Help - Search - Members - Calendar
Full Version: AlegeĂŸi skin-ul preferat
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
Pages: 1, 2
anmini
QUOTE(RED75 @ 18 Feb 2007, 21:02) *
Si prazu' ? Unde e prazu ? L-ati aruncat de tot ? Ca ma obisnuisemcu el ...

l-a mancat m@x. doglaugh.gif
Sezran
skinul e o porcarie pusa pe fuga (pentru ca m-ati capiat cu albastrul ala crazy.gif ). nu mai felicitati ca nu e facut de noi. scrie pe el cine l-a facut. am modificat foarte putin la el (logo si fundal, ca era alb curat)

si sa ziceti merci ca nu l-am pus pe ala cu rosu, roz si inimioare (valentine day) tongue2.gif
mihaiul90
Asta inseamna ca trebuie sa ne asteptam la ceva si mai bun peste ceva timp icon_biggrin.gif ?
paddy
QUOTE(Sezran @ 18 Feb 2007, 19:20) *
skinul e o porcarie pusa pe fuga (pentru ca m-ati capiat cu albastrul ala crazy.gif ). nu mai felicitati ca nu e facut de noi. scrie pe el cine l-a facut. am modificat foarte putin la el (logo si fundal, ca era alb curat)

si sa ziceti merci ca nu l-am pus pe ala cu rosu, roz si inimioare (valentine day) tongue2.gif

Daca il puneai pe ala, chiar ca veneam cu cadouri la tine de Dragobete verystrange.gif verystrange.gif
Eu am inteles ca e de proba, pe altii ia cam luat valul si nu au inteles ca nu se toarna partea a treia din Leaglly Blonde 010.gif
Florin
QUOTE(mihaiul90 @ 18 Feb 2007, 21:21) *
Asta inseamna ca trebuie sa ne asteptam la ceva si mai bun peste ceva timp icon_biggrin.gif ?

Da. Skinul asta e doar temporar.
super_dog
Tot alertu e mai fain !!!
marcher
Eu nu prea stiu ce-i ala skin sau neskin...cert este un lucru: albastrul ala era nasparliu, eram asa...cam stingher. Acum imi place asta...silver red. Bravo domnilor! beerchug.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.