Help - Search - Members - Calendar
Full Version: veste buna!preturi f mici!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
LAZIO
Presedintele executiv al FC Dinamo, Ioan Becali, a decis în această dimineaţă preţurile biletelor pentru meciul cu Heerenveen, programat joi, 20 octombrie, pe stadionul Dinamo. Astfel, tichetele costă 50.000 lei (peluza I şi peluza Catalin Hîldan), 100.000 lei (tribuna a II-a), 150.000 lei (tribuna I) şi 200.000 lei (tribuna 0), urmînd să fie puse în vînzare la începutul săptămînii viitoare, la casele stadionului. Site-ul oficial al clubului anunţă că această măsura vine în sprijinul suporterilor dinamovişti, dornici să asiste la partidele din grupele Cupei UEFA, preţurile la bilete scazînd considerabil în comparaţie cu partida Dinamo-avorton. Abonamantele emise de Dinamo, la începutul sezonului, nu sunt valabile la partidele internaţionale.

crazysanta.gif
uite ca din cand in cand , conducerea ne mai ofera si motive de bucurie!!! beerchug.gif preturile biletelor sunt mai mult decat aceptabile , astfel sunt create toate premisele sa fie un stadion arhiplin mai ales ca jucam si pt prima data in grupele unei competitii! B)
luati cu asalt casele de bilete fratilor!!! beerchug.gif
Antispring
Prosti manageri, domne !.... Daca reduc biletele la juma' de pretz cand jucam in grupe, fata de meciul cu avorton..... se vede ca unii stiu sa faca bani doar din butelii si miei....

Si e E.V.E.R.T.O.N. ............... pt ca asha imi place mie sa-l scriu. Nu e normal sa-l editati voi automat.
LAZIO
QUOTE(Antispring @ 10 Oct 2005, 15:44) *
Prosti manageri, domne !.... Daca reduc biletele la juma' de pretz cand jucam in grupe, fata de meciul cu avorton..... se vede ca unii stiu sa faca bani doar din butelii si miei....

pretul biletelor cu avorton=150 la peluze!!!!
pretul biletelor cu herenven=50 la peluze!!!
150 /2=75mii lei...........buni manageri mai antispring
010.gif chiar asa le reduca la juma de pret nu ma asteptam!!!!! nono.gif
010.gif 010.gif 010.gif
Antispring
150 000 (o sute cinci zeci de mii ) a fost la peluza cu E.V.E.R.T.O.N. ?!?!?! Am uitat....
Aoleu....... mai rau....
Ceva pute aicisha.....
paddy
...LAZIO..
Zici ca esti de la finante, nu-ti scapa nimic... shocked.gif
LAZIO
QUOTE(paddy @ 10 Oct 2005, 17:10) *
...LAZIO..
Zici ca esti de la finante, nu-ti scapa nimic... shocked.gif

010.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.