horis
Oct 21 2003, 08:30 AM
echipa care a readus Dinamo in fruntea clasamentului dupa o pauza de cativa anii buni, odata cu venirea lui lupescu, dupa un an a inceput sa se destrame. acum echipa care a inceput sa aiba rezultate dupa venirea lui niculescu a inceput si ea sa aiba rezultate si sunt numeroase semne ca si ea va deveni amintire in curand(precizare-lupescu simbol pt Dinamo, niculescu, inca, doar un jucator f bun al echipei). Din echipa lui lupescu primul a plecat fundasul lateral contra. din actuala primul a plecat fundaasul lateral stoican. Din cea a lui lupescu un tanar jucator a ajuns la inter si un alt atacnt f tanar care era atunci mai mult rezerva(niculae) a crescut incet incet si a ajuns titular la nationala. ei au crescut pe langa niste jucatori cu experienta in div a, vladoiu si mihalcea. in echipa actuala: zicu in atentia lui morrati, marica tanar cu mari perspective care creste pe langa atacantii cu experinta de div a danciulescu&niculescu. alte asemanari: inainte de venirea lui lupescu a fost vandut tararache o mare speranta a clubului, la o varsta f frageda; anulasta s-a transferat mitea(diferenta:primul pe bani buni al doilea gratis). o ultima asemanare ca imi vine acum in minte: au inceput amndoua sezonul cu portar strain(fouami si delwarte) care si-a pierdut postul in favoarea lui....preda.
o singura speranta am: atunci am luat-o repede de la benfica(primul tur),acum suntem cel putin in turul doi.
sper din tot sufletul sa dureze mai mult acest vis frumos...
caine pana la moarte
Anonymous
Oct 21 2003, 04:41 PM
UN drum cat mai lung in UEFA va tine echipa impreuna. Un drum foarte lung in UEFA va mentine echipa si anul viitor. Sa nu cobim deja. Echipa din 99 a fost vanduta dupa ce a fost eliminata din UEFA, s-a vrut performanta dar nu s-a putut. IN plus si jucatorii vor sa plece caci degeaba ii spui lui X ca e mai bine la Dinamo chiar daca castigi de 10 ori mai putin ca nu tine. Tamas e un bun exemplu, daca el nu vroia, nu pleca. A plecat, s-a riscat si acu ii pare rau caci nu i-a iesit. Marica si Zicu pot invata din patzania lui. Dar e greu caci argumentul forte este salariul de 300000$ care te asteapta dincolo.
UN drum mai lung in UEFA poate fi solutia. Vor incepe sa curga bani de la UEFA, seriosi nu maruntis, si ei pot la o adica fi folositi pentru stimularea jucatorilor. Parerea mea este ca 150 de mii in Romania este echivalent cu 300 de mii in Franta unde costul vietii este mult mai mare. Ma rog, aproape echivalent ...
Ciciocle
Oct 30 2003, 09:46 PM
nu are nici o importanta daca dinamo se califica chiar si in finala cupei uefa. jucatorii sunt vanduti la 5 minute dupa ce dinamo castiga vreun meci (vezi Stoican). cata vreme la "conducatori" le ies banii din comisioane ei vor continua sa vanda. pana nu vor mai avea ce si se vor apuca sa vanda eventual stadionul, tribunele, gazonul, suporterii. poate o sa se vanda si intre ei...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.