CyberDog
Oct 14 2005, 03:18 AM
Ati aminti episoade frumoase din viata e un lucru bun, cateodata. Asa a crezut si Federatia Romana de Fotbal, prin reprezentantii ei, in ultimii 10 ani de lupta cu neputinta proprie.
Se pare insa ca mult onorata conducere a fotbalului romanesc se hraneste si traieste in continuare numai din trecutul glorios, chiar daca acesta nu-i apartine de drept.
Slalomand printre infrangerile superbe ale Nationalei si blaturile maiestre ale campionatului intern, FRF stie intotdeauna sa arunce priviri nostalgice catre vremurile apuse si “telepatic”, sa ne proiecteze tuturor pe retina imaginea invingatoare a lui Hagi sau a lui Raducioiu.
“Da, insa cangurii nostrii care au castigat in Australia.... ( va mai aduceti aminte ? )”. Exact asta mai lipsea sa ne arunce in ochi oamenii lui Mircea Sandu.
Amorteala asta trebuie curmata. Peluza romaneasca trebuie sa-si schimbe atitudinea batraneasca, cerand in gura mare performanta la timpul prezent.
Toata adunatura de parveniti si semiprofesionisti din Casa Fotbalului trebuie evacuata, fiindca este restanta la chiria calificarilor, neplatita de vreme indelungata proprietarului de stabiliment si anume microbistului de rand cu taxele achitate la zi.
Imbogatiti din munca altora, sprituind necontenit de fericire sau necaz, vorbind smechereste pe la televiziuni si susotind in bisericute pe coridoare, demitand si numind antrenori pe spraceana, oficialii FRF au reusit sa treaca neclintiti peste schimbari de presedinti de tara sau rasturnari de guverne. La fel ca o Cosa Nostra, cu "Godfather" autohton. Sau chiar un fel de stat in stat.
FRF a produs si sustinut la vedere toata mizeria din fotbalul intern, dand mana cu blatul si mita, adunand si scazand echipe in formule de campionat inventate pentru prieteni sau parteneri de afaceri, paralizand sau influentand activitatea comisiilor de disciplina, sarutand umil posteriorul mai marilor unei UEFA ce devine mai corupta pe zi ce trece.
Totul culminand cu o incercare de mituire pe fata a echipei Finlandeze !
Cat credit sa mai fie acordat manageriatului pagubos si urat mirositor? !
Pe cine punem in loc?
Balcanic vorbind, trebuie ales intre mai multe rele, ca de obicei...
CyberDog
13.10.2005
21:10
paddy
Oct 14 2005, 10:13 AM
Din pacate nu avem prea multe optiuni, G.Popescu e marioneta fratilor Becali.
Vor veni vremuri grele pentru fotbalul romanesc, pleaca Sandu, vine clanul becali, nu e decat o simpla rocada intre mafioti.
Am trait sa o vad si 'pasta', un grup de bisnitari conduc fotbalul romanesc, un oier candideaza la presedintia Romaniei, oare ce mai urmeaza ????????
ReDBullD0G
Oct 14 2005, 11:46 AM
QUOTE(paddy @ 14 Oct 2005, 10:13)

Din pacate nu avem prea multe optiuni, G.Popescu e marioneta fratilor Becali.
Vor veni vremuri grele pentru fotbalul romanesc, pleaca Sandu, vine clanul becali, nu e decat o simpla rocada intre mafioti.
Am trait sa o vad si 'pasta', un grup de bisnitari conduc fotbalul romanesc, un oier candideaza la presedintia Romaniei, oare ce mai urmeaza ????????

Paddy,permite`mi sa aduc o completare la ceea ce ai postat tu...Nu numai ca oierul acela a candidat la presedintie...insa a obtinut si 2% din voturi!!!!!!!!!!!.....2%...sau ma rog...aproape 2%....voi realizati ce inseamna chestia asta...omu` asta nu trebuia sa obtina decat 4 voturi...el nevasta`sa,zmarandescu si mm....cumk poti sa votezi un incult si un om care toata viata lui nu a facut decat smenuri si a umblat cu oile...asta cred ca dovedeste cat de mare incepe sa devina prostia si ignoranta in Romania...a atins cote alarmante!!!...Romania...trezeste`te!!!!!!!...Si mai am un lucru de spus...daca asta mai candideaza si data viitoare si mai obtine macar 0,5% ....eu emigrez...fug...ca aici nu mai e de stat...ma plafonez!:java script:emoticon(':010:', 'smid_1') java script:emoticon(':offtopic:', 'smid_28')java script:emoticon(':haita:', 'smid_20')

P.S Ce`i "dojana" aia?...cand ajung

e la 100% imi iau ban sau ce?
Mitzi
Oct 14 2005, 01:19 PM
Cand vine vorba de fotbal...sunt mai atasat de Dinamo decat de echipa nationala...si am sa explic de ce:
1.am ALES sa tin cu Dinamo...pe cand echipa nationala nu zic ca mi-a fost impusa dar...
2.aceasta echipa de basinosi incompetenti nu-mi trezeste nici un fior national...ma simt mai bine reprezentat de Mihai Covaliu,care a castigat o medalie de aur la campionatele mondiale de scrima...si alti sportivi...
alexyutza
Oct 14 2005, 04:42 PM
Solutia ideala ii : Ionut Lupescu ! Sunt convinsa ca el are face treaba buna in locul lui mircea sandu , poate chiar mai bine si decat Popescu . Ii un om calculat , cu foarte mult bun simt , un adevarat profesionist care nu ar mai admite sa se intample ceea ce ii la ora actuala. Cred ca el ii singurul care s-ar lupta pt binele fotbalului romanaesc si mai ales ca nu ar fi tentat sa ia anumite decizii pt ca nu are interese personale . Poate ca numirea lui ar mai oprii si negoturile masive de jucatorii din ultima vreme , lucru care ar ajuta si la construirea echipei Nationale , ca tot se spune ca avem jucatori buni dar nu avem un lot omogen !
Lupescu Lupescu Lupescu Lupescu Lupescu Lupescu!!!!!!
CyberDog
Oct 15 2005, 01:08 AM
Vanzarile de jucatori nu pot fi oprite de FRF , iar Lupescu are nevoie de dispensa federatiei pentru a candida ( nu a terminat inca facultatea). Apartenenta lui la asa zisul "sindicat al fotbalistilor" poate fi interpretata in fel si chip inainte de alegeri. Pentru functia de presedinte este nevoie de experienta manageriala, pe care Lupescu nu o prea poseda.
Popescu in schimb o are, insa reputatia de prieten cu clanul Becali ii strica la imagine.
Cred ca o atentie deosebita merita acordata lui Iorgulescu, care desi inca nu si-a anuntat oficial candidatura, poate constitui atat un adversar puternic al celor doi cat si poate, o solutie fara compromsuri prea multe.
Nu uitati ca votul il dau un numar limitat de oameni, cu interese directe in viitorul fotbalului romanesc.
Sezran
Oct 16 2005, 04:05 PM
care-i experienta aia manageriala a lui popescu? in afara de a fi marioneta lui becali la ism, ce a facut?
CyberDog
Oct 16 2005, 05:10 PM
"Nu uitati ca votul il dau un numar limitat de oameni, cu interese directe in viitorul fotbalului romanesc."
Pai exact la acea experienta manageriala ma refer. Asta se cere in FRF, nu ? Reprezentarea intru-un stil "profesionist" a "intereselor fotbalului romanesc ".
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.