca nu ai de gand sa trimiti mail de instiintare, ci ca citisei aici: http://www.dinamomania.net/forums/index.php?showtopic=1524
kidlukas
Buuun, inafara de "Dinamo siamo noi" mai am si o poza. Cand intru la panoul de control, la semnatura apare poza. Pe forum nu este.
Cai Lun
Ca sa stie si altii care poate vor sa procedeze la fel: la semnatura, puteti pune doar text, nu si fisiere (indiferent de natura lor).
J0nnie
.
rew
La cum l-ati tavalit pe Andone, tu si cu inca citiva, sa nu te astepti la simpatie
J0nnie
.
rew
Daca e pe-asa, ce, te-a omorit Robin Hood? Daca te-a facut mooist, nu ti-a injurat familia. Cam tot pe-acolo si tu cu Andone, de care te iei aiurea de 5 ani.

Iar pentru ce mizerie ati facut la meciu cu Astra ar trebui sa va banez pe toti. Acu ce dracu mai aveti de zis? Macar aveti decenta si inghititi in liniste ...
J0nnie
.
Capirossi
@ J0nnie : Las-o asa cum a cazut, nu mai insista, nu te tine nimeni cu forta aici. La cate ineptii ai scris si despre Danciu si eu am avut impulsul sa-ti bag ceva sub nas. Daca continui in aceeasi nota, nu te mira de ce ti se "ureaza".
kidlukas
Inainte sa scrii pe un forum, treci pe la scoala. De ce nu te-ai facut antrenor, daca esti asa destept. Tu esti batut in cap sau nu vezi ca nu avem solutii in aparare? Iar Curca a facut un meci bun aseara, dar tu erai preocupat cu spartul semintelor.

On-topic: Ce se mai aude cu eroarea aia de la "Inbox" ? Cand apas sa citesc mesajul, apare instant pagina alba.
Cai Lun
Eroarea aia pare sa fie nemuritoare....
J0nnie
.
Cai Lun
J0nnie, l-ai omis pe asta:
ce cauta margaritescu in echipa ?????????????? andone e retard ? jucam cu olipmpia cu 3 inchizatori ?
parca jucam cu man utd
J0nnie (15.07.2010 19:33)

Oricum ar fi, la comentarii s-a intrecut orice limita... degeaba stergi ca injuraturile sunt garla. Dar vine ea schimbarea...
J0nnie
.
Cai Lun
La prima infrangere ai sa deschizi si tu frigiderul si ai sa le returnezi toate muile... ca s-o zic p-aia dreapta. Ce te lamentezi atat? Asta facem de 3 ani incoace. N-avem timp sa ne mai "batem" cu spurkktii ca suntem prea ocupati sa ne demonstram unii altora care are drebtate. Dinamo a jucat bine in acel meci, de vreme ce a castigat. N-au nici o treaba viziunile tale tactice cu coeficientul de inteligenta al lui Andone. Daca cineva are alta parere decat tine, se cheama ca e in dezacord, nu "retard".
Oricum, noi intram si mai stergem comentarii cand ne saturam, dar se vede treaba ca abia daca se observa treaba asta, la cat de multe dejectii apar la comentarii. De ce trebuie sa fiti civilizati doar cu forta? Daca intram la comentarii sa impartim dreptatea, iti garantez ca intr-o saptamana "scapam" de cateva zeci de useri... Sunt ferm convins insa ca se va ajunge si acolo.

P.S. Pana acum ceva timp, aveam un filtru care transforma "dinamo" in "Dinamo" sau "DINAMO". De cand l-am scos putem observa cati se obosesc de fapt sa scrie numele echipei pe care o iubesc cu litera mare...
J0nnie
pai asta se intelege , daca tu zici "ce te lamentezi atat" si celalalt admin imi spune "sa nu te astepti la simpatie"
mai bine inchidem subiectu . imi cer scuze ca v-am deranjat cu problema mea
Cai Lun
Ideea era ca tu ai generat problema si ca oricum e de asteptat sa le raspunzi in continuare. In orice caz, si reactia lor a fost deplasata. Dar le vom corecta pe toate in timp, ai sa vezi...
Raressssssss
Salut am 2 mari nelamuri .

1 - Cum pot sa imi pun avatarul , vroiam sa il pun pe acesta , are mai putin decat 150x150k
2 - De unde imi pot face o semnatura ....

P.S. Nici nu ma lasa sa il uploadez cea despre care e vorba .
rew
http://www.dinamomania.net/forums/index.php?showtopic=1524

era greu de cautat ...

Pentru semnatura:
-cauti pe google, daca n-ai inspitatie
-revii in forum, dai clic pe my controls / edit signature si editezi acolo
Raressssssss
Mersi mult .
FarfelkugeL
Nu pot sa intru la mesaje, imi arata pagina goala... De ceva timp.
rew
Asa face la toti, si la admini. Pina se rezolva, poti sa vezi mesaju care ti-a venit, sau macar o parte din el, o singura data si doar intr-o fereastra pop-up pe care ti-o arata forumul cind intri prima dupa ce-l primesti. Unde-l salveaza dupa aia, nu s-a descoperit. Oricum trebuie sa pui "Yes" la intrebarea "Do you wish to get a board notification when you get a new personal message?" in My Controls / Board settings . Merge la mesaje scurte, care sa nu depaseasca fereastra aia in care te anunta.
ForzzzaDinamo
Cred ca ar trebui postat un articol pe site de catre admini , in care sa fie dovada ca golul marcat de Ceahlaul a fost anulat in mod justificat din cauza unui hent, pentru a le inchide gura oamenilor gen Dinu Vama.

Asadar, dovada:

Aici se vede clar cum nemteanul isi directioneaza mingea spre picior cu mana (daca n-o atingea cu mana, mingea se ducea spre Dolha, iar nemteanul nu mai apuca sa suteze)

Momentul in care mingea il loveste in mana pe jucatorul Ceahlaului.
Cai Lun
Da, mersi, am primit si mesajul. Am pus articol...
ForzzzaDinamo
Multumim si noi, dinamovstii, pentru articol.Dinamo e asa cum e in prezent, nu mai avem nevoie sa fim improscati si cu noroi de fel de fel de mafioti sau ziaristi dornici de senzational.
Razvanica
Va rog frumos, este penibil. Faza cu reluari din toate unghiurile este disponibila pe net. O poate vedea toata lumea aici:
http://www.sport.ro/cupa-romaniei/acum-liv...ei-cristea.html

La reluarea din spate se vede foarte clar ca nu a fost nici vorba de hent. Nu este normal sa existe un articol care afirma contrariul pe site cand aceasta faza este evidenta.
Cai Lun
Ba e normal sa existe, la cate mizerii se scriu despre Dinamo. E normal ca noi sa fim corecti in timp ce ei nu sunt? Asa cum ei scriu ce le convine, asa scriem si noi ce ne convine.
FarfelkugeL
QUOTE(Cai Lun @ Sep 25 2010, 06:16 PM) *
Asa cum ei scriu ce le convine, asa scriem si noi ce ne convine.

Ai o bere de la mine amice.
SunGod
Am si eu o problema...cand postez comentari la articolele de pe prima pagina se publica cu erori,in sensul in care apar spati intre litere aiurea..
Stie cineva de ce si cum pot sa rezolv?
vikio
si la mine apare la fel..cred ca e un bug de la forum
Cai Lun
Apar pentru ca sunt destepti care uita sa lasa spatiu si posteaza siruri gen "???????????????????????????????????????????" sau "!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" si atunci, mai bine bagam spatii si unde nu trebuie decat sa ni se dea toata pagina peste cap...

Insa da, nici asa nu e bine.
adolf
am vizionat sectiunea echipa si am constatat ca multi dintre jucatori nu au poze .. altii nici nu sunt trecuti in echipa ex . Balgradean ! imi place mult site-ul ! nu se poate actualiza echipa si sa se puna si poze ?
Cai Lun
Ba da, dar momentan avem sunt lucruri mai urgente de facut decat sa sta msa facem pagina cala carte pentru o echipa de desculti... Cand or incepe si ei sa joace, sa ne faca sa regretam fiecare meci pe care nu l-am urmarit din tribune, atunci cu siguranta aceasta scapare ar fi de neiertat pentru DinamoMania...
KanyeWest
De ce nu merge sa ma loghez pe prima pagina cu nickname-ul de pe forum?
DonHacker
Buna.Am marea rugaminte pentru moderatori sa imi stearga complet un topic vechi din anul 2003 : http://www.dinamomania.net/forums/index.ph...;show=&st=0 !

Va multumesc frumos !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.