Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Meciuri complete
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
ManoWar
Dupa cum ati observat meciurile complete nu se mai pot downloada pe moment. Bandwithul siteului s-a dus in 2 zile dupa ce a fost pus meciul dinamo-everton si in nu mai mult de 48 de ore 200 de caini au downloadat acest meci. Luna viitoare se va reseta bandwithul si puteti sa incercati din nou. Incercam sa gasim un alt loc pentru hostarea meciurilor dar cred ca nu se va rezolva problema decat cel mai devreme la inceputul anului viitor.

In topicul asta va puteti spune parerea despre calitatea si viteza de downloadare a meciurilor. Sau daca aveti orice alte probleme tehnice.
caine_berceni
mai avety de lucrat la viteaza de daunlod parerea mea mie imi ia cu 60 de kb si am net prin fibra fata de alte saituri aicea imi ia doar la jumate
ManoWar
QUOTE(caine_berceni @ 25 Sep 2005, 07:57 AM)
mai avety de lucrat la viteaza de daunlod parerea mea mie imi ia cu 60 de kb si am net prin fibra fata de alte saituri aicea imi ia doar la jumate
*

Cred ca este din cauza ca serverul este din state. Ca din america de nord merge cu 300-400kb/s . S-ar putea sa ne uitam dupa un server in europa.
Octavian
Eu am dat de multe ori ca exemplu pozitiv viteza de download de la DinamoMania. Mie imi incepe uneori si la 3000 kbps, insa se stabilizeaza undeva intre 300 si 700.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.