Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Echipe straine!
Comunitatea virtualã a suporterilor dinamoviºti > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
LAZIO
este un topic dedicat echipelor din strainatate cu care simpatizam!!!
Grupari ultra, istoric, incidente, cantece!!!!!!!!!!!!! busted_blue.gif

asa ca sa incepem cuuuuuuuuu 010.gif 010.gif 010.gif LAAAAZZIIIIIIOOOOOOOO!

NON MOLLARE MAI

Non mollare mai, non mollare mai

Bianco e azzurro e’ il tuo colore
Bianco e azzurro Lazio nel cuore
Lazio da sola noi gente laziale
Non ti lasceremo mai
Oh no oh no
E quando qualcuno poi ti ferisce
Hai al fianco la nord che non tradisce
In alto i cuori noi in campo con le voci e

Forza Lazio e forza Lazio, forza Lazio e
Non mollare mai non mollare mai
Forza Lazio ale’ forza Lazio ale’

A Roma
LA Lazio c’e’ solo la Lazio
A Roma
LA Lazio c’e’ solo la Lazio

Le maglie bagnate di sangue e di sudore
La Lazio e’ una fede soltano forza e onore
In alto i cuori noi in campo con le voci e

Forza Lazio e forza Lazio, forza Lazio

ZOCCOLO DURO
hai toata lumea......
TOATA PELUZA !!!! TOATA PELUZA !! TUTTA LA CURVA!!!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
FORZA LAZIO ALLE
FORZA LAZIO ALLE

ECCO CI SIAMO IN CURVA NORD AD ASPETAR
UNA VITTORIA CHE COL CUORE ARRIVERA
LA NOSTRA FEDE SEMPRE QUELLA RESTERA
NON TI LASCEREMO MAI

FORZA FORZA GRANDE LAZIO
ZOCCOLO DURO
thumb.gif
LAZIO
IL SABATO A BALLARE

IL SABATO A BALLARE
A LETTO NON ANDARE
RICORDA ALLA TRASFERTA TU NON DEVI MAI MANCARE
INSIEME CON GLI AMICI SUL TRENO A SALTELLARE
E NON DIMENTICARE TU DOVRAI SEMPRE CANTARE
GRIDA FORZA LAZIO
GRIDA FORZA LAZIO
GRIDA FORZA LAZIO
GRIDA FORTE E VINCERAI
ATTENTI POLIZIA
SMETTETE DI FUMARE
QUI DENTRO IL CONTROLLORE NON SMETTETE DI CANTARE
DA IERI SON PARTITO
E VOGLIA DI ARRIVARE
DI CORSA GIU DAL TRENO
GIA M’ASPETTA IL CELLULARE
GRIDA FORZA LAZIO
GRIDA FORZA LAZIO
GRIDA FORZA LAZIO
GRIDA FORTE E VINCERAI
CONTINUA A CAMMINARE CI VOGLIO NO PORTARE
COME PAPA’ L’HA FATTO GIA ALLA SCUOLA ELEMENTARE
MA ORA SON CRESCIUTO DA SOLO VOGLIO ANDARE
LASCIATEMI CANTARE LA MIA VOGLIA DI SOGNARE
GRIDA FORZA LAZIO
GRIDA FORZA LAZIO
GRIDA FORZA LAZIO
GRIDA FORTE E VINCERAI.
GRIDA FORZA LAZIO
GRIDA FORZA LAZIO
GRIDA FORZA LAZIO
GRIDA FORTE E VINCERAI
IL SABATO A BALLARE
A LETTO NON ANDARE
RICORDA ALLA TRASFERTA TU NON DEVI MAI MANCARE
INSIEME CON GLI AMICI SUL TRENO A SALTELLARE
E NON DIMENTICARE TU DOVRAI SEMPRE CANTARE
GRIDA FORZA LAZIO
GRIDA FORZA LAZIO
GRIDA FORZA LAZIO
GRIDA FORTE E VINCERAI
GRIDA FORZA LAZIO
GRIDA FORZA LAZIO
GRIDA FORZA LAZIO
GRIDA FORTE E VINCERAI

Super LAZIO!!! beerchug.gif
caine_berceni
Lazio am fost in Roma acoolo sta matusa mea si pot saty spun ca AS Roma e echipa orasului , suportery lu Lazio sunt cei mai multy tarani de pe langa oras cei din comunele apropiate daca atmosfera sunt de acord cu tyne Lazio e pesta samantary lu As Roma

Forzza InteR musetel Rosoneri Fafan culo Roma Juventus
ZOCCOLO DURO
FINCHE VEDRAI CHE LA SUD
CURVA DE MERDA
ROMANISTA TOPPO DE FOGNA
SEI LA VERGOGNA DE STA CITTA
................................

NON SMETERO MAI D'INSULTAR
QUELLA TUA MAGLIA LURIDA
IL PASSATO NON SI DIMENTICA
VOI NON SIETE ROMANI
MA NAPOLETANI
IN QUESTA CITTA CHE V' OSPITA

ANCORA ROMA MERDA !!!!!!!!!!!
AVANTI LAZIO !!!!!!!
LAZIO
uite in poza de mai jos ce faceaua astia in 1982 la arezo!:beerchug:
va imaginati ce faceam noi in 1982 la flacara moreni? : 010.gif 010.gif 010.gif
FarfelkugeL
A..cam mult despre echipele straine a ?
numai Lazio ? :D
LAZIO
010.gif sa intervina si altii!
noua ne place Lazio! thumb.gif
LAZIO
010.gif 010.gif 010.gif dominatia laziala continua!!!!!! axe.gif
merda roma!!!!!
caine_berceni
FoRzza InteR . Lazio cine crezi tu ca au ce mai fanatici suporteri din Italia ???
LAZIO
QUOTE(caine_berceni @ 14 Oct 2005, 1:03) *
FoRzza InteR . Lazio cine crezi tu ca au ce mai fanatici suporteri din Italia ???

poate nu cei mai multi!
poate nu cei mai bine organiati!
si poate nu cele mai frumoase coregrafii!

dar cu siguranta cei mai fanatici si cel mai tare grup IRR!:thumb:
lazio beerchug.gif
ReDBullD0G
uitati`va la avataru` meu....asta spune totu` nu credeti? 010.gif .....FORza Roma...Curva Sud Vincera!:D
POOL
QUOTE(LAZIO @ 9 Oct 2005, 21:37) *
010.gif sa intervina si altii!
noua ne place Lazio! thumb.gif

Super Real fratilor. 010.gif
Forza Milan. beerchug.gif
caine_berceni
Dupa parerea mea la coregrafii Interu sunt cei mai tari ,nu cred ca la ora actula are cineva din Italia o echipa mai buna ca lu Inter

asa ca ForZZa InteR

ma da de Sampdoria nu zice nimieni nimica mie unu dupa Inter din Italia imi place echipa din Genova bananasmile.gif

Forzza Boys - San si Irrascibili 1988 thumb.gif

scz pt pe ula pus nasol k n-o sa ma mai grabesc sa tastez repede
ReDBullD0G
hahahahahahahhahhaa...Inter cele mai tari coregrafii???:))))))))))))....cred c`ai visat dragul meu...am spus mai sus ca tin cu AS Roma din Italia...insa...coregrafii ca ale tifosilor milenezi n`am mai vazut nicaieri....la nici o echipa din lume!...le`am vazut si pe cele ale Interului...mici pitici pe langa ros-negrii...imi pare rau sa recunosc insa au cele mai frumoase coregrafii ale Italiei!....lazio...nu vreau sa jignesc pe nimeni...insa la coregrafii...lasa mult de dorit!:)...fisierul atasat e doar un exemplu...intra pe www.fdl.it si`ai sa vezi ceva grandios si magnific:)
caine_berceni
hehehe forzza inter

as roma nus de acord cu tine iti place poza asta ???
caine_berceni
cu Cobra ????
LAZIO
QUOTE(ReDBullD0G @ 14 Oct 2005, 16:00) *
hahahahahahahhahhaa...Inter cele mai tari coregrafii???:))))))))))))....cred c`ai visat dragul meu...am spus mai sus ca tin cu AS Roma din Italia...insa...coregrafii ca ale tifosilor milenezi n`am mai vazut nicaieri....la nici o echipa din lume!...le`am vazut si pe cele ale Interului...mici pitici pe langa ros-negrii...imi pare rau sa recunosc insa au cele mai frumoase coregrafii ale Italiei!....lazio...nu vreau sa jignesc pe nimeni...insa la coregrafii...lasa mult de dorit!:)...fisierul atasat e doar un exemplu...intra pe www.fdl.it si`ai sa vezi ceva grandios si magnific:)

sa inteleg ca tu tii cu roma si spui ca cei mai tari sunt milan? 010.gif
si oricum cele mai tari coregrafii din lume le au O.marseile chiar dc multi or sa ma contrazica!
astia fac coregrafii pe in 2 peluze la toate meciurile!!!
o sa vedeti cu Dinamo sau maine cu psg transmis pe tv-sport!
Lazio nu prea mai fac coregrafii ca in trecut, sunt orientati mai mult pe stilul britanic!!!si ca tot nu vrei sa jignesti priveste la ce coregrafii faceau Lazio in anii 80....cand altii nici nu stiau ce iiinseamna ultra iar tu poate nu existai<nici io nu vreau sa jgnesc>! 010.gif 010.gif 010.gif
caine_berceni
sunt de acord cu tine Lazio Marsei fac cele mai smechere coregrafii si cu Lens am nishte coregrafi dalu Lens super belea

care pot sa zic ca se pisa pe toate coregrafile care lam vazut

Forzza InteR

Forzza Sampdoria
ReDBullD0G
Tie lazio nici nu ma obosesc sa`ti raspund...se pare ca tu faci din totul un motiv de cearta...ma rog..asta e caracteru tau cu asta defilezi...n`ai ce face....caine_berceni....am mai zis...vrei sa vezi ceva grandios...www.fdl.it...:)...si sa`mi zici tu mie daca nu`s de 1 mie de ori mai tari ca ale interului....cat despre OM nu comentez caci nu am vazut nimic de la ei pana acum
vlad
Ehhh daca voi tineti cu Ss Lazio noi adik eu si cu caine_berceni tinem cu Inter

Tu per noi puoi vincere o.. puoi pure perdere , tanto siamo sempre con te. è il nostro canto che ovunque sarai nell'aria sentirai neroblu è il colore per cui cantiamo... nero blu dai forza inter dai nero blu noi siamo qui con te, dai forza inter inter ale........

Forza Inter! Non mollare mai

Si a 2-a echipa e OLYMPIAKOS Cfp cu binecunoscuta lor galerie Gate7.Forza Thryle!
zicu7
Mie personal imi place Celtic Glasgow ... e acolo o atmosfera .. beerchug.gif si apoi suporterii aia multi merg in pub -uri... e de vis... si sunt shi civilizati nu ca noi.... din pacate... acum va arat o imagine tot din fotbalul britanic de la Aberdeen ....sa vedeti diferenta...
LAZIO
QUOTE(zicu7 @ 15 Oct 2005, 12:19) *
Mie personal imi place Celtic Glasgow ... e acolo o atmosfera .. beerchug.gif si apoi suporterii aia multi merg in pub -uri... e de vis... si sunt shi civilizati nu ca noi.... din pacate... acum va arat o imagine tot din fotbalul britanic de la Aberdeen ....sa vedeti diferenta...

sa stii ca nu sunt asa civilizati cum crezi!!!
in meciurile cletic -rangers sunt cele mai multe victime in toate intalnirile din lume!si este si o rivalitate dusa spre extrem din punct de vedere religios!
oricum scotienii sunt remarcabili, celtic aacum 2 ani in cupa camp aveau in deplasare o medie de 5000 de spectatori toti in verde!
thumb.gif

QUOTE(ReDBullD0G @ 15 Oct 2005, 11:36) *
Tie lazio nici nu ma obosesc sa`ti raspund...se pare ca tu faci din totul un motiv de cearta...ma rog..asta e caracteru tau cu asta defilezi...n`ai ce face....caine_berceni....am mai zis...vrei sa vezi ceva grandios...www.fdl.it...:)...si sa`mi zici tu mie daca nu`s de 1 mie de ori mai tari ca ale interului....cat despre OM nu comentez caci nu am vazut nimic de la ei pana acum

este optiunea ta!cat despre caracterul meu nu cred ca iti sta in putinta sa il analizezi!!!
banned.gif
dc o sa recitesti postarea mea care te-a facut sa iei foc o sa vezi ca nu are in ea nimic jignitor..........in schimb a ta........
caine_berceni
DA Vlad are dreptate si sa recunoastem ca Interu are cei mai fanatici suporterii din Italia 010.gif

O Morati Vaffanculo sonno ani che ci prendi per il culo cun on pugno di miliardi c`hai comprato Questa Squadra Di Bastardi bananasmile.gif

Noi siam sempre presenti facciam gli sbattiementi chilometri facciamo ne culo lo prendiamo di fare questa vita ne abbiam pieni e coglioni Morati sei un Bastardo orra volani i mattoni .... eh o oh mattoni tuto l`anno eh oh oh nattioni toto L`anno eh oho oh Finance no te ne vai

astea le canta galeria lu iNter la meciurile nationalei

luatio pe asta cu InteR

e facci un Gol eee .. e facci un gol eee....e Forza Inter facci un gol e`d e la Nord che te lo chiede... e Forza Inter facci un gol dupa saitu lu Inter cred ca sau inspirat spurcatzi sa faca si ei cantecu ala cu Forzza steaua faci un gol

Lazio baga si tu cateva coregrafii care leau facut ultrassi lu S.S.Lazio eu nam vazut pana acuma coregrafii dealu Lazio si sunt curios bananasmile.gif
LAZIO
pai sun deja 3 aici bagate mai sus de mine si cristi!
kacio
astia care scrieti in italiana aici , tare curios sunt daca stiti traducerea 010.gif ...sau dati copy paste ca sa pareti mai cooli :D (cel putin la unele persoane am dubii)

si ca sa fiu si eu in rand cu voi : Peluza Sud Milan
clar cele mai bune coregrafii din cartoane si in general , la mare lupta cu comunistii de la om si chiar cei de la St Etienne

ar mai fi cei de la lyon...si cetatenii barcelonei , care cand vor fac coregrafie cat tot stadionu ala mare a lor :) si altii icon_smile.gif
LAZIO
QUOTE(kacio @ 15 Oct 2005, 14:37) *
astia care scrieti in italiana aici , tare curios sunt daca stiti traducerea 010.gif ...sau dati copy paste ca sa pareti mai cooli :D (cel putin la unele persoane am dubii)

sunt cantece pe care le canta IRR! 010.gif
eu unul nu le stiu pe derost da le inteleg!
beerchug.gif
kacio
stiu cine le canta..adica banui am ca n-am stat sa citesc 010.gif ... Merda roma icon_lol.gif
LAZIO
ave di canio! merda roma! thumb.gif
kacio
Onore a te , Paolo di Canio ! thumb.gif

super tare jucatoru asta...pacat ca e cam batran si nu mai are mult loc in fotbal
LAZIO
e admirat mai mult pt mentalitatea sa de dreapta si pt ca provine dintre ultrasi , fiind membru Eagles lazio si simpatizand profund cu IRR, o grupare a elitelor in care se intra foarte greu!
este idolul Lazialilor, dar nu un super-jucator! HAITA_DINAMO.gif
kacio
pai la asta ma si refeream ma icon_lol.gif

imi place atitudinea lui , orientarea sa de dreapta , chiar el recunoscand pe cand juca la west ham united , ca daca ar putea sa aiba un dialog l-ar face cu Benito Mussolini , fiind un admirator al lui

Si mai are si creier , fata de ceilalti jucatori analfabeti din europa , are si bun simt chiar ... daca stii in 2001 cand a refuzat sa inscrie in poarta goala (gol ce aducea victoria) pentru ca portarul oaspete se accidentase (desi arbitru nu oprise jocu)

Sau iubirea lui pentru lazio , plecand de la charlton unde castiga bine pentru a veni la lazio , unde i se oferise din cate stiu eu un contract mediocru ( o parte din el platind pentru amenda de 10 mii euro ptr salutul nazist din timpul meciului cu roma merda)

Adevarat om , adevarat jucator....onoare lui HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
LAZIO
care jucatori fara creier ma?
te referi la claudiu........idolul din ghena? 010.gif
LEXicon
mi se pare o aberatie si chiar o lipsa de respect fata de echipa favorita sa mai ai o alta echipa de suflet ! DOAR DINAMO !
LAZIO
sunt echipe cu care simpatizam...........nu se compara cu Dinamo!
vrei sa spui ca atunci cand vezi meciul etapei intr-un campionat strain nu ai o echipa care iti place mai mult sau ai vrea sa castige? nono.gif
POOL
Lazio, are dreptate, una e sa iti placa Dinamo si una sa-ti placa Milan, Inter, Juve Roma, Lazio.......... Nu se poate compara cu ceea ce simtim pentru Dinamo. HAITA_DINAMO.gif . Tu nu ai nic o echipa favorita in UCL sau in campionatele tari din Europa? Te uiti la meciurile de UCL k la un film? Sper k nu te-ai suparat de "remarca' mea. icon_lol.gif
caine_berceni
Onoare pt.Florentin Petre

si pt Jucatorul meu preferat din Italia Paulo Maldini oare?maldini a tinut cu Milan de mic sunt curios daca stie cineva pls sa ma lamureasca si pe mine

Hai norok mai vb pe la 12;00 ma duc la meci sal primesc pe Dorinel cu aplauze ca sa ma consiedere fan dealu DInamo ca cei care lau scuipat si lau injurat a zis ca sunt bagabontzi

Stelist spurcat tradator oare de ce a ales staeaua ca avea oferta si de la noi sa nu-mi spui ca navea banii 149.gif ce cioara vopsita sa format ca jucator la DInamo noi lam ajutat sa prinda un contract afara si el cand se reintoarce in tara alege spurcatzi
POOL
Si Petre e la Dinamo de pe vremea junioratului. icon_lol.gif Numai e mare diferenta intre Maldini si Petre si intre anii lui maldini la Milan si cei ai lui Petre la Dinamo (vreo 8). icon_twisted.gif
vlad
[quote name='caine_berceni' date='15 Oct 2005, 17:08' post='22705']
si pt Jucatorul meu preferat din Italia Paulo Maldini oare?maldini a tinut cu Milan de mic sunt curios daca stie cineva pls sa ma lamureasca si pe mine

ma caine_berceni sa nu te mai aud ca tzii cu Inter, auzi la el jucatoru favorit din italia maldini
Mitzi
...bah,numai interisti si laziali pe aici...alo,cetateni!!!...mai incet domne ca se supara vecinii...
hehe...cunostiinte vechi...LAZIO,ZD...va-ti adus si gemellatti mei?interisti di merda!...forza Milan!!!! 251.gif
LAZIO
milan echipa care tre respectata pt acea victorie de vis impotriva stelei din ghena!
coregrafii tari , f multi fani in romania si nu numai dar io nu ii situez in top 5 din italia la nivel Ultra! busted_blue.gif
parerea mea! thumb.gif
vlad
QUOTE(Mitzi @ 16 Oct 2005, 3:44) *
...bah,numai interisti si laziali pe aici...alo,cetateni!!!...mai incet domne ca se supara vecinii...
hehe...cunostiinte vechi...LAZIO,ZD...va-ti adus si gemellatti mei?interisti di merda!...forza Milan!!!! 251.gif

Pai clar! suntem in familie aici! beerchug.gif
paddy
...LAZIO..
Spune un pronostic la meciul ROMA - LAZIO

beerchug.gif
Mitzi
...pei LAZIO...stii parerea mea...
Mitzi
Clasament ultra`:
1.roma(ca sa-ti fac putin in ciuda Lazio !!!)
2.lazio
3.milan
4.inter
AAAA... si in general...OM pe locul 3...COMMANDO ULTRA`84...baietzi!
caine_berceni
Vlad mane cu Inter tin chiar ma oftic daca e sa piarda Inter in fatza lu Ac Milan da imi place mie Maldini din Italia are un caracter cum nam mai vazut la niciun jucator e un super profesionist la 37 de ani cat are alearga ca unu de 22 23 dupa cate am vazut face si faza de atac pe partea stanga

asta inseamna ca nu tin cu Inter

Vlad daca imi place Maldini cum joaca si e fotbalistul meu preferat din Europa

daca ai vazut am atasat niste coregrafii dealu Inter la meciurile cu Milan am pus si una cu nishte soparle care aveau un cap de Diavol in mainii

cred ca stii ca fanii lu Inter sunt poreclitii Soparlele

si cei ai lu Milan Diavoli
LAZIO
QUOTE(paddy @ 17 Oct 2005, 10:31) *
...LAZIO..
Spune un pronostic la meciul ROMA - LAZIO
beerchug.gif

io zic ca in halul in care joaca Roma acum Lazio este favorita desi nici ei nu joaca cine stie ce!:nono:
dar la un meci ca asta e greu sa spui cine este favorit si cine bate............oricum LAzio a mai castigat in ultimile 5 etape spre diferenta de roma care joaca jalnic si nu stiu de ce pt ca nu au echipa rea!
thumb.gif
LAZIO
QUOTE(Mitzi @ 17 Oct 2005, 11:54) *
Clasament ultra`:
1.roma(ca sa-ti fac putin in ciuda Lazio !!!)
2.lazio
3.milan
4.inter
AAAA... si in general...OM pe locul 3...COMMANDO ULTRA`84...baietzi!

nu imi faci in ciuda ma! 010.gif
este parerea ta! beerchug.gif
oricum in astfel de dueluri e greu sa spui ce peluza este mai tare pt ca sunt dueluri f echilibrate!
spre exemplu milan are coregrafii mai tari ca inter, dar cu siguranta inter canta mai frumos< 010.gif adica au voce muzicala, +ca sunt de admirat pt atasamentul lor in conditiile in care nu au mai castigat nimic de ani buni si in plus ii cam umilesc milanezii pe teren!

in schimb duelul din cetate e f controversat!
romanezii sunt mult mai multi in schimb LAzialii sunt mai de dreapta si mai tari in incidente!
pot spune ca peluza Laziala era fara nici un dubiu acum cativa ani pana cand liderii peluzei au fost arestati, numarul 1 in italia!
coregrafii de neegalat, incidente in care nimeni nu le statea in fata si o mentalitate care avea sa fie copiata de multe peluze din lume!Vezi spre exemplu dupa ce IRR au luat nastere in timp cate alte grupari<f multe> le-au copiat numele si mentalitatea! gunshot.gif
deci fiecare cu preferintele sale ! thumb.gif
caine_berceni
ai ma Lazio

cum poti sa zici ca milanu au coregrafii mai frumoase

Interu rupe tot si la coregrafii si l a cantat inafara stadionului nu mai vbb

asa face si Lazio dar ca specatatori As Roma au o medie mult mai ridicata

nea ca sa te intep si eu un pic 010.gif

parerea mea ca suporteri lui Ac Milan si cei ai lu As Roma sunt samantarii
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.