Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Steag spurcat capturat!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
ULTRA_TEI
Doar priviti-mi semnatura! E de ajuns! 010.gif 010.gif 010.gif
ZOCCOLO DURO
ADEVARATTTTTTTTTTTTTTTTT
NU IMI VINE SA CRED/.....SPURKATILOR V-AM DOVEDIT IAR....
Add1ct3d
010.gif 010.gif 010.gif 010.gif SUPER TARE :matrix: :matrix:

BRAVO P
chimaira
nu imi vine sa scred de fiecare data cand imi reiau imaginile....
acum simt ca se paote face ceva.
gestul vine sa ajute la evolutia Peluzei Sud...
rednorth
Intr-un alt topic,spusesem,ca daca Dinamo nu umileste pe st.,macar suporterii nostri sa-i faca de ras pe "fun"-ii lor.asa s-a si intamplat.
RESPECT PELUZELOR SUD SI NORD!
caine_berceni
eee felicitary pustului din peluza sud dupa aia iam casapit pe jandarmi cu betele alea noi cei din nord si un gabor saracu si a luat o toba in muşeţel de ia dat bulionu pacat :)))) verystrange.gif
Add1ct3d
eee felicitary pustului din peluza sud dupa aia iam casapit pe jandarmi cu betele alea noi cei din nord si un gabor saracu si a luat o toba in muşeţel de ia dat bulionu pacat :)))) 

PUSTIU ALA ARE IN JUR DE 26 DE ANI SAU MAI MULT :)

FORZZA DINAMO
ULTRA_TEI
"Pustiul" din peluza SUD?!! Pusti?!! 010.gif
ma indoiesc...

RESPECT MAN (nu-ti dau numele)!!!!!!
kacio
pusti 010.gif 010.gif ...dar dupa cum alerga , semana cu un pusti 010.gif beerchug.gif
caine_berceni
nam vrut sal dau batran ma ai fac firma doar un tovaras deal meu e in brigate cu el daca ar fi toty ca boys si ca brigate cred ca am avea cei mai rai fanii din lume styty ceau facut ei in ziua meciu lui mergeau cu 41 sa bata spurcaty sunt fro 200 in grup
Add1ct3d
010.gif 010.gif 010.gif MAI MULTE BANNERE(ALE SPURCATZILOR) CAPTURATE , MAI MULTA FRUMUSETZE(IN SUFLETELE NOASTRE) .. MAI MULTA TRISTETZE(IN SUFLETELE LOR DE KKT :turd: ) 010.gif 010.gif
cane loco
o actiune de toata frumusetea asta arata ca suntem cei mai tari din Romania, daca vom lasa diferendele intre peluze si am fi uniti tot timpul ar fi mereu vai de p****a spurkatilor, cioroilor si a kakatilor separatisti de la timisoara.Tot inainte sa le spargem ciocu si la ciorile alea pakistaneze de la crrapid.
soreen20
Respect lui.Stiti care e faza cea mai tare.Fraierii aia de la care a capturat steagul au anuntat oficial ca vor desfiinta gruparea (nu mai stiu cum se numea-ceva cu a parca).De era rushinea prea mare. nana2.gif
Antispring
Nu................ era doar normal........ daca-s ultras........
ZOCCOLO DURO
stupidemoticon0rv.gif
alexyutza
thumb.gif Sunteti foarte creativi.!
La cat mai multe idei si fapte !
239.gif blacksheep.gif
I LOVE DINAMO !
papa
asalt-gruparea care a ramas fara steag s-a desfiintat
Add1ct3d
RESPEKT ASSALT K S-AU DESFINTZAT nana2.gif bananasmile.gif icon_lol.gif
extremist
si respekt celor de la asalt care au ales cea mai demna varianta!!!!!!! beerchug.gif
Dust
MESAJ EDITAT DE COMISIA DE MORAVURI SI BOLI TRANSMISIBILE SEXUAL.
Rime
Orice ati face, orice ati spune voi spurcatzilor diferenta e clara! Suntem peste voi! Hai Dinamo! Bv "pustiu" de la Sud...pentru captura! nana2.gif
Steaua
Mey voi alta treaba nu aveti decat sa ne injurati pe noi ,etc..., mai uitati-va si in gradina voastra 149.gif
Orice ati spune tot suntem mai tari voi,noi jucam a doua primavara europeana si voi priviti la tele. Felicitari prt aceasta performanta! bananasmile.gif
COSMIN C
Si tu n-ai alta treaba decat sa stergi de praf topicuri vechi...Vii aici si te bagi in seama si apoi behai ca te injura lumea....
La garduri si cu asta !! axe.gif
Max
QUOTE(Steaua @ 23 Feb 2006, 13:03) *
Mey voi alta treaba nu aveti decat sa ne injurati pe noi ,etc..., mai uitati-va si in gradina voastra 149.gif
Orice ati spune tot suntem mai tari voi,noi jucam a doua primavara europeana si voi priviti la tele. Felicitari prt aceasta performanta! bananasmile.gif

Mey... bootyshake.gif ..ca la tele!
Max
in gredina noastra ne vom uita cand va veni primavara.....decamdata nu a iesit rasadu! drunk.gif
paddy
Click to view attachment Ia viteza ioane .... rofl.gif
Cai Lun
Ha! Bravo paddy, ai un "-10" de la mine pt. asta! 010.gif [la dojana, evident! tongue.gif ]

Il rog pe cel cu nume de stadion [?!]sa stea on topic [adica sa scrie la subEct, care este..] Era vorba de suporteri, nu de echipa. Pune mana si misca-te catre stadion, ca daca nu se ocupa toate locurile la strunga.

PS>> Vezi, sa fii in vorma fizica buna cand revii, avem niste garduri pt. tine.. gunshot.gif

Aporpo > Topic inchis! banned.gif
Cai Lun
La presiunea publicului si spre stupefactia rivalilor, topicul este redeschis. thumb.gif Daca mai aveti nemultumiri legate de initieri / inchideri de topicuri va rog sa le scrieti in sctiunea SUPORT a forumului si NU in alta parte!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.