Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme cauzate de actualizarea forumului
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
Sezran
Semnalaţi aici problemele cauzate de actualizare.
Florin
Butonul Optionsd nu se pupa cu restul butoanelor, bara cu topicul e prea mare
Sezran
alt upgrade. e noaptea tirziu si e posibil sa fi gresit cite ceva sau sa nu fi remarcat vreun bug. dava gasiti ceva anormal va rog sa semnalati aici.
CyberDog
Cred ca nu mai apare automat personal assistant in momentul in care te loghezi si ai mesaje in inbox.
Sezran
asa e. o sa vad cum se rezolva.

s-a rezolvat.
Sezran
am ajuns la versiunea 2.1.4.
daca ceva nu merge bine, va rog sa semnalati aici.

5 martie: deja este 2.1.5
antisteaua
Nu stiu daca problema mea este legata de actualizarea forumului sau nu dar de vreo 2 zile de cate ori scriu pe forum nu mai primesc euroi. Ce se intampla?
Sezran
mda, vad. e posibil sa se fi sters ceva dn cod.

am gasit; intr-adevar unul din fisierele noi a suprascris o parte a codului jocului. acum s-a rezolvat. premiu 20.000 pentru semnalarea problemei.
antisteaua
multumesc nashule
Sezran
Actualizat iar. acum sintem la 2.1.6.
cane loco
nu stiu ce se intampla si cu modulul de cautare cand incerc sa gasesc mesaje de ale mele mai vechi nu reusesc probabil ca aceasta actualizare a facut ca multe din ele sa dispara.
Sezran
nu, cautarea e in regula, mesajele tale sint la locul lor. ai gresit tu ceva la cautare. eu ti-am gasit toate mesajele. sint doua variante: intri in profilul tau si in dreapta sus ai un meniu din care alegi optiunea "cauta toate mesajele acestui membru" sau, la cautare, intri in interfata avansata si faci filtrare dupa numele tau.

ca principiu, nici o actualizare nu sterge mesaje/topicuri.
cane loco
multumesc mult Sezran.
red_dog997
Sa stiti ca mi-am dat si io acuma seama cat m-a afectat, pentru ca inainte aveam un avatar super-fain, si acuma nu-l mai pot folosi, pentru ca era cu extensia .gif, acuma o trebuit sa-l schimb, dar imi placea mai mult cel dinainte ! Oricum daca nu se poate rezolva, nu-i nimic, ca ma descurc io si cu asta !
red_dog 4 ever
Ce bine ar fi daca am si vedea ce scrie
radu
verystrange.gif se vede daca vrei dar oricum e chinuitor..cel mai tare e faza cu bai seszrane crazy.gif
Cai Lun
In ritmul asta nu stiu unde o sa il mai prinda urmatoarea actualizare pe domnul membru..
red_dog997
QUOTE(Cai Lun @ 17 May 2006, 13:24) *
In ritmul asta nu stiu unde o sa il mai prinda urmatoarea actualizare pe domnul membru..

Iti garantez io c-o sa ma mai prinda, si urmatoarea actualizare, ca nu e mare schema, inca 80%, la DOJANA!, deci poate n-o sa mai prind urmatoarea actualizare, daca mor, sau daca cine stie, DOAMNE FERESTE...!
Pana la 100% la DOJANA, mai am de mancat, asa ca desi is cel mai "dojenit", dintre noi, o sa ma mentine io, cu chiu, cu vai, da' tot o sa ma mentin....

Si oricum in caz de fac 100%, nu e cine stie ce pana imi fac un cont nou.... HAITA_DINAMO.gif
Sezran
pe asta sa o crezi tu!
RED75
Atrag atentia administratorilor ca unele topicuri (de exemplu in sectiunea jucatori) apar cu autor Anonymus ... Eroare de sistem sau invazie de oite dolly 010.gif
Sezran
eh.... stim, dar ramine intre noi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.