Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Reflectii dupa meci
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe > Jurnalist la DinamoMania
CyberDog
Uff!!!
Mult a fost, destul a ramas. Cam asa ar suna un inceput de articolas anost, scris pe un servetel mototolit si patat de cafea.
Mai deunazi incercam sa-mi inchipui cam ce ar scrie presa romaneasca dupa o eventuala infrangere la Liverpool, infrangere la care eu, sincer, ma asteptam.
Editorilalistii de sport din tara au mers deja la culcare, dupa spritul baut in fata cutiei prostului, visand la invectivele ce vor urma a fi scrise la adresa lui Plesan, care, nu-i asa, a "comis un fault dur, total inutil, la mijlocul terenului". Iar eu profit de dulcele lor somn.
Nu meciul in sine ar fi de discutat ci o lupta ce as asemana-o cu cea dintr-un Collisseum unde tot vulgul tinea degetul mare indreptat in jos, iar dimanovistii jucau rolul gladiatorului dezavuat de multime.
Nu mai conta spectacolul sportiv ci lupta fizica, insotita de huiduieli sau aplauze, in functie de brandul de bere ingurgitat de suporterii englezi, inainte si in timpul meciului. Totul provocat de dorinta Evertonului de a-si recastiga increderea in sine si a sparge zidul de care se loveau de vreo noua meciuri incoace, cu orice pret.
Calificarea albastrilor era pierduta oricum, doreau doar o victorie de eliberare. Victorie enlezeasca care le-a incununat eforturile lor de infranti si per total, a bucurat dimanovisti, stelisti si rapidisti laolalta.
In toata ecuatia asta, Plesan al nostru a jucat rolul semnului de fractie oltenesc, care a impartit intregul spaniol si a pus semnul egal din nou, la capataiul romanilor. Si astfel, calificarea echipelor romanesti in grupele UEFA si-a pierdut frumusetea, devenind doar "istorica".
Mihaita a pus cireasa pe coliva data in dar englezilor, dupa ce acestia ne expediasera cativa colaci via Fergusson.
Oricum, o infrangere dinamovista de prestigiu...

CyberDog
Septembrie 29, 2005, 19:33
Detroit, Michigan, USA
paddy
Intradevar, Plesan e bun la K1, din pacate a faultat pe cine nu trebuia. Nu inteleg mai erau 5 minute, asta e mentalitate de oltean...RUSINE PLESANE...
complaining.gif nono.gif complaining.gif nono.gif complaining.gif nono.gif complaining.gif nono.gif
Antispring
Rushine paddy !!
chimaira
paddy, trebuia sa te uiti si la meci...
ZOCCOLO DURO
010.gif ...lasati-l....fiecare cu parerea lui stupidemoticon0rv.gif
caine_berceni
lasa ma ca e bene Ferguson caty pumni ia aplicat lu Tamas mie unu imi pare bene asa e bene leam rasplatyt sy noi cu aceiasi moneda daca ei nau fost far-play bananasmile.gif
paddy
ANTISPRING....
CHIMAIRA......
Sa sti ca am vazut meciul......cat despre stilul lui Plesan, numai in divizia B il mai vezi, unde de fapt acolo ar fi trebuit sa joace. Singurul vinovat e militianul de netoiu care aduce toate rebuturile la Dinamo.... cred ca tu nu ai vazut meciul....... ai vazut cum facea Arteta pe teren, s-a dat si el tare cu un pusti de 23 de ani. Cat despre parerea voastra..., ma lasa rece... tongue.gif
ZOCCOLO DURO
tu vezi sa nu ramai rece de tot 010.gif :
darkestt
I-a parut rau si lui Plesan oricum, bine ca nu e grav...
CyberDog
Paddy,
Aici nu-i vorba de divizia B sau altele asemenea.
Plesan a fost antrenat in lupta si l-au lasat nervii. ASTA e mai greu de acceptat, atunci cand apartenenta la un club cum este Dinamo te obliga la altceva, mai ales cand UEFA e, asa cum stim cu totii, cu ochii pe echipele romanesti.
Daca englezii au fost nesportivi nu inseamna ca folbalistii lui Dinamo trebuie sa raspunda cu aceeasi moneda. Exista alte modalitati de a-ti exprima supararea pe terenul de fotbal, iar cea mai simpla modalitate este de a arata adversarului ca esti mai bun ca el cu mingea, nu cu pumnul.
Mihaita Plesan a crezut ca ceea ce face el este bine. Asta trebuie sa dea de gandit celor care-l au in grija, sa puna osul la treaba cu el, fiindca materialul de baza este de buna calitate, insa fara calire psihica si munca fotbalistul talentat din el se poate pierde. Te rog sa te gandesti cat de fericiti am fost cu totii atunci cand Plesan a marcat in poarta germanilor si sa cantaresti laudele ce i-au fost acordate atunci, pe merit dealtfel. Valoarea si talentul copilului sunt incontestabile, iar faptul ca a fost adus de la Craiova nu are nici un fel de semnificatie intr-un mediu fotbalistic profesionist.
Nu vreau sa-ti mai amintesc cate asemenea exemple ar fi de dat. Uita-te doar la Mutu, care s-a aflat la un pas de distrugerea carierei proprii, iar neseriozitatea lui a contat extrem de mult la echipa nationala.
Plesan e bun pentru Dinamo, iar Andone trebuie sa-si ia responsabilitatea de a fi si tata cu unii dintre elevii sai, nu numai simplu antrenor ce se rezuma doar la obtinerea unor rezultate care sa-i confere in viitor caldut in bransa.
Cam asta am vrut eu sa exprim in articolul de baza si as aprecia mult cateva pareri un pic mai dezvoltate si mai argumentate.
Stii, chestia cu " suntem buni, dar fragili psihic " suna prost in context european...
paddy
.....ZOCCOLO DURO.....
Nu am nici o pretentie din partea ta, atat te duce capul, cat despre mesajele pe care le trimiti tu....... in afara de smilies mai sti ceva....a da si poze cu nazisti 010.gif
ZOCCOLO DURO
nu...esti un muc mic ...pa

aaaaaaaaa si era sa uit drunk.gif
razvan_superdog
1. Ne-am calificat si asta conteaza in primul rand. Vom juca in grupele UEFA si vom putea sa ne dovedim valoarea. Cam acum o luna – cand jucam mult mai prost – am spus ca echipa e in crestere de forma si ca e posibil sa avem si bucurii. Iata ca am avut dreptate. Cred ca putini am crezut ca vom trece cu bine peste meciurile cu Steaua, Rapid şi Everton. Tot asa putem sa crestem de la meci la meci si sa surprindem pe multi prin valoarea noastra.
2. Nu pot sa-i inteleg pe cei care l-au atacat aseara pe Plesan pentru intrarea la Arteta. Suntem caini si trebuie sa fim agresivi, duri daca este cazul. Nu pot sa inteleg de ce l-au injurat mai mult pe Plesan decat pe haidamacii lui Everton si in special pe Fergusson. Asta numai la noi la romani se poate intampla. Imi pare rau pentru accidentarea lui Arteta, dar ce trebuiau sa faca baietii, sa se dea la o parte ca niste baieti politicosi si sa-i lase pe aia sa ne dea vreo patru-cinci?
3. Nu sunt multumit de joc. Cu exceptia fundasilor si a lui Petre, ceilalti 5 au fost slabi sau foarte slabi. Cei doi inchizatori, Plesan şi Margaritescu au fost absolut neinspirati in faza de constructie. Daca Margaritescu a luptat exemplar pentru a-i bloca pe englezi si a recupera mingi, despre Plesan nu pot spune decat ca a permis adversarilor sa centreze fara sa ii jeneze prea tare. Amandoi au gresit o multime de pase spre varfuri si practic au distrus o multime de posibilitati de a crea pericol pentru englezi. Despre Grigorie, pot spune ca daca nu face si faza defensiva creaza mari probleme pe banda noastra stanga, unde-l lasa pe Pulhac singur si vulnerabil. Zicu n-a jucat absolut nimic, ferindu-se de a intra in combinatii sau in contact direct cu englezii. Bratu s-a zbatut mult dar n-a reusit mare lucru. Am gresit pe general intrand in stilul de joc englezesc cu mingi bubuite pe sus si putea sa ne coste. Tamas, Galamaz, Moti, Petre si Pulhac merita aprecierile noastre. S-au luptat exemplar pentru orice minge si au suportat brutalitatile englezilor. Bravo baieti.
4. Ando mai are mult de lucru, dar se pare ca a “ghicit” se pare o formula de echipa. Tamas si Moti fac o buna pereche in centrul apararii, iar Pulhac si Galamaz sunt solutii viabile pentru posturile de fundasi laterali. La mijloc, Margaritescu este titular incontestabil, iar Plesan poate fi o buna solutie pentru mijlocul terenului, avand calitati ofensive evidente. Petre este in revenire de forma si cu greu poate fi inlocuit. Are o conditie fizica excelenta si spiritul lui Dinamo in sange! Mai in faţă Zicu, Grigorie, Bratu, Niculescu, Baltoi au evolutii oscilante, cu zile superbe si cu perioade penibile. In ceea ce priveste rezervele traditionale: Goian, Daouda, Cristea, Chihaia, Balan par din ce in ce mai departe de primul 11. Vom avea insa probleme mari in cazul in care ii vom pierde pe Tamas sau Zicu sau Petre sau Niculescu.
CyberDog
Stimanti colegi forumisti,

Articolul de baza are un subiect, zic eu interesant de dezvoltat.
In general, comentariile unui topic ar trebui sa ramana in limitele temei aduse in discutie.
Rugamintea mea este sa incercati reply-uri in context fara a amesteca, sa zicem asa, "civilele" cu "penalele".
Va multumesc,

CyberDog

Pentru razvan_superdog

Razvan, multumesc pentru reply.
Consider ca formula ta de postare, mai ales in sectiunea aceasta a forumului, este cea buna.

Multumiri,

CyberDog
LAZIO
paddy--------- 010.gif tu nu ai treaba in alta parte?
argument.gif plesan a facut singurul lucru bun cand l-a lovit pe dobitocul ala, de cand a venit la Dinamo!
a aratat ca si noi putem sa luptam uneori si murdar dc este nevoie!!!!in plus toate intrarile lor criminale si comportamentul lor erau de serie B!!!!!nu mai vb ca televiziunea lor nu transmitea decat ce le placea..........au dat de 10 ori reluarea cu gestul lui plesan si niciodata pumnul si coatele englezilor!asta are ceva in comun cu cea ce ei numesc fayr play??????????????????? gunshot.gif
Sezran
nici chiar asa. pumnul a fost in alta zona a terenului decit in care se juca. poate nu aveau nici o camera acolo (aiurea, la cite camere folosesc astia la transmisii, e imposibil). dar am vazut reluari cu cotul in gura lui tamas, cu sutul in fundul lui moti, cu sutul in tibia lui zicu.
putine, doar nu erau fraieri sa insiste pe ele? iar la faza cu arteta, cred ca orice televiziune ar fi insistat, chiar si ale noastre.

apropo: si voua vi s-a parut ca s-au bucurat comentatorii la gol?
razvan_superdog
Am intrat pe site-ul gașca slugilor proaste sa vad si eu ce porcarii se mai scriu despre noi. Am cautat cronica meciului si am ramas crucit. In opinia lui Geambasu, cei mai buni dinamovisti au fost Zicu si Plesan (ambii notati cu 7) si cei mai slabi Moti si Galamaz (ambii notati cu 5). De la englezi il remarca pe Martyn (7). Dupa mine omul asta ori n-a vazut meciul ori era intr-o stare care nu poate fi comentata. Am citit astazi aproape toate mesajele puse de suporteri pe www.dol.ro si concluzia tuturor era una singura: fundasii (in special Tamas, Moti si Galamaz) au facut un joc foarte bun, in timp ce Plesan si Zicu au deceptionat. Nu stiu cum a putut acest ziarist sa vada asa ceva. E incredibil!
afterd
nush ..ca in general Geambasu pare ok .. dar la faza asta .. e total pe langa .. apararea a fost in zi de gratie(poate cu un mic minus pt benzi , pt ca galamaz a sarit pe sub minge la gol , iar pe partea lui pulhac s-a plimbat cam in voie " raposatul" arteta) .
mi-e lene sa deschid un topic nou la ora asta .. daca il deschide (sau l-a deschis) altcineva pm me sa stiu si eu ,sa urmaresc topicul ------ ce ne facem daca,sau mai exact,cand ne pleaca "imprumutatii" (tamas,zicu,bratu)
paddy
Am spus ca Plesan, a faultat pe cine nu trebuia, daca il faulta pe Ferguson sau pe nemernicul ala de scotian era OK . Cand va pleca Plesan de la Dinamo va face acelas lucru care la facut si Danciulescu, ne va inprosca cu noroi, va mai aduceti aminte declaratile lui ca nu va juca niciodata la Dinamo. thumb.gif
alexyutza
Gestul lui Plesan se interpreteaza in mii si mii de feluri. Voi v-ati gandit ca poate nu a vrut sa-l loveasca pe Arteta ala sau cum il cheama ?
razvan_superdog
Discutam mult prea mult de faza lui Plesan si Arteta. A fost un atac intarziat cu forta disproportionata si atat. Nu a fost un cot in gura, un pumn in stomac, o talpa pe tibie sau un calcat pe gat. A fost o faza ghinionista pentru Arteta si atat. Nu am jucat cu niste domnisoare inocente !!! A gresit Plesan dar asta nu inseamna sa-l injuram sau sa-i contestatam absolut tot jocul.
CyberDog
Razvan

S-ar putea sa ai dreptate.
Ma gandesc ce ar fi spus ziarele engleze dar si cele romanesti, daca situatia ar fi fost cumva invers. Adica Plesan cu comotie cerebrala in urma unei intentii clare de fault pe final de meci, iar pe tot timpul partidei Fergusson sa fi luat coate-n muzicuta de la Tamas.
Asa cum ma asteptam, presa romaneasca a cam minimalizat meritele dinamovistilor, privind meciul cu Everton prin prisma calificarii in grup a echipelor bucurestene.
NImic nou pe "frontul de est"...
Cu toate astea, cred ca "Banderas" al nostru sufera inca la capitolul "integrare europeana". Mentalitatea capatata in rascrucea "transfer in strainatate - drumul spre Divizia B" are repercusiuni puternice asupra comportamentului lui Plesan la noua sa echipa., olteanul osciland intre timiditate excesiva si iesiri nervoase de succes publicistic.
De aceea vorbeam mai ieri despre importanta aportlui lui Andone in educarea noilor sai elevi, care desi au talent fotbalistic in exces, duc lipsa de experienta competitionala adevarata.

Numai bine,

CyberDog

PS : Dureros ...Cititi interviul lui Dinu din gașca slugilor proaste. Telegrafic, observati relatia "sarpe-san" !
paddy
VERY WELL ....Cyberdog... thumb.gif
Dust
pai..da...are dreptate Cyber...toata lu,ea e contra lu Dinamo..la inceput toti erau convinsi k nu ne calificam si ziceau k avem cel mai greu meci..acu k ne-am calificat..nu recunosc k am fost buni...eh da nu ma intereseaza...bine k ne-am dus mai departe
CyberDog
OK,

Baieti, hai sa schimbam subiectul, ca asta-i deja de arhivat....
Multumesc tuturor celor care au scris reply-uri, cat si celor care mi-au acordat stelutele ( cateii ) din rating.

Numai bine.

CyberDog
Sezran
adica unul singur: eu!
se pare ca lumea nu e interesata de sistemul de "rating".
CyberDog
Pai sa-ti spun de ce cred eu ca se intampla asta....
Majoritatea vizitatorilor folosesc skin-ul default pe care fac browsing si nu au chef sa se logheze, sa schimbe skin-ul si abia apoi sa faca rating la articolele de la rubrica "Jurnalist la Dinamomania".
Sau, mai simplu si direct, nu au chef, timp sau interes sa voteze.
Rubrica totusi are succes, fiindca numarul de hit-uri e destul de bun, iar reply-uri sunt cateva ( unele chiar de calitate ).

Oricum, eu iti multumesc pentru vot.

Apropos, unii baietani sunt un picut cam spurcati la trompetica...

Numai bine

CyberDog
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.