sorin86
Oct 15 2005, 01:01 PM
Deja cred ca pentru toata lumea este clar ca tamas va pleca la iarna ! poate se va rezolva si va mai sta pana la vara , insa pretul cerut de spartak pentru el este 3 milioane $ , ceva ce este de neconceput si de neputut pentru clubul nostru !
Daca aveti ceva idei despre posibile variante de inlocuire a lui spuneti aici . Un jucator de viitor pe care io l-am mai urmarit in cateva partide este adrian ilie de la iasi . are 19 ani este tanar , are un fizic asemanator lui tamas si a avut evolutii destul de bune !
caine_berceni
Oct 15 2005, 02:03 PM
eu una as vrea sal aduca pe Jonatan Makaine chiar daca nu se ridica la valoare lu Tamas . alta solutie nu prea vad si Makaine a facut cateva meciuri super bune si as vrea sal aduca pe Abiodun pe postu de mijlocas stanga doamne ati vazut cat alearga cioara aia e un fel de Petre 2
valoarea scz pt greseala
LAZIO
Oct 15 2005, 04:20 PM
QUOTE(caine_berceni @ 15 Oct 2005, 14:03)

eu una as vrea sal aduca pe Jonatan Makaine chiar daca nu se ridica la valoare lu Tamas . alta solutie nu prea vad si Makaine a facut cateva meciuri super bune si as vrea sal aduca pe Abiodun pe postu de mijlocas stanga doamne ati vazut cat alearga cioara aia e un fel de Petre 2
valoarea scz pt greseala
la rivalitatea dintre noi si pulii timisoara nu cred ca i dau aia nici pe 3-4 milioane!mai ales ca acum au si bani!
POOL
Oct 15 2005, 04:54 PM
"Pista" Makain cade din start deoarece poliistii nu o sa-l dea nici in ruptul capului. Eu cred k in apararea lui Dinamo nu se va aduce un "inlocuitor" al lui Tamas. Probabil k acel "inlocuitor" va fi galamaz sau goian. Din cate vad eu conducerea lui Dinamo, nu se prea "omoara" cu aceasta problema.
englandunited
Oct 15 2005, 04:58 PM
in momentul de fata ar fi Galamaz , s-ar putea sa ni-l lase pe Tamas pana in vara.....mie mi-ar placea Vali Nastase....
caine_berceni
Oct 15 2005, 05:12 PM
da Vali Nastase ar fi o solutie buna e si foarte masiv ,trage bene de la distanta are un joc de cap foarte bun ! si dupa cate stiu eu la bologna nu prea mai prinde echipa eu cred ca daca iam face o oferta ar veni cu mare placere
Dumi-DC
Oct 15 2005, 05:19 PM
Nastase clar sau Flavius Moldovan care la National juca bine si apoi si-a batut Lucescu al mic joc de el
Dust
Oct 15 2005, 05:34 PM
Vali Nastase nu..si Moldovan e bun da betiv..asha k nuj..ce sa zic
POOL
Oct 15 2005, 05:47 PM
Hmmm. Vali Nastase nu e rau. Atata k nu prea cred k o sa paraseasca el Italia pt Romania, chiar dak akuma e mai mult rezerva. Cat despre Moldova, nici el nu e un fundas rau.
alexyutza
Oct 15 2005, 05:58 PM
Nu stiu si nici nu vreau sa stiu ce o sa ne facem fara Tamas ! In cazul in care nu -l vom putea pastra ar fi bine ca Andone si secunzii lui sa inceapa sa caute jucatori . Am si eu o curiozitate care nu-mi da pace de multa vrema : conducatorii nostrii sau cine se ocupa de descoperirea jucatorilor valorosi ce fac , inca dorm ? cum de la noi nu s-au adus jucatori profesionisti din Australia sau de prin alte parti , asa cum a adus olaroiu la echipele la care a fost antrenor ? sau ce la Dinamo ii o regula nescrisa care spune ca in afara portarului , pe teren nu au ce cauta jucatorii straini ?
POOL
Oct 15 2005, 10:23 PM
Mai stii alexyutza? Poate ai si tu dreptate. Dupa episoadele Okunowo si Meride Dinamo nu a mai avut jucatori straini (inafara portarului).
alexyutza
Oct 15 2005, 11:07 PM
Totusi sper sa n-am dreptate ...! Niste jucatori veniti din alte campionate ar aduce un suflu nou, asta pe langa mai multa siguranta !
Pt competitia interna avem forta necesara , dar pt cupa Uefa sau Liga Campionilor la anul ( am cam merita ) ar trebui sa ne intarim daca vrem sa ajungem in sferturi sau in semifinala !
Sa nu ne mai multumim ca in trecut doar cu Campionat si Cupa , sa privim mai sus ...
razvan_superdog
Oct 15 2005, 11:29 PM
Tamas a avut o perioada de cosmar pentru suporterii lui Dinamo, insa acum este in plina forma si va fi foarte greu de inlocuit. Galamaz nu pare sa se compare cu Tamas nici tehnica si nici talent. Dar nu se stie niciodata. Acum vreun an Tamas ne exaspera cu gafele lui, acum nu stim cum sa-l pastram. Cu aproape oricine se poate intampla la fel.
sorin86
Oct 16 2005, 09:57 AM
ma galamaz ala e o nenorocire de jucator dupa mine ! face numai dracii acum pe partea dreapta , si alearga ca un lesinat ! Cat despre varianta abiodun pe stanga .... l-am avut odata pe pape diop dupa mine un super jucator care alerga cam ca petre si avea o determinare iesita din comun . din pacate ando nu prea l-a avut la inima si nu cred ca prea ar agrea pe abiodun . Mckain nu va fi lasat la dinamo , iar vali nastase e deja imbatranit (si sincer nu l-as vrea iar la dinamo pt ca ma exaspera inainte cu interventiile dezastroase !

) . Io as vrea un fundas tanar care sa creasca aici la dinamo !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.