CyberDog
Oct 2 2005, 05:26 PM
Orice joc desfasurat la Bistrita sta sub semnul blatului.
Existenta lui Padureanu pe acele meleaguri da apa la moara oricarui mazgalitor de hartie de ziar sau difuzor de cuvinte otravite transmise din spatele sticlei ( mai nou plasmei ) ecranului de televizor.
Nici macar prezenta lui Sabau pe banca de rezerve a Gloriei nu mai garanteaza integritatea unui meci, nimeni nu mai crede absolut nimic din cele ce se intampla pe teren. De ce ? Pai asta e deja istorie repetitiva, cuvintele sunt de prisos…
Comentatori TV ce s-ar dori neutrii, aduc aminte cuvantul “blat” in direct, dand vina pe telefonul mobil care, bata-l vina, le-a soptit in urechiusa stanga ce sa spuna pe post.
Ma uitam la meci si nu-mi venea sa cred ce-mi receptioneaza palniile proprii, ca fundal sonor al miscarii browniene de de gazon. Parca auzeam doi politisti de cartier interpretand scenariul “mama buna”- “mama rea” in fata unui infractor virtual. Hai sa creem premizele titlurilor din ziarele de maine si sa dam subiect “Recursului Etapei”!!!
Meciul in sine? Pai odata ce s-a rostit cuvantul magic in fata telespectatorilor, cele intamplate pe teren cu adevarat nu mai sunt importante. Nici macar faptul ca Dinamo a jucat cam fara vlaga, de-a dreptul slab pe ici pe colo, prin punctele esentiale.
Eu, ca un caine emigrant ce sunt, am vazut doar o alergare obosita a Dinamovistilor in fata unei Glorii fara glorie. In fata unei echipe de adunati de pe te miri unde, care incearca sa-si incropeasca o imagine de Divizia A doar prin numele antrenorului. Victoria valorii a venit logic. Doar atat.
Ce se va intampla in urmatoarele doua saptamani?
Pai:
1. Corpodean va fi sanctionat de ochii lumii, pentru a sterge imaginea de vandut producatorilor de telemea, Comisia de Disciplina va discuta meciul cu usile inchise si va inchide o eventuala plangere, din lipsa de probe.
2. Ciobanii vor pleca in transhumanta cu oile proprietate personala, fiindca asta stiu sa faca cel mai bine.
3. Andone va aplica o serie de suturi bine tintite in posteriorul catorva dintre javrutele noastre fara caracter de Caine adevarat si va insista pe readucerea in Groapa a lui Danciulescu, jucator ajuns la canibalism intr-o China a mancatorilor de ham-ham.
4. Cativa constructori vor continua sa se faca ca muncesc la renovarea stadionului Dinamo.
5. Presa romaneasca o sa fie in delir.
6. Cativa CAINI suparati vor bate la usile din Stefan cel Mare, pentru a incerca sa mane de acolo oile ratacite pe linga si pe verdele gazon Dinamovist.
7. Cornel Dinu va mai acorda cateva interviuri.
Facem pariu?
CyberDog
Duminica, 2 Octombrie, 2005
11:20 AM
Detroit, Michigan, USA
CyberDog
Oct 2 2005, 07:43 PM
Haideti fratilor, ziceti ca nu-i asa !!!!!
Dati-mi la cap !!!!
paddy
Oct 2 2005, 08:01 PM
Nu stiu de unde le scoti, dar in mare parte .... IT S TRUE...
Dust
Oct 2 2005, 09:38 PM
Dinamo contra tuturor...stati calmi oricum .. sa vedeti maine in ghencea blat frate ;) dak era arbitru finu lu borcea.cum e ala cu MM...ne scadeau din puncte ;)
caine_berceni
Oct 3 2005, 03:15 AM
stay sa vezi maine cum sta Jiji langa Chivorchian vb despre partyd ca in teren sa stye ca moldoveni sa dau la o parte deja styu scoru un 4-0 pt spurcatzy
alin70
Oct 3 2005, 10:08 AM
Am intrat si eu pe www.nationaltv.ro si am protestat impotriva papagalilor cu microfon Topa-Samuila!Intrati cit mai multi pe acest site si dati-va la idiotii aia doi de comentatori,poate-poate om obtine vreun rezultat!Gazeta Sporturilor s-a uitat in gura timpitilor si scrie ca Bistrita s-a odihnit in repriza a 2-a,SportTotalul zice ca bistritenii meritau 2 penaltiuri dar Corpo,ciine de casa,nu le-a dat nici unul,iar ProSportul acuza apatia inexplicabila a gazdelor din repriza 2!Chiar ma gindeam cind or sa-si inceapa ofensiva murdara stelistii din mass-media,acuzindu-ne de blaturi!Cred ca si daca nu eram obositi si bateam cu 4-1,ca la Galati,tot se trezea zdelistul de Topa cu zeci de SMS-uri de la "prietenii lui din toata tara" ,dar bineinteles ca dupa ce nu mai conducea Bistrita!Bine ca nu mai jucam pina pe 14 oct. si ne odihnim nitel,dar dupa aia trebuie sa batem numai cu 3-0,4-0 ca sa inchidem gura fraierilor din presa,desi in returul campionatului trecut am fost acuzati de blaturi desi cistigam la scor acasa!
LAZIO
Oct 3 2005, 05:21 PM
nu poti sa le ceri mai mult!au si ei limite!!!sunt frustrati si furiosi cand aud de Dinamo!!!

singurul mod in care se pot ridica la nivelul nostru este sa ne atace in presa!!!!!sunt jalnici si am obosit sa aduc argumente la minciunile lor!!!!!!
paddy
Oct 3 2005, 07:43 PM
Cum era de asteptat, idiotul care a declarat ieri, ca mai bine ar trebui sa se amane meciul, sa nu se accidenteze spurcati,....a ratat 11 metri.... unde esti tobogane, acum nu mai vezi blatul.
alexyutza
Oct 3 2005, 08:49 PM
Mai , mai ...dar ce repede se schimba omul , sau mai bine sa zic oaia agresiva ? Ieri inainte sa se amane meciul stelei cu fratii lor , bacauanii , răţoi intr-un interviu televizat spunea ca meciul pt ei " va fi asa cum a fost intotodeauna , un meci usor ", in care se vor impune fara nici un fel de greutati . Azi ,insa dupa terminarea meciului , acelasi răţoi a spus ca meciul a fost greu . Cum a fost pana la urma ? Usor pt ca stia ca vor fi arbitrati de finul lui MM SAU greu fiindca cu toate astea nu erau capabili sa inscrie nici cu poarta goala? Chiar daca bacauanii s-au chinuit din rasputeri sa rateze , tot nu au fost in stare de mai mult si culmea tot ei ne ataca pe noi . Oierul ii cumva suparat ca echipa lui "minune de supergalactici " a reusit o victorie la limita?
Sfat pt oierul , nea jiji : Lasa nene pe Dinamo in pace ! Nu ne mai purta noua atata de grija ca nu mai apuci sa negociezi viitoarele blaturi !
Hai Dinamo !
CRISX
Oct 3 2005, 09:41 PM
Noi poate suntem subiectivi , dar iata ce vad altii (ONLINESPORT ) : "Stiri Divizia A :
Bacaul inventeaza penaltyul tip pasa la portar
Indicatiile lui Dumitru Sechelariu catre jucatorii sai au fost cam acestea inainte de meciul cu Steaua: "Vreti sa mai aveti sanse sa ajungeti vreunul la Steaua? Hai, sa vad un meci usor, joc de glezne fara minge. Fara faulturi la adversari, ca ma bate nea Gigi daca ii accidentez vreun jucator de Cupa UEFA". A urmat un meci halucinant, in care Bacaul nu a tras nici un sut pe poarta, in afara unui penalty mimant, de fapt o pasa spre Hamutovski. Culmea tupeului, la final, Becali a acuzat arbitrajul, din ciclul "hotii striga hotii"... incercand sa mimeze corectitudinea si sa arunce vina pe Dinamo. "
CyberDog
Oct 3 2005, 11:22 PM
Da, se pare ca:
"Simt enorm si vaz monstruos"...
CyberDog
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.