Stau si ma gandesc cum va arata presa romaneasca in cazul in care Dinamo va pierde la Liverpool in fata unei echipe care in momentul actual sufera de o acuta lipsa de forma.
Parca vad siruri intregi de litere asezate in pagina, puse cap la cap doar pentru a justifica apartenenta la o redactie sau alta, rautati, ironii, degete intinse...
Nu am mai citit un articol pertinent si nepartinitor de cam multisor in paginile ziarelor de specialitate romanesti.
Ne bucuram ca niste copi atunci cand echipa "noastra" castiga si ne suparam precum doua uragane americanesti amestecate intr-un stadion acoperit, in cazul in care piciorul stang al fotbalistilor le loveste dreptul. Simtim asta psihic. Uneori chiar fizic.
Ceea ce pare putin probabil, adica o infrangere ( nu vorbesc de pierderea calificarii ci doar a meciului ), se poate intampla cu usurinta. Si chiar nu are importanta, daca jocul e frumos. Cine ar fi crezut vreodata ca ii putem bate pe englezi iar rezultatul final va fi ceva de domeniul fictiunii?! Dar uite ca s-a intamplat si "minunea" !
Sa nu uitam ca fotbalul e doar un joc care din pacate nu se mai joaca din pura placere ci constituie o industrie de produs bani.
Personal, ma bucur ca Dinamo a inceput sa joace din nou fotbal pentru suporteri. Am vazut, prin intermediul vostru prieteni, tesaturi de pase la centru terenului, ca pe vremuri. Am vazut apetit de gol. Am vazut un pic de ambitie. Am vazut chiar si placere de a juca.
Asta e bine!
Mi-am adus aminte de DINAMO "al meu" !
PS: Pentru ceea ce faceti voi aici, un mare BRAVO !