Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Echipa mea preferata
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
reguli: jucatorul sa fi jucat cel putin 5 ani si sa se fi consacrat la echipa respectiva:
Spre exemplu un Klein, Mutu, Contra, Sabau, Lupu, Camataru,Mateut sau Dorinel Munteanu n-ar intra la Dinamo.

Echipa nr 1:
Antrenori: Mircea Lucescu

Moraru
A.Satmareanu I.Nunweiller Deleanu Cornel Popa
Custov Dinu Parcalab
Dudu Dumitrache Ozon

Rezerve:

Antrenori: Traian Ionescu ,Nicolae Nicusor Dumitru

Portari: Bartasu, Datcu, Utu
Fundasi: Bacut I, Bacut II, Szokolo, M. Stoenescu, Nunweiller , CheranI.Andone, M.Rednic,

Mijlocasi: R. Nunweiller ,V. Gergely, G.Multescu, I.Lupescu, C.Hîldan, F. Petre,

Atacanti: V. Neagu, Ion Suru, Piti Varga, EneI, EneII, M.Lucescu, Haidu, Constantin Fratila, Orac,Talnar, Raducioiu,
iuliu
Titularii
Antrenor Traian Ionescu
Datcu - Popa, I.Nunweiller III (cu banderola de capitan), Dinu, Deleanu -
V. Calinoiu, R.Nunweiller VI - Parcalab, Dumitrache, D.Georgescu, Lucescu
La rezerve sunt cativa jucatori nedreptatiti (in special Moraru si Custov) care puteau fi titulari , dar.... a trebuit sa ma opresc la 11. O sa-i introducem in repriza a doua
Antrenori Angelo Niculescu , Dumitru Nicusor , Lucescu (sper ca peste 2-3 ani sa-l adaug si pe Andone)
Portari : Moraru , Birtasu, M.Constantinescu
Fundasi: Szoke, L.Nunweiller IV, Cheran, Bacut II, Ivan, Al. Satmareanu II,
S. Gabriel, Rednic, Andone, Ion Marin
Mijlocasi: Custov, Gergely, Bacut I, Al. Moldovan, Augustin, Multescu, Lupescu, Hîldan,
Atacanti: C.Bartha, Ozon, Al.Ene I, Varga, Fratila, Gh. Ene Ii , Haidu, Salceanu,
Raducioiu, Talnar, Orac
Daca lipseste cineva , sau n-are 5 ani , sau l-am uitat si imi cer scuze.
Ciciocle
nu am vazut meciurile lui DINAMO din perioada de aur - 1982-1983 - asa ca eu pot eventual sa imi imaginez o echipa ideala ce nu se incadreaza in conditiile puse de voi: Moraru (Prunea) - Contra, Dinu, Andone, Selymes - Fl. Petre, Hîldan, Sabau (Lupescu), Munteanu - Raducioiu, Dumitrache (Dudu Georgescu)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.