Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Reflectii inainte de meci
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe > Jurnalist la DinamoMania
CyberDog
Stau si ma gandesc cum va arata presa romaneasca in cazul in care Dinamo va pierde la Liverpool in fata unei echipe care in momentul actual sufera de o acuta lipsa de forma.
Parca vad siruri intregi de litere asezate in pagina, puse cap la cap doar pentru a justifica apartenenta la o redactie sau alta, rautati, ironii, degete intinse...
Nu am mai citit un articol pertinent si nepartinitor de cam multisor in paginile ziarelor de specialitate romanesti.
Ne bucuram ca niste copi atunci cand echipa "noastra" castiga si ne suparam precum doua uragane americanesti amestecate intr-un stadion acoperit, in cazul in care piciorul stang al fotbalistilor le loveste dreptul. Simtim asta psihic. Uneori chiar fizic.
Ceea ce pare putin probabil, adica o infrangere ( nu vorbesc de pierderea calificarii ci doar a meciului ), se poate intampla cu usurinta. Si chiar nu are importanta, daca jocul e frumos. Cine ar fi crezut vreodata ca ii putem bate pe englezi iar rezultatul final va fi ceva de domeniul fictiunii?! Dar uite ca s-a intamplat si "minunea" !
Sa nu uitam ca fotbalul e doar un joc care din pacate nu se mai joaca din pura placere ci constituie o industrie de produs bani.
Personal, ma bucur ca Dinamo a inceput sa joace din nou fotbal pentru suporteri. Am vazut, prin intermediul vostru prieteni, tesaturi de pase la centru terenului, ca pe vremuri. Am vazut apetit de gol. Am vazut un pic de ambitie. Am vazut chiar si placere de a juca.
Asta e bine!
Mi-am adus aminte de DINAMO "al meu" !

PS: Pentru ceea ce faceti voi aici, un mare BRAVO !
Dust
sincer...nici nu ma gandesc sa pierdem..nu ma obosesc:D yo eram optimist chiar dak se termina 3-3 in "groapa"..da asha la 5-1..nici nu pot sa ma gadesc k pierdem..oricum dak doamne fereste..o sa iasa nasol rau..o sa fim tratati k ultimii prosti..deabia asteapta astia sa se caltine dinamo k gata...
CyberDog
Dust,
Cum ar spune 98% din comentatorii de fotbal romani ( TV + radio ) si peste 97,6% din "oamenii de fotbal", in fotbal se poate intampla orice. Cu ghilimele.
Si parca mai era o expresie consacrata, aia cu "mingea e rotunda"...
Ma rog, Dragomirisme ...
Eu sper sa facem un joc frumos la Liverpool, care sa ne aduca calificarea.

PS : Mi-am cumparat seminte.
Antispring
Mda.... "va fi un meci greu.... dificil chiar"

Si lasa semintele........... afecteaza potentza..:D
CyberDog
Nu-i bai coane...nimic nu-i vesnic.
Bine ca nu afecteaza potenta de a gandi...

Chestia-i ca pe meleagurile mele semintele-s cam scumpe, fir-ar sa fie. De dovleac sau floare, la harap sunt de vanzare!

Numai bine!

CyberDog
sivi@dinamomania.net
E "varza" Grigorie....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.