Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Revista presei
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamovişti > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3
pinky
Da, stiu de emisiunea aia, dar n-am prea avut rabdare sa ma uit la ea icon_redface.gif
Pe langa Marca inregistrata, care aum e pe tvr si e cu Dobrovolski, imi place si Apropo tv cu Andi Moisescu...super!! thumb.gif
Dust
mdea....ar trebui sa ii ducem pastia lde la DInamo a Super Nanny .... k au nevoie...
Cai Lun
QUOTE(Dust @ 28 Nov 2005, 1:27) *
mdea....ar trebui sa ii ducem pastia lde la DInamo a Super Nanny .... k au nevoie...

da... si pe noi, suporterii, unde? La "tradati in dragoste"? mamba.gif
paddy
Pe suporteri la " Jandarmeria in actiune " pe jucatori la " Pescar hoinar " si conducerea la "Povestiri adevarate "
Cai Lun
Ce alegeti intre emisiunea lui Calinescu de la TvSport si cea a lui Ivanovici de la OTV?? Nu as intreba asta daca nu as avea un rapuns mai ciudat.. mie imi plac invitatii lui calinescu, dar il respect doar pe Ivanovici... evillaugh1.gif
Mihai11
Calinescu e un om cudat, eu am vazut odata un interviu cu el, si omul acela-i destept, chiar are habar de unele chestii care noua, sau unora li se par starnii! Chit ca este el anti-dinamo si din alea, nu prea are legaturi cu fotbalul, dar isi da cu impresia, are o idee destul de buna despre politica.. si multe alte chestii.. sincer, nu stiu cati sunt ca el in .ro
paddy
Cum adica nu are legatura cu fotbalul, pai el a facut cele mai tari emisiuni sportive,eu te inteleg ca tu prinzi in America doar TVR International, asa ca nu mai spune timpeni. Eu nu am vazut nici o emisiune politica cu Calinescu,poate tu prinzi un post special pentru diaspora. 010.gif
Ai facut o comparatie cam deplasata, Calinescu e cu 5 clase peste Ivanovici, chiar daca noi (Dinamovistii ) nu -l putem suporta. thumb.gif
Cai Lun
Wew!! Calinescu chiar e paralel cu obiectivismul in fotbal! Ce a facut el si mi-a placut a fost Chestiunea Zilei.. aia da! Il prindea de minune!.. dar la emisiuni despre fotbal... nono.gif El e genul ala de roman care isi da cu parerea despre toate... Si acuma' nu ca vreau sa flatez pe cineva, dar cand aseara a zis Danciulescu despre dinamomania.. a ramas asa... "ce e aia?" ..Bine ca esti realizator de emisiune dedicata mai ales fotbalului mah... nana2.gif
Dust
dea ... mie imi plac invitatii lu' Calinescu si tupeu lu Ivanovici...da parca prea se agita...
paddy
.Chiar crezi ca nu stia ce e aia Dinamomania 010.gif facea si el pe prostul, ca nu mai avea ce s-ai intrebe pe " Chinezi " .
Noi nu il suportam ca ne taxeaza mereu, dar stai tu linistit, ca stie el ce stie, daca e nascut in " Marea Banatului ".. 010.gif cu cine ai vrea sa tina, prosti, sint invitati ca nu-i spun in ce divizie zace adevarata Puli Timisoara .
Mihai11
QUOTE(paddy @ 30 Nov 2005, 14:23) *
Cum adica nu are legatura cu fotbalul, pai el a facut cele mai tari emisiuni sportive,eu te inteleg ca tu prinzi in America doar TVR International, asa ca nu mai spune timpeni. Eu nu am vazut nici o emisiune politica cu Calinescu,poate tu prinzi un post special pentru diaspora. 010.gif
Ai facut o comparatie cam deplasata, Calinescu e cu 5 clase peste Ivanovici, chiar daca noi (Dinamovistii ) nu -l putem suporta. thumb.gif

Ce emisiunia avut el de au fost asa de tari? Eu ma refeream la faza cu politica, ca stie multe, chiar daca nu este genul de persoana care o arata tot timpul.. mai repede-si baga nasul unde nu stie.. si-n america prind mai multe canale, nu doar trv INT ;) HAITA_DINAMO.gif
pinky
Calinescu e prea subiectiv pentru a prezenta o emisiune de fotbal!!Si vorbeste prea mult, nu-i lasa pe ceilalti sa spuna ce vor si ce vrem noi sa auzim, cand a fost Borcea cand spunea ceva ce conta si era important imediat se baga Calinescu si ala nu mai continua ce voia sa spuna!!Daca era planuita chestia, asa ca sa nu spuna Borcea ce era intrebat, as intelege, dar altfel, de ce l-a mai chemat, numai sa-i spuna AGAIN ca Poli e mult peste Dinamo...adica sa-i povesteasca vise? taunt.gif

Nu cred ca nu ar fi destept, imi placea si mie la Chestiunea zilei, dar cand e vorba de fotbal...ma tem ca il pierdem, o ia pe campii crazy.gif jester.gif
Dust
ala chiar crede ce zice.....
alexyutza
V-ati uitat aseara , La emisiunea lui Horia Ivanovici ? A fost invitat Netoiu . Nu s-au dezvaluit cine stie ce secrete , dar emisiunea a fost destul de interesanta .
Printre altele , netoiu a recunoscut ca o parte din scandalurile despre care se spuneau ca au avut loc la club chiar au avut loc si nu sunt o inventie a presei ( pacat ca nu spus si care , a mai spus ca ando indiferent de rezultatele pe care le ve obtine nu va pleca ianintea sfarsitului campionatului , a mai recunoscut si ca cineva de la club l-a sunat pe Sabau sa-l inlocuiasca pe Ando , dupa meciul cu Nationalul insa a spus ca nu stie cine e acela.
Cand l-a intrebat Ivanovici de ce clubulnu a intervenit in procesullui Robert a dat un raspuns de-a dreptul hilar . .. cica , daca interveneau clubul era penalizat pe viitor ... eu nu am inteles nimic din aata . cum adica penalizat ? asa scuza lipsa de implicare a actionrilor si a lui ? Deci va sa zica ei ne-au facut un bine cand i-au intors spatele lui Rbert ... 010.gif
Cai Lun
Daca vrei putem muta discutia asta pe topicul despre Cei 5... dar ideea era ca daca Dinamo s-ar fi implicat pe fata si i-ar fi sustinut pe cei 5, asta ar fi insemnat o recunoastere tacita a faptului ca acei suporteris-au deplasat sub autoritatea clubului - astfel ca nu ei ar mai fi fost cei trasi la raspundere, ci clubul, care le-a girat deplasarea. Ca urmare, sanctiunile primite de cei 5 se puteau transfera in contul clubului, care [pentru ca nu poate fi bagat la puscarie] ar fi fost sanctionat in competitiile sportive...

E adevarat insa.. o emisiune interesanta cea a lui Ivanovici.. o prefer in locul celei de pe TV Sport, insa si dom' director de la fanatik e la fel de cartitor ca si ceilalti... este totusi mai profesionist, e adevarat!
pinky
Ivanovici ala e tata stelistilor, eu nu-l suport cum urla si se agita si mereu cauta scandalul!!Daca cititi numai o pagina din fanatikul lui va dati seama ca-s mai ahtiati dupa stiri senzationale decat carpeta!!Eu cred ca nu avem la ora actuala o emisiune sportiva ca lumea in tara!!E asa de greu de gasit un prezentator obiectiv, care sa vorbeasca despre ceea ce conteaza si sa faca o emisiuna macar decenta?

Iar despre comentatorii sportivi, din orice sport, nici nu mai zic, pe zi ce trece sunt mai pe langa cu tot ce inseamna un comentariu de calitate!!La fotbal nici unul mai de Doamne-ajuta, in tenis iti vine sa inchizi teleul cand auzi comentariile, la gimnastica vad ca si astia se prostesc, iar la formula 1 ar trebui numai sa numaram prezentele faimosului miki la Carcotasi ca sa ne dam seama de calitatea comentariilor!!

Asta e, presa sportiva din Romania e pe zi ce trece mai slaba, din punct de vedere calitativ!!Chiar ma uitam pe unele ziare vechi si asa cum erau atunci, ca scriau la ordine, dar cand faceau un articol citeai ce te asteptai sa citesti, nu ca acuma ca te inunda cu aventurile lui Mutu, divizia sexy, divortul unuia si a altuia si undeva, in coltul paginii, sau la sfarsitul emisiunii, se mai vorbeste si de sport!! icon_rolleyes.gif
Cai Lun
Nope.. nu sunt de acor.. ziaristi sportivi avem. Sunt foarte multi oameni care stiu fotbal si stiu sa il comenteze - si am sa incep chiar cu prietenii nostri: Ioanitoaia, Tolontan... sunt ei spurcati cum sunt, dar stiu sa scrie! Si faptul ca reusesc sa ne enerveze demonstreaza ca ei sunt capabili! Cat despre Ivanovici si ziarul lui... ala e stilul, este un ziar aplecat mai mult spre can-can si monden! Asta vrea sa faca... insa retine, in ultimul timp Fanatick este de departe cel mai echidistant ziar de sport! Atat in privinta alegerilor de la Federatie cat si in privinta lui Dinamo... si asta cu toate ca Ivanovici este stelist si l-a simpatizat fatis pe Popescu...

Cat despre comentatori... am o parere personala cu care s-ar putea sa imi pun ceva lume in cap... dar cuplul Gradinescu - Enachescu este unul dintre cele mai bune din istoria televiziunii de la noi! Ascultati comentariile lui Topescu din '94... omul nu reusea sa spuna nimic interesant.. er ela o voce de fundal... si toata lumea era de acor ca el e cel mai mare.. Antidinamovismul din Gradinescu e vizibil, dar comentariul lui este o placere sa il asculti... serios!
alexyutza
Nici Vlad Enachescu nu e de trecut cu vederea . Mie imi place cum comenteaza meciurile si pe de-a supra mai are si emisiunea minutul 91 in care se descurca bine , chiar foarte bine si da dovada de profesionalism atunci cand are ocazia sa mai spuna si el ceva de Dinu ... 010.gif
cei mai prosti comentatori din istorie sunt topa si samuila ... cred ca in privinta asta suntem de acord . Daca am face un top , cei mai afoni comentatori , ei cu siguranta s-ar afla pe podium , s-ar bate cot la cot pt locul 1 ... 010.gif 010.gif 010.gif
pinky
Vlad Enachescu este complet paralel cu fenomenul!!! offtopic.gif Normal ca se descurca in emisiune cand Dinu se ocupa de tot ce inseamna discutie despre fotbal si el doar face prezentarile icon_rolleyes.gif

Va repet, n-avem un comentator decent in tara asta!!Sa-l compari pe Topescu cu unul din habarnistii astia mi se pare total fara nici o logica!!Topescu n-o fi perfect, da-i ia pe toti, la comentarii din orice sport!! taunt.gif
Dust
oricum astia de la TVR sunt mult superiori celor de la National ...
Cai Lun
Neaaaa.. degeaba! Sunt buni Enachescu si Gradinescu.... la minutu' '91 Dinu e prea pisalog.. nu reuseste sa fie concis...

Pinky, daca iti spun ca Enachescu e dinamovist, il ierti? icon_mrgreen.gif
pinky
QUOTE(Cai Lun @ 1 Dec 2005, 22:47) *
Pinky, daca iti spun ca Enachescu e dinamovist, il ierti? icon_mrgreen.gif

Stiam ca e taunt.gif
Deci pe mine nu ma va putea convinge nimeni ca avem comentatori buni in tara asta!!Nu dupa ce-i ascult la toate meciurile din atatea sporturi!!Cat am suportat toata vara la tenis si tot anul la fotbal!!
Iar comentatorii de la National sunt minunati comparativ cu cei de la telesport, everyone's favourite ghost channel!! icon_rolleyes.gif
paddy
Imi place cind nu le vin invitatii 010.gif imi aduc aminte acuma vreo 2 ani cred, Mutulica prafuitu, a fost invitat de Ivanovici, (sau cum draku il cheama, un nume mai usor nu isi gasea) si Mutulica nu s-a mai dus,facuse rost de o punga cu faina, si nu s-a mai dus.
Ce scandal a esit 010.gif sa vezi cum isi scoteau ochii,.... ma gindesc la Calinescu , daca invitatul il suna cu vreo 10 minute inainte si ii spune ca nu mai poate veni, cu cine draku mai face asta emisiune, tinind cont ca nuare decit un singur invitat, si doua scaune 010.gif
pinky
QUOTE(paddy @ 2 Dec 2005, 1:05) *
ma gindesc la Calinescu , daca invitatul il suna cu vreo 10 minute inainte si ii spune ca nu mai poate veni, cu cine draku mai face asta emisiune, tinind cont ca nuare decit un singur invitat, si doua scaune 010.gif

Oricum ala vorbeste numai el, nush de ce atatia invitati... icon_rolleyes.gif
Dust
149.gif si vorbeste si aiurea .... mai ales de Dinamo
alexyutza
Mie mi-a placut emisiune Garantat 100 % ( am vazut-o azi in reluare ) la care a fost invitat tudor Chirila si mama lui !!! Am o mare stima pt Tudor si nu numai pt simplul fapt ca e dinamovist , ci mai ales pt faptul ca stie sa se faca placut oriunde ar fi si in prezenta oricui .Daca l-as caracteriza prin doua trasaturi , ar suna ceva de genu : destept si fara fite !!!
A mai fost invitat saptamana asta si la emisiunea " La cafea cu Irina " sau ceva de genul asta . Pacat ca nu are o emisiune a lui , pe langa prezentatorii pe care ii vezi mai mereu la tv , el chiar stie sa vorbeasca ...
Cai Lun
Ambii urmasi ai marelui Chirila sunt baieti vrednici... pacat insa de premiile pe "Ioan Chirila" - ei nu par sa aibe nici o implicare in stabilirea castigatorilor... adica, hai sa fim seriosi, TOLONTAN?! NEVER! banned.gif Nu spun ca omul nu e priceput ca ziarist, insa nu e nici pe departe cel mai bun... ca sa nu mai vorbim despre subiectivismul lui crunt...
Cai Lun
Da' de Marioara Murarescu mai zice cineva ceva? 010.gif Pe bune... este o persoana EXTREM de nesuferita... nu pot spune de ce... dar cand o vad asa... galanta ca o vaca... pufaind pitigaiat la microfon... brrrrrr....
alexyutza
QUOTE(Cai Lun @ 7 Dec 2005, 3:26) *
Da' de Marioara Murarescu mai zice cineva ceva? 010.gif Pe bune... este o persoana EXTREM de nesuferita... nu pot spune de ce... dar cand o vad asa... galanta ca o vaca... pufaind pitigaiat la microfon... brrrrrr....

Total de acord thumb.gif Cand o vad la tv ori schimb programul ori sting televizorul.,.. e dea dreptul penibila , degeaba , i-a trecut vremea ...
Cred ca Marioara murarescu a ajuns consolarea batranilor cu mici mari probleme ... sa nu le spunem senili ... icon_redface.gif
Cai Lun
Am extins "aria de acoperire" a topicului. Asta pentru a putea lua in colimator tot ce misca la radio, tv si pe sub instrumentele de scris ale presei.

Am gasit ceva interesant, care cred ca merita sa vada toata lumea. Nu dau sursa, va las sa o ghiciti. [ca sa vad care citeste ziarele... 010.gif ]

>>>>>>>

Imi pare extrem de rau ca am pierdut reluarea unei editii cabraliene a emisiunii „Povestiri adevarate“, in care s-a povestit despre cum fosta amanta a lui Guta, Sorina, cu care acesta a stat sase ani, si-a gasit iubirea vietii, in persoana unui vechi prieten. Imi pare rau, repet, c-am pierdut-o, dar voi avea grija sa nu mai pierd o eventuala emisiune despre soacra lui Adi Minune care si-a descoperit barbatul vietii in persoana unui cuscru al lui Florin Salam divortat de amanta din copilarie a lui Vali Vijelie. Nu in ultimul rind, mi-ar placea sa aflu ce s-a intimplat cu celelalte amante ale lui Guta, ca doar n-a avut-o doar pe Sorina. Vreau sa stiu daca ele si-au refacut viata si mai ales cu cine. Mersi!

In „Psycho“, difuzat de Pro Cinema acum citeva zile, am intilnit traducerea „m-a plesnit plinsul“. Mi s-a parut interesanta. Nu stiam decit de „m-a busit plinsul“, „m-a umflat plinsul“ si „m-a podidit plinsul“. Astept traduceri noi, gen „m-a trasnit plinsul“, „m-a lovit plinsul“, „m-a izbit plinsul“, „m-a trosnit plinsul“, „m-a pocnit plinsul“, „m-a altoit plinsul“ si - de ce nu? - „m-a explodat plinsul“.

Dan Diaconescu s-a ocupat luni seara de rapirea, violul si uciderea fetitei din Iasi. Are omul un noroc la crime ceva de speriat. Voi reveni, probabil, cu subiectul, dar pina atunci vreau sa va spun ce SMS a trimis o telespectatoare: „Fetita nu merita sa moara. Criminalului sa-i fie rusine!“. Tare nu? Dar parca si mai tare ar fi fost daca zicea: „Fetita nu merita mai mult de un viol. Criminalul sa nu mai aiba voie la computer o saptamina! Hai, doua“.

Potpuriul de secvente extrase din Revelioanele vechi ale Antenei 1 si prezentate de Paula Chirila si Roxana Ionescu l-a adus in fata telespectatorilor si pe Vali Vijelie. Acesta a rememorat, impreuna cu Roxana Ionescu, o secventa in care el cinta o manea, iar ea iesea dintr-un tort, cu sinii goi si inscriptionati cu numarul 2005 (v-ati prins, era vorba de Revelionul 2005). Cu prilejul acestei rememorari, Vijelie a balmajit dupa cum urmeaza: „Mi s-a indeplinit visul la un cintec care l-am facut…“. Va intereseaza visul lui Vijelie? Intreb pentru ca sint dispusa sa vi-l explic intr-un limbaj pe care sa-l inteleaga si manelistul. Sau mai ales el. Deci visul care l-a visat Vali Vijelie, visul la un cintec al lui care l-a facut el ca sa-l cinte, era sa vina „moda OK“, ca barbatul sa aiba el mai multe femei, adica sa aiba doua amante si o nevasta. Care sa le aiba el. A, nu va interesa visul lui Vali? In cazul asta, ma scuzati ca v-am plictisit. Daca, insa, pe viitor, va vor preocupa visele lui Vijelie, dati-mi doar un un singur semn si vi le voi impartasi cu promptitudine. O sa le aflu, oricum, pe toate de la televizor si ar fi pacat sa le tin doar pentru mine.

That's it.
Cai Lun
Mi-a mai parvenit ceva interesant [in opinia mea] >>

Ziarul Online > Rubrica lui Julius

ATENTIE, CAD PIETONI
Autor: JULIUS CONSTANTINESCU

In intersectia dintre Bulevardul Camil Ressu si Soseaua Mihai Bravu,
exact langa celebra saormarie Dristor, isi face veacul o gasca
numeroasa
de aurolaci. La orice ora din zi si din noapte, sunt cel putin zece
bucati. Din fericire, spre deosebire de aurolacii din zona Garii de
Nord, cei din Dristor sunt pasnici. Din nefericire, sunt pasnici doar
pentru ca folosesc o metoda de spoliere ceva mai rafinata decat colegii
de la gara.
Intamplarea de mai jos mi-a fost povestita de un amic, iar modul de
operare mi-a fost confirmat, ulterior, de doi politisti de la Sectia
12.

Acum cateva zile, amicul de care vorbeam venea cu masina dinspre
cartierul Salajan. Opreste omul la semaforul de la Dristor si asteapta
sa se puna verde. Pleaca si, in secunda urmatoare, loveste ceva.
Intrucat n-a avut timp sa-si dea seama ce s-a intamplat, coboara din
masina si se albeste: lovise un copil, care zacea intins pe asfalt.
Copilul nu se misca deloc, iar amicului i se taie genunchii. Lumea se
strange ca la urs, iar cineva, un binevoitor, il incurajeaza pe amic:
"L-ai omorat, criminalule!"
Din fericire, la fata locului apar doi politisti, care treceau cu
dubita
absolut intamplator pe-acolo. Amicul se repede la politisti si, din
cate
mi-a povestit, n-a fost in stare sa indruge ceva coerent. Unul dintre
politisti cantareste cu un ochi de expert situatia si-i spune amicului:
"Stai, dom'ne, linistit". Totusi, din motive inexplicabile, amicul nu
se
poate linisti. Politistul se apropie de copilul care zacea in fata
masinii si-i trage un sut in coaste: "Scoala sus". Mortul isi revine
miraculos, sare in picioare si dispare in galop spre Calea Dudesti, ca
Maricica Puica pe ultima turnanta.
In timp ce amicul se uita perplex in urma lui, politistul se scarpina
cu
mare mestesug in cap si-i comunica: "Mare noroc ati avut ca treceam
pe-aici, ca altfel va jupuia de bani. Noi ii cunoastem demult p-astia,
nu sunteti primul cu care fac chestia asta".
alexyutza
Multi analfabeti traiesc in Romania ...... 010.gif si ne mai miram ca suntem desconsiderati de europeni ... ar trebui sa ne faca statuie pt " prea multa inteligente si cultura " ... 010.gif
Cai Lun
Ba eu zic ca si asta este un fel de inteligenta si de cultura. Una suburbana. Nu stiu cati au inventivitatea "romanashilor". Pana la urma asta face parte din "cultura" paralela, impreuna cu manelele. Culmea e ca se ingroasa vĺrtos.. ca slanina pe porc... Dina pacate "porcul" nostru e cam costeliv.. in curand s-ar putea sa fie sufocat de "slanina".. drunk.gif Bleah! Presupun ca nu m-a inteles nimeni.. nu conteaza.. crazy.gif
alexyutza
010.gif 010.gif 010.gif hai . ca explicatia ta e tare , " foarte tare frate " ..... 010.gif
Cine vrea sa inteleaga intelege , poate prea bine
E pacat ca din cauza unor asemenea cazuri suntem toti considerati la fel . in strainatate romanul , la modul general , are o " eticheta pe frunte ".... si nu e prea onoranta...
POOL
Las' k romanu pe unde merge da. 010.gif De toate. 010.gif
MosIonRoata
Iote ce srie azi la "Total Sport" :
http://www.totalsport.ro/stiri/Fotbal-inte...2006_20611.html

"Presedintele Federatiei Iraniene de Fotbal, Mohammad Ali Dadkan a stabilit obiectivul echipei arabe pentru Campionatul Mondial din Germania.

El a spus ca trupa iraniana va trebui sa se claseze in primele opt echipe din lume. "Daca vom juca la posibilitatile noastre maxime vom putea obtine aceste rezultate. Suntem intre primele 20 de selectionate ale lumii si continuam sa facem progrese in acest sens", a declarat oficialul iranian. Echipa araba se afla in grupa D, alaturi de Portugalia, Mexic si Angola."

Pompiliu-Nicolae Constantin

Este culmea nesimtirii sa spui ca Iranul este tara araba.
S-o mai scrii si la gazeta, este de-a dreptul revoltator!

Sanatate!
MosIonRoata
I'ote ce scrie Cacalin Tantalan in Gazeta Morturilor da ieri:

"Seara părea compromisă. Era ca zecile de nopţi din faţa radioului, pe vremea cînd meciurile nu încăpeau în cele patru ore de program TV. Vă amintiţi?! Îţi luai un punct de reper pe tavan, îţi frămîntai degetele, dădeai cu pumnul în podea şi rupeai un colţ al posterelor lipite pe uşă. Nu înţelegeai mare lucru din joc, doar auzeai un comentariu de la capătul lumii. Era clar că meciul merge prost, totdeauna mergea prost!, şi ghiceai golurile gazdelor după vuietul tribunelor, înainte să ţi le anunţe comentatorul."

Zau?
Ia sa-i aducem noi aminte astuia ce facea echipele Romanesti
cand se televiza meciurile la radio:

1982 Universitatea Craiova sfert de finala la CCE
1983 Universitatea Craiova semifinala la UEFA
1984 Dinamo Bucuresti semifinala la CCE
1986 Steaua Bucuresti castiga CCE
1988 Steaua Bucuresti semifinala la CCE
1989 Victoria Bucuresti sfert de finala la UEFA
Dinamo Bucuresti sfert de finala la CC
Steaua Bucuresti finala la CCE
1990 Dinamo Bucuresti semifinala la CC

Cam asta e bre, Tontalane!
Lasati-va da ziaristica ba si apucati-va da munca cinstita!

Sanatate!
MosIonRoata
Inca una: azi la Total Sport Andrei Preotu scrie:

"Steaua a intrat direct in turul trei al Ligii Campionilor.
Considerat un adversar accesibil, Rosenborg a reusit sa
elimine echipa din Ghencea, dupa un egal reusit in deplasare,
iar apoi o victorie la Trondheim cu 3-2."

Niet.

Steaua a intret in turu' doi preliminar unde a descalificat
pa campioana Irlandei: 0-0 la Dublin si 4-1 in pacatosul da
Bucuresci.

Asta e, jurnalistii n'are tinere da minte.

Sanatate!
MosIonRoata
Lui Ilie Nastase au inceput sa i se publice compunerile
in PROSPORT! Tare rau au mai ajuns astia daca au
nevoie de parerile unui bosorog cu plete care arata ca
o baba ...

Poftim mostra:

"Cum poţi să le reproşezi roş-albaştrilor şi giuleştenilor
că au şchiopătat în competiţia internă, când în Liga lui Mitică
ei s-au războit numai cu echipe ce au făcut anti-joc,
s-au aglomerat în propria jumătate de teren şi au apelat la
metode grosolane pentru a-i împiedica."

Car'vazica ghencistii si alb-visinii sa razboitara cu unii care
le-au pus piedica - a dracu' razboiu' asta dom'le, vine unii
si-ti pune piedica...

Si baragladina continua:

"Mi-a fost jenă când i-am văzut pe dinamovişti cum se
bucurau la finalul meciului de la Târgu Jiu."

Io-te-te! Asta s-a jenat cand s-au bucurat Dinamovistii, da'
cand il cautau Rona Hartner si cu prietena ei cu cavitatile
bucale pa sub mese in locuri publice, nu s-a mai jenat...
ce otreapa de om! ... hai sa-i zicem om... e om nu?

Dupa ce a mai indrugat ceva da Piata Universitatii, Cupa UEFA
si despre Stefan cel Mare, scolarul nostru inr'ale jurnalisticii
se decide sa incheie apoteotic:

" Nici nu o să-mi mai pierd timpul uitându-mă la meciurile din Divizia A"

Ha! Ha! Daca nu o sa te mai uiti la meci, cum o sa mai scrii ma, tatae,
compuneri la gazeta , sa te dai si tu mare ca esti ziarist si ca te baga
lumea in seama?!

Noi stim ca betivanu' asta nu stie a scrie ca n-a prea dat pe la
scoala in tinerete, da sa-i mai si vezi ce-a scremut el in ziar e
deja ptrea mult....

Sanatate!
antisteaua
Uite asa se cheltuie banii publici:

http://www.jurnalgiurgiuvean.ro/forum/viewtopic.php?t=18

http://www.gandul.info/2006-03-22/consiliul_local
MosIonRoata
Cristian Topescu e un comentator slab. Tipul da impresia
ca e comentator bun pentru ca stie sa puna in fiecare fraza
un porcoi de adjective si de adverbe care dau culoare comentariului.
Atat stie tipul sa faca, plus ca nu e agramat si nu e incult ca
marea majoriate a jurnalistilor. Dar daca te uiti la ce spune el insa,
se vede ca-i subtire rau. Unde mai pui ca-i si ranchiunos:
s-a suparat ca prostu' pa sat la Romania -Suedia din 1994 si
a jurat sa nu mai comenteze fotbal niciodata: paguba'n ciuperci!

Az,i 30 Martie, unu' pa nume Noureanu, sa stropseste tare in Prosport ca s-a
mediatizat prea mult sfertul de finala Rapid-Steaua ca in occident
nu se face asa ceva. Pai una ca noi nu suntem in occident si de aceea
nu-i musai sa avem apucaturile lor si a doua e ca-l asteptam pe
numitul Boureanu sa protesteze la fel de tare si atunci cand se
mediatizeaza prea mult curvele si manelele! Sau te pomenesti ca daca
protestezi impotriva curvelor si manelelor e rasism...

Sanatate!
POOL
Ma uit pe siteul prosportului si uite ce vad..... despre meciul cu bacaul...

Laurenţiu MUSCALU
Dinamo joacă dezlânat şi este departe de a fi o echipă care se luptă pentru titlul de campioană. Noroc cu golul lui Curt.
Florin Marin a început partida într-un sistem nou pentru Dinamo, clasicul 4-4-2. Cristi Popovici nu s-a lăsat mai prejos şi a răspuns cu aceeaşi aşezare. În minutul 16, bucureştenii scapă fără gol după trasorul lui Sorin Trofin, trimis de la 25 de metri. Dinamoviştii răspund prin Dănciulescu, cel care a ratat de puţin ţinta din interiorul careului de şase metri. Băcăuanii pun stăpânire pe mijlocul terenului, şi îşi crează ocazii după ocazii, Adrian Gheorghiu fiind campionul ratărilor.
Dacă prima repriză a fost echilibrată, cel de-al doilea mitan a fost dominat în totalitate de gazde. Nici nu ieşiseră bine cele două echipe de la vestiare şi Gheorghiu prinde un şut de zile mari, dar Cristi Munteanu scoate miraculos de sub transversală. În minutul 50, Bărcăuan gafează ca un începător, acelaşi Gheorghiu interceptează balonul, pătrunde în suprafaţa de pedeapsă, centrează către Tănasă, dar Munteanu are o intervenţie providenţială. Omul decisiv a fost Tiberiu Curt, care a marcat în minutele de prelungire cu capul, după o centrare perfectă a lui Cătălin Munteanu, un alt stelist care joacă pentru Dinamo.
De fapt Curt, Munteanu şi Dănciulescu, toţi trei foşti stelişti, au fost cei mai buni oameni ai echipei pregătite de Florin Marin, şi el un produs al şcolii de fotbal din Ghencea.

Deci asta nu stiu ce draq de meci a vazut.... Mda prima repriza echilibrata.... bacaul a ajuns de 2 ori pana la poarta.....Hai mah a doua repriza a 2-a dominata in totalitate de bacauani........ 010.gif Deci nu mai am cuvinte.... POakat k rahatzi de oameni k acest laurentziu muscalu ajung jurnalisti sportivi.... Asta ii total anapoda.... paralel ku lumea asta.... diablo.gif
Cai Lun
Ieri la Europa FM, stirile de la ora 19:00.

O stire despre schimbarea pasapoartelor. "Ministrul apararii, Vasile Blaga, a declarat ca si actualele pasapoarte sunt foarte sigure." apoi iar, dand declaratia ministrului, crainicul spune in incheiere "...a declarat Vasile Blaga, ministrul apararii"

crazy.gif Ba ej' nebun?! Am venit acasa si am inceput sa ma documentez, ce dreaq.. daca zice Europa FM.. or sti ei ceva... Pana la urma, cu o strangere de inima, am constatat ca oamenii chiar gresisera...

Care e redactor de stiri pe la voi pe acolo bre? Ca vad ca le cam incurca, prefecturile astea.. ca nici nu mai stii care-i sula si care nu... gunshot.gif Cel mai tare ar fi ca stirea sa fi fost remisa gresit de Mediafax! icon_lol.gif Ca si aia.. tot o apa si-un pamant...

Oricum, cel mai bucuros cre' ca e domnu' Blaga acum... sa vedeti ce miel baban o sa primeasca.. Drept la tzanc, acum de Pasti...010.gif
MosIonRoata
Unu' da la revista porno cu ceva stiri sportive
,"Gazeta Sporturilor", zice ca Gigi Becali a
"oripilat" (a epilat poate) societatea Romaneasca
cand l-a facut pidosnic pe G.Copos.

Ei as! Societatea Romaneasca este infuriata de
neaplicarea art.200 C.P..

Sanatate!
MosIonRoata
S-a intamplat exact acum 45 de ani: 12 Aprilie 1961.

JUBILEU: 45 DE ANI DE LA PRIMUL ZBOR AL OMULUI ÎN SPATIUL COSMIC

"Astazi se împlinesc 45 de ani de la efectuarea primului zbor al omului în
spatiul cosmic. Cosmonautul care a îndeplinit aceasta misiune dificila
a fost rusul Iuri Gagarin (1934-1968). Aventura lui din 12 aprilie 1961
a durat 1 ora si 48 de minute, el încercuind o data Pamîntul. Vehiculul
în care a calatorit, denumit "Vostok" ("Rasarit"), cîntarea peste 5 tone
si a atins o altitudine maxima de 188 de mile (303 km). Naveta
spatiala era controlata de la sol, iar reactiile pilotului erau înregistrate
cu grija. Din pacate, Gagarin a murit 7 ani mai tîrziu, în timpul unui
antrenament, avionul pe care îl testa prabusindu-se. De notat ca,
în aprilie 1961, redactia muzicala a Radioteleviziunii Române si-a propus
sa înregistreze un cîntec destinat evenimentului.

Au fost solicitati 4 dintre cei mai talentati compozitori tineri ai vremii:
Radu Serban, Vasile Veselovschi, George Grigoriu si Temistocle Popa.
Fiecaruia i s-a comandat cîte o melodie. Popa a ticluit repede un cîntec
("Gagarin, Gagarin"), cu care s-a prezentat în fata comisiei Radioteleviziunii.
Dupa auditie, i s-a spus ca este prea liric pentru un astfel de eveniment.
Dezamagit, compozitorul si-a luat partiturile si le-a aruncat acasa, într-un sertar.
Într-o zi, cîntaretul Luigi Ionescu, lucrînd cu Temistocle Popa la alte melodii,
a descoperit si proiectul cîntecului "Gagarin, Gagarin", pe care l-a transformat
în "Lalele, lalele", slagar care a rezistat 4 decenii..."

Sanatate!
MosIonRoata
1)Ia uite ce scrie presa Britanica despre cel mai mare sdation
al Tarii:

"Trepte de beton, scaune fixate în grabă doar ca să fie în
conformitate cu cerinţele minime ale UEFA. Terenul era luminat
slab şi avea puţine facilităţi. Acelaşi lucru este valabil şi pentru
masa presei. Toate prizele păreau să aibă ca sursă un singur prelungitor.
Fără programe. Fără staff de presă. Nici măcar apă nu se găsea.
Şi nu aveam reţea la telefon. Era ca în anii 1960",
precizează jurnalistul de la Evening Gazette.

Ce magar! Si mincinos pe deasupra! Terenul de pe "23August" nu
este in nici un caz slab iluminat. Iar daca dom' ziarist dorea apa,
programe si stewardese, putea sa stea la hotel nu sa vina la meci!
Iar de chestia cu treptele de beton ce sa mai zicem: la ei acolo in
capitalism treptele la stadion sunt facute din sipci metalice de se
clatina toata sandramaua cand se bese spectatorii...si ca sa atraga
lumea la meci aduce niste d'alea dezbracate sa se cracesca pe
marginea terenului si zice ca e marjorete!

2)Saitu' da la Gazeta Sporturilor da azi zice:

"Karamian speră ca Steaua să se califice în retur
Recuperat după o accidentare ce l-a ţinut departe
de teren mai bine de o lună, armeanul Artiom
Karamian a mărturisit că o calificare a Stelei
ar fi benefică Rapidului...

Si io care credeam ca Steaua lupta sa se califice in...finala.
Da' daca vrea sa se califice in ...retur...cum scrie ei, asa o fi,
ca ei stie mai bine . Jurnalisti profesionisti, deh...

Sanatate!
st_an
au aparut multe articole bune(pe langa cele si mai multe de kkt) in ultima perioada in presa romanesca...asa ca m-am gandit sa deschid un topic.. sa ne mai dam cu parerea despre unele dintre ele.

incep eu cu un articol "mortal" din prosport "Războinicii întunericului"

intrati aici sa cititi si sa va cocosati de ras: http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=105541
beerchug.gif
astept impresii :))
radu
nu stiu cine a scris articolul dar e demential..mai ales ca presa e aservita unor cercuri de departe antidinamoviste..
Add1ct3d
ha ha ha !!! "s-a visat M Viteazu si s-a trezit BULA" ... m-am prapadit de ras =)) 010.gif bananasmile.gif evillaugh1.gif evillaugh1.gif
MosIonRoata
Gazeta Sporturilor si Prosport sunt publicatii care sunt
finantate de un trust de presa din Elvetia si nu promoveaza
in Romania interesul National Romanesc.
Vulgaritatea, obscenitatea, prostia si lasitatea acestor publicatii a iesit
la iveala cu pregnanta ieri cand de la odele dupa meciul
de la Bucuresti, au trecut la hule, imprecatii si insulte.
De ce? Pentru ca actualul proprietar al Clubului Steaua este
Nationalist.

Post Scriptum:

"Razboinicii Intunericului" este apoteoza prostiei, perfidiei,
urii si lasitatii presei straine de Limba Romana din Romania.
Nu stiu daca ati observat, dar "articolul" acela este nesemnat.

Sanatate!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.