red_dog 4 ever
Aug 26 2006, 12:41 PM
Adevarul ca de cate ori sa jucat la Buzau sala a fost arhiplina si o atmosfera de invidiat
COSMIN C
Aug 26 2006, 12:48 PM
Asta e si ideea, sala Polivalenta e prea mare si nu se va umple la meciuri cu adversari modesti. Intr-o sala mai mica si intr-un oras unde astfel de competitii sunt un eveniment, altfel stau lucrurile.
red_dog 4 ever
Aug 26 2006, 12:49 PM
Cosmine da Turcu mai finanteaza echipa ca in trecut stiu ca era foarte apropiat de ei?
COSMIN C
Aug 26 2006, 12:56 PM
Turcu a finantat echipa de handbal. Din cate stiu eu acum a ramas numai cu fotbalul.
Dar chiar facea treaba buna atunci.
red_dog 4 ever
Aug 26 2006, 12:57 PM
Este pacat daca nu ii mai sponsorizeaza ca aveam rezultate bune cat dadea bani la echipa
junior
Aug 26 2006, 02:42 PM
anmini
Aug 28 2006, 09:42 AM
Se pare ca banii lui Turcu fac minuni.
In turneul din Austria, Dinamo Baumit a castigat toate cele trei partide de verificare, fiind invingatoarea trofeului de la Linz.
Dinamo Baumit - SC Meran (Italia) : 39-24
Dinamo Baumit - Termo Skofja Loka (Slovenia) : 31-24
Dinamo Baumit - HC Linz (Austria) : 36-32
Bascanu
Sep 1 2006, 05:43 PM
QUOTE(COSMIN C @ 26 Aug 2006, 13:48)

Asta e si ideea, sala Polivalenta e prea mare si nu se va umple la meciuri cu adversari modesti. Intr-o sala mai mica si intr-un oras unde astfel de competitii sunt un eveniment, altfel stau lucrurile.
pai la Sibiu la fiecare meci pe care echipa d baschet CSU Atlassib Sibiu il disputa, sala este plina!! nu conteaza ca adversarul este ultima clasata sau Asesoft, Cluj sau Dinamo....3 mii d oameni canta!!!
COSMIN C
Sep 4 2006, 06:21 PM
Liga Nationala de handbal masculin debuteaza sambata, prima etapa programand derby-ul dintre castigatoarea editiei 2005/2006 a Challenge Cup, Steaua Bucurestii, şi vicecampioana Dinamo Bucuresti. Meciul va avea loc la ora 19.00.
florin_80
Sep 4 2006, 06:31 PM
Anul trecut i-am ars de doua ori, ba i-am ars si in meciurile de pregatire care se jucau inaintea meciurilor lor din Challenge Cup. Speram sa se respecte traditia.
deceneu
Sep 4 2006, 07:35 PM
Eu mizez pe victoria noastra....la handbal pe unde i-am prins i-am cam ars...cred ca o sa ne pastram traditia
doaga
Sep 4 2006, 07:56 PM
unde se joaca meciul cu steaua? si cat costa biletul?
COSMIN C
Sep 5 2006, 08:22 AM
Dinamo a cucerit Cupa "Trivale", un puternic turneu amical desfasurat la Pitesti (5 victorii in 5 meciuri) la care au mai participat echipele: Uztel Ploiesti, Energia Pandurii Tg.Jiu, CSM Medgidia, HCM Brasov si H&V Pitesti.
Cel mai bun portar: Florin Dragomir (Dinamo)
Cel mai bun marcator: Valentin Ghionea (Dinamo)
Dupa ce i-a transferat pe sirbul Nenad Savici, pe ucrainenii Roman Myndra si Mihailov Skyba, pe interul stinga Marian Filip de la Lignitul Tirgu Jiu, in aceasta saptamana urmeaza sa se clarifice situatia altor jucatori din Serbia si Estonia care momentan se afla in probe.
Dinamo are in acest moment un buget de aproximativ 500.000 de euro si doi noi sponsori-ALRO si Elgeka Ferfelis.
COSMIN C
Sep 6 2006, 01:44 AM
QUOTE(doaga @ 4 Sep 2006, 20:56)

unde se joaca meciul cu steaua? si cat costa biletul?
La sala Polivalenta, de la ora 19:00....De pretul biletului nu stiu ce sa-ti spun....
POOL
Sep 8 2006, 11:37 AM
N-am putut sa nu observ ca cel mai bun marcator al lui Dinamo in turneul amical de la Pitesti a fost Ghionea, care si-a facut junioratul la Minaur Baia Mare si care dupa pararea mea este cel mai bun tanar jucator din campionatul romanesc de handbal.
COSMIN C
Sep 8 2006, 11:44 AM
Ei, sper ca nu te incearca vreo parere de rau ca a juns la Dinamo....
POOL
Sep 8 2006, 11:51 AM
Sincer, nu... Deoarece aici nu sutn bani pentru a tine jucatorii buni si momentan Minaur este o echipa dupa parerea mea mediocra. Pacat deoarece la Baia Mare s-au gasit intotdeauna handbalisti de valoare... Nu degeaba echipa Extrem a devenit campioana nationala la Juniori 1 si la juniori 3 la fel... Si vreau pe aceasta cale sa il felicit si pe fratele meu pentru ceea ce a realizat, chiar daca nu a jucat prea mult (fiind cu un an mai mic decat ceilalti de la juniori 3).
COSMIN C
Sep 8 2006, 11:47 PM
Intrarea la meciul cu steaua, la Polivalenta, este libera.
nunweiller
Sep 9 2006, 09:02 AM
Lotul echipei pentru acest sezon:
DRAGOMIR FLORIN 1974
DRUTU RELU-ADRIAN 1982
GHIONEA VALENTIN 1984
MUSTEATA ALEXANDRU 1985
MYNDRA ROMAN 1975 76009
DIMACHE ALEXANDRU 1981
BIBIRIG LEONARD 1970
FILIP MARIAN 1980
DRAGNEA BOGDAN 1978
SAVIC NENAD 1981
POPOV STEVAN 1979
MILITARU STEFAN 1986
VOICA BOGDAN 1976
PURCAREA DORIN 1975
UDATU BOGDAN 1987
DUKIC GORAN 1978
Echipa este reconstruita din temelii fata de anul trecut. In primul rind au plecat probabil cei mai buni jucatori ai echipei: Cozma(pivot) si Jurca(inter dreapta). De asemenea lipsesc Muraru(inter stinga), Skyba(pivot), Balea (inter), Plesjovkikh Oleg(coordonator), Armanu (extrema dreapta), Barza (portar), G Nicolae(inter), Anca(extrema).
Mai sus am evidentiat jucatorii nou veniti. Se pare ca savic si popov sint pivoti si ca Myndra este inter dreapta. de asemenea se mai discutau transferurile lui Rosca(inter dreapta) si lepp(pivot).
Filip a fost golgeterul diviziei a anul trecut, iar b dragnea in primii 5 marcatori din campionbatul romanesc.
Care va fi 7-le de baza? Dragomir, Ghionea, Myndra, Dimache(Bibirig), Savic, Filip, Purcarea? Probabil. Vom vedea in seara asta.
Un meci interesant cu steaua de la ora 19,00 la polivalenta intre o echipa noua cu f multi jucatori straini(Dinamo) si o echipa omogena care nu si-a schimbat deloc structura fata de anul trecut(steaua). cei mai periculosi adversari: mazilu, sania si cian.
Sper intr-o victorie in seara asta.
andyboy
Sep 9 2006, 01:44 PM
salll....vreau sa stiu si io knd se pleak de la Dinamo???adik suporterii...unde ne intalnim.....astept ms rpd
COSMIN C
Sep 9 2006, 01:58 PM
Daca cineva merge la meci in seara asta, poate vine si ne povesteste aici cum a fost....
andyboy
Sep 9 2006, 02:07 PM
QUOTE(COSMIN C @ 9 Sep 2006, 14:58)

Daca cineva merge la meci in seara asta, poate vine si ne povesteste aici cum a fost....
sallll io ma duk,,,da nush la ce ora ne intalim in fata la Dinamo..u stii kumva???rpd raspuns
red&white
Sep 9 2006, 02:12 PM
Dinamo bate pe Steaua:abia astept sa vad spectacolul pe care il vor face dinamovisti
[color=#FF0000]Anul cainilor![/color]
nunweiller
Sep 9 2006, 02:35 PM
1. meciul este televizat pe tvsport de la ora 19,00
2. galeria stelei are treaba la pitesti de la 17,00 la 19,00 asa ca adversarii nostri nu vor avea cine stie ce sustinere.
3. voi incerca sa povestesc eu meciul daca nu ma scoate ceva din casa la ora 19,00(nu sint din bucuresti)
COSMIN C
Sep 9 2006, 02:46 PM
Daca nu ma scoate ceva din casa.

nici eu nu-s din Bucuresti, voi fi pe aici, sa te ajut la comentariu !
nunweiller
Sep 9 2006, 03:43 PM
COSMIN C
Sep 9 2006, 04:57 PM
Avand in vedere ca azi e handbal, maine rugby si peste 10 zile fotbal, putem spune ca s-a deschis sezonul !

La tuns

Hai sa avem spor si sa nu ne scape nici una !!!!
redlady08
Sep 9 2006, 06:04 PM
Hai Dinamo!!!!!

....sa incepem cu dreptul ca sezonul

e in toi si-si asteapta soarta.

Tonul victoriilor incepe azi la handbal
nunweiller
Sep 9 2006, 06:06 PM
am nimerit 7-le de start a lui Dinamo. doar dukici in locul myndra si barza portar.
cam repede au dat arbitrii 2 lovituri de la 7 m pt steaua
cartonas rosu pt purcarea si mihaila(stelist)??????
ai nostri par cam lenti.
COSMIN C
Sep 9 2006, 06:16 PM
Mda, cam lenti....5-5....Hai ca poate isi revin....
min16 8-5 Dinamo !!! Hai baietii!!
DiliBili
Sep 9 2006, 06:35 PM
mi se pare mie sau comentatorul e spuracat....cand da Dinamo gol - e mort, cand da stiaua - parca explodeaza
DarkSide
Sep 9 2006, 06:36 PM
Joc bun. Trebuie incercat pe extreme intrucat se apara in fata. Barza nu are o zi buna.

Si Dili...Ce comentator NESPURCAT stii tu?
anmini
Sep 9 2006, 06:40 PM
ai dreptate, dilibili, moare ala cu microfonul in gura...........
avantaj la pauza. trebuie sa-i batem!!!!!!!!!!!!
COSMIN C
Sep 9 2006, 06:52 PM
Ha, si voi??? Credeam ca am innebunit eu si toti comentatorii mi se par ca au ceva cu noi !!! De bine de rau am intrat la pauza cu un avantaj de un gol ...
anmini
Sep 9 2006, 06:54 PM
nu, esti perfect sanatos.....

"trage" cu steaua.............
COSMIN C
Sep 9 2006, 06:56 PM
Sa-i spuna dracu cineva ca si Dinamo e tot din Romania... Poate nu stie omu'!
redlady08
Sep 9 2006, 06:57 PM
important e cum terminam meciul....sper ca tot in avantaj ca suntem mai buni ca ei
deceneu
Sep 9 2006, 06:59 PM
Mi se pare ca jucam cam confuz....anul trecut ne bateam joc de ei....
nunweiller
Sep 9 2006, 07:02 PM
Barza a jucat excelent! are vreo 10 interventii reusite(trebuia sa i le numar ca sa fac procentajul).
Ghionea(4 goluri) in mare revenire, Savici 1 gol(masiv si atit), B Voica(1 gol) curajos si exact, Dukici(4 goluri) cel mai bun de pe teren, Filip o mare dezamagire, Bibirig destul de ezitant in aparare, Dimache sclipitor, B Dragnea(1 gol cred ca el este nr 20), Purcarea eliminat.
O echipa la care a mers bine atacul pozitional, dar care nu are fluiditatea necesara in atac ca sa poata activa ambele extreme. Jocul cu pivotul mi s-a parut deficitar, iar contraatacul dezorganizat complet.
Echipa pare mai organizata ca anul trecut, cind se mergea doar pe realizari individuale de exceptie.
"Auuuu. Ce greseala la B voina" - parca il durea pe comentator ficatul.:)
si pe voica al nostru numai voina il porecleste.
florin_80
Sep 9 2006, 07:21 PM
Asa e...e jenant dobitocul ala. L-am dat pe "mute".
redlady08
Sep 9 2006, 07:28 PM
incredibil peste tot numai

...si baietii astia in loc sa se distanteze ne dau emotii

ce frumos e strigatul asta de echipa

...acuma sa dea si rezultate ca eu in locul antrenorului tipam mai mult la ei
anmini
Sep 9 2006, 07:31 PM
penibil neica nimeni asta care comenteaza............

de cate ori marcam, parca-=i pune cineva mana in gat.........de-asta trebuie sa ii batem.

sa aiba omul o seara proasta.
redlady08
Sep 9 2006, 07:36 PM
tipic

...n-am mai vazut asa noroc ca la astia...i-am condus si acuma
deceneu
Sep 9 2006, 07:42 PM
Penibili suntem noi...conducem cu 5 goluri si luam bataie??? Niste prosti!!!! Rusine!!!
Cai Lun
Sep 9 2006, 07:42 PM
Doamne ce bafta au avuuuuuut! Sau ce idioti am fost! La ultimul time-out le-a zis clar antrenorulc e au de facut si ei pleaca in atac si fac exact invers... asta e, isi merita soarta...
Parerea mea ca Bibirig ar cam tregui sa se lase...
COSMIN C
Sep 9 2006, 07:44 PM
Cum e posibil asa ceva???

Pacat....
Iar comentatorul....incredibil dom'le...am crezut ca moare de fericire la final....
Mergem inainte, ne vedem maine pe topicul de rugby....
red&white
Sep 9 2006, 07:45 PM
Ratatul ala de comentator se bucura numai pentru Steaua,cand dadea gol Steaua urla de fericire,iar cand dadea gol Dinamo muria de ciuda,dracu sa il ia de prost!
nunweiller
Sep 9 2006, 07:50 PM
pacat de infringere. nu voi mai scrie nici o statistica pt ca probabil nu o va citi nimeni. cred ca au fost trei facotri care au decis meciul:
1. accidentarea lui barza care avea in repriza a doua pina in momentul accidentarii 4 parade reusite din 10 suturi. dragomir a mers undeva la 25%.
2. lipsa unei organizari a contraatacului care a dus la 3-4 ratari singur cu portarul dupa ce 3 jucatori scapau spre poarta adversa fara sa paseze intre ei, iar jucatorul care alerga 20-30 m batind mingea rata. in mod normal b voica ar fi trebuit sa fie virful acestor contraatacuri, nu bibirig sau ghionea.
3. arbitrii. in repriza a doua Dinamo a jucat in inferioritate numerica mai mult de 15 minute(uneori si in 5 oameni) ceea ce adus la dereglarea jocului de atac. am jucat in aceasta perioada cu un singur inter, iar fluiditatea paselor a fost afectata evident. remarc faza de la sfirsitul reprizei I in care cian nu este eliminat, ci antrenorul munteanu, iar o faza similara spre finalul reprizei a doua s-a soldat cu eliminarea lui bibirig.
totusi Dinamo nu s-a mai bazat pe realizari individuale, ci pe jocul colectiv existind 8 marcatori. daca se va ameliora faza de aparare si contraatacul Dinamo va pierde greu meciuri in acest campionat.
la rugby nu ma mai bag.:)
anmini
Sep 9 2006, 08:00 PM
scrie, scrie......abia mai inteleg si eu cate ceva, fara sa-i mai stresez pe altii.ca in baza comentatorilor, patesc ca atunci cand am inceput sa ma uit la fotbal........
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.