Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Meciuri la TV : cine prinde jegu` de TeleSport ?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
FarfelkugeL
Cine prinde frate Total Sport ????
Am fost in juma` de Bucuresti sa vad un meci si degeaba !! FMM !!! nu puteau sa le dea pe TV Sport sau TVR 1 ????
Sezran
e telesport, nu total sport.
ei au toate drepturile de transmisie pentru divizia a (mitica stie de ce) di le subcontracteaza celorlalte televiziuni. aria lor de acoperire este minuscula pentru ca operatorii de cablu nu vor sa il preia (unul din motive este ca mari operatori de cablu sint actionarii postului tv sport - doar nu sint timpiti sa se autosaboteze transmitind postul concurent).
FarfelkugeL
Asa...
si cand e meci, si nu pot sa ma duc in deplasare si bineinteles e pe total sport...
unde se poate vedea in Bucuresti ?
stie careva ?
kacio
ba Red_Dawg48 tu esti orb ?? sau.....? :)...e telesport , nu total sport
chestia e ca nu prea transmite acest post telesport meciurile lui Dinamo ... telesport telesport telesport nu total sport...sper ca acum ai inteles icon_lol.gif

Tot tv sport e mai bun
Antispring
010.gif 010.gif 010.gif
ZOCCOLO DURO
veniti dracu pe stadion...si nu va mai trebuie tv
FarfelkugeL
Kacio crezi ca ma intereseaza numele unui pRost tv, care oricum e degeaba ?
Te dumiresc eu: NU !
telesport mm cum se numeste, asta e, chestia e ca nu il prinde nimeni !
Si LAZIO parca..mosule...cand e Dinamo in deplasare si nu pot sa vin, poate mai am treaba, poate nici tu nu te duci la fiecare deplasare (DEPLASARE)...
FarfelkugeL
scz, era ZOCCOLO DURO.
Iti dau o oaie data viitoare cand avem cu ghenarii :D
ZOCCOLO DURO
asculti la radio ...fotbal minut cu minut !!
pastreaza-ti oile
intotdeauna superior
010.gif
soreen20
la ce post de radio e e4misiounea aia minut cu minut ? la antena satelor?
din fericire eu prind telesportu da nu am vazut pana acu nici unh meci de-al lui dinamo acolo shi nici nu cred ca o sa vad (in campionat cel putin)
astia dau numa meciuri de liga camPIONILOR gen gloria regina blaturilor minerale bistrita - fc sclavii lu steaua bacau
alexyutza
Telesport nu numai k nu-i in Bucuresti dar nu-i nici in Timisoara!
Chiar saptamana trecuta cand am platit cablu am intrebat de ce nu prinde nimeni din Tm Telesport . Raspunsul a fost foarte bun... s-a uitat tampita aia la mine de parca ii vorbeam in limbi straine .
239.gif mitica - taran mitocan
LAZIO
ce importanta unde apare postul asta pe care nu il pronunt ca i fac reclama gratuita? 010.gif

pe noi ,inamo nu ne-a transmis niciodata si dc ne-ar transmite ce importanta are, oricum suntem pe stadion!!!! thumb.gif
FarfelkugeL
QUOTE(alexyutza @ 23 Sep 2005, 18:14) *
Chiar saptamana trecuta cand am platit cablu am intrebat de ce nu prinde nimeni din Tm Telesport . Raspunsul a fost foarte bun... s-a uitat tampita aia la mine de parca ii vorbeam in limbi straine .

=))
Rime
Ce va trebuie frate Telesport? Duceti-va pe stadion! Cum fac baietii astia! Red_Dawg esti din Rahova?
zicu7
eu il prind nana2.gif nana2.gif nana2.gif nana2.gif nana2.gif nana2.gif nana2.gif si a fost pana acum Dinamo -pandurii si Dinamo-Vaslui
alexyutza
@ Zicu7 : Cred ca esti singurul de pe aici care are marea onoare de a prinde mega Telesportul . Daca esti din Bucuresti , atunci iti poti transforma apartamentul (la meciurile lui Dinamo din deplasare ) in cinematograf ! Tu te poti simti si acasa ca pe stadion , cand esti fortat de imprejurari !
Lucky u !!!
HAITA_DINAMO.gif
pinky
Iar mi-am adus aminte de kktul ala de post fantoma 256.gif bigcry.gif 149.gif icon_evil.gif Mor de nervi cand ma gandesc ca mai degraba am sanse sa vad jiul cu vasluiul decat un meci de-al lui Dinamo...dragomir tu cu tot neamul tau sa muriti in chinuri nenorocitul naibii, m-ai facut sa nu mai am pentru ce sa deschid teleul, imbecil si kkt de om ce esti, ai merita sa te axe.gif si 239.gif , da lasa ca asa cum o pateste sandu o sa-ti vina si tie randul diablo.gif 251.gif
Cai Lun
QUOTE(pinky @ 10 Nov 2005, 20:28) *
Iar mi-am adus aminte de kktul ala de post fantoma 256.gif bigcry.gif 149.gif icon_evil.gif Mor de nervi cand ma gandesc ca mai degraba am sanse sa vad jiul cu vasluiul decat un meci de-al lui Dinamo...dragomir tu cu tot neamul tau sa muriti in chinuri nenorocitul naibii, m-ai facut sa nu mai am pentru ce sa deschid teleul, imbecil si kkt de om ce esti, ai merita sa te axe.gif si 239.gif , da lasa ca asa cum o pateste sandu o sa-ti vina si tie randul diablo.gif 251.gif

010.gif 010.gif Mama! Ce i le zice!

Pe partea ailalta am si io o intrebare: da' daca tot sunt astia cu TVSport asa smekeri de ce nu au luat ei drepturile TV pe care le-a luat TELESport? Ca doar isi permiteau! Mancatorie neicusorule, mancatorie!

PS> 20 $ / An = Dinamo TV [ S E M E R I T A ! ! !] Ce mai asteptati??
undyng
Sunt penali aia .... si numai meciuri cu dinamo da
alexyutza
Probabil is toti dinamovistii ...who knows ?
Mai bine il intrebam pe mitica mamba.gif , doar el o decis cine si ce cumpra.... lightning.gif complaining.gif
COSMIN C
QUOTE(alexyutza @ 10 Nov 2005, 19:53) *
@ Zicu7 : Cred ca esti singurul de pe aici care are marea onoare de a prinde mega Telesportul . Daca esti din Bucuresti , atunci iti poti transforma apartamentul (la meciurile lui Dinamo din deplasare ) in cinematograf ! Tu te poti simti si acasa ca pe stadion , cand esti fortat de imprejurari !
Lucky u !!!
HAITA_DINAMO.gif

Nu e singurul ! bananasmile.gif bananasmile.gif bananasmile.gif Dar cum nu sunt din Bucuresti ....
Ar merge insa o deplasare, la mine acasa ...evident numai cu legitimatii de "ultras de net "....si multa beerchug.gif beerchug.gif
alexyutza
Asteptam propuneri ...adik invitatii ! 010.gif
Cu beerchug.gif se rezolva dar cu legitimatiile...
Depinde unde stai , nu...?
undyng
A dracu de rotund sa ne cumpere el programu
alexyutza
diablo.gif mitica nu se gandeste si el la pensionare ? nu de alta , dar a venit vremea sa mai lase si pe altcineva in locul lui... sau ce are contract pe viata...? 149.gif
Ce ciudat ...asta-i un actor desavarsit ! Intr-o vreme spunea ca pe langa marea lui iubire craiova , mai tine si cu Dinamo ... Da , da , ce sa zic...se vede ...de aia nu ne lasa sa vedem meciurile ...
Anul trecut daca nu ma insel , zicea ca din sezonul 2005-2006 cluburule isi vor negocia singure drepturile de televizare . Asta de sclero ce ii o fi uitat...sau se face ca a uitat ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.