dududinamo
Oct 14 2003, 12:35 PM
L-am vazut la televizor, in nenumarate randuri, pe cel mai in forma jucator al echipei
F.C. Arges, Nicolae Dica, spunand ca ar dori sa evolueze in Stefan Cel Mare. Ultima oara, a fost chiar aseara la emisiunea Fotbal din Prima, cand stand chiar langa Cristi Borcea, Dica a spus ca el vrea sa calce pe urmele idolului sau Adi Mutu spunand:
"Eu vreau sa joc la echipele la care a jucat Mutu", moment in care Cristi a pufnit in ras.
Parerea mea e ca un jucator ca Nicolae Dica e binevenit in orice moment la noi deoarece are si talent mare si e si un jucator extrem de sufletist. Eu il astept oricand. Fie vorba intre noi si Neaga, cand era la F.C. Arges a spus ca vrea sa vina la noi, chiar inaintea unui meci cu noi si parerea mea e ca el nu e deloc stelist,dovada ca nu se simte bine la acea echipa. Cum parerea voastra e cea care conteaza, va rog raspundeti la chestionar.
Anonymous
Oct 18 2003, 09:22 PM
Dica e un jucator bun. NU stiu cat de mult o sa calce pe urmele lui Mutu dar merita sa incerce si e laudabil ca are ambitie si iata, devotament pentru noi. baska in prisma viitoarelor inevitabile vanzari de jucatoi, Dica e mai mult decat binevenit la noi.
Bogat
Nov 18 2003, 12:57 PM
Dica ar fi bun la Dinamo, dar daca vine in coproprietate cu Becali Sport mai bine lipsa. Oricum il vor vinde in maxim 1 an. Trebuie taiate orice legaturi cu fratii Becali, altfel vom ramane doar placa lor turnanta. Nu ma deranjeaza ca se vand jucatori ci sumele declarate ca se iau pe ei si momentele in care se fac tranzactiile. NICIODATA nu se va face perfomanta daca lotul nu va avea continuitate.
Lucescu a declarat pe cand era la Dinamo ca o echipa competitiva se construieste in circa 3-4 ani si trebuie sa fie mentinuta apoi macar 1 an doi ca sa realizeze ceva pe plan international. Se pot vinde 1-2 jucatori, dar trebuie avuti in vedere din timp si adusi imediat altii care sa completeze lotul.
Degeaba vor veni ca sa plece cei mai buni jucatori, nu vom reusi niciodata sa avem o echipa. Vezi cazurile Cernat (care nici n-a prea apucat sa joace la noi), chiar si Mutu, Mitea (vandut de junior, fara sa apuce macar sa joace titular in echipa mare, din motive de cedare a proprietatii lui Becali), acum Zicu (a jucat practic 2 luni la noi, pana acum a fost ratacitor, din aceleasi motive de cedare a proprietatii lui Becali), probabil lotul Netoiu va avea aceeasi soarta (Barcauan va pleca in vara cel tarziu, sunt sigur, probabil daca va juca bine si Alexa)…
Ramane in schimb alde Burca, impins in fata doar, doar prinde si el un transfer in afara (asta cu pretul gafelor interminabile si a ratarii unor meciuri importante, pentru ca performanta clubului nu conteaza pentru sacali).
Cel mai bine ar fi sa ne ingrijim de juniori si sa-i avem sub contract beton de foarte tineri, pentru ca Becali ii ia in proprietate ametindu-i pe ei si parintii lor cu 10-20 000 EURO, ca sa-i vanda mai apoi pe milioane. Daca se intuieste ca un Marica are viitor, sa i se dea un contract mai bun, nu sa fie tinut pe 2 lei, iar lui Semeghin de ex. sa i se dea 30000 de parai.
Salut pactul Steaua-Dinamo (se zice ca si Rapid, dar sarpele de Copos neaga public) in care sunt si astfel de clauze. Avem nevoie de asigurarea unei stabilitati pe termen lung si a unui climat de performanta in club, de o politica de formare si promovare a propriilor jucatori (avem unul dintre cele mai bune centre de juniori si copii din tara), nu de jucatori pasageri, care vin sa plece la prima oferta mai mare.
Bogat
Nov 19 2003, 08:20 AM
Uite ca Dica se afla in probe la Frankfurt (cu succes) si se pare ca va ramane in Germania.
Asa ca ai nostri conducatori trebuie sa acopere plecarea lui Zicu cu altcineva. Ar fi bun Dorinel Munteanu, desi ne-a luat-o Steaua inainte. Ce parere aveti?