Help - Search - Members - Calendar
Full Version: idiotenia lui piturca
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Sezran
Azi Piţurcă nu l-a lăsat pe Florentin Petre să participe la comemorarea lui Cătălin Hîldan.

Murea dacă îi dădea drumul 2 ore?!? Pierdea calificarea?!?
CyberDog
Sezran,

Pe langa faptul ca Piturca nu are nici un Dumnezeu, nu are nici macar respect pentru respectul celorlalti. Nu degeaba e poreclit "Satana".
Sa-i fie de cap.....

CyberDog
Antispring
Vorbiti aiurea......
Doua ore petrecute de Petre acolo ii schibau stare de spirit.......
El are altceva de facut acum. Tot pentru noi. Viata merge inainte, totusi......
CyberDog
Antispring,

Credinta, respectul si spiritualitatea nu se pun in balanta materialista.
Scuza-ma, dar sunt convins ca nu ai dreptate.
Mai gandeste-te....

Numai bine

CyberDog
Dust
mdea....handicapat piti....Petre era cel mai bun prieten a lu Hildan..ma rog...pacat
ucu
totusi avem meci important cu Finlanda...
Sezran
Antispring: poate ai dreptate. poate ii schimbau starea de spirit. dar mai sint 3 zile pina la meci. sau poate i-o schimbau in bine. poate ii crestea dorinta de victorie. n-o fi petre ultima telenovelista plingacioasa.
mie imi e imposibil sa spun cum ar fi reactionat petre. dar chiar are piturca caderea (pregatirea etc) sa aprecieze asta? mie mi se pare doar o demonstratie de forta. ceva gen "uite ce muschi am eu, ai tupeu sa imi iesi din cuvint?"
Haita
Sezran,
Da, pe undeva iti dau dreptate fiindca era normal ca Petre in calitate de capitan si prieten personal al lui Hildan sa fie lasat sa mearga.

Pe de alta parte, treaba selectionerului este sa-i capaciteze pe jucatori sa dea totul pe teren pentru echipa nationala. Probabil ca Petre participand la comemorare ar fi fost psihic afectat pentru cateva zile.

Pana la urma o rugaciune si o lumanare la mormantul lui Catalin poti sa spui si pui in orice zi a anului, iar memoria sa trebuie cinstita in fiecare zi a anului.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.