CyberDog
Oct 10 2005, 02:38 AM
Conform unei impamantenite traditii balcanice,cativa dintre jucatorii cat si antrenorul echipei noastre nationale vor sa motiveze financiar echipa Finlandei in vederea unui meci " corect " cu Cehia.
Anunta acest fapt public, motivandu-si intentia prin dorinta de se autoasigura impotriva unui eventual blat.
Se apeleaza la persoane particulare cu dare de mana pentru a face o cheta care sa sune respectabil.
Gigi striga din spatele lui Coelho "Nu dau, io ce am la afacea asta, ba ?".
Borcea zice "Io dau, ca am de unde, iote asa, sa crape Gigi da ciuda. Pun la bataie si 10 butelii !".
Huidu maraie " Huideo ba, ati luat-o razna?".
C.T. Popescu spune cu emfaza " @##$%^%$#&(&*^%%$$# !!!!! "
In vestiarele finlandezilor insa, in aparenta, pe un mare afis statea scris "NU PRIMIM BACSIS" !!!
Romanii vor sa lase plicul cu cheta in buzunarul stang al unei bluze de training ce poarta insemnele finlandeze, cand nimeni nu e pe aproape, cine stie...
CyberDog
PS : 1. Respectul de sine romanesc e cu moralul la pamant !
2. Creierele jurnalistilor sportivi din tara isi freaca deja mainile.
CyberDog
Oct 10 2005, 01:16 PM
Ce ziceti de chestitia asta, stimati forumisti indragostiti de fotbal ?
Credeti ca e normal ?
Dust
Oct 10 2005, 01:22 PM
nu e normal si corect..insa necesar:D
COSMIN C
Oct 10 2005, 01:55 PM
Tipic romanesc....Puteam sa scapam noi prilejul sa ne facem de ras?!
Dumi-DC
Oct 10 2005, 03:08 PM
Mai bine le da vodca Astia au restrictie la bautura in finlanda pt ca tipii sunt betivi mari si daca scapa la bautura economia finlandei care e pe primul loc se duce pana in spatele Albaniei Asa ca pt 2 lazi de votca mai mult ca sigur ca Hypia si restul vor muri pe teren
paddy
Oct 10 2005, 04:31 PM
De unde stiti, ca nu au primit ceva de la cehi.......asa suntem noi blestemati, sa stam la mana altora. Daca generalu ii batea pe armeni, acuma ne pregatram de baraj.
alexyutza
Oct 10 2005, 05:38 PM
Nu-i normal ... da ' ce-i normal in ultima vreme ? Vi se pare normal ca in ultima vreme depindem de rezultatele altora ? Ca nu suntem capabili sa ne hotaram soarta ?
asa ii tot timpul , ne trezim pe final si tot noi suntem aia care ne credem mai merituosi sa ne calificam . Va pun o intrebare , lasand la o parte patriotismul : cine a fost mai constanta ? Cehia sau Romania?
In cazul unei eventuale ratarii a CM din 2006 , ar trebui sa fim suparati pe noi si sa nu punem esecul nostru pe seama ghinionului !
Sezran
Oct 10 2005, 07:16 PM
facem ce facem si nu ratam nici o ocazie sa ne facem de cacao. iar presa e pe primul loc in aceste ocazii. tirajul sa iasa, ca soriciule suficient de gros.
tocmai am vazut-o pe pustoaica de la gașca slugilor proaste cum s-a dus cu banii in finlanda. reactiile finlandezilor au fost exact asa cum ma asteptam.
ne mai miram ca sintem priviti asa cum sintem?
CyberDog
Oct 10 2005, 08:06 PM
Cred ca gasca a confundat finlandezii cu personalul FRF.
paddy
Oct 10 2005, 10:59 PM
...CARTEA DE GRAMATICA...
Vad ca ai ceva personal cu mine,...am vazut ca pe " HAITA" nu l-ai mai corectat....chiar nu ai ceva mai bun de facut....????
Pe "CAINE BERCENI" vad ca l-ai fugarit de pe forum, daca ii corectai fiecare mesaj, omul sa simtit umilit si nu a mai scris. Pe mine unul ai inceput sa ma enervezi, daca mai mancam o litera sau uitam sa punem un "i' nu inseamna ca sîntem hanicapati, te-ai gasit tu sa ne inveti limba romana.
CyberDog
Oct 11 2005, 01:08 AM
Paddy,
Cainele bercenar are meritul de a fii, cel putin asa imi pare mie, un mare Dinamovist ca si tine dealtfel.
Trebuie insa sa accepti faptul ca exercitiul gramaticii limbii romane practicat de fostul meu coleg de cartier, lasa de dorit. Asta nu e nici o nenorocire, daca acceptam corecturile ca pe un ajutor si incercam sa ne indreptam greselile. Personal, ii citesc postarile de cate ori am ocazia, insa imi este foarte greu sa-i inteleg frazele de la un capat la altul.
Faptul ca un moderator isi face timp sa ne corecteze este imbucurator si nu trebuie sa ne supere nicidecum. Asta arata ca din start, cei ce au pus pe roate website-ul s-au gandit si la eventualul sau caracter educativ.
Asta este foarte bine.
PS1: Inainte de face o postare, cred ca este indicat a folosi butonul "Preview post" si astfel, putem evita interventiile Cartii de Gramatica.
PS2: De obicei, atunci cand ai de facut o "plangere" in care este vizat direct un subscriber intr-un forum, se foloseste mesajul personal, pentru a evita devierea de la subiectul topicului. Vezi, fa ce zice popa, nu ce face popa...
Cu respect,
CyberDog
paddy
Oct 11 2005, 10:35 AM
Imi ti cumva ore de "dirigentie'??..Sau ai devenit avocatul forumului, .....Nu esti obligat sa-mi citesti mesajul, cat despre parerea ta, daca suntem DINAMOVISTI adevarati..................e doar o parere spusa de cineva care locuieste la celalalt capat al lumii..
red_army
Oct 11 2005, 01:07 PM
Ne place sa fim penibili pana in ultimul moment. Cehia bate in Finlanda dar nu se va califica la mondiale PAREREA MEA.
Antispring
Oct 11 2005, 02:37 PM
Asha, ma...... acu' esti "TU" . Forumul asta nu e casa de pariuri, bai, Cel Ce Le Stie Pe Toate!
ZOCCOLO DURO
Oct 11 2005, 04:08 PM
si iar atrnam la altii ...ca de obicei...popor de curve....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.