QUOTE(paddy @ 17 Oct 2005, 22:10)

Ce ai fi vrut sa faca jandarmi, sa-l astepte cu flori la esirea din stadion.
Daca era un protest impotriva conduceri, era O.K ,.....Din pacate uni o fac din tenbelism. si de dragul de ai vedea o tara intreaga. dar nu se gandeste si la acei " amarati " care nu au posibilitatea sa-si urmeze echipa, in deplasare, deoarece terenul lui Dinamo va fi suspendat datorita baietilor buni.
Imi cer scuze fata de ADMINI daca am sarit calul, si daca voi fi avertizat, asta e voi diparea de pe acest forum, ori cum tin sa le multumesc, pentru cea ce fac, pentru suporteri DINAMOVISTI
P.S. In inima unui CAINE nu este loc decat pentru o singura echipa

nu e frumos ce spui Paddy!dc ai participat la atatea incidente asa cum spui si la fel zici ca esti impotriva violentei PE STADION, atunci ar trebui sa stii ca in cel;e mai multe cazuri nu noi suntem de vina ci taranii veniti de la coada vacii, cu 4 clase , care se refuleaza pe stadion ca ii batea masa si tacsu cand erau mici!
nu ar fi trebuit sa il primeasca cu flori dar , in nici un caz sa il bata cu bestialitate in fata unui stadion intreg!tu ce ai fi facut dc ala sa zic era fratele sau cel mai bun prieten al tau???
ii aplaudai pe jandarmi?
trebuia scos, amendat si pa!
ai ideie ce se intampla dc nu intervenea, Bratu, Cl Niculescu si Copaci? Jock ar fii fost si acum la urgenta!
ai fost vreodata pe stadion cu prietena ta sa vezi ce fete fac jandarmii si cum isi zic din coltul gurii .......ia uite ba ce buna e aia , ce as..........f...o!
in deplasari ai fost sa vezi cum te injura, cum te ia ca pe animale din peluze si uneori nu iti da voie sa te pipi ca ai oprit deja de prea multe ori?
eu prima amenda care am luat-o..........eram in fata la spital pe grigore alexandrescu!
la meciul de trista amintire cand am inaugurat nocturna cu spurcatii!noi pe o parte ei pe cealalta parte!
si spurcatii de pe celalat trotuar au inceput sa strige..........anti Dinamo!!!
iti dau cuvantul ca singurul lucru care l-am facut a fost sa le arat degetul din mijloc!si a venit un taran de jandarm la mine si retine ce mi-a zis"....ce faci ma le arati nuie la AI MEI???ia luati-l ma!omul pe sub salopeta avea esarfa cu armata ultra!si am luat-o la fuga, si dupa mine vreo trei prin fata pe la perla pana la liceul caragiale..............unde.....................stii cum m-au prins????????
retine!!!!!!!au tras focuri de arma in sus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

si logig ca m-am oprit ca de la niste retarzi nu stii la ce sa te astepti!
am martori si am si acum amenda la mine !!!!!!!!!nici la un criminal in serie nu se procedeaza asa!!!!
in duba pe om nu il durea de nimic .............o tinea pe a lui.....ca de ce le arat io nuie la spurcati<<adica ai lui>>?????????si in cealalta masina<<<Duba , mai erau 3 spurcati, tot in situatia mea iar cap sec ii intreba,..............vreti sa va las cu el in duba........si aia radeau ca retarzii!!!!!!!!!!!
il stii pe baiatul ala de 12 ani de la Dinamo care dupa un meci pe lia manoliu a fost prins de jandarmi si batut pt ca avea o toba si un picior i-a fost amputat din cauza batailor???
la Braila ai fost sa vezi cum ne-au atacat cu caini fara botnite , au fost batute fete si un baiat fara maini?????????????<ce ai face dc prietena ta ar fii batuta de fata cu tine?>>
asa ca nu ii mai cataloga pe toti golani si astea doar pt ca asa ai citit in presa!!!!!!!!!!!sunt impotriva totala a violentei, dar atunci cand nu mai poti sa rezisti sa fii umilit de niste analfabeti, tre sa iei atitudine!!!!!!!
pot sa iti dau sute de exemple!!!!!!!
la meciul cu CFR a fost o dovada de atasament din partea tribunelor, fata de un coleg al lor care nu trebuia tratat asa nici macar in epoca de piatra!
lumea tre sa stie ca din cand in cand putem sa ne facem auziti si nu putem fii umiliti si batuti la nesfarsit fara ca cineva sa faca ceva!
ACAB!