Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dor de fotbal
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe > Jurnalist la DinamoMania
CyberDog
E bine sa gasesti un locsor unde poti sa iti aduci aminte de casa.
Si fiindca "acasa" inseamna printre multe altele si "Dinamo", binele se transforma treptat in suflet incalzit de amintiri si pasiuni nemasurate.
Pacat ca acum nu-mi mai pot satisface vechea pasiune decat apasand pe tastele ce-mi stau in josul ecranului, tumultul stadionului find departe.
Parca mai ieri imi jurasem ca nu mai vin niciodata pe Dinamo ( asta se intampla in urma meciului cu "17 Nentori Tirana" ) . Acum imi pare rau, fiindca se pare ca ceea ce imi doream s-a implinit.
Simt cu adevarat lipsa semintelor de floare, rontaite nevoie mare privind la goana de pe dreptunghiul verde si a cojilor trimise, mai in gluma, mai in serios, in capul vecinului din randul din fata, care bineinteles , facea acelasi lucru la randul sau. Simt lipsa tigancilor ce se plimbau printe banci, a crapilor imensi aratati islandezilor, a capacului de cupa pus pe cap de Andone si chiar a funduletului aratat tribunei oficiale de acelasi smecher, astazi antrenor in Groapa.
Si acum imi amintesc ploaia aia marunta si deasa de la meciul cu Liverpool. Nici n-o simteam, asa eram de incalzit de ceea ce se intampla pe gazon.
Acum, ma consolez cu meciurle transmise live pe site-ul DinamoMania. Imi cumpar o sticla de vin romanesc, o apa minerala Borsec si privesc micul dreptunghi de pe ecranul laptopului hulpav, cu sete de Romania. Asta atunci cand nu sunt la serviciu. Maine am sa vad meciul pe ascuns, cu castile pe urechi. Fara spritz, dar niste seminte tot imi cumpar.

CyberDog
Detroit, Michigan, USA
Antispring
Da .... da' semintele alea fara ceva injuraturi si urlete parca n-ar intra asha bine !

Si parca Lupu isi pusese odata capacul cupei pe cap.

Hai taticu acasa...... sa vezi cum se traieste acu' un meci din peluza !!!!!! thumb.gif
CyberDog
Asa e, mai strigam si eu mascari din cand in cand. Pentru ai nostrii, pentru ai lor, pentru arbitrii...
Capacul cupei...Poate memoria imi joaca feste. Parca totusi Ando era in cauza.
Ai dreptate, la prima venire acasa, la peluza cu mine !!!!
Antispring
Da' fara semintze ....
rew

Mateut e ala cu capacu cupei pe cap.
Antispring
Ce tare !... :)) Ce nemernic esti, domn' profesor ! :D
Eu zic ca acel capac a trecut si pe la Lupu..... poate si pe la Ando.

Da' Mateo sta in picioare ?:))))))))))
rednorth
QUOTE(rew @ 29 Sep 2005, 07:27 AM) *

Mateut e ala cu capacu cupei pe cap.

pentru mine este cea mai tare fotografie al lui DINAMO,din toate timpurile!!!pt ei ma bateam in curtea scolii,cand jucam impotriva celor de la"steaua'.
Cine erau cei doi din dreapta jos,de langa Lupescu?

[quote name='rew' date='29 Sep 2005, 07:27 AM' p
paddy
Primul e Raducioiu al doilea ????
rednorth
QUOTE(paddy @ 29 Sep 2005, 11:08 AM) *
Primul e Raducioiu al doilea ????

Al doilea este Vaiscovici,dar ma refeream,la cei 2 din dreapta fotografiei,aflati langa lupescu;iti dai seama ca l-am recunoscut pe raducioiu,si acum arata aproape la fel.
senza tregua
Asta probabil e una din ultimele poze a unei mari echipe. Dupa finala cupei 89-90 6-4 (3-1) cu steaua:
Randul de jos dupa Lupescu - Fulga si Meszaros; in picioare la stanga Campeanu si Jercalau, jos Cezar Zamfir
rednorth
QUOTE(senza tregua @ 29 Sep 2005, 04:34 PM) *
Asta probabil e una din ultimele poze a unei mari echipe. Dupa finala cupei 89-90 6-4 (3-1) cu steaua:
Randul de jos dupa Lupescu - Fulga si Meszaros; in picioare la stanga Campeanu si Jercalau, jos Cezar Zamfir

Merci,taticule!
Am uitat de Campeanu,mi-e parca imi semana cu Ion Moldovan.
Mai stii cumva marcatorii?mi-aduc aminte ca a marcat Raducioiu pt ca am luat o palma dupa cap de la taica-meu."primul meu incident ultras"
senza tregua
@ rednorth
Raducioiu a dat 3, iar restu Mateut , Sabau si Lupu
CyberDog
Gata, cum vin in Romania, dupa pupat parinti si baut spritz merg sa iau masa in oras, la peluza, pe Dinamo.
La felul intai, am sa halesc niste pastrama de oaie.
P-orma, in repriza a doua, bag ciorba de miel si friptura de batal.
Mancare caineasca fratilor !!!

CyberDog
rednorth
No,amu hai odata!
CyberDog
Incerc sa vin de crazysanta.gif insa cred ca sefu o sa spuna nono.gif .
Dac nu ma lasa sa-mi iau concediu, o sa iasa cu lightning.gif .
Cred ca iti inchipui ca la gura mea va fi numai 251.gif pe romaneste.
Am cam luat-o razna toata ziua la stupidemoticon0rv.gif .
Imi e tare dor de ball.gif si de o beerchug.gif cu prietenii.
Sper ca totul sa fie thumb.gif , ca sa pot sa HAITA_DINAMO.gif si sa pot manca linistit o pastrama de blacksheep.gif .

Numai bine,

CyberDog
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.