maska
Sep 12 2005, 10:25 AM
Hai sa vedem dupa aproape 3 luni (inclusiv si pregatirile) de ce fotbalisti s'ar putea dispensa Dinamo cu usurinta.
Va rog sa aveti in vedere mai multe criterii:
- forma lor de'a lungul timpului
- atasamentul fata de culorile clubului
- gradul de tehnicitate
- dispunerea la efort
- rezolvari geniale care ne'au salvat in momentele grele
- seriozitatea pe gazon si in afara lui.
Va rog sa ii comparam cu jucatorii de afara nu cu toti distrusii din campionatul intern.
Asadar, cine trebuie sa plece si cine sa ramana?
MASKA
mpdinamo
Sep 12 2005, 11:05 AM
tu numai subiecte din astea distructive stii sa propui ?
Nu-ti place cum joaca sau ce ?
maska
Sep 12 2005, 02:14 PM
QUOTE(mpdinamo @ 12 Sep 2005, 01:05 PM)
tu numai subiecte din astea distructive stii sa propui ?
Nu-ti place cum joaca sau ce ?
Imi place. Joaca perfect. Vom fi spulberati in Ghencea.
MASKA
FarfelkugeL
Sep 12 2005, 03:45 PM
QUOTE(maska @ 12 Sep 2005, 03:14 PM)
Imi place. Joaca perfect. Vom fi spulberati in Ghencea.
MASKA
ba maska, da tu chiar nu ai ce face ?
iti propun eu ceva fun : SINUCIDE-TE
arunca-te de de bloc, fa si tu un bine omenirii sau mai bine chiar, fa-te stelist !
si daca tot nu poti sa taci iti dau un sfat, TACI !
LAZIO
Sep 12 2005, 09:36 PM
ba da voi sunteti naivi?maska asta e oaie spurcata!
e un ipocrit idiot care incearca sa ne enerveze!voi nu faceti diferenta intre un caine de rasa si o oaie de abator?
nu il mai bagati in seama...........asteptati sa vina pastele si o sa vedem tacerea mieilor si o oaie mai putin pe aici!
pa spurcat imputit!lasa-ne!!!!!!!!!!!1
soreen20
Sep 14 2005, 08:17 PM
lol Lazio

. mishto poza.cred ca dupa pererea lu maska ne-am putea dispensa de Niculescu.mai sti?
Acu pe bune cred ca Semeghin e cam in plus.Da e bun shi el acolo la numar atata timp cat nu il baga pe teren
maska
Sep 15 2005, 09:35 AM
Nu Becali trebuie sa suteze in locul ametitului de Baltoi.
EL CREEAZA CONDITII PT DINAMO si are dreptate cand vagabonti vin sa isi faca dreptate in gura mare la OFICIALA.
In ANGLIA primeai interdictie tot sezonul daca te comportai asa cum au facut cei care au intrat la oficiala.
Dinamo are o galerie desteapta si ironica plus civilizata nu ca toparlanii de la rapid(care sunt analfabeti), timisoara(pe care in 2004 i'am trimis acasa inca dupa torpila lui claudiu din min 10), steaua (care copiaza cu nesimtire si imita tot ce vad la galeria noastra).
Ce nu intelegeti voi e ca nu trebuie sa fiti absurzi.
Cand echipa joaca prost e din cauza ANTRENORULUI si a JUCATORILOR.
E vinovat FLORENTINO PEREZ de la Real Madrid?????
MASKA
IceByt
Sep 18 2005, 12:27 PM
Nu Becali trebuie sa suteze in locul ametitului de Baltoi.
EL CREEAZA CONDITII PT DINAMO si are dreptate cand vagabonti vin sa isi faca dreptate in gura mare la OFICIALA.
Ba Retardinho. Mai lasa-ne ma cu ion becali. Da-l naibii d tzaran imputzit.Nu vezi k d knd a venit la Dinamo sunt numa scandaluri?
darkestt
Sep 22 2005, 04:33 PM
Eu tin sa-ti raspund la topic:
Baltoi, atat de criticat de tine, personal imi place mult - ne-a mai salvat o data cu steaua, am stiut ca va marca de cand a intrat...
De plecat... sa vedem...
Prea greu...sunt multi inconstanti dar nu m-as dispersa de nici unul momentan...poate Daouda.
In meciurile mai usoare ar trebui sa joace mai mult Chihaia, sa-l vedem, dar si Cristea...
Parerea mea ...
Octavian
Sep 22 2005, 05:18 PM
Eu cred ca maska e de la un alt site si incearca aici sa ne inoculeze opiniile prezentate pe acel site.
Topicul de fata poate fi interesant, daca il dezbatem fara patima prea mare.
Conform statisticilor si luind ca referinta lotul trimis de Dinamo la UEFA, Semeghin a jucat in acest sezon 17 minute, Ad Iordache si I Iordache nici un minut Acelasi lucru e valabil si pentru Matache si Radu Stefan. Trebuie spus ca Dinamo a jucat pina acum 900 de minute de meciuri oficiale, adica 10 meciuri, 6 in campionat, unul in cupa si 3 in UEFA.
Inca doua observatii:
1. Dintre atacanti, Niculescu a jucat 180 de minute si a marcat 4 goluri, in timp ce Bratu a jucat 450 de minute si a marcat doar 2 goluri. (in campionat)
2. Pulhac a jucat cele mai multe minute, in acest sezon, la Dinamo. Din cele 900 de minute a lipsit doar 17 minute, intr-un meci de campionat,
Antispring
Sep 22 2005, 05:59 PM
intotdeauna superior
Sep 22 2005, 06:01 PM

masca peni-ului meu face sex oral la greu!
lasaneeeeeeeeeeeeeee...................lasaneeee!!!!!!!!!!!!!!!!!
paddy
Sep 22 2005, 08:03 PM
Chiar miroase Maska a oaie naparlita.
valentyn24
Sep 26 2005, 11:25 AM
eu propun pe daouda si pe goian sa plece..care nu e de acord cu mine e liber sa ma contrazica:)
Dust
Oct 2 2005, 04:25 PM
nu neaaparat....dak s-ar chinui ceva nu ar fi asa prosti:Doricum ultimele evolutii a lu Goian au fost satisfacatoare
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.