Help - Search - Members - Calendar
Full Version: as avea o intrebare
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
gushpy loves dinamo
e mishto chestia cu greg,s-a gandit sa vb cu suporterii dar ar fi cool sa intre mai multi jucatori sa vb cu noi nu?
oare mai stiti altii care intra?
Anonymous
incercam...incercam....:)
nu e asa simplu....
svg
salutari.
eu is originar de langa Carei,si am terminat acelas liceu ca si Perenyi.poate reusesc sa l conving sa vina si el pe forum,si sa indemne si pe ceilalti sa o faca
Ciciocle
nu cred ca o sa accepte vreun jucator sa scrie pe forum. cine ar vrea sa fie luat la socoteala dupa fiecare meci? ia ganditi-va ce i-ati zice voi lu' Zicu dupa meciul de la bistrita? sau lu' fane preda? sau chiar lu' delwarte daca ar mai lua un gol ca la donetk?
Anonymous
pentru asta exista moderatorii. icon_wink.gif Sa intre ei pe forum ca se vor simti ca acasa.
gushpy loves dinamo
nu stiam ca esti si pe forumul asta
andreea turbatu
svg
din nefericire,faptul ca este de etnie maghiara,constituie un impediment...
ce parere aveti de faptul,ca antrenorul nationalei ungariei s a interesat de el?
daca nu era selectionatin nationala noastra,si accepta sa joace in nationala ungariei,ar fi deranjat suporterii?
Anonymous
Pe mine nu m-ar fi deranjat sa fie selectionat la nationala Ungariei pentru ca in nationala Romaniei nu o sa fie selectionat probabil niciodata.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.