Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce este fenomenul "Ultras" ?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
paddy
.....ZOCCOLO DURO...
Am vazut si eu acel reportaj, l-ea pus camere de filmat in masina, destepti politai.
Atunci cand vor fi 2000 de suporteri sau mai multi in peluza SUD se va schimba situatia.
ZOCCOLO DURO
iar am uitat ceva....
imi pare rau ca nu ati vazut documentarul "mentalita ultra"...documentar despre irriducibili lazio..in acel documentar se prezenta grupul Irr. 87 dar in acelasi timp se explica si despre fenomenul ultras in general....acolo , unul dintre leaderi ,Marchese, spunea foarte clar ca nici un grup ultras nu este de acord cu violenta gratuita,violenta pentru distractie...etc...se explica foarte clar ce relatie e intre ultrasi si ziaristi...cu acesti mizerabili strica imaginea fenomenului , transformand suporterii in niste golani fara clauza.....cei care au vazut documentarul ar fi invatat multe lucruri...pa mine m-a marcat...si nu exagerez...e adevarat ca nu trebuie sa copiem alte grupuri dar ne putem inspira...putem lua cateva idei....

@paddy...am vazut si documentarul ala....adevarat si ala...dar nu....chestia asta era scrisa de un englez...un interviu in revista supertifo..oricum nu conteaza asta...ideea e ca trebuie sa ne mai documentam si noi...acum cu netul e mult mai usor...inainte asteptam saptamani intregi o scrisoare de la un macaronar....daca imi raspundea...eram cel mai fericit...daca nu asteptam ca prostul...ce vremuri!!!!!
CyberDog
Uite, am recitit poastarile si am observat cat de putini sunt participantii la aceasta discutie ( totusi cu peste 50 de raspunsuri ), chiar daca numarul de citiri in mai putin de 48 de ore este de peste 550 ( citiri, nu persoane ).
Nu mai stiu ce sa inteleg....
Unde sunt toti ultrasii care comenteaza pe site? Sau nu au pareri vis-a-vis de fenomenul din care se vor a fi parte?!!!!

Numai bine
Antispring
Unii chiar nu sunt ultrasi, iar altii chiar nu vor sa-si dea cu parerea, doar citesc.
COSMIN C
CyberDog, s-ar parea ca sunt mai multi cetateni , pe aici, decat ultrasi .
CyberDog
Bun. Mai multi cetateni, semintari, etc. .... M-as mira sa fie asa, avand in vedere postarile "super ultra" pe care le citim cu totii pe site, in forum sau comentarii la articole.
Adica sa inteleg ca facem ceva, dar habar n-avem ce facem sau ar trebui sa facem? Sau avem gurita mare doar ca sa ne dam rotunzi, balene in lighean, cei mai tari din parcare ?!!!
Va rog sa-mi scuzati tonul un pic mai dur pe care l-am adoptat de data asta, insa nu cred ca se perinda pe aici doar "cetateni" si "semintari" de pe la tribunele asa zis "cuminti"...
Topicul asta are ca scop formularea unor principii "ultra" bazate pe opiniile voastre si nu impunerea unor opinii bazate pe principiile mele sau ale altora ca mine ...

Numai bine
Mihai11
cei care doresc sa afletotul despre fenomenul ultras, va rog sa va adresati cu : domnule SIRMihai siapoi intrebarea despre ultraserie.. si va voi raspunde cu celmai mare drag. Momentan, nu mai ofer autografe!!!!!!!
Doar incerc sa fac lumea sa inteleaga fenomenul/modul de viata ULTRA!
ZOCCOLO DURO
Acest post a fost sters de catre CyberDog. Din motive....tehnice ( nu mi-ai ajuns "beep"-urile )
Mihai11
QUOTE(ZOCCOLO DURO @ 21 Oct 2005, 10:57) *
eu unul m-am saturat (inca o data....)aberez aici cu fenomenul pul''''''...sunt penibil .....habar n-am de ce vorbesc....hai incepeti cu caterinca ca asta va place.....si sa va i-au steaua -n pul........a....moderatori hai cenzurati.....sa va mai aud cu infratirire cu spurkatii si cu fenomenul mortilor masii.....gata ca deja nu mai nimeresc butoanele de nervi

ddddddin cauzzza mea sau a scouuuooouuuuuuuuuoooooooorului?

cu zero coolo vorbeam.. numaist iu daca main telegeti-
ZOCCOLO DURO
am vrut sa-ti raspund dar nu imi pot permite sa ma bag in seama cu un avortat in state....direct in fata pc-ului..
Antispring
Bah sir................. da' tu ce te-ai bagat ca chilotzii-n cur?
ZOCCOLO DURO
ignora-l sa moara in tacere...........nici pe terminatii astia nu i-am batut ....nu mai suport spurkatzii astia din jurul meu....cu fericirea lor cu tot....la gazare i-as baga pe toti ....incepand cu tov. tai de la vacarm ....
paddy
...Ttt.. 010.gif
Mitzi
...ce rotunzi sunt spurcatzii...au si de ce...nu merg,se rostogolesc...
Cyber...aproppo de faza cu manelele ...care este ideea...unul din dusmanii recunoscuti ai ultrasului il reprezinta taranul...Taranul poate fi definit ca aceea persoana...pseudosuportera a unei echipe...care nu are bani suficienti sa stea la tribune si ajunge in peluza...nedorind sa se implice in sustinerea chipei conform normelor ultra`...ii incurca voluntar sau involuntar pe ultrasii din jur(exemple:cand se intind steagurile deasupra peluzei,omu scoate capul sa vada meciul...canta aiurea,nu in ritmul impus de ultrasi...il enerveaza baietii din fata lui care flutura steaguri din cauza ca el a dat bani pe bilet...mananca seminte...canta rar,preferand sa injure echipa adversa decat sa o sustina pe a lui...)
Genul asta de oameni provin din paturile defavorizate ale societatii...tarani de la periferie...sau tigani...ce gen de muzica preferat au baietii astia? Ai ghicit,manelele.
De asta se striga in peluza:fara manele!
paddy
Baieti...nu vedeti ca e " sadomatochist " nu inteleg de ce ii dati importanta, el incearca sa se bage in seama cu noi,....Mai bine sa ne concentram asupra urmatorului meci...

P.S Din partea cui esti " SIR "....a imparatul Iulian sau a regelelui Cioaba 010.gif 010.gif
CyberDog
QUOTE(SirMihai @ 21 Oct 2005, 1:41) *
cei care doresc sa afletotul despre fenomenul ultras, va rog sa va adresati cu : domnule SIRMihai siapoi intrebarea despre ultraserie.. si va voi raspunde cu celmai mare drag. Momentan, nu mai ofer autografe!!!!!!!
Doar incerc sa fac lumea sa inteleaga fenomenul/modul de viata ULTRA!

Mihai , daca cunosti atat de bine fenomenul, fa un pustiu de bine si lumineaza-ne si pe noi!
In alta ordine de idei, let's go "To The Top", va rog !!!
zicu7
rew are dreptate....cei din peluza ajuta cu adevarat echipa nu tzaranii care stau si il injura tot meciu pe alde grigorie sau zicu.....
Mihai11
voi a`ti luat`o pe camp.. :) Si`s cu cioabape felie daca tot m`am apucat de raspuns..Cyber, de unde vrei sa stiu ce`i ala ultras? golani si oameni ce distrug tot:) hai atacati`va:)

ZOCCOLO DURO
St. Bernard

Grup: Membri
Înregistrat: 20 Aug 2004
Locaţie: peluza sud- langa brigate--hahaha
Membrul nr.: 606

----------------------------
SirMihai
Hexxagon Champion! Breakout Champion! Snake Champion!

Ogar afgan
**

Grup: Membri
Înregistrat: 29 Oct 2003
Locaţie: -U.S.A - OH -
Membrul nr.: 239

..Cine zice`i ca`i cu computer`ul mai mult:) hai jet, ca nu ti`am zis nimica tie...
Antispring
Bai baiatule, tu esti sanatos ?
CyberDog
Mihai, uite cum sta treaba.
Daca ai citi mai atent postul de baza al topicului ai observa ca aici este vorba despre fenomenul Ultra in sine. Cine sunt ultrasii, asta-i alta Marie cu o cu totul alta palarie.
Daca tii neaparat sa faci misto, noi nu ne suparam, fiecare cu parerea sa si modul sau de a o expune.
Eu, nefiind in Romania, am hotarat sa ma abtin in a aborda direct problema, cerand inca de la inceput celor direct implicati in fenomen sa-si expuna aici opiniile, fiindca numai asa o sa putem sa ne facem cu totii o idee despre suporterii fanatici care isi insotesc echipele peste tot si a ajuta poate astfel la elaborarea unor reguli de conduita in galeriile de sustinatori.
Daca tu crezi ca ultrasii sunt doar niste golani, eu nu pot decat sa-ti respect parerea insa nu doresc sa o comentez aici sub nici un aspect, atata timp cat exista un alt topic pe forum ce analizeaza violenta pe stadioane.
Am mai spus asta intr-un post anterior dar nu imi pare rau ca trebuie sa repet inca odata regulile forumului pentru unii dintre membrii ce din lipsa de concentrare poate, nu doresc sa le respecte.

Numai bine
COSMIN C
CyberDog, nu cred ca SIR e pe langa subiect. Pana la urma, cred ca ,datorita faptului ca nu toata lumea intelege fenomenul , unii ajung sa puna semnul egalitatii intre ultrasi si golani.
A nu se intelege ca eu am habar cu ce se mananca ultraseria (exista cuvantul asta ? ). Dimpotriva. Dar ma abtin sa sar la gatul lor tocmai din acest motiv.
Inteleg ca este apanajul unei generatii , din care eu, nu mai fac (din pacate 256.gif ) parte. Eu si multi alti ''cetateni'' . icon_lol.gif
Dar zau, nu-i vina lor daca peste noi au trecut niste ani. Nu-i cazul sa respingem tot ce fac .
paddy
Ups...Sorry...CyberDog ...

..Cosmin C..
Ori esti ultras ori cetatean, hatarastete odata.. 010.gif

Ttt 010.gif
COSMIN C
paddy, sunt suporter dinamovist. De peste 30 de ani. Cetatean am aflat ca sunt , aici pe site. Si nu ma deranjeaza . Ma deranjeaza razboiul asta dintre ultrasi si cetateni. Dar n-o sa-l opresc eu . Si nici tu. Este ca razboiul dintre generatii. Nu se va termina niciodata. Si ,pana la urma, nici nu cred ca trebuie sa se termine, e necesar.
Tu esti ultras ?
CyberDog
Cosmin, ai perfecta dreptate !
rednorth
Speranta mea referitoare la acest "razboi",este ca el poate naste si forma o mentalitate sanatoasa in randul suporterilor de orice gen.

Fiecare parte "beligeranta" poate deveni pe rand, educatorul sau discipolul celuilalt.
CyberDog
Rednorth,

Ma bucura extrem de mult atitudinea participantilor la acest topic.
Se pare ca deja incepem sa punem faptele impreuna si poate, la un moment dat vom reusi sa elaboram un fel de "manual" cuprinzand reguli si principii de urmat la galerie si in fata ei....
Cine stie? Ce ziceti de propunerea asta? Dupa elaborare, o punem la vot pe site...si ce-o sa iasa, o sa vedem !

Numai bine tuturor!
COSMIN C
Recunosc, cu mana pe inima, daca baiatul meu ar face parte dintr-o brigada ( zic bine ? ) ultras, in zi de meci, eu n-as mai fi om. Dragi ultrasi , nu dati cu pietre, dar ,eu inteleg ca, multi dintre voi, pleaca la meci ca la razboi.
Intrebare: cand ultrasul ajunge si el la o anumita varsta , 40-50 de ani , se retrage in tribuna si devine cetatean ? Un ultras iesit la pensie , si-ar lasa fiul sa devina ultras ?
Nu e caterinca , pur si simplu ,sunt curios, sa vad cum va vedeti voi peste un numar de ani.
paddy
....Cosmin C...
Tu ai spus ca pe acest forum sant numai cetateni si semintari,
Eu ma consider un simplu suporter, la vremea mea am facut destule acuma e randul noii generatii, care din pacate e putin cam dezmembrata, prea multe fractiuni, prea multe orgoli. Sa nu uitam ca toti sustinem aceasi echipa, indiferent de locul pe care il ocupam pe stadion. Au fost pe stadion suporteri din toata tara, si nu scria pe fruntea lor ULTRASI, dar au venit sa-si sustina echipa favorita.
LAZIO
010.gif vad multa lume cenzurata, banata, avertizata...................si in curand un forum gol!!!!! axe.gif
pt ca Dinamovistii adevarati nu sunt tolerati din motive puerile si sunt avertizati desi au sute de postari, in timp ce spurcatzii care intra pe forum, de cele mai multe ori sunt tolerati, !!!

dc sunteti baieti faceti un sondaj si intrebati cati dintre noi suntem multumiti de forum si care ar fii nemultumirile noastre!!!!!!!
nu o sa va placa rezultatele, pt ca repet, desi avem detasat cel mai tare site, avem un forum slab!!!
eu spre ex am 70% warn si primesc mesaje imi care mi se spune sa am grija ca mai am putin si ma duc p-li de suflet!!! HAITA_DINAMO.gif
kacio
hahaha lazio...cate banuri am avut eu pe dinamomania...unele meritate ca faceam caterinca , altele nu...in fine...

ce zicea CosminC ca daca copilu lui va face parte dintr-o brigada , nu va fi om in ziua meciului...sau zici ca ultrasii pleaca ca la razboi

nici un grup ultra` nu e de acord cu violenta gratuita ( asta in tarile "civilizate") , numai ca la noi nu prea predomina fenomenul ultras ... e ceva impletit cu hooligans ...e ceva tipic romanesc...care va prinde mai tarziu , zic eu ... deci la noi nu exista nici ultras , nici hooligans ... undeva la mijloc

daca cei care se pricep mai bine si cred ca n-am dreptate ... nu aruncati cu pietre in mine , va rog :))

cat despre ultrasii care ajung la 40 ani , 50 ... in Romania inca nu exista ultras care sa ajunga la 40 ani (zic eu)...ma refer care sa-si fi format mentalitatea aici , in tara ... in care de vreo 9 ani a scos capu la noi acest fenomen ... asa , continuare :)...nu se pensioneaza , vin in continuare in peluza unde sunt foarte respectati

de exemplu eu nu stiu , dar poate stie cineva...cati ani avea liderul Boys Roma cand a murit ? Zappata
LAZIO
QUOTE(kacio @ 22 Oct 2005, 0:14) *
hahaha lazio...cate banuri am avut eu pe dinamomania...unele meritate ca faceam caterinca , altele nu...in fine...

ce zicea CosminC ca daca copilu lui va face parte dintr-o brigada , nu va fi om in ziua meciului...sau zici ca ultrasii pleaca ca la razboi

nici un grup ultra` nu e de acord cu violenta gratuita ( asta in tarile "civilizate") , numai ca la noi nu prea predomina fenomenul ultras ... e ceva impletit cu hooligans ...e ceva tipic romanesc...care va prinde mai tarziu , zic eu ... deci la noi nu exista nici ultras , nici hooligans ... undeva la mijloc

daca cei care se pricep mai bine si cred ca n-am dreptate ... nu aruncati cu pietre in mine , va rog :))

cat despre ultrasii care ajung la 40 ani , 50 ... in Romania inca nu exista ultras care sa ajunga la 40 ani (zic eu)...ma refer care sa-si fi format mentalitatea aici , in tara ... in care de vreo 9 ani a scos capu la noi acest fenomen ... asa , continuare :)...nu se pensioneaza , vin in continuare in peluza unde sunt foarte respectati

de exemplu eu nu stiu , dar poate stie cineva...cati ani avea liderul Boys Roma cand a murit ? Zappata

si crezi ca enormal atunci cand discuti pe forumul echipei favorite sa fii banat sau avertizat din motive banale, puerile si argumentul sa fie mereu ca ai incalcat regulamentul???
toti cei de pe forum cu care ma stiu sunt indignati de asta, asta e si motivul pt care multi forumisti vechi nu mai intra aici!!!!!
busted_blue.gif
si e pacat pt ca dc tot se bate moneda ca e un forum al dinamovistilor si se fac eforturi pt noi atunci ar trebui sa avem dreptul sa ne spunem doleantele! HAITA_DINAMO.gif
dc o sa te uiti pe orice alt forum o sa vezi ca nu doar ca se mai sare calul si de multe ori au loc discutii violente!!!
ori noi suntem avertizati pt ca am trimis un mesaj care nu avea legatura cu subiectu de exemplul!!! 010.gif 010.gif 010.gif
aici e forumul unei echipe de fotbal nu cenaclul Flacara, nu putem sa spunem poezii si sa facem declaratii de dragoste, nici sa fim educati cum , ce, unde si in ce fel sa vorbim!! help.gif

de asta exista liberul arbitru!!!!!!!!! thumb.gif
CyberDog
QUOTE(LAZIO @ 21 Oct 2005, 17:54) *
010.gif vad multa lume cenzurata, banata, avertizata...................si in curand un forum gol!!!!! axe.gif
pt ca Dinamovistii adevarati nu sunt tolerati din motive puerile si sunt avertizati desi au sute de postari, in timp ce spurcatzii care intra pe forum, de cele mai multe ori sunt tolerati, !!!

dc sunteti baieti faceti un sondaj si intrebati cati dintre noi suntem multumiti de forum si care ar fii nemultumirile noastre!!!!!!!
nu o sa va placa rezultatele, pt ca repet, desi avem detasat cel mai tare site, avem un forum slab!!!
eu spre ex am 70% warn si primesc mesaje imi care mi se spune sa am grija ca mai am putin si ma duc p-li de suflet!!! HAITA_DINAMO.gif

Lazio,

Nu stiu inca de ce ai fost bannat, insa banuiesc ca nu fara motiv.
De ce spui ca e un forum slab? Fiindca se incearca a se pastra limitele decentei in postari? Asta este, pe net nu sunt permise refularile verbale ...toti trebuie sa ne obisnuim cu acceparea de reguli si regulamente.
Astea nu sunt numai regulile forumului DinamoMania ci ele se aplica si in viata de toate zilele. Deci si in tribuna sau in randul fortelor de ordine, ca sa revin la subiectul topicului.

Numai bine
LAZIO
ma abtin de la alte comentarii pt ca o sa mi se explice iar cum tre sa vb un suporter Dinamovist si ce sa spuna!!! busted_blue.gif
da.............de multe ori am fost avertizat fara motiv, sau in fine pt motive absurde!!! busted_blue.gif
si acelasi lucru iti pot spune si alti forumisti!!! thumb.gif
parerea ca este un forum slab este din motivul ca desi ex un nr f mare de mebrii sunt din ce in ce mai putine postari desi evenimente sunt multe..............cupe europene, meciuri derby, cupa Romaniei!!!in timp ce pe alte situri, care sunt infinit mai slabe decat Dinamo-mania si au si un nr de membrii mai mic , sunt si mai putin mediatizate, totusi nr de postari este mult mai mare!!!
dar sa nu mai intru in amanunte pt ca iar o sa fiu considerat vreo clona sau oaia neagra a forumului care vb in numele tuturor nemultumitilor!!!! thumb.gif

numai de bine si bafta!!! beerchug.gif
CyberDog
OK Lazio...
Hai sa nu parasim totusi subiectul de discutat in topicul asta....Bine?
ZOCCOLO DURO
010.gif
Mihai11
ZOCCOLO DURO
hai mai lasa`ma.. eu ma bag in seama? sincer, tu o iei in serios cu netu.. poate ca suferi.. poate ca nu.. dar eu nu am vazut nici un msj sa ma fi expus direct tie.. doar.. dupa ce TU te-ai luat de mine.. esti cocos si te bagi in seama cu mine, apoi strigi ca o fuf ca ma bag in seama cu tine.. si sa`ti mai spun ceva.. au fost ani buni, de cand sunt in state, si stiam coreg. inaintea meciului.. si stiam scandlul (actual) SUD - NORD.. pana sa fie mediatizat.. si un sfat.. nu te ambala sa`mi scoti ochii ca vorbeam cu vre`un papagal din peluza, ca probabil, dupa cum spui..ca stai la sud... daca consideri pe"ala" un papagal, sunt mai mult ca sigur ca acum, sau acum ceva vreme, ti-a fost un sprijin..si nu mai arunca cu noroi aiurea.. sincer, te consideri ulta` si te ataci pe net? ia spune`mi.. cei din BOYS / fostul BOYS de ce nu se ataca? au alta atitudine.. ma gandeam si eu.. pogo.. hitler.. cretzu.. si mai multi.. :) hai ca esti mai rau ca o varza fiarta..
paddy
...LAZIO...
Am observat ca numai eu am acea " dojana " la vedere, nu inteleg de ce ADMINI tolereaza aceste persoane care provoaca incidente pe forum.
La un moment dat, cand vezi un idiot care vorbeste numai tampeni, pur si simplu nu poti sa te mai apti, si trebuie s-ai dai un raspuns pe masura.
O sa vedeti ca in scurt timp SUDUL va fi mai numeros decat PCH,...de ce ??...pentru ca sant incoruptibili, acesta fiind un atu fata de cei de la PCH, care sant unsi pana la gat.
ZOCCOLO DURO
da... 256.gif 256.gif ...sufar,....
LAZIO
QUOTE(SirMihai @ 22 Oct 2005, 10:20) *
ZOCCOLO DURO
hai mai lasa`ma.. eu ma bag in seama? sincer, tu o iei in serios cu netu.. poate ca suferi.. poate ca nu.. dar eu nu am vazut nici un msj sa ma fi expus direct tie.. doar.. dupa ce TU te-ai luat de mine.. esti cocos si te bagi in seama cu mine, apoi strigi ca o fuf ca ma bag in seama cu tine.. si sa`ti mai spun ceva.. au fost ani buni, de cand sunt in state, si stiam coreg. inaintea meciului.. si stiam scandlul (actual) SUD - NORD.. pana sa fie mediatizat.. si un sfat.. nu te ambala sa`mi scoti ochii ca vorbeam cu vre`un papagal din peluza, ca probabil, dupa cum spui..ca stai la sud... daca consideri pe"ala" un papagal, sunt mai mult ca sigur ca acum, sau acum ceva vreme, ti-a fost un sprijin..si nu mai arunca cu noroi aiurea.. sincer, te consideri ulta` si te ataci pe net? ia spune`mi.. cei din BOYS / fostul BOYS de ce nu se ataca? au alta atitudine.. ma gandeam si eu.. pogo.. hitler.. cretzu.. si mai multi.. :) hai ca esti mai rau ca o varza fiarta..

vezi?
la asta ma refeream mai sus!!!
de multe ori ne tratati ca pe niste impostori!!! thumb.gif
personal nu am nimic cu nici unul din administratorii sitului si le apreciez munca dar nu puteti sa veniti cu atitudinea asta pt ca dc ar trebui sa fii corect tu dupa postarea de mai sus ar trebui sa iti dai singur avertizare!!! 010.gif

dc vrei ca pe acest forum sa se vb elevat si sa ex o oarecare disciplina iar noi cainii sa ne respectam intre noi, atunci toaTE LUCRURILE ASTEA AR TREBUI SA INCEAPA DE LA VOI, IAR uneori , ATITUDINEA VOASTRA FATA DE NOI LASA DE DORIT!!!
IN REST NUMAI DE BINE!!! busted_blue.gif

O PARERE PERSONALA , NIMIC MAI MULT! thumb.gif

QUOTE(paddy @ 22 Oct 2005, 10:31) *
...LAZIO...
Am observat ca numai eu am acea " dojana " la vedere, nu inteleg de ce ADMINI tolereaza aceste persoane care provoaca incidente pe forum.
La un moment dat, cand vezi un idiot care vorbeste numai tampeni, pur si simplu nu poti sa te mai apti, si trebuie s-ai dai un raspuns pe masura.
O sa vedeti ca in scurt timp SUDUL va fi mai numeros decat PCH,...de ce ??...pentru ca sant incoruptibili, acesta fiind un atu fata de cei de la PCH, care sant unsi pana la gat.

SUNT MULTI CA TINE CARE NU INTELEG DE CE AU PRIMIT DOJANA, SI AR MAI FII SI ALTE LUCRURI DE SPUS , DAR SA RECUNOASTEM CA EXCEPTAND FORUMUL BAIETII DE LA DINAMOMANIA FAC O TREABA FOARTE BUNA! beerchug.gif
PACAT CA SUNTEM ASA DES CENZURATI SI DIN MOTIVUL ASTA LUMEA NU PREA MAI INTRA PE AICI, DAR NU MAI INTRU IN DETALII PT CA NU VREAU SA STIRBESC TREABA F BUNA PE CARE BAIETII O FAC SI PT NOI!!! beerchug.gif

CAT DESPRE FATUL CA SUDUL O SA FIE MAI NUMEROS DECAT NORDUL, NU PREA CRED ASTA SI IN NICI UN CAZ NU PREA CURAND!!! HAITA_DINAMO.gif
EU UNUL STAU IN SUD DE CEVA VREME , ball.gif DAR IN CIUDA NUMEROASELOR CRITICI SA STII CA SI BAIETII DIN NORD FAC O TREABA FOARTE BUNA!!! thumb.gif
POATE NE VEDEM IN REGIE DC VII SI VB MAI MULTE!!!
BAFTA! beerchug.gif
ZOCCOLO DURO
na'..... ca mi s-a facut mila de tine....pa 256.gif
COSMIN C
kacio, am inteles ca fenomenul e destul de nou la noi. Eram curios sa stiu ce gandesc ultrasii, ca se va intampla cu ei peste niste ani. E frumos ce spui tu, vor ramane in peluza, vor fi respectati...Dar ce te faci ca vin altii din urma , si tu , ultras batran, nu mai faci fata, si in spatele tau se discuta ceva de genul : bosorogul asta ce vrea, vine la cateva meciuri , canta 20 de minute , sa se duca in tribuna sa manance seminte....Cand esti tanar,toate sunt bune si frumoase, mai apoi apar responsabilitati, nu mai esti de capul tau ... Si daca tot veni vorba de respect, tu pe cine respecti mai mult, un ultras al unei echipe rivale, sau un cetean dinamovist ?
CyberDog
QUOTE(COSMIN C @ 22 Oct 2005, 7:24) *
kacio, am inteles ca fenomenul e destul de nou la noi. Eram curios sa stiu ce gandesc ultrasii, ca se va intampla cu ei peste niste ani. E frumos ce spui tu, vor ramane in peluza, vor fi respectati...Dar ce te faci ca vin altii din urma , si tu , ultras batran, nu mai faci fata, si in spatele tau se discuta ceva de genul : bosorogul asta ce vrea, vine la cateva meciuri , canta 20 de minute , sa se duca in tribuna sa manance seminte....Cand esti tanar,toate sunt bune si frumoase, mai apoi apar responsabilitati, nu mai esti de capul tau ... Si daca tot veni vorba de respect, tu pe cine respecti mai mult, un ultras al unei echipe rivale, sau un cetean dinamovist ?

Cosmin, ai facut o observatie de 10 puncte !
Pe cine respecta mai mult un "ultras"? Pe un "cetatean" sau "semintar" sustinator al aceleiasi echipe sau un "ultras" sustinator al altei echipe ?!
Existenta dispretului fatis fata de cei ce nu stau la peluza se evidentiaza destul de clar in postari. De neanteles pentru mine cel putin...
Uite, am o intrebare...Cu ce e mai dinamovist un "ultras" tanar fata de un "bolnav de Dinamo" in varsta de peste 70 de ani, care din motive de sanatate vede meciurile la televizor???

PS : @Toata lumea

Pentru polemici cu caracter personal, rog folositi facilitatea oferita de forum si anume PM.
Antispring
O mare tampenie......
Ultrasul dinamovist chiar nu urashte cetateanu dinamovist si evident ca-l respecta mai mult decat pe un ultras rival.
S-a format insa o relatie mai nepotrivita, ca sa zic asha.
Ultrasul a devenit imun la criticile primite din partea cetateanuli, nu mai reactioneaza sub nici o forma, doar pe net unii mai mult sau mai putin ultra, rabufnesc la provocarile permanente ale acestora ce se considera superiori la capitolul educatie si inteligenta.Baietii din peluza nici macar nu se mai chinuie sa demonstreze ca sunt si ei scoliti si provin din familii bune, pt ei nu conteaza decat onoarea echipei si lupta sub orice forma cu adversarul.
In schimb, cetateanul uraste sincer ultrasul, unii vazand sau vrand sa vada doar latura violenta a celorlalti. Multi sunt convinsi ca acesti sunt doar niste huligani nespalati, needucati si betivi, care vin la meci doar pt scandal si urlete. Unii chiar nu-si dau seama ca tinerii ultrasi pun o pasiune enorma in ceea ce fac si ar face sacrificii extreme pt echipa..
Foarte putini sunt cei ce radiaza de fericire cand vad spectacolul din peluze, murmurand cu ranjetul pe buze... " astia-s baietii nostri ! ".
Pacat ca acestia se intalnesc mai mult la rivali, nu la noi.
CyberDog
Antispring,
Ce spui tu are o doza de adevar. In ce proportie, nu pot sa stiu de aici, de unde ma aflu.
Acum, ceea ce imi gadila mie urechile in mod neplacut este vesnica raca intre peluze si tribune, pe care sincer nu o inteleg prea bine. Ambele tabere isi sustin punctul de vedere cu o vehementa ce nu accepta mediere, existand, se pare, o ruptura definitiva intre sustinatorii de diferite categorii ale aceleiasi echipe. Fiecare are dreptatea lui si nu o accepta pe a celuilalt.
Tare imi e frica ca nu o sa mai vad in veci un stadion intreg scandand numele echipei preferate.
Eu incerc din rasputeri sa fiu neutru in disputa asta si sa tin discutiile in topic, uneori fara succes.
Oricum, sunt bucuros ca vad interesul vostru in topicul de fata, unde debutez ca moderator si cu aceasta ocazie va multumesc pentru pastrarea unei atitudini constructive si decente.

Numai bine
paddy
Ups...trebuie sa am grija acuma," dom profesor " a fost inaintat in grad....Am o singura intrebare poti sa dai si avertismente 010.gif

P.S. Sper ca ti la glume....ca daca nu, dojana mea o sa creasca ca un cozonac 010.gif
CyberDog
Paddy, tin la glume taticule ( ca orice "dom' profesor" care se respecta ), daca-s bune si-s facute pe topicul special...
Asa ca daca nu stai in topic, ai sa-ti respunzi singur la intrebare !!! 010.gif

In concluzie, TTT coane, TTT !!!

Numai bine
Mitzi
...sunt un cetatean...eu asa ma consider...nu merg in deplasari...nu ma implic in aranjarea coregrafiei in peluza...nu fac parte din nici o brigada(cu asta trebuia sa incep)...nu simt ura din partea ultrasilor...pur si simplu e o atitudine vadit de superioritate...unii le-ar numi basini...eu le numesc impresii de pusti...
Stiu cate ceva despre fenomen...ma pasioneaza...dar nu ma implic...sustinere vocala si cam atat... HAITA_DINAMO.gif
CyberDog
QUOTE(Mitzi @ 22 Oct 2005, 20:34) *
...sunt un cetatean...eu asa ma consider...nu merg in deplasari...nu ma implic in aranjarea coregrafiei in peluza...nu fac parte din nici o brigada(cu asta trebuia sa incep)...nu simt ura din partea ultrasilor...pur si simplu e o atitudine vadit de superioritate...unii le-ar numi basini...eu le numesc impresii de pusti...
Stiu cate ceva despre fenomen...ma pasioneaza...dar nu ma implic...sustinere vocala si cam atat... HAITA_DINAMO.gif

Mitzi, asta nu te impiedica cu nimic sa fi un cetatean al acestui forum. Din partea mea, poti manca si seminte in fata computerului.

Numai bine
Mitzi
...ideea este ca nu sunt un mancator de seminte... icon_lol.gif ...sunt un suporter activ...cant din primul-ultimul minut al partidei...ar fi bine ca unii baietzi din peluza ce se cred ultra` sa-si dea seama ca sunt inca departe...
Stii cate ceva din istoria fenomenului in Romania?Daca ai nevoie de date...
rednorth
Intrebasem anterior,daca mai stiti in tara si alte factiuni care se autofinanteaza,asta ca sa ne dam seama cat de aproape suntem de acest deziderat in momentul de fata.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.