Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Violenta pe stadioane
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
chimaira
asta e cam nashpa
Mitzi
Mitzi, frate, rad de fiecare data cand citesc povestea aia cu Tifosi
Stai asa ca mai am una:stii steagul ala vechi al lor cu capul de indian?Ma rog...JEANdarmii nu i-au lasat sa intre cu el la meciul cu bacau si stii de ce?Eu deja rad...stii apostroful de la ultra`...mushkifaracreier aia au zis ca apostrufu` e de fapt ghilimele si un cap de indian intre ghilimele inseamna tzigan...lollll 010.gif busted_blue.gif
alexyutza
Sper ca nu vor fi prea multe altercatii la meciul cu olandezii sau mai bine zis , la cel cu rusii !
soreen20
hehe va e frica de rusi.aia sunt ai dreaq.nu sar repede la scandal dar si daca sar ...de jandarmi ce sa zic eu am luat bataie la un meci de baschet. livas-icim arad.
Mitzi
Am vazut la rusi un steag...parca ultras scria pe el...ma rog...astia sunt mai mult pe modelul britanic...s-ar putea sa faca scandal...
LAZIO
si ultima data cand au venit au facut scandal si au ajuns la spital!!!!!! 010.gif
si ce m-a enervat cel mai tare ca toti basarabenii si taranii din moldova erau cu urss=muee!! gunshot.gif
ZOCCOLO DURO
ce te mira?
un singur lucru apreciez la moldoveni...femeile..hahaha
LAZIO
QUOTE(ZOCCOLO DURO @ 10 Oct 2005, 11:16) *
ce te mira?
un singur lucru apreciez la moldoveni...femeile..hahaha

010.gif bune femeile, si foarte ....naive ca sa nu zic altfel! 010.gif 010.gif 010.gif
oricum a iesit un scandal monstru dupa meci cand , cativa caministi basarabeni si ucraineni ii injurau pe cainii care se intorceau de la meci in zona caminului leu din militari!!! gunshot.gif
aveau si un steag cu fosta URSS si credeau probabil ca acele vremuri nu au apus!!!
a iesit f, f urat pt ei 010.gif ce am ras!
ZOCCOLO DURO
violenza e stupido.... 010.gif
Mitzi
comunistii isi merita soarta... icon_lol.gif totusi am vz destul de multi baieti in peluza nush...nu prea se simteau bine dupa meciul din fata stadionului...sper sa fie o lectie si sa nu ne mai surprinda de data asta...
Dust
pai..ma rog subiectu asta mi se pare aiurea..cine vrea violenta pe stadioane? inseamna k e cretin....te duci la meci sa vezi fotbal nu K1 ;)
Mitzi
nu e vorba daca ne place sau nu violenta...sau daca e necesara sau nu(mai curand nu)...se discuta pur si simplu un fapt real din viata stadioanelor...
LAZIO
QUOTE(Mitzi @ 13 Oct 2005, 14:32) *
nu e vorba daca ne place sau nu violenta...sau daca e necesara sau nu(mai curand nu)...se discuta pur si simplu un fapt real din viata stadioanelor...

thumb.gif
paddy
Sint impotriva violentei, dar sint momente cand nu ai alta alternativa, si trebuie sa intri in "hora". axe.gif
Mitzi
...cum s-a intamplat ieri seara?... 149.gif ...o bila alba...baietzii au dovedit atitudine... beerchug.gif
LAZIO
QUOTE(Mitzi @ 16 Oct 2005, 3:30) *
...cum s-a intamplat ieri seara?... 149.gif ...o bila alba...baietzii au dovedit atitudine... :

a fost super!
sunt lucruri care nu pot fii povestite, sunt gabori care monitorizeaza forumurile si mai ales 'caini adevarati'care ne sterg postarile dc sciem lucruri care lor li se par.....nepotrivite!
axe.gif
cert este ca aseara Jock, majoritatea il stiti, dupa ce a stat toata seara pe locul pe care de obicei il ocupa Elias<unde era oare Elias>, si a fluturat 4-5 steaguri pe rand tot meciul, a intrat ca un adevarat jucator de rugbi pe teren, punand vreo 4 jandarmi in fund.....apoi mergand catre banca de rezerve unde cred io spera sa fie ajutat de cei de acolo!
acestia au si incercat sa il apere dar te pui cu jandarmul cap sec?doar ca Jock nu este un sfrijit si le-a fost destul de greu sa il care vreo 6 oameni! 010.gif
intre timp atat PCH cat mai ales peluza sud care aproape intrase pe teren au incercat sa ii sara in ajutor! busted_blue.gif
noi care ajunsesem la tunel am incercat sa intram dupa el ..................au iesit multe busculade , injuraturi................ icon_rolleyes.gif
in cele din urma a fost salvat in primul rand de Bratu<nu ma asteptam>respectul meu, cat si de Copaci si crde ca si pe C niculescu La-m vazut pe tunel! thumb.gif
ce a fost frumos a fost dupa meci........ 010.gif
as spune ceva si despre asa zisi<nici suporteri nu se pot numii ai clujului cfr dar iar o sa primesc avertizare! icon_twisted.gif
a fost o atmosfera de vis! thumb.gif
respect sudului lui Jock si echipei pt spectacol! HAITA_DINAMO.gif
Mitzi
de clujeni nu stiu nimic...ce au facut?
Oricum a fost super...sunt dependent de adrenalina...iar confruntarile cu JEANdarmii sunt mai bune ca orice sport extrem... icon_lol.gif
LAZIO
010.gif prietenii stiu de ce! beerchug.gif
caine_berceni
Lazio zi mane ce sa intamplat dupa meci cu asa zisi suporteri ai clujului???????

sunt unu din prieteni lui JocK si eu miam luat un bastonel pe picior incercand sa imping gardul sa intru cu tovarasii si sa mai atragem dupa noi nishte cainii din galerie

pls Lazio zi ce sa intamplat dupa meci cu suporteri clujului te cinstec ai zic lu beerchug.gif tovarasu meu Talanu din peluza sud sati dea 2 berii sunt curios
LAZIO
QUOTE(caine_berceni @ 17 Oct 2005, 13:42) *
Lazio zi mane ce sa intamplat dupa meci cu asa zisi suporteri ai clujului???????

sunt unu din prieteni lui JocK si eu miam luat un bastonel pe picior incercand sa imping gardul sa intru cu tovarasii si sa mai atragem dupa noi nishte cainii din galerie

pls Lazio zi ce sa intamplat dupa meci cu suporteri clujului te cinstec ai zic lu beerchug.gif tovarasu meu Talanu din peluza sud sati dea 2 berii sunt curios

ai primit mesajul pe privat???
zombi
Am si eu 2 intrebari:

1. Cu ce a ajutat ajuta echipa DINAMO faptul ca un suporter intra pe teren si se da in spectacol?
2. Daca stadionul va fi suspendat veti fi mai fericiti?
lotzi
offtopic.gif offtopic.gif

Ma bucur de atitudinea celor din SUD... as fi de-a dreptul fericit daca magarii astia in uniforma ( VA URASC !!) ar plati unul cate unul pt bastoanele date...
si m-as bucura si mai mult daca s-ar mediatiza aceste cauze castigate, eventual, de suporteri , sa mai aiba si cate o retinere animalele astea cand lovesc femei si copii cu pu .lanele din dotare...
poate le fac instructajul, sefii lor un pic mai destepti ca ei, si care au studiile necesare pt a citi mesaje pe internet si mai amanuntit in presa scrisa..daca s-ar scrie...

ASA CA LA LUPTA !!! cu orice mijloace..imi pare rau ca n-am studii juridice ca ma ofeream PRO BONO...

A.C.A.B.

offtopic.gif offtopic.gif
paddy
Cat de curand vom juca prin Bulgaria, datorita acestor incidente, chiar nu va pasa de restul suporterilor...????.....Voi le dati jandarmilor destule motive, sa va dea bastoane in gura......
ULTRAS inseamna incidente....??????????????? drunk.gif
alexyutza
Nu mi se pare asa de grav faptul ca un suporter a intrat pe teren aproape pe finalul meciului si mai ales ca nu incercat nici o clipa sa raneasca vreun jucator . A fost o manifestare de bucurie , putin cam exagerata ce-i drept , ce nu necesita interventia jandarmilor care erau pregatiti sa mai sparga cateva capete . Tot respectul pt Bratu si pt cei care au intervenit atunci cand Jock a fost imbrancit de jandarmi ! Cine se cred maimutoii astia ? Cineva trebuie sa-i opreasca .
Totusi cred ca ar fi bine sa nu mai aiba loc incidente de genul asta pt ca jandarmii de abia asteapta sa fie " provocati " , si nu se stie ce s-ar intampla daca ar exista si o data viitoare . Acum , deocamdata am scapat bine , dar daca va mai intra vreun suporter pe teren si la alte meciuiri atunci o sa ni punem pe toti in cap . Nu cred ca vrea cineva dintre noi , sa avem terenul suspendat ...
HAITA_DINAMO.gif
Antispring
Ba tocmai , paddy....... ca le pasa. Acei "golani" .... cel putin cei din Sud..... nu vor permite niciodata ca un suporter dinamovist..... indiferent ca e ultras, casual, cetatean,oficial, sudist, nordist .... sa fie umilit , mai ales pe propriul stadion.

Citeste de doua ori, te rog....
paddy
Ce ai fi vrut sa faca jandarmi, sa-l astepte cu flori la esirea din stadion.
Daca era un protest impotriva conduceri, era O.K ,.....Din pacate unii o fac din tenbelism. si de dragul de ai vedea o tara intreaga. dar nu se gandesc si la aceii " amarati " care nu au posibilitatea sa-si urmeze echipa, in deplasare, deoarece terenul lui Dinamo va fi suspendat datorita baietilor buni.
Imi cer scuze fata de ADMINI daca am sarit calul, si daca voi fi avertizat, asta e voi disparea de pe acest forum, ori cum tin sa le multumesc, pentru cea ce fac, pentru suporterii DINAMOVISTI

P.S. In inima unui CAINE nu este loc decat pentru o singura echipa HAITA_DINAMO.gif
Antispring
Mda..... ai umplut forumul de lacrimi..... induioshator.... 256.gif 256.gif 256.gif 010.gif 010.gif
Mitzi
Paddy,stai tati linistit...e normal sa te superi...si taica-miu a luat-o razna...,,golanilor,faceti rau clubului...sunteti nebuni?"...in primul rand suntem icon_lol.gif ...in al doilea rand nu mai putem tolera abuzurile jandarmilor,nu se poate Paddy sa-ti vezi prieteni batuti pe motive gen de ce porti fular pe fata,ce faci cu fular cu steaua la picior,de ce cari toba dupa tine...DESTUL...NU MAI PUTEM...NU MAI VREM...NU MAI SUPORTAM...suntem provocati constant...si daca le place actiunea,ei bine si noua ne place...cand ajung la urgentza,te sun io icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Pana atunci respect Tifosi,Panzer si Supras...
...si nu in ultimul rand respect SUD...aveti toata dragostea mea...
LAZIO
QUOTE(paddy @ 17 Oct 2005, 22:10) *
Ce ai fi vrut sa faca jandarmi, sa-l astepte cu flori la esirea din stadion.
Daca era un protest impotriva conduceri, era O.K ,.....Din pacate uni o fac din tenbelism. si de dragul de ai vedea o tara intreaga. dar nu se gandeste si la acei " amarati " care nu au posibilitatea sa-si urmeze echipa, in deplasare, deoarece terenul lui Dinamo va fi suspendat datorita baietilor buni.
Imi cer scuze fata de ADMINI daca am sarit calul, si daca voi fi avertizat, asta e voi diparea de pe acest forum, ori cum tin sa le multumesc, pentru cea ce fac, pentru suporteri DINAMOVISTI
P.S. In inima unui CAINE nu este loc decat pentru o singura echipa HAITA_DINAMO.gif

nu e frumos ce spui Paddy!dc ai participat la atatea incidente asa cum spui si la fel zici ca esti impotriva violentei PE STADION, atunci ar trebui sa stii ca in cel;e mai multe cazuri nu noi suntem de vina ci taranii veniti de la coada vacii, cu 4 clase , care se refuleaza pe stadion ca ii batea masa si tacsu cand erau mici!
busted_blue.gif
nu ar fi trebuit sa il primeasca cu flori dar , in nici un caz sa il bata cu bestialitate in fata unui stadion intreg!tu ce ai fi facut dc ala sa zic era fratele sau cel mai bun prieten al tau???
ii aplaudai pe jandarmi?
trebuia scos, amendat si pa!
ai ideie ce se intampla dc nu intervenea, Bratu, Cl Niculescu si Copaci? Jock ar fii fost si acum la urgenta! busted_blue.gif
ai fost vreodata pe stadion cu prietena ta sa vezi ce fete fac jandarmii si cum isi zic din coltul gurii .......ia uite ba ce buna e aia , ce as..........f...o!
in deplasari ai fost sa vezi cum te injura, cum te ia ca pe animale din peluze si uneori nu iti da voie sa te pipi ca ai oprit deja de prea multe ori?
eu prima amenda care am luat-o..........eram in fata la spital pe grigore alexandrescu!
la meciul de trista amintire cand am inaugurat nocturna cu spurcatii!noi pe o parte ei pe cealalta parte! thumb.gif
si spurcatii de pe celalat trotuar au inceput sa strige..........anti Dinamo!!!
iti dau cuvantul ca singurul lucru care l-am facut a fost sa le arat degetul din mijloc!si a venit un taran de jandarm la mine si retine ce mi-a zis"....ce faci ma le arati nuie la AI MEI???ia luati-l ma!omul pe sub salopeta avea esarfa cu armata ultra!si am luat-o la fuga, si dupa mine vreo trei prin fata pe la perla pana la liceul caragiale..............unde.....................stii cum m-au prins????????
retine!!!!!!!au tras focuri de arma in sus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! complaining.gif si logig ca m-am oprit ca de la niste retarzi nu stii la ce sa te astepti!
am martori si am si acum amenda la mine !!!!!!!!!nici la un criminal in serie nu se procedeaza asa!!!!
in duba pe om nu il durea de nimic .............o tinea pe a lui.....ca de ce le arat io nuie la spurcati<<adica ai lui>>?????????si in cealalta masina<<<Duba , mai erau 3 spurcati, tot in situatia mea iar cap sec ii intreba,..............vreti sa va las cu el in duba........si aia radeau ca retarzii!!!!!!!!!!! argument.gif
il stii pe baiatul ala de 12 ani de la Dinamo care dupa un meci pe lia manoliu a fost prins de jandarmi si batut pt ca avea o toba si un picior i-a fost amputat din cauza batailor???
la Braila ai fost sa vezi cum ne-au atacat cu caini fara botnite , au fost batute fete si un baiat fara maini?????????????<ce ai face dc prietena ta ar fii batuta de fata cu tine?>>
asa ca nu ii mai cataloga pe toti golani si astea doar pt ca asa ai citit in presa!!!!!!!!!!!sunt impotriva totala a violentei, dar atunci cand nu mai poti sa rezisti sa fii umilit de niste analfabeti, tre sa iei atitudine!!!!!!!
pot sa iti dau sute de exemple!!!!!!! gunshot.gif
la meciul cu CFR a fost o dovada de atasament din partea tribunelor, fata de un coleg al lor care nu trebuia tratat asa nici macar in epoca de piatra!
banned.gif
lumea tre sa stie ca din cand in cand putem sa ne facem auziti si nu putem fii umiliti si batuti la nesfarsit fara ca cineva sa faca ceva!

ACAB!
paddy
Terenul va fi suspendat intre 2-6 etape, nu stiu pe cine va avantaja aceasta situatie.
Nu cred ca pe " BRIGADA AUROLACILOR " condusa de ..ANTISPRING...
Exact cum a spus Andone : suporteri trebuie sa -si manifeste bucuria in tribune, nu pe teren :
Vreti incidente ???......Atunci facetile in afara stadionului....Nimeni nu va suspenda o strada...
Mitzi
Hhahhahhhhhhaahha...hai mah Lazio...copil de 12 ani cu piciorul amputat...avea vreo 15-17 ani...l-au pus in genunchi in duba, si...da,era sa-si piarda piciorul...am fost acolo atunci...Doamne daca as putea sa dau timpul inapoi...si... axe.gif ...

...ideea lui Paddy e destul de buna...sa ne strangem dupa meci si sa-i ardem pe(...) sa vedem daca se baga cineva in conditiile astea...
LAZIO
QUOTE(Mitzi @ 18 Oct 2005, 11:24) *
Hhahhahhhhhhaahha...hai mah Lazio...copil de 12 ani cu piciorul amputat...avea vreo 15-17 ani...l-au pus in genunchi in duba, si...da,era sa-si piarda piciorul...am fost acolo atunci...Doamne daca as putea sa dau timpul inapoi...si... axe.gif ...

...ideea lui Paddy e destul de buna...sa ne strangem dupa meci si sa-i ardem pe(...) sa vedem daca se baga cineva in conditiile astea...

stiu sigur ca era minor!si ca afost un scandal monstru!oricum sunt niste animale si sper sa plateasca!
paddy
....LAZIO...
Sti ce ma deranjeaza, daca tot stiti ca va luati bataie, si amenzi, atunci datile o mama de bataie la jandrmi, sa va prinda de frica sa stie cine e jupanul.
Dar asta nu se poate numi incident, cateva scaune rupte, si un gard daramat.
Nu sant de acord cu ce fac jandarmi, sa sti ca si mie mi sa intamplat, intram pe stadion, si un jandarm statea pe un gard cu un sprei paralizant in mana ( sprei din ala mare de armata) si fara nici un motiv mi-a dat un jet in fata, ce puteam sa fac ?????
Am astepta sa se termine meciul si neam luat la bataie cu ei in afara stadionului,
In afara stadionului, nu te poate inconjura ( mai tineti minte pe ghencea, cum neau luat ca pe niste oii ) ai mai mult loc sa te desfasori, si nu in ultimul rand, ai pe unde "FUGI "
Golden
...
ZOCCOLO DURO
010.gif 010.gif 010.gif ....mai aveti un pic si ii invitati pe gabori sa iasa pe interval....ceva in padure parte in parte....hahaha 010.gif 010.gif 010.gif
Antispring
"BRIGADA AUROLACILOR" condusa de ANTISPRING ?!?!?!?!?!?

Bai baiatule...... da' tu esti chiar nesimtit?
A cata oara e cand ma jignesti? Uita-te pe mesajele mele adresate tie si spunem te rog daca te-am atacat vreodata......
Esti doar un fatalau care se lauda ca a participat la incidente in curtea scolii cu colegii de la 4B.
ZOCCOLO DURO
asta ti se trage de la vacarm?
Antispring
HaHaHa...:))))
Culmea ca nu........ cica sunt copilu' strazii pt ca respect pe cei ce iau atitudine impotriva abuzurilor.....
paddy
Nu m-ai jignit ..????...inseamna ca nu-ti intelegi propriul mesaj, " batrane " tu spui ca iei atitudine impotriva abuzurilor 010.gif cred ca glumesti.
Daca ai vreo propunere spune cand si unde, si iti voi explica mai bine in fata carui bloc faceam aceste incidente si cu ce fel de fatalai. thumb.gif
Antispring
Bai, da' chiar nu intelegi ca nu ma intereseaza si nu ma impresionezi cu incidentele tale ?!?!?
Vorbeam de atitudine....... care.... stiu ca nu ti-ai dat seama.... dar nu implica neaparat violentza.

Si chiar nu te-am jignit niciodata. Am folosit cuvantul " nesimtit " intr-o propozitie interogativa, doar ca replica la mizeriile tale. Deci n-am afirmat nimic despre tine, doar am intrebat.
ZOCCOLO DURO
mai bine va jigniti....poate asa o sa va intelegeti hahaha
parca ziceai ca vacari se retrag.....daca nu ma insel am vazut steagul lor pe gard la ct....niste mizerii
Mitzi
...ce au facut?...nu cred...daca au facut asta...nu merita nici un scuipat...bine ZD ,stiu, nu meritau nici inainte... icon_wink.gif
Golden
.
Mitzi
...tragea un baiat la un moment dat paralele pe forum intre mustata si corsicanu...vezi domne,ca rapidistul macar ii lasa pe aia in pace...na,poftim...oricum...ma doare fix in c...ot...
Rime
Totusi nivelul ultras Roman are de pierdut de pe urma acestor grupuri care "si-au suspendat acitivitatea"...
pinky
Ce parere aveti despre asta http://gașca slugilor proaste.ro/index.php?a=26903&shift=1 ?Poate cine a fost la meci ne poate spune mai multe!
Eu, una, sunt impotriva violentei in general, deci si pe stadioane!!
alexyutza
Ce prostie ! ce jeg de articol ...oare cat o sa mai suportam subiectivismul gazetei ?
Pun pariu ca daca in locul celor 5 dinamovisti erau stelisti , acum erau prezentati ca eroi nationali , care se sacrifica de dragul clubului blabla ....
RUSINE _ RUSINE !!!!!!!!!
Indiferent de ura care mocneste in sufletele jurnalistilor de la gazeta fata de orice suporter dinamovist , ar trebui sa tina con ca este vorba despre viatile a 5 oameni de aceasi nationalitate ca noi , locuitori ai Romaniei . Macar acum cand lucrurile s-au complicat , ar trebui si ei " marii jurnalisti " sa fie obiectivi sa prezinte situatia asa cum ii , nu sa manipuleze opinia publica , asa cum fac mereu . Nu s-au saturat sa se joace cu vorbele ? Nu s-au saturat sa ne discrediteze ? Pana cand " domnilor " , pana cand ... ?
II usor sa etichetezi suporterii dinamovisti ca fiind betivi , drogati , huligani , etc . ...
Ura si razbunarea - armele prostului
Rusine ....ne provocati sila !!!!! taunt.gif
Cai Lun
QUOTE(alexyutza @ 9 Nov 2005, 21:12) *
Ce prostie ! ce jeg de articol ...oare cat o sa mai suportam subiectivismul gazetei ?
Pun pariu ca daca in locul celor 5 dinamovisti erau stelisti , acum erau prezentati ca eroi nationali , care se sacrifica de dragul clubului blabla ....
RUSINE _ RUSINE !!!!!!!!!
Indiferent de ura care mocneste in sufletele jurnalistilor de la gazeta fata de orice suporter dinamovist , ar trebui sa tina con ca este vorba despre viatile a 5 oameni de aceasi nationalitate ca noi , locuitori ai Romaniei . Macar acum cand lucrurile s-au complicat , ar trebui si ei " marii jurnalisti " sa fie obiectivi sa prezinte situatia asa cum ii , nu sa manipuleze opinia publica , asa cum fac mereu . Nu s-au saturat sa se joace cu vorbele ? Nu s-au saturat sa ne discrediteze ? Pana cand " domnilor " , pana cand ... ?
II usor sa etichetezi suporterii dinamovisti ca fiind betivi , drogati , huligani , etc . ...
Ura si razbunarea - armele prostului
Rusine ....ne provocati sila !!!!! taunt.gif

Pentru mine, atitudinea unor astfel de oameni ma lasa rece. Daca vineri eram in stare sa sar la gataul celor care isi bateau joc de tragedia celor 5, acum deja am devenit imun la astfel de acte. Mie sila, mi-e scarba! Pentru mine si-au aratat adevaratul caracter. Sunt atat de infecti si de dezgustatori din punc de vedere moral incat nici macar sa ii scuipi nu merita! Sunt un zero barat, nimic mai mult decat o flatulatie care incearca sa tina piept vantului...
Oricum, ei nici macar stelisti nu sunt, pentru ca iata, adevaratii stelisti au fost prezenti astazi la stadion! Sunt pur si simplu niste mancai, niste capre raioase care se freca (!!) de primul "zid" pe care il au la indemana, doar doar le-o mai trece "mancarimea"... Lasa, poate ca pana la urma o sa le "tunda" cineva...
Antispring
Da' ce scria in articolul ala de pe gașca slugilor proaste, Pinky ?!?!?!?.... ca acu' nu pot sa-l vad.
caine_berceni
Forza Prosport , Vova Prosport

Cei de la gazeta sunt nishte jeguri care cauta sa faca numai scandal in fotbal

A avut dreptate oierul cand le-a bagat **** in gura si i-a facut ca la usa cortului

Nu-s de acord cu violenta pe stadioane , oricum in cele mai multe cazuri jandarmi sunt de vina

In schimb cea din afara ami face placere vampire.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.