Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Alegeți skin-ul preferat
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
Pages: 1, 2
Sezran
O dată cu actualizarea forumului s-au produs schimbări care au determinat eliminarea skin-urilor vechi. Alegeți skin-ul preferat din noua listă.
FarfelkugeL
Skinu-ul DinamoMania rulz !
Dust
Skinul Dinamo Mania..e linistitor..simplu..cum vreti voi :)
Adriano
Totul e la locul lui in acest forum!!! Super modificari, intradevar simplu, linistitor si foarte atractiv.
Rossi
dinamomania cel mai atre skin arata exact ce inseamna dinamo
Cai Lun
Mdea.. si eu zic la fel.. pacat ca nu e si Sezran de acord... Oricum, adevarul e ca Red Alert este mult peste.. insa ar putea fi perfectionat si asta... insa deh.. gusturile nu se discuta... pizza.gif
Sezran
de ce e pacat? folositi ce skin vreti. ar fi pacat daca v-as impune un anumit skin.
ascult orice propunere de perfectionare (evident, asta nu inseamna ca o sa fiu si de acord cu toate).
Cai Lun
Pai nu.. vroiam sa spun ca Red Alert e incomparabil mai bun si mai bine facut... insa treaba e ca e mai placuta combinatia alb-rosu.. Daca DinamoMania s-ar ridica la standardul lui Red Alert.. atunci sa vezi! nana2.gif
Sezran
precizare: propunerile de perfectionare pot fi facute pentru ambele skin-uri.
g481_shm
bai skinul red alert e prea intunecat..si obositor...poate nici nu suntem noi obisnuiti cu el...da' dinamomania e mai tare...adica mai normal...
red alert luat pe bucati e mai bun..da dinamomania cu totu' mi se pare mai tare...
DUMMY
acest sckin reprezinta in totalitate DINAMO ! nici cu suporterii nu mi-e rusine 010.gif
reddogforever84
Si mie mi se parea intunecat Red Alert-ul insa m-am obisnuit repede cu el.
edy
Skinul e acceptabil da parca e prea mare combinatia rosu negru . Era mai bine rosu alb
Max
Pai avem alb rosu...vrei tu neaparat rosu alb?
edy
QUOTE(m@x @ 26 Aug 2006, 22:59) *
Pai avem alb rosu...vrei tu neaparat rosu alb?

funny da pacat ca nu ai inteles ce am vrut sa spun taunt.gif

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
super_dog
Sunt nou pe forum, si n-am avut ocazia sa cunosc si skinu RedAlert, dar skinu DinamoMania mi se pare mai mult decat Ok.
red_dog997
Red Alert, e baza pentru mine, la-nceput foloseam si eu Dinamomania, dar mi s-a parut ca acesta este mai fain ....
POOL
MA rog, fiecare cu preferintele lui, insa eu nu pot sta mai mult de o ora folosind skinul red alert. thumb.gif
matador
skin dinamomania e mai placut ochiului prin culorile "soft" pe care le are
biancap78
Skin-ul red alert e cam obositor la ochi. E frumos nu zic...dar nu stiu. Asta e mai frumos dar
KATRY_RedWhite_4ever
trebuie facut ceva in leg cu skinul asta...e intr-adevar obositor si deja daca ma uit mai mult de 5 min , incep sa ma doara ochii.no ofense ,dar e mult prea sobru
hunter
red alert,cossacks,age of empires sau care or mai fi 010.gif cert este ca nu pot sa mai stau pe site pentru ca ma dor ochii de la negrul asta si in plus nici nu vad prea bine ce scriu...vechiul format al site-ului cu alb si rosu era foarte bun
COSMIN C
Incercati sa folositi IPB daca va dor ochii. V-am rugat sa aveti rabdare si intelegere. Nu va mai vaitati atata. Se va rezolva si asta.
f_rares
Dupa modificare...mi-au trebuit ceva ore bune sa ma obisnuiesc cu skinul Red Alert...eu foloseam DinamoMania...

As opta pentru Dinamomania...Dar ca "dotari" e mai tare Red Alert-ul...Cum s-a mai zis...o combinatie...culori mai linistitoare pe Red Alert e perfect beerchug.gif
FarfelkugeL
Dinamomania clar. Red alert te dor ochii rau de tot.
tiby_reddog
RedAlert v2.1
vlad
da cu celelalte skinuri ce-ati facut ?astea 2 sunt aiurea
super_dog
Dinamomania este baza, sper ca o sa apara din nou pe forum.
offtopic.gif Jocuri nu mai sunt pe forum ??

--------------------------
ia uita-te mai bine in jur
ebola
skinu dinamomania era mai relaxant asta e mai obositor ..e posibil sa mis e para asta si din cauza ca m-am obisnuit cu cel vechi
ayrton
Pana la urma exista vreo sansa sa scap de fondul asta negru extrem de obositor?

Ca am ajuns sa evit sa intru pe forum doar din cauza fondului enervant de negru...
gavros
mai este un albastru, incercal pe ala
ayrton
Unde?
Cum?

Ca am intrat in "My controls" dar n-am gasit...
Multam!
DiliBili
in stinga jos e selectorul de skin, linga cel de limba
COSMIN C
In partea de jos a paginii, ai Skin selector, alege in loc de red alert, IPB.
ayrton
Gata, multumesc. Chiar daca e pe bleu parca e mult mai bine! bananasmile.gif
super_dog
Pai schimba-l cu IPB 2.2.0 Default, e putin mai relaxant.
Ashtray
Se mai aude ceva cu skinul DinamoMania? Doar am intrebat sezerane(asta ca sa nu ajung iar la caposi), daca nu ai avut timp asta e...
Florin
Da. Inca putin mai dureaza si nu e vb numai de skin.
Max
Adevarul e ca, de doua luni ne-am obisnuit cu asta alb-albastru, zici ca suntem Leii din prazarie 010.gif
Capirossi
m@x,
cin' te chinuie de stai cu alb-albastru-n retine ? Intra in my controls si vezi ca jos in stanga ai rss si doua optiuni la skin selector ipb... si red alert 2.2. Alege red alert si o sa ai fundal negru cu caractere red. Cand vii la meci cauta-ma cu un carlsberg.
Max
Da, dar nu neaparat trebuie sa intri in my controls , p'asta neagra o stiam dar ma enerva..berea o bem oricum.. beerchug.gif
Capirossi
drunk.gif
Hai sa bem, hai sa bem, hai sa bem...
Bascanu
interesant skinu asta nou.....
anmini
yupyyyyyyyyyyyy, asta chiar trebuie sarbatorita. e super skinul. beerchug.gif
vorba lui m@x, parca eram la olteni cu ala albastru. doglaugh.gif
red_dog_rahova
si mie imi place skinul cel nou.... beer.gif
paddy
Eu am crezut ca am gresit forumul 010.gif 010.gif daca se poate un rosu si mai puternic ???? ca e prea feminin asta 010.gif 010.gif
anmini
QUOTE(Florin @ 18 Feb 2007, 14:07) *
Da. Inca putin mai dureaza si nu e vb numai de skin.

icon_rolleyes.gif vin si bolovanii?
mihaiul90
Super skinul, aici la add post este cam roz dar oricum e mult mai bine decat cel albastru. Felicitari administratorilor si moderatorilor pentru realizarea noului skin beerchug.gif
RED75
Si prazu' ? Unde e prazu ? L-ati aruncat de tot ? Ca ma obisnuisemcu el ...
MILITARI red dog
Skin-ul e belea meriti o bere!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.