Antistar
Oct 15 2003, 11:08 PM
Un firishor de fum firav se ridica din Pipera. E coshul casei lui Becali, Geovanni Becali bastardul, asa zisul dinamovist. Telefonul e rosu ..se dicteaza numere de cont se discuta doar de bani. A cashtigat Dinamo si bastardu' isi freaca deja mainile de placere. E o paine de mancat. Bate Dinamo? OK neam re-imprietenit eu va golesc echipa si dupa aia fac pe dinamovistul cand pierdeti cand o sa fiu plin de sfaturi. Dar asta e in subconstient..acu intereseaza doar Zicu, Stoican si Petre.
Intr-un univers paralel restul suporterilor am vazut un meci in care am tzinut cu Dinamo din alte motive. In universul nostru am castigat in celalat meciu se joaca inca.
Cu parere de rau dar sa vedeti ce ramane din ekipa in iarna.
Becali vinde-o si pe ma-ta![color=red][/color]
ULTRA_TEI
Oct 16 2003, 08:59 AM
Rusine!!!!!!!!! Handicapatilor din conducere ati demonstrat pentru a "n"-a oara ca sunteti niste securisti mincinosi si imputiti in gandire si sentimente. Stabilitate?! :)) ...eu tot am sperat ca o sa va tineti o data si o data de cuvant, dar se pare ca nu veti reusi niciodata lucrul acesta. Pacat de Catalin Hîldan care si-a dat viata pe teren pentru Dinamo.
De transferul asta al lui Stoican avea nevoie Dinamo acum?! Nu mai aveti bani pentru pista de atletism?! Cu nocturna ati lalait-o 13 ani de zile....acum vreti pista de atletism....cat despre stadion (tribune, copertine...etc) nici nu-mi mai fac vreodata ganduri. RUSINE SA VA FIE!!!
qsl111
Oct 17 2003, 01:36 AM
Raman la parerea ca daca nu se ia atitudine nu se va schimba nimic.desigur ca oricum probabil nu se va schimba nimic din politica asta murdara si mafiota a lui borcea...dar asta e!trebuie sa aratam ca suntem siporteri adevarati si nu doar pe net sau la tv!luati atitudine!veniti la meciuri!injurati-i pe handicapatii aia din conducere!poate se simte vreounul...dar nu prea cred...
daca elyass nu va striga impotriva conducerii la meci duminica sunt de parere ca ar fi mai bine sa ii dam papucii usor-usor...sa ii multumim frumos pentru ce a facut pentru DINAMO,pt ca sunt lucruri mari unele...dar sa ii spunem la revedere...ne-am saturat cu totii sa iei bani draga de la noi...direct sau indirect...daca nu iti schimi atitudinea ai plecat...
din pacate el nu o sa citeasca asta,la fel cum cei care o sa citeasca probabil ca nu au sa vina la meci...dar poate ajunge o vorba pe la cineva...
Discobolus,am o impresie fabuloasa despre tine numai dupa ce ti-am citit cateva comentarii...poate ca poti sa faci ceva...succes:)
THE WHITE FLAME LIVES FOREVER!!!
qsl111
Oct 17 2003, 01:51 AM
o ultima remarca am de facut:
sunt genul de persoana super obiectiva,si va rog sa ma credeti pe cuvant cand zic asta.sunt genul de suporter care are un singur dusman:steaua.clubul,nu altceva.mai inainte zicea cineva ca pacat ca stoican e oltean,parerea mea e ca pacat ca s-a nascut ala care a zis asta...omul nu are vina ca tine cu steaua,rapid craiova sau dinamo...dar toti acei oameni la un loc care formeaza galeria stelei fac parte din club,si sunt dusmanii mei si ai tuturor de pe site.si acel grup uite ca ne cam umileste de ceva vreme incoace...sunt uniti si motivati...noi nu putem sa umplem stadionul...
pe de alta parte:steaua are omogenitate,noi vindem ca in piata.
steaua are un patron care tine la echipa,noi doar pe borcea si badea...
mai am multe de spus pe tema asta,dar sa explic de ce am zis astea:
LUATI ATITUDINE!
nu ne lasati rivalii sa ne depaseasca...ne-au dominat tot deceniul trecut,iar in momentul cand in sfarsit jucam si noi,ba ii vindem in grup pe mutu,niculae etc...ba pe stoican zicu etc...
NU ESTE POSIBIL!va rog pe toti,daca va consuderati dinamovisti,luati atitudine!veniti la meciuri sa umplem stadionul si exprimati-va fiecare parerea!poate sa fie diferita de a mea,dar e important sa fiti acolo!
incetati sa fiti dinamovisti de internet...de ce nu are steaua suporteri pe net decat ocazional?ei nu sunt interesati de asta,ci de echipa!si noi la fel poate peste cativa ani cand o sa se plictiseasca lumea de mirc.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.