rew
Oct 11 2007, 05:21 PM
"altu era scoru normal daca nu apara Birza asa bine" - incredibil, ce natie nenorocita sint spurkatii astia
"mai sint totusi 10 minute"
"ce greseaaala steaua"
''goool steaua" si n-am auzit niciodata sa zica 'gol Dinamo'
COSMIN C
Oct 11 2007, 05:27 PM
Nu ma dumiresc cine sunt suporterii aia, doar mie mi se pare ca sunt imbracati la fel?
La 7-3 " ce inceput dezastruos pt steaua"....cu parere de rau normal...N-am inteles de ce nu "ce inceput bun pentru Dinamo"....
florin_80
Oct 11 2007, 05:30 PM
Repet, astia au antecedente la meciurile Dinamo-steaua. De atunci eu nu ii mai ascult...las doar imaginile. Sunt o rusine.
COSMIN C
Oct 11 2007, 05:35 PM
"Si totul se duce de rapa pentru steaua..." spus asa din off....Ce oameni...Stiu Florine, dar ma minunez de fiecare data. Tot mai sper, dar ....nici eu nu stiu ce.
florin_80
Oct 11 2007, 05:45 PM
Bravo, baieti. O victorie mult mai clara decat o arata scorul final. A fost chiar o lectie de handbal. Sincer, nu ma asteptam, dar cu atat e mai frumoasa victoria.
deenamovista
Oct 11 2007, 06:20 PM
Excelent, bravo Dinamo! Nimeni nu se astepta la o asemenea victorie, cu atat mai putin spurkatii aia de comentatori!
bigbobo
Oct 11 2007, 06:33 PM
Am fost complet zapacit astazi. Am uitat de meci dar oricum nu aveam cum sa-l vad, decat foarte putin din repriza a II-a. M-a surprins rezultatul si sunt extrem de fericit. Orice victoria impotriva spurcatilor imi da o satisfactie uriasa. Bravo baieti!!! Felicitari!!!
FORZA DINAMO!!!
COSMIN C
Oct 11 2007, 06:44 PM
Hai Bobo, sa te mai plangi ca nu-ti ofera Dinamo cadouri.
bigbobo
Oct 11 2007, 07:32 PM
Da Cosmine...Ce mai cadou!!!...Victorie pentru Dinamo...Si unde mai pui ca sunt nascut in aceeasi zi cu unul din fotbalistii cei mai mari ai lu' Dinamo...
djmihaitza
Oct 12 2007, 08:54 AM

Doua declaratii ce mi-au inveselit ziua, asa de dimineata:
"Porțelanurile de la Steaua credeau că o să jucăm cu ei cu mîinile la spate. O să ne batem și noi pentru campionat!" - Alex Dimache
"Rezultatul e dramatic! Nu e mai mare umilinta decat sa ai cu 8 minute inainte de final 8 goluri in minus cand joci cu Dinamo! Degeaba am terminat la 2 goluri, suporterii erau deja "ucisi"!" - un prieten stelist
bigbobo
Oct 12 2007, 09:18 AM
Tare declaratia cu portelanurile...
Acum trebuie sa batem si HCM-ul care vad ca sunt ciuca batailor in CL...
COSMIN C
Oct 12 2007, 09:23 AM
Mai intai HCM-ul sa sparga portelanurile duminica

, parca e meci la Constanta.
florin_80
Oct 12 2007, 09:52 AM
Pe HCM nu-i mai putem invinge decat in retur, ca in tur ne-au invins la vreo 6 goluri. Iar hcm si steaua mi se pare ca se intalnesc peste 2 etape, adica saptamana viitoare. Iar noi o sa jucam la Tg Jiu, exact cand va juca si echipa de fotbal.
COSMIN C
Oct 14 2007, 10:11 AM
Azi jucam cu Minaur? Se transmite pe undeva?
COSMIN C
Oct 14 2007, 12:00 PM
Dinamo-Minaur-24-23 (13-13 la pauza si 23-20 pentru Minaur cu 5 min inainte de final ).

Odorhei-HCM 25-25
steaua a batut la Timisoara.
COSMIN C
Oct 14 2007, 02:03 PM
spurcatii au batut la un gol diferenta in conditiile in care timisorenii au ratat un 7 metri cu 20 de sec inainte de final....
La astia nu se mai pune problema ca au mancat rahat cand erau mici...pur si simplu traiesc in rahat....altfel nu se explica cum de au atata noroc pe toate fronturile.
cosmin targoviste
Oct 14 2007, 02:44 PM
sa fie doar noroc?!Cam suspect acest noroc.De ce cand au jucat cu Dinamo nu au mai avut un asa mare noroc?
COSMIN C
Oct 14 2007, 02:46 PM
Si cand ai noroc de arbitri tot noroc se cheama. Scorul ala nu reflecta realitatea din teren, daca ai vazut meciul.
cosmin targoviste
Oct 14 2007, 02:55 PM
Pai acum intervine o intrebare.La ei e noroc de la Dumnezeu cu arbitri sau e noroc premeditat?
COSMIN C
Oct 14 2007, 02:58 PM
Daca zic ca e premeditat ma cheama sa aduc dovezi, prefer sa cred ca e noroc pur si simplu.
cosmin targoviste
Oct 14 2007, 03:03 PM
Oricum ar fi acest noroc,a fost de partea lor de multe dati,dar cand au jucat cu noi,peste tot norocul s-a intors impotriva lor(vezi Dinamo-steaua 2-1 din 2004,Dinamo-steaua 1-0 din 2006,Boro-steaua 4-2

si multe alte nenorociri care li s-au intamplat cand au jucat contra noastra sau a altora,insa de fiecare data bucuria a fost de partea noastra)
djmihaitza
Oct 14 2007, 03:29 PM
Cum sa va fac sa nu mai bagati in seama "portelanurile" ?
Am gasit o declaratie facuta de antrenorul echipei Minaur Baia Mare inaintea meciului de azi de la Buzau:
Ați văzut cum a jucat Dinamo cu Steaua? Dinamoviștii s-au impus fără probleme la Steaua, semn că traseele europene i-au trezit la realitate. Niciun meci nu este de dinainte cîștigat în această ediție de ligă. Este cel mai greu campionat, deoarece toate echipele s-au întărit peste vară și diferențele valorice dintre ele nu mai sînt atît de mari. Niciun meci nu are scorul de dinainte știut! - Petre Avramescu
cosmin targoviste
Oct 14 2007, 05:30 PM
Asta e pentru aia care inca mai cred ca avem campionate corecte si care se joaca pe teren...
COSMIN C
Oct 21 2007, 07:39 PM
Am batut Pandurii la fotbal dar la handbal am pierdut 26-24....
portelanurile egal la Constanta.
cosmin targoviste
Oct 21 2007, 07:45 PM
Suntem de o prostie formidabila.Castigam cu museteii si apoi nu suntem in stare sa ne concentram cu astia.Ce am luat pe mere am dat pe pere.
bigbobo
Nov 5 2007, 09:05 AM
Dinamo Baumit București-CSM Medgidia 25-26 in etapa a VII-a a Ligii Nationale...Suntem praf...
djmihaitza
Nov 5 2007, 10:11 AM
"Formația masculină de handbal CSM Medgidia a confirmat forma bună pe care o traversează, furnizînd surpriza etapei 7-a a Ligii Naționale. Echipa pregătită de Ion Crăciun s-a impus ieri, în fața lui Dinamo, cu 26-25, la Buzău, acolo unde dinamoviștii își susțin meciurile de pe teren propriu în acest sezon. Medgidia a condus timp de jumătate din primă repriză, însă Dinamo a revenit și s-a desprins la 10-6. O revenire spectaculoasă a oaspeților în final de repriză a făcut ca la jumătatea partidei scorul să fie egal, 10-10. CSM Medgidia a controlat jocul în repriza secundă de la un capăt la altul, diferența cea mai mare înregistrîndu-se în min. 52 (23-19) și 57 (25-21). S-a încheiat în cele din urmă 26-25 pentru CSM Medgidia, fără însă ca Dinamo să amenințe succesul oaspeților."
(telegrafonline)
..... si am mai si condus...
Dupa 7 etape, suntem pe #9 cu 6 puncte (3 victorii, 4 infrangeri).
Duminica viitoare jucam la Ploiesti cu Uztel (locul 13).
Bascanu
Nov 11 2007, 01:15 PM
Acum in direct la sport.ro Uztel Ploiesti - Dinamo Baumit
Clau_Goool
Nov 11 2007, 02:00 PM
Deci nu pot sa cred, la pauza era Uztel - Dinamo 8-16, iar acum e 17-21 si mai sunt minute de jucat ...
Bascanu
Nov 11 2007, 02:12 PM
de la 9 goluri avans,pentru noi, ploiestenii au revenit pana la 1 gol diferenta
Clau_Goool
Nov 11 2007, 02:18 PM
24-27 scor final ... ce emotii pe final ...
Bascanu
Nov 11 2007, 02:19 PM
gata, i-am batut
djmihaitza
Nov 13 2007, 10:48 AM
Duminica, 18.11.2007, ora 18.00, Cupa EHF, Round 3, 1st Leg
Dunaferr SE (Ungaria) vs. Dinamo Baumit Bucuresti
Echipa maghiara se afla in acest moment pe locul secund (dupa Veszprém) al campionatului din Ungaria, cu 16 puncte, avand 8 victorii si o singura infrangere. Dunaferr SE joaca maine in etapa a X-a in timp ce handbalistii alb-rosii si-au amanat meciul cu CSM D&C Oradea din etapa a IX-a.
a_kristi
Nov 16 2007, 07:57 PM

Cine imi spune si mie unde pot sa vad live meciul din Ungaria de Duminica????????
Dunaferr SE (Ungaria) vs. Dinamo Baumit Bucuresti

???? HAI DINAMO!!!!!!
red_dogvitan
Nov 17 2007, 07:54 AM
Batem bozgorii
djmihaitza
Nov 18 2007, 10:33 PM
Batem pe dracu'
Dunaferr SE vs. Dinamo Baumit Bucuresti 32-22 (la pauza: 15-9)
Returul Duminica viitoare, pe 25.11 la Buzau, ora 16.30.
Am gasit pe site-ul oficial al maghiarilor:
***Galerie FOTO Duneferr SE vs. DINAMO BAUMIT***
djmihaitza
Nov 23 2007, 10:40 AM
CSM D&C Oradea a cedat în fața echipei Dinamo București în Liga Națională de handbal masculin.
Avantajul terenului propriu a fost fructificat de dinamoviști care s-au impus cu scorul de 31-28 (la pauza: 15-14).
Partida a contat pentru etapa a 9-a a campionatului.
În urma acestui rezultat handbalistii nostrii ocupă locul 6 în clasament, cu 10 puncte (5 victorii si 4 infrangeri).
Duminica avem o misiune imposibila in incercarea de a ne califica mai departe in Cupa EHF, insa, dupa diferenta de 10 goluri inregistrata in favoarea ungurilor de la Dunaferr SE, este greu de crezut ca vom reusi.
bigbobo
Nov 23 2007, 10:43 AM
Macar o victorie de orgoliu...
a_kristi
Nov 23 2007, 11:35 AM
O sa batem ungurii duminica ,acum sunt pe teritoriul nostru !!!!!!!!!HAI DINAMO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
djmihaitza
Nov 25 2007, 05:18 PM
In sala sporturilor din Buzau la pauza Dinamo Baumit este condusa cu o diferenta de 7 goluri de Dunaferr SE, 13-20.
Pentru Dinamo au marcat:
Mihai Cojocea 1-0
Rusia 2-3
Mihai Cojocea - 3-4
Rusia 4-6
Dorin Purcarea 5-8
Costel Manea 6-8
Rusia 7-10
Dimache 8-12
Rusia 9-13
Dimache 10-13
Costel Manea 11-14
Dimache 12-17
Rosca 13-18
In tur a fost 32-22 pentru oaspetii nostrii de azi. Calificarea este imposibila la acest scor de la pauza. Sa speram macar, cum spunea bigbobo, intr-o victorie de orgoliu.
djmihaitza
Nov 25 2007, 06:08 PM
Noua goluri diferenta in returul Cupei EHF, la Buzau:
Dinamo Baumit vs. Dunaferr SE 27-36
In repriza a doua pentru Dinamo Baumit au marcat:
Vladimir Rusia14-21
Vasiuc 15-23
Laurentiu 16-25
Bogdan Dragnea 17-25
Rosca 18-25
Purcearea 19-36
Rusia 20-28
Dimache 21-29
Rosca 22-29
Bogdan Voica 23-29
Rosca 24-30
Dorin Purcarea 25-31
Liviu Ionescu 26-34
Liviu Ionescu 27-36
Aventura europeana a handbalistilor dinamovisti se opreste aici, scorul general fiind de 68-49 in favoarea maghiarilor.
djmihaitza
Nov 30 2007, 01:36 PM
Formatia masculina de handbal CS Dinamo Baumit Bucuresti a pierdut aseara in fata echipei HC Odorhei, cu scorul de 33-30 (la pauza: 17-16), intr-un meci restanta din cadrul etapei a X-a a Ligii Nationale disputat pe terenul harghitenilor.
In urma rezultatului de ieri Dinamo Baumit se afunda si mai mult in clasamentul Ligii Nationale de Handbal masculin. Am cazut pe #8, cu 10 puncte (5 victorii, nici un egal, 5 infrangeri).
Diabolik_kidd
Dec 2 2007, 07:23 PM
Etapa XI : Dinamo Baumit Bucuresti Vs. Stiinta Dedeman Bacau 31-33 (19-19)
Cu tot respectul pentru Eliodor Voica insa parerea mea este ca ar trebui sa renunte la functia pe care o ocupa in acest moment.
SAu macar sa incerca sa foloseasca din ce in ce mai mult cativa dintre juniorii pe care ii poate avea la dispozitie la echipa mare daca doreste. Nu stiu cati dintre voi stiu ceva despre faptul ca fostul antrenor al echipei, Constantin Stefan a reusit sa construiasca o echipa frumusica la nivelul juniorilor 89' care pot face oricand pasul spre echipa mare , insa nu are cine sa ii vada.
Sper sa ne revenim cat mai curand.
djmihaitza
Dec 3 2007, 11:16 AM
Cronica meciului in descrierea ziarului "Desteptarea" din Bacau:
Dramatic, tensionat, spectaculos. Rând pe rând la conducere, Dinamo si Stiinta au oferit un meci cu suspans prelungit, decis in ultimele secvente. Dupa ce s-au complicat singuri pe alocuri, studentii au reusit un final en-fanfare si au inceput astfel cu dreptul seria de foc care pune capat turului de campionat.
13 cu noroc si ghinion:
Din doi in doi (2-0, 2-2; 5-3, 5 egal), bacauanii au avut un minut 13 cu noroc si ghinion. La 6-6, Mircea Muraru a ratat, din aruncare de la 7 metri, prima sansa de a trece la conducere. Tot el a reusit insa o recuperare care l-a pus in pozitie de gol pe Sandu Iacob, pentru primul avans bacauan: 6-7. Un avans pe care Stiinta l-a aparat si l-a marit constant (17-14, 19-16), dar pe care l-a scapat de sub control spre finalul primei reprize. Pentru ca golul lui Manea, reusit dupa ce expirasera primele 30 de minute, a fost validat, la cabine s-a intrat la egalitate: 19-19.
Din poarta in poarta:
Partea a II-a a debutat cu Dinamo in atac si doua interventii la rând ale lui Raducu Tamas in fata lui Rusia, pentru ca apoi Muraru si Prachar sa puna iar doua goluri intre ei si adversari. Inspiratia s-a mutat insa si in poarta gazdelor, pe care Florin Popescu a inchis-o exasperant. Goal-keeper-ul dinamovist a blocat toate culoarele, a aparat si doua aruncari de la 7 metri si si-a tinut astfel echipa in joc. O replica pe masura a primit si din partea lui Florin Spiridon, care l-a facut pe Purcarea sa rateze o transformare (la 25-26) si apoi a intervenit decisiv la 30-30, când Stiinta juca in 4. De altfel, chiar si cu ratarile pe banda rulanta, studentii au fost condusi o singura data (23-24). Câinii rosii au tinut totusi aproape, mereu la câte o lungime in spate.
Dubla decisiva:
Intr-un final de infarct, la 30-30, bacauanii au evoluat cu doi oameni mai putin. Sandu Iacob a luat loc pe banca timp de doua minute, iar Ionut Rotaru a primit rosu direct. Momentul dificil a fost salvat, inca o data, de antrenorul-jucator Gabriel Armanu. Fostul dinamovist a lovit decisiv cu doua goluri consecutive de pe extrema: 32-30. Intre timp, gazdele au fost sanctionate cu eliminare pentru o schimbare gresita. Ultima reusita i-a apartinut lui Sandu Iacob. 33-31 si fluier de start pentru o noua hora a bucuriei.
Dinamo Baumit: Dragomir, Bârza - Vladimir Rusia (4), Voica (5), Manea (2), Mironescu (7), Dimache (4), Rosca (4), Dorin Purcarea (4), Baciu (1). Antrenor: Eliodor Voica
Stiinta Dederman: Apostu, Tamas, Spiridon - Onyejekwe (3), Muraru (4), Prachar (3), Rotaru (6), Iacob (6), Bondar (8), Ignat (1), Armanu (2).
Cai Lun
Dec 3 2007, 06:41 PM
Eu am vazut doar cateva secvente din meciul disputat in debutul campionatului cu HCM si mi-a placut ce am vazut. Credeam ca anul asta va fi altceva, dar se pare ca deja e mai rau! Eu nu mai inteleg nimic din ce se intampla la echipa asta! Chiar nu credeam ca poate veni o conducere tehnica mai slaba decat cea care a fost....
djmihaitza
Dec 7 2007, 09:57 AM
Echipa de handbal masculin din Liga Națională, Dinamo Baumit Bucuresti, a intalnit aseara intr-o etapa intermediara in orasul celor 7 minuni din Romania formatia Romvag Caracal (ultimul loc in clasament). Dupa meciul castigat facil de alb-rosii caracalenii aleargă încă după câștigarea primelor puncte din acest sezon.
Romvag Caracal - Dinamo Baumit Bucuresti ~ 20-28 (la pauza: 8-15)
In ultima etapa a acestui tur de campionat (a XIII-a) Dinamo intalneste Duminica de la ora 11.00 la Buzau in sala "R. Iamandi" pe UCM Resita, echipa lui de Aihan Omer, antrenorul roman de etnie turca care a facut istorie in Europa cu HCM Constanta. Inregistrarea partidei ce se anunta extrem de dificila pentru elevii antrenati de Eliodor Voica va fi transmisa de sport.ro de la ora 12.30.
matador
Dec 7 2007, 07:23 PM
cand vom avea si noi o echipa de fete?
djmihaitza
Dec 9 2007, 02:15 PM
La Buzau, echipa de handbal a CS Dinamo a incheiat turul acestui campionat intr-un meci cu un final de infarct, mai mult decat tensionat si cu destui nervi din partea jucatorilor ambelor echipe combatante.
Dinamo Baumit Bucuresti - UCM Resita ~ 37-34 (la pauza: 20-11!!!)
Dinamo Baumit (Eliodor Voica-principal, Ionel Ene-secund):
12.Florin Dragomir(p), 16.Sorin Barza(p), 9.Costel Manea, 18.Ioan Rosca, 15.Liviu Mironescu, 10.Alex Dimache, 4.Florin Baciu, 11.Andrey Vasiuk, 20.Marian Filip, 8.Roman Ustinov, 14.Bogdan Voica, 7.Vladimer Rusia
Filmul Meciului:
1-0: Marian Filip
2-1: Alex Dimache
3-3: Marian Filip
4-3: Liviu Mironescu
5-3: Florin Baciu
6-4: Marian Filip
7-4: Andrey Vasiuk
8-4: Alex. Dimache
9-5: Ioan Rosca
10-5: Bogdan Voica
11-5: Liviu Mironescu
12-6: Marian Filip (7metri)
13-6: Andrey Vasiuk
14-7: Liviu Mironescu
Liviu Mironescu - eliminare 2 min.
15-7: Marian Filip (in inferioritate numerica)
16-7: Ioan Rosca (in inferioritate numerica)
17-7: Alex Dimache (in inferioritate numerica)
Costel Manea - eliminare 2 min.
18-7 Alex. Dimache (dubla inferioritate numerica)
Marian Filip - eliminare 2 min.
19-8: Roman Ustinov
20-11: Ioan Rosca
---------------------------------------------
21-11: Bogdan Voica
22-13: Roman Ustinov
23-14: Marian Filip
24-16: Bogdan Voica
25-21: Alex Dimache
26-22: Ioan Rosca
27-24: Vladimer Rusia
28-25: Vladimer Rusia
29-26: Ioan Rosca
30-26: Bogdan Voica
31-26: Filip Marian (7metri)
Florin Dragomir primeste nemeritat cartonas rosu la o interventie asupra banateanului Irimescu si este eliminat definitiv din joc. Eliodor Voica si Ionel Ene vor sa scoata echipa din teren in semn de protest. Presedintele sectiei de handbal, Ovidiu Semen are insa o convorbire telefonica cu Marcel Popescu, revine si spune echipei sa joace, sa termine meciul. La reluarea partidei Barza apara senzational lovitura de la 7 metri.
32-28: Bogdan Voica
33-29: Liviu Mironescu
Florin Baciu - eliminare 2 minute.
34-31: Ioan Rosca
35-32: Andrey Vasiuk
36-34: Vladimer Rusia
37-34: Andrey Vasiuk
Diabolik_kidd
Dec 9 2007, 03:22 PM
Insfarsit incepem sa ne revenim,incet-incet vom ajunge din nou acolo unde trebuie,pe primul loc .
Cel_mai_rosu
Dec 9 2007, 06:20 PM
Sa speram ca in retur isi vor reveni.!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.