Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Actiunile ultrasilor dinamovisti si FC DINAMO 1948
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Pages: 1, 2, 3
radu
Poate ca nu se ajunge la un rezultat dar, asta nu insemna ca trebuie sa ocolim subiectul pe ideea lasa ca vedem ce se va intampla. In plus, atat timp cat se poate polemiza la limita bunului simt si cu micile intepaturi de rigoare, merita sa continuam discutia.
anmini
Pai asa, si cei care nu sunt ultrasi dar stau in PCH fac misto de cetatenii de la tribune....... mamba.gif sa nu uitam faimoasele seminte.
radu
Mda pe mine m-ar incurca semintele ce e drept...dar sa zicem ca nu semintele ma deranjeaza in tribune ci modul in care sunt apostrofati jucatorii daca echipa scartie. Eu am jurat ca nu am ce sa caut in T2 dupa ce am patimit acum 2 ani.
RED75
Probabil ca suntem off-topic, dar daca tot ati adus vorba de seminte, tribune si injuratori, la mine ordinea "deranjului" e cam asta: 1. Proasta organizare la meciurile importante (calcatul in picioare de la intrare si nerespectarea locurilor pentru care platesti), 2. Limbajul suburban din cauza caruia nu as veni cu copilul la meci, 3. Spectatorii de rahat de care spunea Radu.... si evident mai sunt si altele....
Dupa cum va constata Antispring "actiunile ultrasilor dinamovisti", cum se numeste topicul, nu sunt in Top 3 tongue.gif
Mitzi
QUOTE(Capirossi @ 11 Jul 2007, 20:55) *
Aducem episodul Brugge in discutie ?

Nu!:)))))

QUOTE(Antispring @ 12 Jul 2007, 0:56) *
Se pare ca da... dar nu mai are farmec, totusi!
Salut urmatorul post...
Iar pentru prietenul meu, Mitzi... te-ai apucat de predat lectii unora care nu sunt receptivi la asa ceva. Iti irosesti talentul cu pustani atotstiutori sau cu "batrani" conservatori care isi apara din rasputeri familiile.
Lasa vrajeala si... "hai sa le aratam la astia ce insemna Dinamo!"

NU predau nene lectii nimanui,pur si simplu vreau sa ma fac inteles.
Este usor sa te inchizi intr-un turn de fildes si dupa aceea sa reprosezi lumii ca nu ajunge la nivelul tau.
Mesajul meu este unul simplu:Vreau drepturi egale,nu legi speciale...vreau sa raspund in fata legii,dar in aceeasi masura cu altii.
Nu mi se pare normal ca un oarecare de pe strada care aprinde o torta la un moment festiv sa primeasca 2mil. amenda si eu pe stadion sa iau 2 luni de puscarie plus dosar penal.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.