Mihai11
Dec 8 2005, 07:25 AM
Si pana la urma cum ramane cu idea de fan-club???
P.S. BOG chiar nu ma intereseaza parerile tale..DELOC... grasule:)
Turcu
Dec 9 2005, 06:41 PM
din Pensacola, FL spun si eu PREZENT!!!
Haita, am trecut prin DC anul trecut si ti-am trimis un email sa ne intilnim, dar nu mi-ai raspuns... O sa ma vin din nou in Februarie, al 2-lea weekend, ca sunt nas de botez al copilului unui prieten... poate ne vedem atunci!
Mihai11
Dec 9 2005, 08:36 PM
Nu ne chemi si penoi la botez.. furam si noi p`acolo copilu`.. dai 1000$ fara numarrrrrrrrrrrrrr si il da`m inapoi.. Bog te bagi?!
Bog
Dec 12 2005, 06:08 AM
Ne bagam ! da' pan' la urma cum ramane cu fan clubul ?
organizeaza cineva, ceva?
apercele79
Jan 26 2006, 07:04 PM
eu ma mut in los angeles in 2 sapt din new york
sper sa gasesc caini si prin california, preferabil zona LOS ANGELES
multa bafta la toata lumea
danezul
Jan 26 2006, 07:24 PM
Din L.A., California... Prezent !
Haita
Feb 19 2006, 05:16 AM
Se vede treaba ca nu suntem asa de entuziasti. Suntem prea putini sau prea ocupati?
Mihai11
Feb 19 2006, 06:42 AM
pai ba suntem, cel putin eu si Bog, dar de unde sa incepem, ce sa facem?
Haita
Feb 21 2006, 07:49 AM
As incepe cu sa venim cu o lista cine e dispus. Si apoi, cu ce vrea fiecare sa insemne fan-clubul.
Se aduna ideile se pune de un program, se inregistreaza, ne intalnim bem o bere si parafam totul. Ar fi bine, daca altcineva decat mine ar prelua initiativa. Nu de alta, dar site-ul pe langa munca imi ocupa foarta multa vreme. As ajuta si eu cu ce pot, dar ar fi bine sa avem in primul cineva responsabil macar cu update si sa ne bata la cap sa ne organizeze.
apercele79
Feb 23 2006, 12:27 AM
eu ma mut in 2 zile in los angeles deci o sa fiu pana peste git cu treburi, casa noua, slujba noua, cumparat de mobila etc/
dar in caz de vreo organizare, ma mag din prima
deci va rog tine-ti-ne la curent
Bog
Feb 25 2006, 04:21 AM
daca e vorba de bere io ma bag, da' unde propuneti sa ne intalnim?
in california? cam departe pt noi, ce zici mihaita?
CyberDog
Mar 1 2006, 09:00 PM
QUOTE(Bog @ 24 Feb 2006, 21:21)

daca e vorba de bere io ma bag, da' unde propuneti sa ne intalnim?
in california? cam departe pt noi, ce zici mihaita?
Pana una - alta, tot pe net ne intalnim cel mai des.
Uite o propunere clara. Un website Dinamo, dedicat dinamovistilor din SUA si Canada. Unde putem crea si un "Fan Club", pe "judetze"...
Ce ziceti? Este o propunere de inceput, insa poate constitui mult mai mult daca ne tinem de treaba.
Haita
Mar 5 2006, 07:48 PM
Mircea, eu zic ca e o propunere foarte buna. Trebuie sa vedem cine se va ocupa de site. Cat despre promovarea lui, cred ca pot sa pun o vorba buna la cei de la DinamoMania si FCDinamo sa facem un banner exchange.
Mihai11
May 27 2006, 11:44 AM
Deci, eu unul, l`as sustine pe CyberDog pentru lupta impotriva noastra.. Nu, deci acum fara shtou, dar se pare ca CyberDog este cat de cat serios pe aici, si din cate am vazut in trecut .. cand era (daca nu gresesc.. poate mai este..dar ma rog..) o parte din forum, se tzinea bine de capul la totzi..
..Oricum, asta este o parere personala (chestia cu Cyber) .. Daca nu accepta el, sau daca nu este acceptat de restul, as propune sa facem un sondaj, cu cei disponibili si dornici sa organizeze toatat chestia..
Haita, pe langa asta, se pare ca tu ai idee c-am ce ar trebui pentru infintarea unui fan-club.. Daca se poate sa dai mai multe informatzii, sa sti(e)(m) in ce se/ne bagam.. Nu pentru ca ar fi o mare bataie de cap, ca sincer, nu cred.. Dar.. mno.. unii pot si nu vor, altzii vor si nu pot.. fiecare cu ale lui.. Ca painea nu vine din forum si fan club :)
``P.s. scz cyber daca te-am luat din oala, fara a-ti cere o parere inainte de a posta acest msj, dar m-a lovit ideea instantaneu, cand am citit celelalte 2 pagini ale topicului :)
Hai ura, si bafta la totzi!
Mihai11
Oct 6 2006, 08:18 AM
Si.... deci?
Haita
Dec 16 2006, 08:17 PM
QUOTE(SirMihai @ 6 Oct 2006, 9:18)

Si.... deci?
Dupa, mai bine de 2 luni, sa reiau intrebarea lui Mihai: Si.... deci??
Cine mai e prezent la datoria? Uite ca a venit vacanta de iarna, adica fara fotbal 2 luni, timp berechet sa punem tara la cale si sa ne organizam.
Cine mai e prezent?
Mihai11
May 25 2007, 10:35 PM
Si la mai bine de 6 luni de la ultimul mesaj in acest topic, revin cu intrebarea pe care Haita a plagiat-o de la mine, fara a-mi cere dreptul.. Dar in fine.. nu asta este ideea..
1). Cu stite-ul cum ramane? Haide-ti sa ne punem pe treaba, chiar arfi ceva frumos sa avem ceva in plus in legatura cu Dinamo.. Chiar si aici peste mari si tari si un ocean..
2). Haide-ti sa facem fun-club-ul... Poate asa am putea aduce din tara mai multe materiale promotionale cu sigla lui Dinamo, ar fi frumos sa avem o oarecare usurinta pentru a achizitiona ceva chiar si de aici...
3). SCULAREAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
Mihai11
Sep 21 2007, 11:59 PM
Si...DECI?
Cai Lun
Sep 22 2007, 01:50 AM
HAITA, vino'ncoa! Saluta galeria!
Mihai11
Oct 7 2008, 07:33 PM
ROMANIA, TREZESTE-TE!!!
.. `ai ma oameni buni... nu mai e nimic nou pe aici? un caine prin state... prin Ohio?... hai ce mama focului ( din ghena)...
Mihai11
Apr 20 2009, 06:12 PM
Mihai11
May 13 2010, 12:10 AM
???????
red_dog_rahova
May 16 2010, 06:13 PM
se pare ca nu sunt activi caini de peste ocean....
cipdogus
May 21 2010, 09:17 PM
Pai io citesc DM de ceva vreme, dar habar n-am avut de forumul. Cre' ca trebe sa schimb ochelarii, daca nu e prea tarziu...
Anyways, Austintown, Ohio...PREZENT!
Cai Lun
May 21 2010, 10:06 PM
Pfoa.. stai sa te afle Mihai! :)
red_dog_rahova
May 23 2010, 06:47 PM
si uite asa se pune de-un gratar...:))
Mihai11
May 25 2010, 10:35 AM
IHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! deja suntem 3 pe o suta de metri.. inca vreo 5-10 ani si facem o echipa intreaga:))
m1ha1
May 31 2010, 08:56 AM
pana la urma s-a facut fan club?:),daca stiti ca se fac angajari undeva contact me plz id :mihai_crzy as dori sa ma mut acolo si eu,deoarece aici devine dictatura si nu e bine.
Mihai11
May 31 2010, 07:18 PM
ha? acolo unde?.. cat despre fan club... nu s-a mai facut.. ne-am rezumat la baut ...:)
m1ha1
May 31 2010, 08:59 PM
pacat de fan club :D,oricum acum mi-am dat seama ca avem cei mai multi fani in strainatate:)
Mihai11
Oct 14 2010, 03:40 AM
care mai e mort p'aici?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.