DonHacker
Oct 17 2003, 08:54 PM
Am auzit la PRO TV ca omul de afaceri CRISTE ALEXANDRU vrea sa cumpere DINAMO & FC ORADEA[b]
FRATILOR se zice ca omu` asta are o avere mai mare decat a fratilor MICULA si vrea sa se bage tare in fotbal!Tipu` e din Oradea si e tare in bani ... abia acuma iese si el cu capul in lume.Nu are habar de fotbal dar are BANI cu carul...sa ne ajute banii lui? :?: :?:
Pai...cu banii faci cam totul in fotbal!
Anonymous
Oct 19 2003, 04:19 AM
QUOTE(DonHacker)
Am auzit la PRO TV ca omul de afaceri CRISTE ALEXANDRU vrea sa cumpere DINAMO & FC ORADEA[b]
FRATILOR se zice ca omu` asta are o avere mai mare decat a fratilor MICULA si vrea sa se bage tare in fotbal!Tipu` e din Oradea si e tare in bani ... abia acuma iese si el cu capul in lume.Nu are habar de fotbal dar are BANI cu carul...sa ne ajute banii lui? :?: :?:
Pai...cu banii faci cam totul in fotbal!
Cine e dom'le Criste Alexandru? N-am auzit de el. Cu ce se ocupa?
DonHacker
Oct 19 2003, 12:44 PM
Pai frate...nu prea stiu exact atata stiu ca e bossu de la RDS,RCH,TVS si ceva petrolier cred...nu stiu sigur! Speram sa ne cumpere si sa investeasca in noi (DINAMO) ! DAca are bani... :)
Sezran
Oct 20 2003, 07:43 AM
hm.. cred ca pot sa fac sa apara si o stire cum ca eu vreau sa cumpar dinamo. intrebarea e: care e prostul sa vinda?
Wlad
Oct 24 2003, 05:31 PM
Sper sa fie adevarata treaba asta si sa cumpere Dinamo ca sa scapam de cei din conducere care vand jucatorii la prima oferta.Poate omul va fi un fel de Abramovici al Romaniei.
Ciciocle
Oct 30 2003, 09:42 PM
Ar fi bine sa vina un Abramovici sa cumpere DINAMO dar, fratilor, chiar credeti ca netoiu, borcea & co. o sa dea ei ciolanu de la bot? Pai cum o sa mai ia netoiu sute de mii de parai din vanzarile lu' Mutu, Stoican, Zicu sau altii? Hai sa fim seriosi si sa speram ca o sa ne calificam macar in turul 3 inainte sa vanda astia toata echipa. Sau poate atunci o sa vanda ei clubul cui o da mai mult.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.