Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucam aproape de posibilitati
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
maska
Cred ca unii dintre voi abia asteptau sa zic asta.
:)))

Jocul incepe sa mearga si se dovedeste ca atunci cand 5-6 jucatori joaca bine echipa da randament.

Sa nu uitam ca rapizii au ratat 3 ocazii mari la 1-0. Oricum si astea fac parte din joc.

Suntem cei mai buni. Dar putem fi singurii buni din campionatul asta.

MASKA
paddy
Ai spus si tu odata adevarul. nana2.gif
caag3
Maska cred ca ai uimit pe toata lumea de pe forum cu topicul asta cred ca ti-a venit mintea la cap si incepi sa vezi cu ochi mai buni pe Dinamo thumb.gif
COSMIN C
MASKA multumit de Dinamo ?! Chiar ca nu mai speram !
maska
QUOTE(COSMIN C @ 26 Sep 2005, 01:15 PM)
MASKA multumit de Dinamo ?! Chiar ca nu mai speram !
*

Nu fiti asa duri..ca nu am fost paranoic ci doar nemultumit.

MASKA
IceByt
shocked.gif Wow...Tot e bine k i-a venit mintea la cap...mai bine mai tarziu dekt niciodata. HAITA_DINAMO.gif
darkestt
Evoluam si noi...
Keep it up HAITA_DINAMO.gif
alexyutza
Exista si minuni !!
Niciodata sa nu spui niciodata ! Adio pesimism , bun venit optimism !
Pesimismul nu-i o stare de spirit caracteristica unui dinamovist ...
Intr-adevar suntem cei mai buni !
bananasmile.gif
sorin86
ma oameni ! io sunt multumit de rezultat pt ca ne-am calificat. Dar cred ca jucatorii nostrii au evoluat prea timid. parca le era frica. in mod normal trebuia sa ii batem la ei acasa. tot jocul lor se baza pe centrari la ferguson. de acolo Dunmenzeu cu mila. pe contra-atac am fost slabi. oricum sper ca acum sa le fi trecut emotiile si frica. in grupe sper sa luam afara macar 1 pct sau poate o victorie , iar acasa trebuie sa batem tot.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.