Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo-Hereenven
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe > Jurnalist la DinamoMania
Mikidutza
Dinamo a facut probabil joi cel mai slab meci din acest sezon.Fara o idee tactica clara, echipa noastra si-a creat doar cateva ocazii enervandu-i la culme pe cainii din tribune obisnuiti cu adevarate recitaluri de goluri la portile adverse.Fl.Petre, sufletul lui Dinamo nu a mai fost motorul echipei.Plesan si Grigorie au gresit nepermis de multe pase ,doar Margaritescu s-a descurcat mai binisor dintre mijlocasii nostri.Apararea parca merge din ce in ce mai bine ,Tamas si Moti fiind la ora actulaa de nedepasit.Huntelar cel de care dinamostivii s-au speriat foarte tare nu a miscat in fata apararii noastre,rand pe rand Tamas Moti Galamaz si Pulhac reusind sa il blocheze.In atac s-a simtit pentru prima oara absenta lui Clau-Gol.Bratu revenit dupa o accidentare a jucat extrem de slab ,reusind sa isi creeze doar 2 ocazii de gol.Zicu s-a intrecut in driblinguri fine care i-au iesit doar cu cfr cluj,Hereenven fiind o nuca prea tare.Adversarii nu ne-au pus deloc probleme.Au venit cu un singur scop la Bucuresti si acela de a castiga macar un punct ! Eh` au reusit acest lucru,echipei noastre ramanadu-i ca obiectiv obligatoriu victoria cu levski sofia si Tska Moscova.Succes Baietzi !! In weekend`u asta devenim Lideri !!! Sportul-Dinamo-0-3 Rapid -Steaua-1-1
POOL
Mikidutza eu n-as spune chiar cel mai slab joc din acest sezon. Pur si simplu mingea n-a intrat in poarta k de obicei. Am avut ocazii, insa nu le-am fructificat, dak 50% din ocazii se transformau in gol (k in alte meciuri de altfel), akuma eram fericitzi cu totii k am fi castigat cu 3-0. Pur si simplu n-a fost sa fie. Trebuie sa recunoastem.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.