maska
Sep 19 2005, 09:34 AM
O echipa ca EVERTON nu o sa ne ierte.
Am avut mare noroc duminica.
Nu avem fata de Europa.
Felicitari lui Baltoi.
Plesan ffff slab.
Bratu ffff slab.
MASKA
FarfelkugeL
Sep 19 2005, 09:51 AM
userul maska nu poate fi banat ?
Antispring
Sep 19 2005, 10:00 AM
De ce? Ca doarme Grigorie pe teren in tricoul cu nr. 10 ?!?!?!
maska
Sep 19 2005, 11:54 AM
Da..trebuie sa fiu banat pentru ca sunt realist!
MASKA
caag3
Sep 19 2005, 12:12 PM
Bai maska lasa-ne frate in pace si intra pe alte siteuri.Altceva nu stii decat sa critici.Dupa meciul cu Everton nu te-am mai vazut postand nici un mesaj??De ce?? Tu postezi numai cand joaca Dinamo slab??Asta e ideea??Cu ce echipa tii??Incep sa ma indoiesc ca esti caine.
Fie vreme bune fie vreme rea
Caini pana la moarte si dincolo de ea
Add1ct3d
Sep 19 2005, 12:32 PM
Am avut mare noroc duminica.
Nu avem fata de Europa.
Felicitari lui Baltoi.
Plesan ffff slab.
Bratu ffff slab.
MASKA :turd: :turd: :turd:
1, Intr-adevar am avut noroc, chiar puteam sa ii footem pe SPURCATZI
2. Nu vorbi tu de fatza ... De cand nu te-ai mai uitat in oglinda sa nu te speri ??
3.Pleshan nu are conditia fizica facuta shi nici meciuri in picioare, iar Bratu abia a primit odata o pasa mai klumea.
4.Beshi in pm de sclav
FORZZA DINAMO
razvan_superdog
Sep 19 2005, 01:27 PM
@Maska Chiar daca am avut noroc, nu sunt de acord cu tine. Ambitia si spiritul de lupta al echipei trebuie apreciat. Si nu cred ca e cazul sa-i injuram dupa un 2-2 in Ghena.
haiduc
Sep 19 2005, 01:36 PM
eu zic ca avem fatza de Europa, doar ca trebuie s-o mai pudram nitzel, iar Ando trebuie sa mai elimine niste riduri (duminica Grigorie a cam dormit, iar Gaev mi-a dat emotii la fiecare minge).
rezultatul e bun si incurajant. daca totzi ar pune osul suficient, n-am mai prea avea nici emotzii...
Everton-Dinamo 1-2
Dumi-DC
Sep 19 2005, 02:16 PM
Tocmai pt ca juctaorii au vazut cat de apropape a fost dezatrul cred ca nu se va repeta inceputul de meci cu Steaua la Liverpool
alexyutza
Sep 19 2005, 07:55 PM
Bai maska iar incerci sa ne nervezi ?
Ai uitat ce ai spus ? Nu am pierdut in ghena asa cum ai anticipat tu !
Daca vrei sa fi util , propune si tu alt tip de topicuri , nu numai reprosuri si insulte la adresa clubului Dinamo .
AAA.. era sa uit .... Daca noi nu avem fata de Europa , atunci cine are ? zdiaua care nu a fost capabila sa ne bata pe teren propriu .
Scuze , am uitat ca si stelisti is printre membrii forumului Dinamomania !
caine_berceni
Sep 19 2005, 09:22 PM
maska ce te dereanjeza pe tyne ma de tot crytycy dinamo am trecut de omonia lu everton leam scos fotbalu din cap in ghencea am facut 2-2
maska
Sep 20 2005, 12:48 PM
Nu injur pe nimeni..ci doar atrag atentia.
Fac o critica constructiva si nu ma lansez orbeste in afirmatii cum ca am fi o echipa europeana.
Ce daca sTEAUA a facut pressing? Nu puteam anihila pressingul? Sau noi vom fi mereu condusi cu 2-0 de orice echipa care face pressing?
Voua se pare, la adapostul catorva rezultate favorabile, nu va e clar ca GOIAN e penal..il vezi cum ataca mingea, cum intra in clinciuri, cum paseaza la alibi iar alti cativa au evolutii oscilante.
Chiar nu intelegeti ca in EUROPA nu e permis sa joci in salturi?
Everton a dominat inceputul de meci si ne'a egalat f repede.
Ce vom face la Liverpool daca GAEV iese (adica nu iese) pe centrari asa cum s'a intamplat in Ghencea si daca mingea cade intre MOTI si GRIGORIE la 6 m de poarta?
Probabil nu va mai amintiti ca ultimul meci in ghencea pierdut cu 1-0 a fost pierdut pe lipsa de marcaj a lui GRIGORIE la dica!
Cat despre cei care ma contesta pot sa va asigur ca sunt mai DINAMOVIST decat multi dintre voi care nici macar nu sunteti capabili sa faceti o analiza obiectiva a jocului echipei.
Eu nu ma imbat cu apa rece si sunt mai multumit ca DINAMo sa arate siguranta nu sa tremuram la orice corner sau la atacurile oricarei echipe de cacao. Pt ca steaua e o echipa f slaba pe care noi nu am reusit sa o batem pt ca am jucat mai slab decat ei.
Va amintiti ca am zis ca vom fi spulberati in ghencea daca nu ne trezim si daca echipa va gafa? Ei bine sa imi spuneti daca nu era sa se intample exact ce am zis tocmai pentru ca fundasii nostri si mijlocasii defensivi au gafat.
Stiti ce este rusinos? Va spun eu. E rusinos ca la Recursul etapei VOCHIN de la Gazeta Sporturilor sa laude o faza de 7 pase legate ale celor de la steaua care a dus la bara lui Iacob. Era sa luam gol fara macar sa atingem mingea. Si vedeti ca si Cornel DINU a zis la fel pe TVR1.
Asa ca mai lasati'ma cu incredera voastra oarba in echipa.
Asta e isterie, ce faceti voi, nu e analiza corecta a jocului echipei.
MASKA
maska
Sep 20 2005, 12:53 PM
QUOTE(alexyutza @ 19 Sep 2005, 09:55 PM)
Bai maska iar incerci sa ne nervezi ?
Ai uitat ce ai spus ? Nu am pierdut in ghena asa cum ai anticipat tu !
Daca vrei sa fi util , propune si tu alt tip de topicuri , nu numai reprosuri si insulte la adresa clubului Dinamo .
AAA.. era sa uit .... Daca noi nu avem fata de Europa , atunci cine are ? zdiaua care nu a fost capabila sa ne bata pe teren propriu .
Scuze , am uitat ca si stelisti is printre membrii forumului Dinamomania !

cred ca ai probleme cu logica!
nu ma intereseaza pe mine ce face steaua.
vreau ca dinamo sa aiba fata de europa. steaua poa sa faca ce vrea.
MASKA
maska
Sep 20 2005, 12:54 PM
QUOTE(Add1ct3d @ 19 Sep 2005, 02:32 PM)
1, Intr-adevar am avut noroc, chiar puteam sa ii footem pe SPURCATZI
2. Nu vorbi tu de fatza ... De cand nu te-ai mai uitat in oglinda sa nu te speri ??
3.Pleshan nu are conditia fizica facuta shi nici meciuri in picioare, iar Bratu abia a primit odata o pasa mai klumea.
4.Beshi in pm de sclav
FORZZA DINAMOnu am ce discuta cu tine ca esti retardat.
MASKA
papa
Sep 20 2005, 01:49 PM
QUOTE(caine_berceni @ 19 Sep 2005, 10:22 PM)
maska ce te dereanjeza pe tyne ma de tot crytycy dinamo am trecut de omonia lu everton leam scos fotbalu din cap in ghencea am facut 2-2

daca scorul era cel putin 0-3, atunci da ! scoteati fotbalul din capul stelei..asa la 2-2...sunteti f fericiti! aveti si motive!
Add1ct3d
Sep 20 2005, 01:50 PM
Raspsunul meu la tine e urmatorul :
Daca te crezi tu mai tare shi mai caine decat noi pushtiule de 16 ani intra tu in teren shi sa te vad ma , dak tot critici jucatorii .
paddy
Sep 20 2005, 02:10 PM
Sa nu uitam ca asupra lui Andone se fac presiuni, Grigorie e omul lui netoiu, daca nu joaca sant probleme. Daca si la anul , netoiu ne mai aduce o caruta cu olteni, e nasol.Maska stie el ce stie, sa nu ne inbatam cu apa rece.
soreen20
Sep 21 2005, 05:04 AM
Bai maska chiar ca nu te inteleg.pe bune.tu chiar crezi ca putem fi chealsea?doar aia castiga tot(ma rog . aproape tot).Da ma da aia au bani.multi.prea multi poate pt a mai fi fotbalul frumos.Asta e niv4elul mfotbalului in romania in momentul de fata.nici steaua nu a facut nimik in europa , ca de rapid ce sa mai spun-aia nici nu au ajuns in europa vreodata.Asa ca ce mai vrei?
Am jucat prost.asa e dar nu putem sa jucam bine in permanenta.tu chiar nu intelegi?
termina cu comentariile astea de rahat.incep sa cred ca tu te bucuri cand dinamo merge prost fiinca ai shi tu ce sa scrii sa te bage lumea in seama.
esti dus rau baiatule
maska
Sep 21 2005, 01:29 PM
QUOTE(soreen20 @ 21 Sep 2005, 07:04 AM)
Bai maska chiar ca nu te inteleg.pe bune.tu chiar crezi ca putem fi chealsea?doar aia castiga tot(ma rog . aproape tot).Da ma da aia au bani.multi.prea multi poate pt a mai fi fotbalul frumos.Asta e niv4elul mfotbalului in romania in momentul de fata.nici steaua nu a facut nimik in europa , ca de rapid ce sa mai spun-aia nici nu au ajuns in europa vreodata.Asa ca ce mai vrei?
Am jucat prost.asa e dar nu putem sa jucam bine in permanenta.tu chiar nu intelegi?
termina cu comentariile astea de rahat.incep sa cred ca tu te bucuri cand dinamo merge prost fiinca ai shi tu ce sa scrii sa te bage lumea in seama.
esti dus rau baiatule

NO COMMENT
maska
Sep 21 2005, 01:31 PM
Daca vrem in EUROPA tb sa jucam european nu aiureli din astea.
Acolo daca ai gafat, platesti.
MASKA
caag3
Sep 21 2005, 06:07 PM
Asta ai spus si inainte de meciul tur cu Everton ca o sa ne distruga ,tot asa ai spus si inaintea meciului cu spurcatii si am facut 2-2.Zi in continuare asa ca vad ca se intampla exact invers :D :D :D
IceByt
Sep 21 2005, 07:27 PM
bey...io n-am vazut meciul cu Dunarea...dar totusi..e firesc k dinamo s joace mai slab, mai exact la un nivel de DIVIZA B. cu everton a jukt k o echipa europeana pentru k a avut de ce, cu steaua au jukt la un nivel ridicat pt k si steaua a jukt bine...cu dunarea si-a pus amprenta oboseala, k totusi au fost 3 meciuri f apropriate, jucatorii au zis k e echipa slaba, s-au destins in timpul meciului si normal k acesta nu s-a jukt la nivel european.
Pana la urma, una e UEFA si una e cupa romaniei cu echipe din B.
COSMIN C
Sep 21 2005, 07:34 PM
QUOTE(caag3 @ 21 Sep 2005, 07:07 PM)
Asta ai spus si inainte de meciul tur cu Everton ca o sa ne distruga ,tot asa ai spus si inaintea meciului cu spurcatii si am facut 2-2.Zi in continuare asa ca vad ca se intampla exact invers :D :D :D
Corect ! MASKA ne poarta noroc !!!

Nici un pronostic pentru meciul cu rrapid?!
Antispring
Sep 21 2005, 07:45 PM
Cum pm va puteti bucura atat pentru un egal scos in extremis in Ghencea?!?!?!? Acolo numai victoria conteaza !!!!!!!
rednorth
Sep 21 2005, 08:41 PM
QUOTE(Antispring @ 21 Sep 2005, 08:45 PM)
Cum pm va puteti bucura atat pentru un egal scos in extremis in Ghencea?!?!?!? Acolo numai victoria conteaza !!!!!!!
CORECT
URASC LOCUL 2,URASC SA FIU EGALUL lor INTR-UN MECI OFICIAL.SINGURA VICTORIE,E ACEEA DIN TRIBUNE,PRIN CAPTURAREA STEAGULUI.
maska
Sep 22 2005, 11:47 AM
Ultimii doi care au postat se pare ca intr'adevar gandesc.
Precizare: In ghnecea ne'a, facut de kkt nu am jucat european deloc. steaua e o echipa de batut.
MASKA
paddy
Sep 22 2005, 12:00 PM
E bun si un punct decat nimic, ne scoatem in retur.EU nu cred ca erau de batut , dupa cum a jucat Dinamo in prima repriza, cine nu se bucura de o victorie la spurcati acasa.Daca Dinamo joaca in Anglia cum a jucat in ghena, o sa ne treaca glontul pe langa ureche,o sa ne calificam dar ffffffffffffff greu.
caag3
Sep 22 2005, 03:28 PM
Maska si ce ar trebui acum sa plangem ca am scos doar un egal sau sa ne bucuram de punctul scos??Nu te gandesti ca spurcatii ar fi avut 4 pct in fata daca ne bateau??Stati linistiti ca ii batem pe gunoieri si ne mai trece supararea.Crezi ca e vreunul din noi fericit ca am facut egal cu spurcatii??Iti spun eu ca toti am fi vrut sa castigam dar Dinamo a jucat fffff slab prima repriza si nu puteam cere mai mult decat egal asa ca sa ne multumim cu putin decat cu nimic
Fie vreme buna,fie vreme rea
Caine pana la moarte si dincolo de ea
caag3
Sep 22 2005, 03:29 PM
Maska oricum tu esti vesnic nemultumit asa ca NO COMMENT
intotdeauna superior
Sep 22 2005, 06:11 PM
maska

imputita!!!!!!!!!
mureai de ciuda dc in minutul 90 a bateam!
oricum dc mai dura 5 min erati la abator!!!!!!!!!!
soreen20
Sep 22 2005, 07:46 PM
Bai maska sa fii caine pana la moarte inseamna sa fii langa echipa shi cand bate shi cand nu.Daca picam in b cum au patit prazarii mai erai dinamovist.iti zic eu ca nu.Un egal in ghena e mai bun decat nimik.
Ce vrei sa jucam ca Barcelona cu un buget cat al lui Cska Sofia? Am umilit o echipa englezeasca - ceea ce nu pera s-a intamplat prea des in istoria fotbalului nostru - asa ca deocamdata taci ca nu ai argumente.
Iar despre meciul cu Dunarea ce sa spun.Am jucat atat cat a fost nevoie.Trebuia sa castigam nu sa facem spectacol.Shi am facut-o.
Suntem imbatabili de ceva timp shi tu tot comentezi?
CyberDog
Sep 29 2005, 08:34 PM
QUOTE(soreen20 @ 22 Sep 2005, 12:46 PM)

Bai maska sa fii caine pana la moarte inseamna sa fii langa echipa shi cand bate shi cand nu.Daca picam in b cum au patit prazarii mai erai dinamovist.iti zic eu ca nu.Un egal in ghena e mai bun decat nimik.
Ce vrei sa jucam ca Barcelona cu un buget cat al lui Cska Sofia? Am umilit o echipa englezeasca - ceea ce nu pera s-a intamplat prea des in istoria fotbalului nostru - asa ca deocamdata taci ca nu ai argumente.
Iar despre meciul cu Dunarea ce sa spun.Am jucat atat cat a fost nevoie.Trebuia sa castigam nu sa facem spectacol.Shi am facut-o.
Suntem imbatabili de ceva timp shi tu tot comentezi?

Sorin,
A castiga fara a face spectacol inseamna cel putin un pic de lipsa de respect fata de spectatorii care au platit un bilet de meci.
Victorie cu orice pret seamana un pic cu dictonul "scopul scuza mijloacele", iar asta nu suna prea cosher.
Oricum, o victorie searbada aduce bucurie doar in buzunarele celor implicati direct in scenariu nu si in sufletele celor ce iubesc sportul si uneori mai si mor pe sau langa trenul de fotbal.
Cu respect,
CyberDog
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.