soreen20
Sep 15 2005, 11:06 PM
5-1
Bravo baieti
mihai
Sep 16 2005, 12:42 AM
magnifica partida! bravo Ando! acu' il mai contesta cineva? vrem detalii pt biletele de duminica.
rednorth
Sep 16 2005, 12:49 AM
incredibil...nu am cuvinte pt seara asta.sunt curios ce le-a spus andone la pauza.ac joc intra in categoria primelor 5 meciuri ,cele mai bine jucate de dinamo vreodata;de povestit nepotilor
dar sa nu uitam ca dinamo este echipa tuturor posibilitatilor;sa treaca meciul cu s. si apoi returul cu avorton si mai vorbim.
dar ,hai sa bem,hai sa bem hai sa bem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
caine_berceni
Sep 16 2005, 12:49 AM
Mihai mane tre saty facy legitimatye care costa 30 de ron si ai acces cu ea la toate deplasarile ia se face la dinamo in fatza stadionului
adinamo
Sep 16 2005, 01:28 AM
CAINE-BERCENI pe unde stai in berceni ca si eu sunt tot din zona si poate mergem cateodata impreuna la meciuri ca azi de exemplu a trebuit sa merg singur in berceni ca toti tov mei stau in ale parti
caine_berceni
Sep 16 2005, 02:45 AM
ma tu stay la cultural adi ????
caine_berceni
Sep 16 2005, 02:47 AM
Adi eu stau pe la club 178 daca sty k daca e nicioproblema vi cu mine si cu tovarasy mey k eu am cu cine sa merg am 60 de tovarasy in cartyer care toty tyn cu dinamo merem toty la fiecare meci dealu dinamo in bucuresty dami nr tau de tel sa vb
Vlad89
Sep 16 2005, 03:24 AM
Nu imi vine sa cred !!!! Bravo Dinamo !!!!
Vladinho
Sep 16 2005, 03:27 AM
Bravo Donamo
Bun pentru voi acest rezultat cat si pentru Romania.Inca odata BRAVO!
UNGUREANU ROBERT
Sep 16 2005, 07:18 AM
Snoop Red Dogg
Sep 16 2005, 08:20 AM
A FOST CEVA EXTRAORDINAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alin70
Sep 16 2005, 09:01 AM
FERICIRE,NUMELE TAU E DINAMO!
E CEA MAI FRUMOASA VICTORIE A LUI DINAMO DIN CUPELE EUROPENE,OBTINUTA IN CEA MAI ENTUZIASMANTA MANIERA!SINT RAGUSIT SI FERICIT!
punkrock
Sep 16 2005, 09:38 AM
ce seara mare!!!.....sper sa nu visez....desi am fost la meci....cand ma uitam pe tabela nu-mi venea sa cred.....5-1....bravo baieti....
mpdinamo
Sep 16 2005, 10:15 AM
eu sunt multumit :)
incredibil, supranatural, divin
COSMIN C
Sep 16 2005, 11:08 AM
In sfarsit , lacrimi de bucurie ! Sunt fericit si ma bucur pentru toti suporterii dinamovisti foarte tineri, ma bucur pentru copiii mei !
De ieri au si ei seara lor magica!
gohan
Sep 16 2005, 06:37 PM
intrati si voi pe forumul celor de la everton sa vedeti ce optimisti erau inainte de meci si ce reactii au avut dupa meci
evertonsi sa vedeti vedeti cat de aroganti sunt unii care ne fac galeria "eastern european mutt fuckers jumpin up and down"

in topicul asta
everton2si poate le raspundeti si voi ca eu din pacate nu pot sa imi fac cont si nu stiu d c
soreen20
Sep 16 2005, 06:48 PM
sa incercam
Chr1s
Sep 16 2005, 10:10 PM
I-am daramat!
UNGUREANU ROBERT
Sep 17 2005, 09:32 AM
...OBOSIT DE FERICIRE...

nu m-am trezit bine si am realizat ca este sambata si ca luni dimineatza o sa fiu din nou ragusit si beat de fericire si de bere
CU TOTII IN ghencea DUPA CARE INVADAM STRAZILE, CLUBURILE SI RESTAURANTELE BUCURESTENE...
caag3
Sep 18 2005, 01:38 AM
Ce meci..Cate emotii..Cata fericire..Cata dorinta din partea jucatorilor si nu numai...Cat tupeu din partea lor..Bravo baieti asa va vrem mereu..Sper ca si-au dat seama ca daca intra fara frica in toate meciurile au sanse foarte mari de izbanda.. Felicitari..Dumnezeu sa il odihneasca pe acel suporter..Pacat ca nu a apucat finalul :((
felicitari ati demonstrat ca aveti valoare dar ce bine ar fi sa castigam si in Ghencea.Fara frica si ii calcam in picioare,,
A fost o "realitate frumoasa" nu un vis..
ando atat am de comentat incurajeazal pe Tamas ptr ca joaca din ce in ce mai slab si e pacat si inca ceva Avem nevoie neaparat de un fundas dreapta cred ca lucrul asta l-a vazut toata lumea care s-a uitat la meci..
Pentru conducere :Sper ca ati terminat cu criticile la adresa lui Andone,vrem liniste la echipa in aceste zile f frumoase ptr toata suflarea dinamovista.Faceti ceva ca Zicu sa ramana jucatorul lui Dinamo.Fara figurile de fotbalist care sper ca i-au trecut este un mare jucator(nu-mi vine sa cred cat a putut sa alerge in meciul cu Everton si cate mingii a recuperat la jumatatea terenului,Bravo asta da mentalitate)
Bate pe steaua,Dinamo bate pe Steaua.
PS:Datii frate lui maska ban ceva ca ne-a pictisit cu pesimismul lui
Dust
Sep 18 2005, 12:27 PM
tot respectu pt ando si echipa...
IceByt
Sep 18 2005, 12:33 PM
sa speram k asta a fost doar una din cele 4 seri magice la care ne asteptam. Mai trebuie victorie in ghencea, victorie cu deraiatzii aia si s ii batem p englezi si la ei acasa neaparat, in atmosfera lor de 36 d mii d proshti kre striga everton pana nu mai pot.
darkestt
Sep 22 2005, 04:15 PM
Maska, ce mai zici tu de Ando?
intotdeauna superior
Sep 22 2005, 06:08 PM
maska= :turd:
intotdeauna superiori!
Dust
Oct 5 2005, 08:38 PM
hehe..un meci istoric:D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.