CyberDog
Sep 29 2005, 06:44 PM
Stau stramb si incerc sa gandesc drept privitor la fotbalul romanesc din ziua de astazi.
Dupa circa o ora incerc sa stau drept si sa gandesc stramb.
Rezultatele sunt aceleasi, adica pe materia mea asa zis organizata superior se asaza incet – incet o negura ( vroiam sa scriu nebuloasa, dar parca negura suna mai frumos, romaneste ) groasa, o pacla ce in subconstintu-mi are culoarea gri, cum era si normal pentru o negura/pacla care se respecta.
Pai cum ar fi mai bine?! Bani sau traditie?
Frumos ar suna si una si alta, dar intr-o “societate fara printipiuri ( va sa zica ca nu le are )”, un asemenea idealism pare a ma invita frumusel si cu pasi repezi catre Spitalul Nr. 9, cel putin pentru un control amanuntit.
Pai banii sunt, nu-i asa, motorul oricarei activitati, fie ea fotbalistice sau aiurea…
Numai banii!!!
De parca punem teancurile de euro sau dolarei sa–si paseze mingea si sa sara la cap. Sau sa “sara la cap”, ma rog, dupa preferinte sau cartier.
Omul nu mai conteaza. Pasiunea nu mai conteaza. Placerea jocului doar de dragul lui nu mai conteaza. Banii misca totul !
Cateodata, imi e dor de maidane…
CyberDog
CyberDog
Sep 29 2005, 08:04 PM
Apropos de schnautzer...
Exista si schnautzer urias !
CyberDog
Sep 30 2005, 07:14 PM
Da.
Se pare ca am atins un subiect sensibil aici.
Vad ca nimeni nu vrea sa comenteze atunci cand e vorba de bani...
Ma rog, de gustibus et coloribus ...
CyberDog
LAZIO
Sep 30 2005, 10:22 PM
paddy
Oct 1 2005, 10:04 AM
Ne mai explici o data care-i treaba cu bani, subiectul e prea codificat.
alexyutza
Oct 1 2005, 10:21 AM
Esti prea subtil ... sau vrei sa spui prea multe si nu sti cum .
Fii mai explicit...
Ziua de 29 septembrie pt noi nu are nici o legatura cu banii. Ii ziua in care ne-am intors la "origini" sa-i zic asa. Acum Dinamo are sansa sa continue povestea glorioasa a generatiilor precedente care ne-au facut cunoscuti in Europa .
Hai Dinamo Bucuresti lupta daca ne iubesti !
CyberDog
Oct 1 2005, 11:03 PM
Cand am sa mai abordez acest subiect ( daca am sa-l mai abordez ), am sa las spatii ample printre randuri, pentru a fi eventual completate cu gandurile dumneavoastra. Sunt sigur ca aveti ce pune acolo...
Acestea fiind spuse, am sa incerc sa ma tin cat voi putea de departe de discutiile asupra implicarii in fotbalul si sportul romanesc a tot felul de personaje dubioase, care nu iubesc cluburile pe care le conduc, ci isi iubesc si isi apara doar investitiile intr-o afacere aducatoare de bani multi.
Cine este "Omul de fotbal" ?
Cine este "Investitorul in fotbal"?
Cum ajung jucatori de "doi bani" sa fie platiti regeste frecandu-si pantalonii de training pe banca de rezerve vopsita in alb si rosu?
De ce Dinamo nu are un stadion conform normelor UEFA in timp ce se cumpara echipe "en gros", doar de dragul unor ambitii personale?
De ce apar atatea burti umflate chibitand pe langa echipa la antrenamente?
De ce s-a distrus velodromul?
De ce Hagi e doar sef de hotel?
De ce sectia de tir dinamovista arunca la tinta cu pietre, fiind nevoita sa apeleze la buticari turci pentru achizitionarea de "echipamente" de competitie?
De ce a devenit sportivul o marfa?
De ce Dudu Georgescu nu a gasit un locsor la Dinamo in timp ce Dinu trimite fotbalul romanesc "la origini"?
De ce e Copos vicepremier?
De ce a trebuie sa intervina generalul Berechet pentru ca Andone sa-si poata continua treaba si ce argumente "forte" a folosit in lupta cu "oamenii de fotbal"?
Iar eu, de ce n-am sapcuta?!
Desi n-am lasat spatii intre randuri, este loc intre ele destul pentru a comenta in gand....
Numai bine,
CyberDog
Dust
Oct 2 2005, 09:36 AM
interese personale
alexyutza
Oct 2 2005, 09:53 AM
Asa cum a spus si Dust , din cauza intereselor. Pacat ca noi nu putem sa schimbam cu nimic situatia. Si eu m-am intrebat de multe ori , cum de un om ca Dudu Geoggescu ( de exemplu ) nu si-a gasit loc la Dinamo ? Sau alte glorii dinamoviste ca Lupescu , Vladoiu, Raducioiu , Prunea si altii au fost inlaturati de la Dinamo fara menajamente . Sa fie oare interesele personale ale unur oameni mai presus de interesele clubului ? Sau in ziua de azi nu mai da nimeni 2 bani pe oamenii cinstiti cu imaginea nepatata care ar face bine clubului la care ua cunoscut gloria ?
Inca traim in comunism, asta nu-i democratie ....
PACAT
paddy
Oct 2 2005, 11:59 AM
Daca va uitati in gradina spurcatilor, este aceasi problema. E foarte simplu,acest clan de oieri si bisnitari care nu au nimic in comun cu fotbalul, vor distruge totul. Ce nevoie aveam noi de ION la Dinamo,....Borcea este un tradator imputit . nu-i mai pasa de Dinamo..... din pacate este un adevar care ne doare, tot noi vom suferi din cauza acestor sobolani .Acest bisnitar imputit, pe nume Ion, vrea sa puna mana pe conducerea, F.R.F, ce mai urmeaza ???????
CyberDog
Oct 2 2005, 07:15 PM
Ce mai urmeaza?
Vom vedea in iarna, cand va incepe meciul la FRF .
De rezultatul final depind multe....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.