sezrane tu realizezi ca toata lumea este impotriva ta!!!
ca nu este normal sa ne cenzurezi!!!de ce nu dai articolul pe care eu l-am scris!dc o sa il recitesti o sa vezi ca nu am facut decat sa dau un citat a lui nietzsche, pe care cu siguranta nu l-ai citit!era un simplu citat in care spuneam cateva idei ale lui si nu ale mele din genealogia moralei!
faptul ca lumea te face lider pch, comunist sau mai nu stiu cum nu este vina mea si nici a celor care iti adreseaza aceste apelative!
sau acum o sa imi spui ca dc cei care iau atitudine impotriva ta sau imi sunt prieteni asta este un delict!nu vreau sa intram iar in detalii dar ultima data cand erati cucuriguboys tot de la faptul ca ne stergeati postarile a inceput un scandal!!!
acum ce faci , ne ameninti sa ne gasim alt site pe care o sa sciem!ne consideri niste pleve ale societatii pt ca mergem pe stadion meci de meci?
ne cenzurezi si ne tratezi cu aroganta care o faci!!!
afla ca marea noastra majoritate am terminat o facultate , avem un loc de munca , o prietena!!!!
sau cumva vedetismul ti s-a urcat la cap!!!
numele tau de sezran te indeamna oare sa vb de clone?toti cei care nu sunt de acord cu modul in care ne tratezi sunt clone?incearca sa vi macar la 3-4 meciuri pe an si o sa vezi ca nu suntem cu totii clone, ca suntem indivizi care merg la stadion , se cunosc intre ei si iubesc dinamo!!!!
dar nu ai cum sa intelegi asta pt ca in timp ce noi mergem pe stadioane , sustinem culorile Alb-Rosii, ne cantam dragostea fata de club, si mergem in deplasari tu nu faci decat sa asisti si sa te lauzi cu faptele noastre!!!
si inca ceva---te-ai gandit ca atitudinea ta ostila si aroganta fata de cei care posteaza s-ar putea sa se intoarca impotriva ta?