Haita
Sep 23 2005, 02:27 AM
Aici opinia dvs. pe acest subiect.
Arlin
Sep 23 2005, 06:45 AM
consecintele legii, dar numai dupa o bataie zdravana, sa le iasa cretinismul infantil din cap.
chimaira
Sep 23 2005, 12:12 PM
arlin, tu cati ani?
esti gabor?
stii despre ce vorbesti...?as vrea sa ne intalnim sa vb live, cu calm, pt ca sunt f.furios pe tine acum si mi-e ca imi iau ditai ban-ul!
Schatt3n
Sep 23 2005, 12:47 PM
Chimaria nu te agita,ma tem ca n-ai cu cine.Exprimarea aia cu "cretinism infantil" spune tot vizavi de lipsa de informatii legat de violenta pe stadioane,mai exact ca sa fiu pe acceasi lungime de unda, un cretin infantil care vb despre lucruri mai mult ca sigur necunoscute lui :)
chimaira
Sep 23 2005, 12:53 PM
catre admini: poate puneti si niste curcubee si linii roz..sa ne iubim....sa iubim...sa mergem la stadion ca la plimbare cu prietena...
IceByt
Sep 23 2005, 01:20 PM
Sunt de acord ca violentza p stadioane e provocata ba de jandarmi, ba de directori executivi de tot felul, etc etc. Dar, ideal ar fi ca meciul sa se vada intr-un cadru civilizat, din kre totzi sa poata pleca fara zgarieturi, vanatai, facturi de spitalizare si alte asemenea. k dak ne

pe stadioane, nu ajutam echipa in nici un fel. BIneinteles k asta ar fi o utopie, dar daca gorilele din jandarmerie tot ne cauta nod in papura, de ce sa le tot dam motive? Pana la urma, cel mai destept cedeaza.
Arlin
Sep 23 2005, 04:50 PM
sigur ca da, mai. se duc ultrasii cuminti la stadioane (aia cu "noi provocam incidentele, voi asistati") si acolo sint provocati ba de jandarmi, ba de directorii executivi, ba de teo, ba de tanta, ba de mama omida. ei saracii stau cuminti in banca lor, nu injura, nu ataca pe nimeni (probabil englezii aia s-au imbatat si s-au batut intre ei). si apoi tot ei sint aratati cu degetul.
sinteti niste adolescenti (mental, indiferent de virsta biologica) cu hormonii in git, care habar nu aveti de niciunele, visati numai ss, nazism, omorit, batut, schilodit, va bateti cu pumnul in piept cu ce faceti voi, dar cind e sa platiti incepeti sa schelalaiti, sa dati vina pe jandarmi si pemaica tereza. cind va inhata politia incepeti sa plingeti pe internet sa va ajute lumea si dati vina pe cei au facut reclamatie impotriva voastra.
unii ca voi fac de ris substantivul om, maimutoilor. ar trebui sa stati in cusca la zoo si sa arunce lumea cu banane in voi.
ZOCCOLO DURO
Sep 23 2005, 04:56 PM
cine ia dat drumul lu asta?
caine_berceni
Sep 23 2005, 05:08 PM
arlin tu cumva esty spurcat asta cred ca e fratele lu maska de ex eu pun ceva pe gard si ei vin sami ia baneru si incerl al iau si ma impinge sau imi da cu bastonu ce vrey sa fac normal il injur sau dau si eu ce dreept are el sa dea in mine dal in mm de gabor bene ca e tata la srp ca altfel multe amenzi luam

ce miar place odata sa ma bata unu din angajaty lui dupa aia sa vin la stadyom cu tata sal bat sal fac de ras
caine_berceni
Sep 23 2005, 05:11 PM
ba sa mori in baie da dc ne acuzi pe noi sty tu ca lam batut pe ala de la everton si ne faci maimutoi asta e spurcat ma lake flausat pe tyne daca tear bate un jandarm nevinovat ceai face
Arlin
Sep 23 2005, 05:36 PM
stiu pentru ca voi v-ati laudat ca ati facut-o.
cum se face ca pe mine nu m-a batut nici un jandarm niciodara, vinovat sau nu? si asta fara sa ma bat cu pumnul in piept ca am pile? te ascunzi dupa pile, asta e vitejia ta, ca vina taticu si ii bate. vezi ca ti s-a racit grisuletul si a trecut ora de mihaela. la culcare cu tine.
voi nu sinteti dinamovisti. sinteti huligani pentru care dinamo e un pretext de a va manifesta. daca nu e dinamo se gaseste alta echipa. voi nu mergeti la stadionpentru dinamo ci pentru a "crea incidente" dupa care sa schelalaiti. nerusinatilor.
alexyutza
Sep 23 2005, 05:43 PM
In marea majoritate a cazurilor ( 95 % ) de vina pt bataile de pe stadioane ( in special de pe al nostru ) sunt jandarmii . Gorilele astea cauta scandal la tot pasul si tot ei provoaca suporterii , mai bine zis ii bat fara motiv sau confisca bannere.
Astia confunda meciurile de fotbal cu galele K1.
A fi JANDARM inseamna a fi un MARE :turd:
mpdinamo
Sep 23 2005, 07:32 PM
Clar si jandarmii au partea lor de vina, dar sa nu ne ascundem dupa deget ca sunt multi suporteri care merg numai sa faca scandal. La stadion trebuie totusi mers in mod civilizat . Cred ca solutia ar fi circuit video inchis si cine greseste sa i se interzica accesul pe stadion sau in cazul jandarmilor sanctionati. De fapt asa se intampla in tarile civilizate. Dupa o vreme se va calma toata lumea zic eu. Da faza-i ca , chestiile astea costa.
paddy
Sep 23 2005, 08:25 PM
Nu sant de acord cu violenta pe stadioane, lumea o sa spuna la asa presedinte asa suporteri. In afara stadionului, avem dezlegare de la Dumnezeu, de cand ma stiu au fost si vor mai fii batai in afara stadionului. Am vazut ca daca nu esti de acord cu unii de pe forum inseamna ca esti spurcat. fiecare avem dreptul sa spunem cea ce simtim asa ca lasati-o mai moale.
paddy
Sep 23 2005, 08:54 PM
Sint cati-va pe acest forum care vorbesc din auzite, nu au nici o treaba cu scandalurile. Se duc din doua in doua luni la stadion, il bate pe un batran zece insi si se dau mari ultrasi.
Ca sîntem ultrasi sau nu, avem dreptu sa ne spunem OPINIA
Antispring
Sep 24 2005, 09:10 AM
Arline..........
Ai fost vreodata intr-o peluza din Romania?
Ai fost vreodata intr-o deplasare?
Ai asistat vreodata la un scandal in stadion?
Ai stat vreodata de vorba cu jandarmii?
Ti-ai luat vreodata pietre-n cap pe ghencea sau sub podu' grand, sau borcane la craiova si pitesti?
Te-au alergat vreodata jandarmii pe strazi doar pt faptul ca ei vroiau sa ajunga devreme acasa?
Le-ai vazut comportamentul de barbati adevarati pe care il au cand sunt in uniforme?
Ai vazut vreun baiat batut de mai multi gabori in acelasi timp?
Ai facut ceva cand numele Dinamo a fost batjocorit?
Ai avut vreodata onoare?
Nu vorbi fara sa stii.
Cum zicea Schatt3n........... esti doar un fatalau. Ok, mai sunt destui, poate si eu....... dar vezi-ti d'ale tale.
Apropos.... te-ai laudat vreodata la prieteni cu galeria lu' Dinamo?
Haita
Sep 24 2005, 10:52 PM
REDESCHIDEM ACEST TOPIC.
CEREM TUTOROR CELOR CARE VOR POSTA SA RESPECTE REGULAMENTUL FORUMULUI !
caine_berceni
Sep 25 2005, 01:41 PM
paddy si arlin am si eu o intrebare voi va duceti la meciurile lu Dinamo a da cum sa nu va luaty seminte si staty la tribuna 1 . voi ceati face daca odata ati trece pe langa nishte Jandarmi care se bat cu cei de la peluza sud si vati lua un bulan pe umar nevinovati gorilele alea cauta scandal si la un tovaras deal meu pe ghena sa luat de el ca dece sarea pe scaun asa la cine sare este caine
paddy
Sep 25 2005, 02:48 PM
Esti prea fanatic ca sa intelegi unele lucruri, de fapt pentru unii dintre voi........ a te duce la stadion inseamna violenta, a te duce in deplasari inseamna, a fura din buticuri si a talhari lumea pe strada.
Stiu foarte multi asa zisi ; ultrasi ; care pleaca cu galeria in deplasare numai pentru a fura din magazine.
Cat despre meciuri, ma mai duc, dar nu la fiecare meci, dupa 15 ani de stat in galerie, eu zic ca am dreptul sa stau unde vreau.
Apropo nu imi place tribuna 1 si nici semintele.
paddy
Sep 25 2005, 02:59 PM
Cat despre jandarmi, atata stiu sa faca, sa dea cu bulanul in toate partile, daca ai ghinionul sa fii prin zona o iei nevinovat, astea sint riscurile pe care ni le asumam. Si cine te pune sa sari pe scaune, e propietatea spurcatilor, tu il rupi pe scaun ei te rup pe tine, astea sant regulile jocului.
Arlin
Sep 25 2005, 03:29 PM
nu mai merg la meciuri pentru ca mi-e scirba sa fiu in vecinatatea huliganilor care isi spun pompos ultras. multumit? m-am saturat de specia voastra subdezvoltata.
Antispring
Sep 25 2005, 03:48 PM
Mda..............sa fiti sanatosi.....
Arlin....... asta te face sa crezi ca ne esti superior?
Paddy....... de cand n-ai mai fost in deplasari ...... s-au schimbat multe...
Apropos...... sa stii ca nu mai e nea Nae shef.......
SI inchei aici .....m-au saturat sa explic fatalailor ca mai exista si onoare.
Vorbiti voi.
Schatt3n
Sep 25 2005, 04:24 PM
QUOTE(Arlin @ 25 Sep 2005, 05:29 PM)
nu mai merg la meciuri pentru ca mi-e scirba sa fiu in vecinatatea huliganilor care isi spun pompos ultras. multumit? m-am saturat de specia voastra subdezvoltata.
Exact ce spuneam mai devreme, folosesti termeni fara a stii exact ce inseamna,ia baga tu Arlin atotstiutorule si superiorule, un ochi la threadu Hooligans vs Ultras, si poate pe viitor o sa folosesti termeni despre care ai macar o vaga idee.Si mie mi-e SILA, SILA efectiv de specia voastra de ipocriti semidocti, sclavii interesului personal,atitudine care usor usor ne transforma intr-o natie de servitori, si de struti care baga capu in nisip de fiecare data cand ar trebui sa ia atitudine.
Haita
Sep 25 2005, 05:52 PM
@Schaetten, explica-ne te rog ce legatura are postul tau cu acest subiect?
@Cei care sunt pt violenta, explicati-ne in ce consta curajul si onoarea ca 15 inarmati sa atace si sa siluiasca 3 oameni fara aparare? Este asta codul "ultras"?
paddy
Sep 25 2005, 06:08 PM
De la varsta de 12 ani am stat in galerie, deci 12+15=27, sau mintea aia ta de fatalau credea ca am 75 de ani,cat despre nenea Nae, numai mintea ta creata de copil al strazii il cunoaste, eu am auzit de Nicu [ APROZAR ] fostul lider, un gunoi care ne-a facut de ras. Cat de deplasari eu zic sa te mai interesezi, eu nu am zis ca toata galeria, vandalizeaza si da in cap la lume, am zis ca sant unele specimente pe cale de disparitie, care incita la scandal si la vandalism, daca te simti cu musca pe caciula, e problema ta.
Haita
Sep 25 2005, 10:03 PM
Mesajele ce n-au legatura cu acest subiect au fost sterse.
Atragem atentia sa scrieti la subiectul deschis. Altfe, pot veni si ban-urile.
Schatt3n
Sep 25 2005, 10:05 PM
Haita e foarte simplu.Ultras si Hooligans sunt 2 curente, forme de manifestare, sau cum vrei sa le mai zici, TOTAL diferite, asa ca "huliganii care isi spun pompos ultras" nu prea se poate ;)
Daca e sa vorbim din punct de vedere hooligans e foarte posibil,ca 3 insi ai unei firme sa stea pe picioare si sa faca fata impotriva a 15 dintr-o firma rivala, asa ca io zic sa nu mai dsicutam discutii, pe margineai vitejiei sau a lipsei ei, sau a diverelor coduri despre care nu stim foarte multe, si confundam diverse ;)
Haita
Sep 25 2005, 10:19 PM
@Schaetten. N-ai raspuns la intrebarea mea. Ai dat-o in diverse. Este foarte distractiv sa vezi cum fiecare generatie care se naste crede ca descoperit roata, dupa a aflat ca lumea a existat si inainte lor. Dar cu ce siguranta ne explica ei istoria, idiologiile si incearca sa justifice niste actiuni ce n-au nici in clin nici in maneca cu onoarea, demnitatea si curajul.
Aveti energie? Puneti mana pe lopata si ajutati sinistratii ca vine apa peste ei. Faceti ceva constructiv, lasati gainarile si bravurile. Va dati ursi cand sunteti 15 si adversarul este inferior numeric sau echipat.
Onoarea si demnitatea se capata nu prin miselie ci prin munca. Vreti sa va razboiti? Inrolati-va in armata daca aveti curaj.
Arlin
Sep 25 2005, 10:27 PM
tu nu stii nici ce e aia "firma" baiete. ia dictionarul si culturalizeaza-te. sau un curs de drept comercial. ai auzit "firma" in filmele anglo-americane si folosesti, in rind (turma) cu multi alti romani care isi fac "cultura" de la tv.
in acelasi fel folosesti "huligan" cu un alt sens decit cel real. si ai pretentia ca toti sa adere la definitia ta. "huliganismul" nu inseamna ce vrei tu sa insemne. "firma" nici atit. in schimb pretentii ai de nu-ti ajunge nimeni la nas.
caine_berceni
Sep 25 2005, 10:31 PM
Arlin frate daca nai mai intra pe saitu asta as da baieram dcand ne faci tu ma specie subdezvoltata tu stai acas nu vi la stadion si ne crytycy pe noi cat despre tyne paddy aia cam asa e cu sarytu pe scaune da si ei fac asta la noi Tovarasi hai la urmatoru meci sa bem o bere
Arlin
Sep 25 2005, 10:37 PM
nu te-am facut eu specie subdezvoltata. tu, acum, de buna voie te-ai incadrat acolo. cit despre bairam ... pofta in cui.
ps: eu frate cu tine?!? ptiu, piei drace.
Antispring
Sep 25 2005, 11:29 PM
Paddy..........
" copil al strazi" ?!?!?!.............. cu 2 de "i" totusi........ multumesc frumos, prietene. Aici se vede diferenta dintre caractere.
Si lasati dracu discutiile astea, ca nu schimbati voi nimic.
Nu sunt pentru violentza, sunt doar pentru onoare.
Schatt3n
Sep 25 2005, 11:30 PM
Deci Arlin, te rog eu nu mai vorbi daca habar nu ai despre ce vorbesti. Firms se numesc gruparile de hooligans ale cluburilor din Anglia. Daca ai avea macar o vaga idee vizavi de fenomen ai stii chestia asta, da iti place sa mananci rahat asa pe dinafara pentru a pastra o aparenta impresie de superioritae si cunoastere.Deci cum traduci tu firm din engleza in romana? Ia uimeste-ma.Apropos toata discutia se purta in contextul suporterior, iar in contextu asta Firm si Hooligan inseamna exact ce am zis eu.Oricum esti amuzant ;)
P.S. SI daca am luat denumirile astea din filmele anglo-americane (deci rad deja) ia baga tu ochiu la niste documentare.
Chelsea HeadHunters realizat de Donal MacIntyre si difuzat de BBC si Hooligans&Thugs Soccer's most violent fan fights regizat de Ian Carrington si prezentat de Stevie Jones.
Arlin
Sep 25 2005, 11:40 PM
daca incepi frazele cu "deci" e deja un indiciu clar. pe linga asta "ai sti" nu "ai stii".
daca ai avea macar putin minte, macar atunci cind ti se atrage atentia ai putea se te documentezi si sa afli ca "firm" din limba engleza si "firma" din limba romana (si din toate celelalte limbi latine) au intelesuri total diferite.
eu am spus huligan, pe romaneste. mi se rupe de grupurile de englezoi si de tentativele voastre de ideologii/curente sau alte cuvinte pompoase.
superioritatea si cunoasterea sint un fapt nu o aparenta.
ps: mai bine amuzant decit caraghios ca tine.
Schatt3n
Sep 25 2005, 11:50 PM
Caraghios de amuzant, acu probabil ca o sa intelegi si de ce ma amuzam ;)
deci...intelegi?:)) deci sper :)) (era o chestie subtila cu "deci" da ti-a scapat) :))
Schatt3n
Sep 25 2005, 11:55 PM
superioritatea si cunoasterea sint un fapt nu o aparenta.
Eu nu te vad decat pe tine discutand si catalogand niste lucruri pe care nu le intelegi...cam cum s-ar traduce in superioritatea si cunoasterea ta faptica chestia asta, um?? :)
paddy
Sep 26 2005, 10:15 AM
ANTISPRING........... Imi cer scuzele de rigoare, eu cred ca acest forum nu s-a infiintat ca sa ne intepam intre noi,eu zic ca ar trebui sa facem front comun inpotriva tuturor. Apropo cine dracu este nenea Nae.
Antispring
Sep 26 2005, 10:53 AM
Golden
Sep 26 2005, 11:48 AM
...
caine_berceni
Sep 26 2005, 01:06 PM
Arlin eu nam zis sa fiu tovaras cu tine mai citeste odata ci cu paddy miam dat seama ce fel de om esty k te crezy marele aistain neai facut speecie subdezvoltata si sper sa fie ultimadat cand te adresezi asa altfel incep si eu sa te iau lamisto si e grav eram cu paddy certat k nea cam intepam prin mess si se pare ca sa rezolvat si lam intrebat tovarasi ???
Mitzi
Sep 26 2005, 01:11 PM
violenta pe stadioane?in principiu sunt impotriva...cu toate astea,nu stiu,simt o chestie tare ciudata(de placuta

)cand vad cum isi iau jandarmii omoru`...poate ca cetateni de genul lui Arlin m-ar putea caracteriza ca fiind subdezvoltat...el (si in general cei din specia lui)nu a vazut cum arata folosirea abuziva a fortei,cenzura pe criteriul "jandarmii stie mai bine" etc.
Hai sa va spun o poveste.Eram cu niste baieti de la noi din peluza,tifosi daca ii stiti,si baietzii in albastru nu voiau sa-i lase cu steagul pe stadion.Stiti de ce?Citez:"Las` ma ca stim noi ce-i ala tifos"

In concluzie:NU MA PRONUNT!
Arlin
Sep 26 2005, 02:03 PM
QUOTE(caine_berceni @ 25 Sep 2005, 11:31 PM)
QUOTE(Arlin @ 25 Sep 2005, 11:37 PM)
ps: eu frate cu tine?!? ptiu, piei drace.
QUOTE(caine_berceni @ 26 Sep 2005, 02:06 PM)
Arlin eu nam zis sa fiu tovaras cu tine mai citeste odata ci cu paddy
sigur, lui paddy i-ai zis frate. nu m-am prins eu ca numele de cod al lui paddy este arlin. TU sa casti ochii cind citesti. nu esti in stare sa citesti nici macar ce ai scris tu (oare tu ai scris?).
ZOCCOLO DURO
Sep 27 2005, 09:57 AM
chimaira
Sep 27 2005, 12:56 PM
caine_berceni
Sep 27 2005, 12:59 PM
arlin tu esty cam prost mai citeste odata era vb si despre tyne acolo da lu paddy iam zis asta si in curand o sa te injur nu te suport esty prea arogant si numai intra tu pe forumu asta sa te crezy mare smen ca ai cityt nu styu cate carty ca ai stat cu brytheny spires etc nu vezi ca totzy te cam ea la perpules
Antispring
Sep 27 2005, 01:08 PM
Bai..... mai puneti si puncte in text ca ma ia durerea de cap.
paddy
Sep 27 2005, 01:19 PM
HA,HA,HA
ZOCCOLO DURO
Sep 27 2005, 01:24 PM
hahaha!!!

dar si mai haiosa a fost faza aia de la extreme...s-o fi vazut pe baba cu capul spart
Antispring
Sep 27 2005, 02:23 PM
Asa-i trebuie ........ daca se pune cu ultrashii !
ZOCCOLO DURO
Sep 27 2005, 02:45 PM

..jale mare pe straduta...si culmea ca ne-am mai spart si singuri geamurile la masini....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.