Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Înscrieri pentru campionatul de Hexxagon
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Jocurile forumului
Sezran
Primul turneu din cadrul competiţiei Jocurile DinamoMania este cel de Hexxagon. La turneu vor participa 8 jucători.

Cei care doresc să participe trebuie să se înscrie în acest topic. În momentul în care avem 8 doritori va începe turneul.

Succes.
antirednic
Eu vreau sa particip insa voi face blaturi si voi fi pe primul loc!
ucu
Count me in! bananasmile.gif
red dog forever
Puneti-ma si pe mine pe lista .... da cum sa joaca jocu asta ? drink.gif 010.gif
Dust
da chiar:D puneti-ma si pe mine...app am si yo intrebare...si scz pt off topic...dc mailurile pe care tre sa le primesc pt a vedea o actualizare in forum imi intra la bulk? k ma enerveaza
POOL
Ma-a inscrie si eu, insa nu stiu despre ce e vorba. Dak mi se spune cate ceva despre joc, ma inscriu si eu. icon_twisted.gif
ucu
Ma-a inscrie si eu, insa nu stiu despre ce e vorba. Dak mi se spune cate ceva despre joc, ma inscriu si eu

mergi la jocuri,intra la Hexxagon si exerseaza acolo
Sezran
se pare ca nu sint destui doritori, asa ca voi face un turneu cu doar 4 participanti. fara vlad ca vrea sa faca blaturi :)

turneul e facut, descurcati-va!
succes.
ucu
Dust,Pool,Red dog forever alegeti niste ore de disputare a meciurilor...
Let the games begin beerchug.gif
FarfelkugeL
QUOTE(vladutz @ 22 Oct 2005, 9:00) *
Eu vreau sa particip insa voi face blaturi si voi fi pe primul loc!

AICI NU JOACA SI GLORIA BLATISTRITA :D
Sezran
daca nu va ocupati de turneu il inchid....
Sezran
l-am inchis
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.