Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Echipe straine!
Comunitatea virtualã a suporterilor dinamovišti > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
sorin86
In clasament ultra , dupa mine , Suporterii Laziali sunt cei mai adevarati ! de obicei italienii creaza atmosfera si coregrafii exceptionale . Apoi vin francezii , galeria lui saint etiene cu cele 2 peluze infratite cantand cate un vers pe rand creeaza o atmosfera fantastica . nici cei a lui OM nu sunt departe. Alti ultrasi fanatici sun cei din fosta iugoslavie Partiza , st. belgrad ( pacat de nume) si Dinamo Zagreb . Un lucru mai putin stiut sunt fanaticii polonezi . In europa nu am vazut nicaieri asa . O peluza intreaga de ultrasi tunsi la chelie , dulai adevarati imensi , care isi incurajeaza echipa indiferent de rezultat sau jocul echipei . niste nebuni . sa cautati coregrafii ale celor de la Wisla cracovia sau Polonia sau Pogon.

Dintre toti aleg.... Suporterii lui Boca Juniors , apoi pe cei ai lui Velez alsfield ( nush daca asa se scrie alsfield ) . Sa vezi la boca cum valuri de oameni vin dn peluza si se urca pe garduri e ceva incredibil !

HAI SI NOI MAI MULTI JOI LA MECI SA UMPLEM STADIONUL !
Mitzi
...intr-adevar...sud americanii sunt deosebiti...de acolo au luat italienii modul de a face steaguri de gard...nici Portugalia nu e de lepadat...roma insa...mi se pare cireasa de pe tort... mai ales cand merge echipa bine..
kacio
numai ultrasi nu sunt polonezii , aia de la boca ...dominand un alt gen la ei , mai mult spre hooligans , in fine

iar cei mai tari la incidente din italia nu sunt lazialii ci cei de la napoli ...
lotzi
kacio ss mi-ai mincat 2 sapt din viata... dc tu esti..
kacio
eu sunt...da ce vrei sa zici ? :)
lotzi
macar zii atat : raspunsul meu a fost corect? 88

SS
kacio
ce raspuns ma ?? ce tot zici acolo ? 010.gif

88
sorin86
kacio intereseaza-te si tu putin despre suporterii polonezi . spre deosebire de noi la ei 50% dintre suporteri sunt organizati in grupari ultra ! la noi maxim 10 % ! in plus au codul lor si o istorie indelungata in incidente si actiuni de gen . Cat despre coregrafii ne sunt superiori din toate puncetele de vedere !
LAZIO
QUOTE(sorin86 @ 17 Oct 2005, 22:36) *
kacio intereseaza-te si tu putin despre suporterii polonezi . spre deosebire de noi la ei 50% dintre suporteri sunt organizati in grupari ultra ! la noi maxim 10 % ! in plus au codul lor si o istorie indelungata in incidente si actiuni de gen . Cat despre coregrafii ne sunt superiori din toate puncetele de vedere !

este adevarat dar polonezii si rusii +cei care provin din fosta URSS sunt mai degraba hooligas! beerchug.gif
oricum desi se stie putine despre ei sunt tari rau! thumb.gif
Mitzi
...i-am vazut la Bucuresi cand cu polonia varsovia...presupun ca nu erau cei mai reprezentanti... icon_lol.gif
kacio
majoritatea hooliganilor polonezi sunt mari cat usa si rasi in cap :)

si sorine lasa-ma cu coduri nescrise si alte legi , sa fim seriosi...multi nu tin cont de asta (si nu numai cei de la noi)

tu zici ca la noi doar 10% sunt organizati ca brigazi ultra` ? adica la noi predomina hooligans ? defapt...la noi nu predomina nimic , totu e in ceata si slab in acelasi timp

la noi nu predomina nici ultras , nici hooligans...ci tentative..parerea mea
sorin86
Pai la asta ma refeream... doar 10% sunt organizati la noi. Si asa mai majoritatea sunt grupari de cate 30 - 40 de insi . Nu prea ne putem compara . si la noi in peluza sunt unele factiuni care nu prea isi au locul . In afara de NG nu cred ca mai e vreo grupare sa aibe peste 100 de insi cu acte !
kacio
010.gif 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif si NG au 100 ? 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif

ce tare-i asta :))) ... au in jur de 7 persoane ... nu ma contrazice 010.gif ...
sorin86
Cum Dreaq .... ce rost ar mai avea sa ne contrazicem !
caine_berceni
lol sorin peste 100

daunde ca ei sunt fro 20 010.gif
Mitzi
...cei 7 magnifici...NG...mult respect... HAITA_DINAMO.gif ...sper sa mai atraga membrii...de prin Iasi ,de prin Muscel,de prin Botosani,Tulcea ,Sibiu 010.gif 010.gif 010.gif ...sa fie ca fighters juve...o peluza de sezione...sau ma rog... mai nou ca drughi...
LAZIO
ba fratilor vb despre echipe straine!!!!!!!! 010.gif
NG si restul de care vb , desi au nume straine sa stiti ca sunt grupuri Romanesti! 010.gif 010.gif 010.gif
Mitzi
offtopic.gif ...
Milan Milan Milan Milan Milan Milan Milan Milan Milan...........................................................................
................................................................................
..........................................Milan...este mai bine? icon_lol.gif
paddy
Forza Shandong Lueng
bananasmile.gif bananasmile.gif nana2.gif nana2.gif
bananasmile.gif bananasmile.gif nana2.gif nana2.gif
Antispring
ALLEZ LENS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LAZIO
QUOTE(Antispring @ 19 Oct 2005, 17:17) *
ALLEZ LENS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

thumb.gif
sorin86
paddy poza aia care o ai tu pe post de avatar sa mor de nu ar merge pe post de coregrafie !
e smekera rau , si super originala !
kacio
hahaha....auzi la el ...
sorin86
probleme gogule ?
kacio
da 010.gif

de obicei la o coregrafie treubuie sa pui si un mesaj ...cam ce mesaj ai pune tu ?

pe langa faptul ca mi se pare o aberatie ca figurina aia ar putea sa fie model pentru o coregrafie....dar fiecare cu ce crede , mi se pare normal...
sorin86
hai bine sa fie toata lumea impacata ! O punem pe un steag daca e ! beerchug.gif maine vin fiert baietii ca ne rupe frigu' !
LAZIO
la ultimul meci de campionat al romei chivu a fost declarat cel mai bun jucator al echipei din capitala!!!cu toate astea suporterii romei, furiosi de seria dezastruoasa au fost la baza de antrenament si...........
Zi de groaza la Trigoria. Suporterii Romei l-au fluierat, scuipat si injurat pe Cristian Chivu .

Aproape 200 de italieni, infuriati din cauza prestatiei dezastruoase a Romei in Campionat, au navalit pe jucatorii care ieseau de la antrenament.

Baricadati in propriile masini, acestia au fost rand pe rand opriti si luati la rost.

Dupa 10 minute de maxima tensiune, Chivu a reusit cu ajutorul politiei venite la fata locului sa demareze si sa paraseasca locul "judecatii".

de ce oare sunt suporterii romei asa furiosi??? gunshot.gif
pe langa faptul ca joaca dezestruos, urmeaza meciul anului , cel cu LAZIO! verystrange.gif
roma MERDA!
ZOCCOLO DURO
le rupem muia.... 149.gif
LAZIO
QUOTE(ZOCCOLO DURO @ 20 Oct 2005, 9:04) *
le rupem muia.... 149.gif

ce frumos ar fii sa fim si noi la meci!!!!! tongue.gif
dar presimt ca in maxim 2-3 ani o sa vad iar pe viu un meci LAZIO-merda roma!!!! thumb.gif
Mitzi
...apropo de avatarul lui Paddy...ala e cerber,pazitorul infernului in mitologia greaca...asa ca idei de mesaje s-ar gasi...
...iar voi,laziali irriducibili...ce se umfla pipota in voi ca e roma la pamant...nu mai tineti minte ca v-au tot ars cu 5-0,5-1...poate ca vine si ziua voastra...dar nu va bucurati prea devreme...ce m-as rade sa va arda romanii...
LAZIO
QUOTE(Mitzi @ 21 Oct 2005, 12:20) *
...apropo de avatarul lui Paddy...ala e cerber,pazitorul infernului in mitologia greaca...asa ca idei de mesaje s-ar gasi...
...iar voi,laziali irriducibili...ce se umfla pipota in voi ca e roma la pamant...nu mai tineti minte ca v-au tot ars cu 5-0,5-1...poate ca vine si ziua voastra...dar nu va bucurati prea devreme...ce m-as rade sa va arda romanii...

ha-ha -ha--------------------tu cred ca nici nu ti cu roma, asa ca nu stiu de unde satisfactia asta ca roma sa bata Lazio! gunshot.gif
Mitzi
...pei nu tin cu roma...asta e clar...da` cand vad ca va luati avant...tu si ZD78...llllooooollll...sarbatoriti deja victoria si meciul nici nu s-a jucat...satisfactia vine din faptul ca vi-o luati voi...gemelatti lui merda inter...na!
Forza Milan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Antispring
010.gif 010.gif Tare asta cu gemelatti ........ i-ai atins.
POOL
Puteti spune voi ce vreti aici, insa tot Milanul e baza in Italia... si in UCL. thumb.gif restu se cam chinuie sa ajunga prin sferturi in UCL si Milan ajunge lejer in finala.... si anul asta... sper sa fie o finala MILAN - Real. Partea proasta ii k nu stiu cu cine sa tin. icon_rolleyes.gif
juve28
va certati degeaba sunteti varza toti .FORZA JUVE.
Antispring
Multumim frumos, juve28..................
POOL
QUOTE(juve28 @ 23 Oct 2005, 13:02) *
va certati degeaba sunteti varza toti .FORZA JUVE.

Akuma santeti buni si voi k putetzi castiga campionatul in Serie A, numai ku ajutorul arbitrilor. Auzi ce atzi facut voi in ultima perioada in UCL? Inafara de acea final din 2003 castigata de Milan, n-ati fakut nimik. In campionatul intern e usor sa castigi cand la fiecare meci "cineva" te impinge de la spate.
chimaira
DRUGHI sunt gemellati cu NORTH SIDE DEN HAAG (cei mai radicali extermisti de dreapta din Olanda) si
LEGIA VARSOVIA...
Mitzi
...drughi bianco neri...nu prea stiu multe despre ei...
...unde sunteti lazialilor...ca inainte de meciul cu roma nu mai aveam loc de voi pe forum...un plus totusi pt prestatia curvei nord... thumb.gif
LAZIO
QUOTE(Mitzi @ 24 Oct 2005, 9:58) *
...drughi bianco neri...nu prea stiu multe despre ei...
...unde sunteti lazialilor...ca inainte de meciul cu roma nu mai aveam loc de voi pe forum...un plus totusi pt prestatia curvei nord... thumb.gif

suntem prezenti si acum!!! busted_blue.gif
LAZIO a dominat aproape tot meciul mai putin ultimile 10 min si a obtinut un rezultat de egalitate in deplasare!!!!!!!!!!!!!!! thumb.gif
priveste pe ce loc e LAzio si pe ce loc e roma!
Mitzi
...mda,totusi...erati super optimisti ...prea optimisti in legatura cu scorul...si erau sa va arda in ultimele minute...asa ca ,pe viitor,fiti si voi mai ponderati...irr mici ce sunteti! icon_mrgreen.gif
LAZIO
QUOTE(Mitzi @ 24 Oct 2005, 10:38) *
...mda,totusi...erati super optimisti ...prea optimisti in legatura cu scorul...si erau sa va arda in ultimele minute...asa ca ,pe viitor,fiti si voi mai ponderati...irr mici ce sunteti! icon_mrgreen.gif

pai nu putem pt ca suntem fanatici asa mici cum suntem!!! 010.gif
paddy
LAZIO
Frumos meciul, pacat ca s-au batut tot timpul, mai ales DI CANIO....acolo atmosfera ....
Mitzi
...un roma -lazio merita toti banii!!!...asta e clar...bate un inter-Milan...adica daca as avea de ales intre a vedea un derby roman si unul milanez...mi-ar fi foarte greu...mai ales ca simpatizez cu A.C. Milan
Siegfried
Roma Roma Roma
core de 'sta Cittā
unico grande amore
de tanta e tanta gente
che fai sospirā.
Roma Roma Roma
lassace cantā,
da 'sta voce nasce n'coro
so' centomila voci 
ciai fatto 'nnamorā.
Roma Roma bella,
t'ho dipinta io
gialla come er sole
rossa come er core mio
Roma Roma mia
nun te fā 'ncantā
tu sei nata grande
e grande hai da restā
Roma Roma Roma
core de 'sta Cittā
unico grande amore
de tanta e tanta gente
m'hai fatto 'nammorā
HighSomething
Crvena Zvezda RUPE SECTORU . Howgh
Livia
dupa Dinamo si Poli Iasi, cu adevarat mai tin doar cu AS Roma icon_lol.gif (nu k ar juca chivu acolo, chiar astept sa plece:P)

in rest...imi mai plac Barcelona(pt k nu-i suport pe fitzosi aia de la Real nono.gif ) si Besiktas(cand am fost in Istanbul am vrut sa merg la stadion da' era in constructie linia de metrou 256.gif )
caine_berceni
Forza Inter
paddy
Am vazut ca cei de la Lens au coregrafii la fiecare meci drunk.gif si ce atmosfera, la Italieni nu vezi decit la derbiuri.... taunt.gif
LAZIO
QUOTE(paddy @ 20 Dec 2005, 23:32) *
Am vazut ca cei de la Lens au coregrafii la fiecare meci drunk.gif si ce atmosfera, la Italieni nu vezi decit la derbiuri.... taunt.gif

cei de la lens stau la tribuna a 2-a!
asta spune multe!
in franta ultra adevarati sunt doar OM, PSG, saintetien!
in italia sunt ultraserii chiar si in serie C mai tari ca in franta, Napoli, genova......... diablo.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.