Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Avem din nou fotbal.
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe > Jurnalist la DinamoMania
florin_pch
Dupa cateva sezoane care ne-au adus doar cupa si/sau campionatul motiv de bucurie, Dinamo ne face credem ca fotbalul romanesc isi revine. 16 goluri marcate in 3 meciuri consecutive acasa, un rapid ingenunchiat, o steaua sfidata la ea acasa si o calificare incredibila in fata unui avorton barbar sunt cateva reusite poate peste asteptarile noastre in acest moment. Toate acestea impreuna cu calificarile rivalelor din Bucuresti, ne fac sa fim mandri si sa realizam ca Romania-Cehia nu a fost o intamplare. Fotbalul romanesc arata din ce in ce mai bine. Bucuresti-ul va infrunta 12 echipe europene...cine ar fi crezut? Vazand tragerea la sorti, speranta creste. Toate echipele noastre au sanse de calificare. S-a spus ca Dinamo are cea mai usoara grupa. Desi nu cred asta, toata lumea se asteapta la un succes de la noi. Sunt sigur ca Dinamo va continua seria reusitelor si dupa primele 3 meciuri vom avea cel putin 7 puncte, calificarea fiind declarata oficiala. Peluza o sa fie plina, sunt sigur de asta. De altfel in ultima vreme am avut cea mai frumoasa galerie. Sa nu uitam ca la meciul de la Liverpool am auzit cu toti "Forzza Dinamo!!! " de pe un stadion cu 40.000 de englezi si doar 200 de suporteri romani. La meciurile cu avorton si Rapid, nu mai era nici un loc liber in peluza, o peluza care a incunrajat echipa si a crezut in ea in fieare minut al jocului. De fapt cum sa nu ai incredere intr-o echipa care trece peste socul primirii unui gol imediat dupa ce a marcat si revine cu 4 goluri intr-o repriza, cateva zile mai tarziu urmand sa inscrie in minutul 3 contra unei mari rivale? De departe Dinamo a dominat toate adversarele dintr-o perioada de foc. Rusinea rivalelor a fost spalata doar de calificarea in grupe, dar nu si mandria noastra.
HAITA_DINAMO.gif
sorin86
ai dreptate florin cu cateva exceptii ! cu steaua a fost destul de greu ... dupa primele 20 de minute imi venea sa intru in pamant de rusine si mai mai sa plang acolo pe stadion ! cat despre peluza.... la meciul cu crapid mai intrau leger cred 1000 de oameni.... locul lasat gol de brigate e inca neocupat . oricum acum iti dai seama ca va fi nenorocire pe bilete la meciurile din uefa... mai ales daca dupa primele 2 meciuri invingem cu heerenven si poate scoatem un egal cu O M .
florin_pch
In legatura cu meciul din ghencea, nu am spus ca a fost un meci in care i-am umilit. am spus doar ca i-am sfidat. un meciul a durat pentru ei 30 de minute. Dinamo a avut incredere in sansa ei si a luptat pana restabilit echilibrul. Cred ca sfidare este cel mai bun termen pentru a descrie mentalitatea jucatorilor nostri. Sa fii condus in primele 30 de minute in ghencea si sa-ti revii pana la final, nu este un lucru mic, de aceea am incadrat meciul in reusitele noastre.
In ceea ce priveste numarul de suporteri din peluza, ai dreptate. din pacate gruparile noastre se despart si se imprastie pe tot staidionul. in conditiile astea este normal ca peluza sa-si piarda consistenta. nu stiu care sunt motivele pentru care gruparile se despart dar ma intreb cu tristete cum pot parasi o peluza al carei nume il scandeaza meci de meci. "Catalin Hildan inseamna Dinamo".
p.s.: o sa fie omor pe biletele de acasa :) din pacate conducerea clubului va profita de asta la max. sa speram ca pretul nu va depasi acel 150.000 de la meciul cu avorton. Dar pana la urma, daca preturile vor fi mai mari, eu unul tot imi cumpar bilet. din pacate la sfarsitul sezonului, tragi linie si observi ca biletele la meciurile in cupe sau deplasari mai importante in giulesti sau ghencea, au depasit de multe ori pretul unui abonament la peluza.
Numai bine!
caine_berceni
Florin mane de acord cu tyne da eu am inteles ca noi o sa jucam pe Cotroceni , nu in groapa pt ca stadyonu nostru nu indepliniste ceryntele celor de la Uefa . Dupa parerea mea e mai bene peluzele si tribunele de pe Cotroceni sunt mai aproape de gazon si putem sa punem o presiune mai mare asupra adversarului sper sa fie plin stadyonu macar la meciu cu TsK HAITA_DINAMO.gif
florin_pch
e frumusel stadionul, singura problema este ca e cam micut. eu cred ca o sa fie plin la ambele meciuri. sunt la fel de importante.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.